- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #22.761
Canım bende kararsız kaldım test sonucundan sonra
Zaten eşim teyzem ve ablamdan başka kimse bilmiyor tedaviyi
Ne eşimde ne bende sorun yok dedi dr bu ay 3-4 tane yumoş vardı
Üçüz olabilir diye kağıt imzalattı falan çok umutlandım hatta eşim bile(normalde 1 yıldır çok soğukkanlı davrandı ben üzülmeyeyim diye)
Eşim nasıl istersen öyle yapalım diyor Ablam kendini yıprattın ara ver diyor
Teyzem ise senin yerinde kim olsa aynı tepkileri verir kolay bişey değil yaşadığın diyor devam etmemi istiyor
Bende kararsız kaldım bi an buradaki arkadaşlar sağolsun destek verdiler ve ben sonuna kadar denemeye karar verdim
En az 3kez aşılama daha sonra tüp bebek baktım olmuyor evlat edinirim ama denemeye devam...
Kadınlar zayıf Anneler güçlüdür bizim kadar evlat isteyen kişiler bana göre doğurmasa bile ANNE'dir
ilk aşılamad aokadar umtlanmıştımki olmayınca bir süre ara verim dedim aslında bir süre dediğimde 1 yıl ama ne bilim.bazende diyorum 2-3 aydan sonra yeni yılla birlikte deniyim.belki şans getirir diye ama artık hiç bir şekilde hiçbirşeyden umudum kalmadı. nedense içimende hiç bir şey yapmak gelmiyor artık
slm arkadaşlar aranızda yeniyim ben. bende 2 aşılama oldum ilki tutmadı ikini aşılamamı 15 gün önce oldum adetimin 27. günü dün beta hcg tahlili yaptırdım sonuç 0.64 adetim 2 gün geçti sizce hamilemiyimdir. fikir verirseniz çok mutlu olurum...[
Hoşgeldin bildiğim kadarıyla bu değer negatif anlamına geliyor
ama ne olursa olsun sende moralini yuksek tut ve olacağına inanarak dene derim:)
Rabbim nasip etmeyecegi şeyi hayal ettirmezmiş dilerim hepimiz için boyle olur
Sevgiyle kal..
slm arkadaşlar aranızda yeniyim ben. bende 2 aşılama oldum ilki tutmadı ikini aşılamamı 15 gün önce oldum adetimin 27. günü dün beta hcg tahlili yaptırdım sonuç 0.64 adetim 2 gün geçti sizce hamilemiyimdir. fikir verirseniz çok mutlu olurum...[
Hoşgeldin bildiğim kadarıyla bu değer negatif anlamına geliyor
ama ne olursa olsun sende moralini yuksek tut ve olacağına inanarak dene derim:)
Rabbim nasip etmeyecegi şeyi hayal ettirmezmiş dilerim hepimiz için boyle olur
Sevgiyle kal..
sağol lidyana. bugün mesajı yazdıktan sonra adet oldum malesef. ilk defa böyle oluyor normalde aşılamadan sonraki adetlerim hep erken oluyordu 21-22 günde adet oluyordum. aslında 4 aşılama geçirdim ama 2 si hafta sonu tatillerine denk geldiği için hastanede yapılmadı malesef. hastanede yapılan 2. aşılamam dı. sabah yine hastane yolları göründü bana. artık herşeyin hayırlısı bundada vardır bi hayır diyeceğiz. cevabın ve güzel dileğin için çok teşekkür ederim. inşallah allah bizlerede tattırır evlat sevgisini...
benimde 3. aşılama yapıldı bugün 12. günü dün adet günümdü olmadım ama geçti ümit bağlamaya başladım yardımcı olabilir misiniz?
sağol lidyana. bugün mesajı yazdıktan sonra adet oldum malesef. ilk defa böyle oluyor normalde aşılamadan sonraki adetlerim hep erken oluyordu 21-22 günde adet oluyordum. aslında 4 aşılama geçirdim ama 2 si hafta sonu tatillerine denk geldiği için hastanede yapılmadı malesef. hastanede yapılan 2. aşılamam dı. sabah yine hastane yolları göründü bana. artık herşeyin hayırlısı bundada vardır bi hayır diyeceğiz. cevabın ve güzel dileğin için çok teşekkür ederim. inşallah allah bizlerede tattırır evlat sevgisini...
