Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşallah ne güzel olur buradaki bebek isteyen tüm arkadaşlara da bana da inşallah.
benim yumurtlama zamanı ve adet zamanı sol kasığım çok sancıyordu.acaba hep oradan mı yumurtluyorum diye düşünmüştüm.
ama sonradan öğrendim pko da o taraftaydı. demekki ondan kaynaklanmış hep.bu belirti mi bilmem ama daha önce olmamıştı.
evet beklemedeyim şimdilik.bu aşılamadan sonraki 2.ayım.

ayy canım benim yaa..hadi inşallah artık hepimiz tüm isteyenler olarak,sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi :) bende 31.08 de yaptırdım ilk aşılamamı,bu kadar süre ara verdim işte.bugün 3. Iğnemi vurulcam bakalım nolcak? Ya noluyor biliyormusun bide,herhangibirinden bu konuyla ilgili çevresindeki benzetmeleri duymak istemiyorum ben ''yok efendim bizim bi tanıdık vardı da,8 yıl sonra oldu kendiliğinden... Yada ne bileyim bizim bi akrabanın 12 yıl sonra tüm yolları denedikten sonra oldu'' ya sinir oluyorum yaaa... Allah dağına göre kar verir herkese... çekemeyeceğinden fazlasını vermez bunu biliyorum ben... Niye bana yapılıyor böyle bi benzetme yaaa ağlıycam hırsımdan inan

aaaaah ah inşallah.çok yakın bir arkadaşımın bebişi var.3 aylık.onu severken diyorum bazen; söyle bizimkine o da gelsin onlar daha melek ya belki
beraber takılıyorlardır
hadi inşallah güzel güzel büyüsünler sonra da evladın olarak kucağına gelsinler
aynısı bana da yapılıyor canım annem bile söylüyor bunları. yakın çevrem herkes. kötülüğümüz için söylemiyorlar belki moral için ama
ters tepiyor işte. daha çok üzüyor. bir keresinde annem anlatmıştı. birinin olmuyormuş.dr a gitmiş kanıyla ilgili bir sorunu çıkmış.çok ucuz bir hapla düzelip
2-3aya hamile kalm ış... çok üzülmüştüm. sonuçta annem kötülüğümü istemez ama acıtıyor işte.
bunlara daha serinkanlı davranmaya çalışıyorum.gerçekten yardım için söyleyenler olabilir. bazıları bariz can acıtmak için yapıyor ya.onları da artık
kafaya takmadan Allaha havale çok rahatım.

ayy canım yaa yazamadım bi süre.. daha doğrusu yeni gördüm senin yazmış olduğunu
ayy ayy sen söyle öyle gördüğün bebişlere de çağır bizim içinde tabi , bencede takılıyorlardır onlar beraber
aminn aminn canımm benim...
bende ki gelişmeleri anlatayım sana.. 2.aşılamam yapıldı bile benim.. bugün 10.günü bakalım.. 11 aralık test günüm.. kendimi olumsuza alıştırmaya çalışıyorum..Rabbim hayırlsısını versin inşallahh :)
sen nasılsın ne var ne yok bakalım?

mrb cnm benımde aşılamamın 13 gunu.heyecan dorukta ben test yapmak ıçın adet gunumu beklıcem

mrb cnm benımde aşılamamın 13 gunu.heyecan dorukta ben test yapmak ıçın adet gunumu beklıcem

ayy canımm benimm dilerimm olumlu haberler alırız hayırlısıyla tabi .. heyecan gerçekten dorukta sende aramızda 3 gün var demek ki senle? bana dr 11 aralık test günün gel dedi.. bende gitcem..amann nolcaksa olsun,ben bekledikçe daha çok stres oluyorum çünkü.. o yüzden adet tariihimi beklemicem.. bide eşim beklemek istemez..zaten şimdiden sabırsızz

oooo test gününe birşey kalmamış. son günler çok heyecanlı oluyor. :18: inşallah Rabbim hayırlısıyla nasip eder pozitifi görmeyi de
mutluluktan ağlarız burada.benim uzun zamandır takip ettiklerim var bu sitede.benim gibi bir türlü hamile kalamayanlar...onların hamilelik haberini alınca
nasıl seviniyorum.halbuki çoğusuyla muhabbetim bile yok.

