- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #2.281
Ahhh canımın içi Darkcım yapmaz olurmuyum yaptım, idrarda negatif çıktı. Ama ben ona pek itibar etmedim. Zira iki test almıştım biri geçersiz sonuç verdi. Diğeri negatif. Bir de akşamdı. Sabah yapacaktım ama olmadı.
darkcım sen de eğitimci olduğuna göre bilirsin bugün il içi tayinlerde sıralar açıklandı. benim durum sıralamalarda berbattı. buna rağmen moralim yüksekti ve testten pozitif çıkma ihtimali içimi ısıttı.
Kızlar selammmm,nasılsınız? Ben çok garip bir durumdayım.Aşılamam eğer tutmadı ise ayın 6 sında regl olmam gerekiyordu. Olmadım. Halen temiz durumdayım. Artık yarın kan tesine gideyim diyorum. Laf aramızda hafif hafif ümit rüzgarı eser gibi oluyor.
Serbey teşekkürler canım güzel dileklerin için. Sabahı nasıl ederim bilmiyorum. Şimdiden heyecan bastı. Bu arada sana çok üzüldüm canım. Rabbim tez zamanda yüzlerimizi güldürür inşaallah. Senin kaçıncı denemendi?
Kızlar selammmm,nasılsınız? Ben çok garip bir durumdayım.Aşılamam eğer tutmadı ise ayın 6 sında regl olmam gerekiyordu. Olmadım. Halen temiz durumdayım. Artık yarın kan tesine gideyim diyorum. Laf aramızda hafif hafif ümit rüzgarı eser gibi oluyor.
Serbeycim ben bol bol meryem suresini okuyorum. Sana da tavsiye ederim. Oldum olası şu duayı etmeyi çok severim.''RABBİM KORKTUKLARIMIZDAN EMİN,UMDUKLARIMIZA NAİL EYLESİN...''
iyi akşamlar bayanlar
bugün aşılamamın 12. günü normal tarihte dün hastalanmam lazımdı ama hala bişey yok bu iyiye işaret olabilirmi. dr pazartesi gidicem benim merak ettiğim evde test yapsam belli olurmu bide bu testi hangi zaman diliminde (sabah yada akşam) yapsam daha iyi olur daha önce hiç yapmadım da
arkadaslar ben bu ay klomen ve pregly ye baslıycaktım adetımın 3. günü yumurtalarıma bakılacaktı ama benım adetımın3. gunu tatıle denk gelıyo doktorunda özel muayenesı yok özel hastanede calısıyo acaba yumurtalara bakılmadan klomene baslayamıyormuyum ?
CANIM İNŞALLAH GÜZEL SONUÇ ALIRSIN.
ARKADAŞLAR KANDA BAKTIRDIM SONUÇ NEGATİF.Bİ TUHAFIM DÜĞÜMLENDİ SANKİ HERŞEY BOĞAZIMDA.İLK HEYACANDI AMA OLMADI DEMEK ZAMANI VARMIŞ DAHA.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?