Amin benimde beta hcg 2 çıktı geçen eylül 1 regl 17 ise aşılama tarihim 12.günde yaptırmıştım testi hala regl olmayı bekliyorum gelsede tekrar denesem diye heyecan yaptım
Durmadan içimden şarkı söylüyorum Kadere inanırım olacak olacak diye bu ay kendimi destekliyorum moral veriyorum
Biliyorum sonunda Allahım hakkımızda hayırlı olanı verecek inşallah
Senin içinde dua edicem inşallah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder Rabbim
selam bayanlar, ben aranızda yeniyim. eşimde morfoloji %1 çıktı ve aşılama düşünüyoruz. fakat fiyatlar ve yapan merkezler ile ilgili bilgimiz yok.
yardımcı olabilir misiniz? (istanbulda oturuyoruz.)
teşekkürler şimdiden. allah herkese bol sabırlar versin..
Kizlar merhaba bugün regl oldum nihayet yarın hastane maratonu başlıyor :)
Bu ay daha bi rahat hissediyorum kendimi hayirlara vesile olur insallah
Sevgiler...
hadi hayırlı olsun inşallah.
sağlıkla çift çizgiyi görmek nasip olsun :)
merhaba arkadaşlar yaklaşık 4 senedir evliyim ve çocuğum olmuyor bende pko eşimdede oligospermi var doktorumuz aşılama olmadan şansımızın çok düşük olduğunu söyledi bizde aşılama yapmaya karar verdik ve klomen kullanarak benim yumurtalarımın gelişimi sağlayıp çatlatma iğnesi ile çatlatıp aşılamayı yapacaktık ancak benim yumurtalarımı klomen fazlaca geliştirip kendisi çatladığından aşılama yapamadık şimdi benim danışmak istediğim konu şudur ki özel klinikte klomen ve benzeri haplar ile yapılan aşılamanın tüp bebek raporu için birşey teşkil etmeyeceğini duydum yani bebek olmaması halinde devlet destekli tüp bebek yaptırabilmek için tekrar aşılama olmak gerekiyormuş(iğneli yöntemlerle)sizce boşamı vakit kaybediyorum.acaba direkt tüp bebek merkezinemi gitsem aşılma yapılması için o şekilde olursa eğer aşılama içinde devlet desteği alabiliyor muyum? bunun yolu yordamı nedir? bilginiz varsa yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar.
aynen dedigin gibi canım.devletten tüp bebek hakkı elde etmek istiyorsan devlet hastanesi yada üniversite hastanesinde iğneyle yapılmış 2 negatif aşılaman olması gerekiyor.bende özele gidiyordum artık bıraktım.çapaya başladım.benim de eşimde oligospermi var.eşinin degerleri nasıl çıktı senin?yazabilirmisin?morfoloji ileri hız sayı falan?
5 yıl boyunca hormon tedavileri, klomenler, çatlatma iğneleri, aşılamalar derken son çare tüp bebek yapmaya karar vermiştik. her uygulama sonrası günlerce yatıp sonra da hayalkırıklığına uğramak çok kötüydü. iyi bir üniversite hastanesine gittik ve eşime varikosel ameliyatı önerildi, onun için ameliyat günü aldık. bu arada ben de ilaçlarımı yazdırdım, ameliyat sonrası iğnelere başlayacaktık. regl dönemim gecikmişti ama öyle çok hayalkırıklığına uğramıştım ki, hormonal dengem bozuldu ya da kist oluştu herhalde diyerek üzerinde durmamıştım. kontrol için gittiğim zaman öğrendim hamile olduğumu, 9 haftalıktı ve doktor ultrasonda gösterdiği halde inanmayıp bir de kan testi yapılsın demiştim. profesörüm bana infertilite raporu verdiği zaman ben hamileymişim :)) şunu anladım ki, nasılsa tüp bebek yapacağız diye yolumuzu çizince rahatlığına kavuşunca ne stres kalmış hayatımda ne bişey. rahatlıktan hamile kaldım yani... sonra aradan 5 yıl daha geçti, nasılsa çocuğumuz olmuyor diye regl dönemi takibi yok tabi, adam gibi korunma da yok... ben tam kızımı büyüttüm, sosyal hayatım süper derken öyle bir rahatlamışım ki, bu kez 8 haftalık hamileyken gitmişim doktora.
yani arkadaşlar biliyorum stres topuna dönüşüyoruz aşılamalar, tüp bebekler falan ama en önemli faktör hayatımızdan stresi çıkarabilmekmiş... hepinize kolay gelsin, inşallah rabbim hayırlısıyla dualarınızı gerçekleştirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?