Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
darkcım sen de eğitimci olduğuna göre bilirsin bugün il içi tayinlerde sıralar açıklandı. benim durum sıralamalarda berbattı. buna rağmen moralim yüksekti ve testten pozitif çıkma ihtimali içimi ısıttı.

Biri geçersiz çıktıysa bencede pek güvenme sen o testlere.
Bazen erken dönemde de pozitif sdonuç verebiliyorlar.Ama her zamn değil tabiki.
Sabah en iyisi.Daha yoğun olur hormonlar.
Evet sıralar belli olmuş.Eşim benim olduğum okulda 1. sırada.Ben pek istemiyodum

arkadaslar ben bu ay klomen ve pregly ye baslıycaktım adetımın 3. günü yumurtalarıma bakılacaktı ama benım adetımın3. gunu tatıle denk gelıyo doktorunda özel muayenesı yok özel hastanede calısıyo acaba yumurtalara bakılmadan klomene baslayamıyormuyum ?

CANIM İNŞALLAH GÜZEL SONUÇ ALIRSIN.

ARKADAŞLAR KANDA BAKTIRDIM SONUÇ NEGATİF.Bİ TUHAFIM DÜĞÜMLENDİ SANKİ HERŞEY BOĞAZIMDA.İLK HEYACANDI AMA OLMADI DEMEK ZAMANI VARMIŞ DAHA.

Serbey teşekkürler canım güzel dileklerin için. Sabahı nasıl ederim bilmiyorum. Şimdiden heyecan bastı. Bu arada sana çok üzüldüm canım. Rabbim tez zamanda yüzlerimizi güldürür inşaallah. Senin kaçıncı denemendi?

inşallah güzel sonuç alırsın.hamişler arasına girip bizede bol bol dua edersin.bu aralar duaya her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var.allah gönlüne göre versin.

ARKADAŞLAR KANDA BAKTIRDIM SONUÇ NEGATİF.Bİ TUHAFIM DÜĞÜMLENDİ SANKİ HERŞEY BOĞAZIMDA.İLK HEYACANDI AMA OLMADI DEMEK ZAMANI VARMIŞ DAHA.[/QUOTE]

canım inşallah bir dahaki sefere tutar.hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.resmen şans oyunlarına döndük valla.buda tutmadı birdahaki tutar diye kafayı yemezsem iyidir.

Serbeycim ben bol bol meryem suresini okuyorum. Sana da tavsiye ederim. Oldum olası şu duayı etmeyi çok severim.''RABBİM KORKTUKLARIMIZDAN EMİN,UMDUKLARIMIZA NAİL EYLESİN...''

Derler ya ''sabrın kendisi acıdır ama meyvesi tatlıdır'' diye. Demiraycım inşaallah rabbim emeklerimizi zayi etmeyecektir. Buna bütün kalbimle inanıyorum.

iyi akşamlar bayanlar
bugün aşılamamın 12. günü normal tarihte dün hastalanmam lazımdı ama hala bişey yok bu iyiye işaret olabilirmi. dr pazartesi gidicem benim merak ettiğim evde test yapsam belli olurmu bide bu testi hangi zaman diliminde (sabah yada akşam) yapsam daha iyi olur daha önce hiç yapmadım da

CANIM İNŞ SONUÇ POZİTİFTİR.EVDE YAPICAKSAN SABAH AÇKEN YAP TESTİ.DAHA DOĞRU SONUÇ ALABİLMEK İÇİN.

2 gün daha gelmemesi normal adetinin.
İdrar testi hiç belli olmuyor bazılarının çıkıyor bazılarının geç belli oluyor.Ama yine de istersen en uygun vakit sabahki ilk idrar canım.

Özel hastanede bakılmyo mu haftasonu?Pazara mı denk geliyo?Bi gün önce yara 1 gün sonrada bakılabilir canım.O kadar dan bişiy olmaz.

CANIM İNŞALLAH GÜZEL SONUÇ ALIRSIN.

ARKADAŞLAR KANDA BAKTIRDIM SONUÇ NEGATİF.Bİ TUHAFIM DÜĞÜMLENDİ SANKİ HERŞEY BOĞAZIMDA.İLK HEYACANDI AMA OLMADI DEMEK ZAMANI VARMIŞ DAHA.

Canım ya dediğin gibi zamanı varmış daha.Hayırlısı olsun senin için.

ben şimdiden başladım düşünmeye küst varmıdır? ikinci aşılamaya hemen geçmek doğru mu?yoksa beklemelyim biraz? 2. den sonra 3. yü yaptırmam herhalde diyorum aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tek tek düşünmem lazım ama olmuyoooo

ne diyosunuz arkadaşlar hemen başlanırmı 2. aşılama için iğnelere.şans artıyo mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…