benim geçen ay aşılamadan sonraki 2.ayımdı. adetimin geciktiğini düşünüp test yaptım.sonucu 5dk sonra okuyun yazıyordu.
ilk dakikalar bişey çıkmadı.5dk dan sonra 2.çizgi çıktı. ama internette araştırınca bu testin yanlış pozitif sonuç verdiğini gördüm.zaten 2 gün sonrada regl oldum.
belki o çizgi çıkmasa hiç umutlanmayacaktım. kendimi zor toparladım sonrasında...
şimdi arı sütü polen kullanıyoruz eşimle.nette çok güzel yorumlar vardı bununla ilgili.
hamilelik olasılığını 3 kat arttırıyormuş. ve daha birçok yararı.kısmet dedik başladık bakalım. Rabbim bunu vesile kılar inşallah.

evet yaa canımm test günüme az kaldı da.. bi de bana sor neler çektim ve çekiyorum aminn aminnn inşallahh Allahımmmmm pozitifi görürüz hayırlısıyla...bende hiç tanımaduığım insanlara da seviniyorum burda..
ahh yaaa.. o salak testlere ben sinir oluyorum inan..kaç kez psikolojimi bozdu benim.. ne krizler geçirdim o yüzden...yani ben bidaha yapmam o testten.. canını sıkacaksa sana da önermem ..
buarada benim düne kadar var olan göğüs sızlamalarım şimdi yok oldu ve canım sıkıldı sorma.. insan ağrıdan da mutluluk duyabilirmiş yani..
e iyimiş yaa..arı sütünü duymamıştım bak ben hiç.. yine olmazsa bende denerim..inşallahh hayırlsı olur senin içindezzaten adet olcak gibi hislerim var amaaannnn şu vakit bi gelseydi...

yok canım ya bir daha yaparsam zaten 3-5 çeşit alıp öyle olacak yani.çok iyi ders oldu bu olay
belirtilerine hiç takılma bence. eğer o belirtilere baksam her ay hamileyim ben aslında
hakkımızda hayırlısı inşalllah...

kızlar merhaba

bana yardımcı olur musunuz lütfen,

21 Kasımda aşılama oldum bu 2. aşılamam, 5 Aralıkta adet olmam gerekiyordu ama olmadım daha ve ne idrarda nede kanda baktırmadım, hem sonuçtan korkuyorum hemde çok fena belim ağrıyor, sivilcelerim çıktı sanki adet olacakmışım gibi ama hala bişiy yok, hamile olma ihtimalinde de böle belirtiler oluyor mu, forumlarda çok şey okudum, aşılama olupta adet sancısı çeken ve hamile olduğunu öğrenen çok insan okudum, hatta sivilceleri bilem çıkmış, bende gariplik adetten önce sancım olurdu ama bu kadar hayatımda olmadı, çok ama çok aşırı ağrılarım var, belim hiç ağrımazdı ama belim kopuyor ağrıdan, bir kaç gün daha beklemek istiyorum kesin ondan sonra bakarım testlere diyorum, ayrıca ilk aşılamamı 1 sene önce yaptırmıştım,

size kısaca hayatımdan bahsedeyim, 4 yıllık evliyim ve hiç korunmadım evlendiğimizden beri ama bir kere bile hamilelik belirtisini geçeyim olamadım bile, önceleri sadece gebelik öncesi hazırlık olsun diye doktor kontroluna gideyim dedim artık doktorlardan çıkamaz oldum, işin garip tarafı ne bende ne eşimde bişiy bulamıyolardı, taki bu seneye kadar doktorum benim yumurtalarımdan kaynaklandığını söledi üzülmedim desem alan olur, yıkıldım, rahim filmi bilem çektirdim sonra 4-5 kere klomenle denedik olmadı 2 kere çatlatma ile denedik olmadı bu 2. aşılamam bakalım sonuç ne olacak, hepimiz hakkında hayırlısı kızlar, Güzel Allah'ımdan ümit kesilmez o ol derse olur, sadece beklemek ne yapalım hayırlısı...

evet evet canım bencede,mantıklı bikaç çeşit test alman :) inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla gerçekten çift çigi görürsün inşallah
ahhh ahh canım yaa,uğraşıyorum inan belirtiye takılmamak için.. beceremedim gitti... elbette hakkımızda hayırlısı..

mrb canım.. öncelikle aşılaman hayırlı olsun..inşallah olumlu sonuçlar alırsın :) bende aynen 2.aşılamamı yaptırdım ve bugün 12. günüm beklemedeyim.. salı gün test günüm.. bana soracak olursan herkes farklı farklı belirtiler yaşıyormuş,kimseninki kimseninkine benzemiyor...aslında belirtiye takılmamak lazım.. ben mesela test günümü iple çekiyorum..hemen yaptırcam.. aslında gidip sende kan testi yaptırsan.. belirtilerin sanki benziyor hamileliğe ..inşallah hayırlsı olur...haa buarada sonucu alınca haberdar et..

canım keşke dediğin gibi belirtiler hamilelik belirtileri olaydı ama bugün az önce kırmızılar geldi ( gene sil başa dön offfff Allah'ım ooffff(( neden bu kadar gecikti madem yaaaa, 5 inde olmam gerekirken 9 unda oldum, ne vardı 4 ünde felan olaydımda bu kadar heyecanlanmasaydım ((

ahh canımmmm benim ya seni çok iyi anlıyorum..ama Rabbim büyüktür,nasip... en yakın zamanda düzel tekrar,ve çok daha iyi ol inşallah... bende yaşadığım için bu duyguları iyi biliyorum ama olsun Allah herşeyi bi yoluna koymuştur inşallah...vardır bi zamanı... iyi düşün iyi olsun...

Kizlar bugun asilamamin 7.gunu.ve ilk kez goguslerim sisti ve aciyolar ozellikle sabah yataktan kalkinca.beni tek umutlandiran bu oldu.benim ne adetten once ne de daha onceki tedavilerimde goguslerim hic hassaslasmamisti.bu sefer oldumu acaba hamilemiyimdir sizce?

selam kızlar kafamda bir sürü soru işaretleri ve heyecan var buraya yazmak ve biraz kendimi rahatlatmak istedim benim durumumda olan birçok arkadaşımın da forumda yazdıklarını tecrübeleri duygularını okudum az da olsa rahatladımm.

ben de 5 yıldır bebiş özlemi çekenlerinizden biriyim.:2::2: doktorum ocakta gel aşılama deniyelim dedi ben de kabul ettim kromen isminde bir ilaç verdi ve adetimin 4. gününden itibaren 5 boyunca sabah akşam kullanmamı söyledi bu ilac aşılama öncesi mutlaka veriliyormu arkadaşlar okudugum kadarıyla kis yapıyormuş doğrumu acaba

ve aşılama ne zaman oluyor adet başlangıcında mı ortasında mı bitiminde mi ?
:26::26::26:

şimdiden hepinize cok cok teşekkür ederim

Son düzenleme:

acaba hangi doktora gidiyorsunuz.sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim.bende doktor araştırıyorum

mrb bende berra hanıma gidiyorum.acaba siz aşılamamı yaptınız..

mrb canım..öncelikle başladığın tedavinin hakkında hayırlısıyla sonuçlanmasını dilerim..inşallah herşey gönlünce olur..

ben 2. negatif aşılama geçirdim bana doktorum iğne vermişti yumurta büyütmek için gonal f.. o yüzden klomen tedavisini tam bilmiyorum aslında..bütün bu ilaçlar iğneler geçici kist yapabiliyormuş ama illaki değil tabi..yapsada operasyon gerektirmeyen,küçük çaplı kistlermiş.ona hiç takılma yani..ben özelikle sormuştum doktoruma.. aşılama ortalama olarak adet tarihinin başlangıcından itibaren saydığında 13-14. gün falan oluyor..tabi yumurtaların büyümesiyle orantılı,ardından çatlatma iğnesi vurulacaksın..sonra 36 saat içinde aşılama gerçekleşecek..hadi hakkında hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…