Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba,bizim de 2,5 senedir bebeğimiz olmuyor. Eşimin işi sebebiyle istanbuldan adanaya geldik ve Turan Çetin Tüp Bebek Merkezinde tedaviye başladık. Benim hsg de rahminde polip vardı,o alındı,şimdilik başka problemim yok.Eşimin de morfolojisi %2 diğer değerleri normal sayılır.Dün ilk aşılamamızın tutmadığını öğrendik.Aşılamanın 14.gününde kan testi yaptırdım.her ne kadar en fazla % 15 şans var denilse de insan hevesleniyor ben de çok üzüldüm..dr 3 aşılamayı arka arkaya yapalım dedi.2.aşılamaya başlamak için regl olmayı bekliyorum.Umarım herkesin duaları kabul olur..

merhaba9.günüm ben aşılama oldum bügün 4 .günü test yaptım negatif çıktı sençe yapmama gerek varmı

arkadaşlar 19 unda aşılama yapıldı ve dün adet oldum çok üzüldüm denmez beklediğim bir sonuçtu ama yine de insan acaba mı diyor yarın tekra dr ye gideceğim bakalım ne diyecek belki üstüne görüyorum dur değilmi :))) sağolsun eşim çok destek bundan dolayı moralim yüksek allah herkese nasip etsin

merhaba arkadaşlar ben 2 negatif aşılama geçirdim 2,5 cm çikolata kistim var doktorum aşılamayı tekrarlamamı istiyor ben karasızım tüp bebek yaptırsammı bilemiyorum

kızlar selamm sızlere bıseyy sorucagım bılen varsa cevaplarsa cok memnun olurummm..
bu ay tedavı oldum olmadı subatta asılama olucaz
bu asılama ıcın ozel hastaneye gıdıyorum rapor cıkartabılıyormuyum peki???

arkadaşlar benim aşılamamın 15. günü bugün, yarın gidip kan testi yaptıracağım artık, aklıma bir şey takıldı ben hala günde 3 defa fitil şeklinde progestan kullanıyorum, adetimi ilaç geciktiriyor olabilir mi??? cevaplarsanız çok sevinirim

inşallah hamilesindir canım.çok sabırlısın ben olsam dayanamazdım şimdiye kadar.en azından idrar testi yapsan varsa kesin çıkar.2 haftayı geçmiş.ilaçların adet gecikmesi yapacağını sanmıyorum.başka belirti var mı?sonucun mutlaka yaz,bizede umut olursun inşallah.

korkumdan test yapamadım ama yarına olmazsa gideceğim bakalım hayırlısı korkuyorum çok sonucu paylaşırım sizlerle , başka hiç bi belirti yok ama

insallah asilaman tutmustur insallah cnm. buraya yaz olurmu. bende pztsi baslicam bi kac soruma cvp verirseniz co k sevinirim. ignelerinizi saat kac gibi vuruldunuz kacincu gun baslayip kac gun vuruldunuz. kontrole kac gunde bir gittiniz asi kavinci gun yapildi. biraz cok oldu ama. hepimzi asilamasi tutsun kucagimuz dolsun bebislerimizi doya doya koklayalim amin........

canım merhaba ben asılamayla bu ay hamıle kaldım..
bı kere ıslem sırasında hıc acı hıssetmedım dr ıslem bıttı deyınce cok sasırdım..
neyse ben adetımın 3.gunu gonalf ığneye basladım 7.gun kontrole gıttım yumurtalarım 5 taneydı ama sadece 1 tanesı buyuktu ama yeterlı degıldı kucuklerdı hatta çok uzulmustum..iğnelere devam ettım10.gun tekrar kontrole gıttımbuyuk olan 1 tane yumurtam ıstenılen boyuta gelmıstı..11. gun çatlatma ıgnesı yaptım çatlatma ıgnesınden 36 saat sonrada asılamam yapıldı .. çok sukur asılamanınü 12. gun gebe oldugumu ogrendım..darısı basına ıns..moralını hep yuksek tut ıyı seyler dusun ve dua et canım

arkadaşlar yaptırdığım kan testi olumsuz çıktı artık adeti bekliyorum çok çok üzgünüm çok yorgun hissediyorum kendimi sürekli gözlerim doluyor , inşallah sizler mutlu haberler verirsiniz

arkadaşlar yaptırdığım kan testi olumsuz çıktı artık adeti bekliyorum çok çok üzgünüm çok yorgun hissediyorum kendimi sürekli gözlerim doluyor , inşallah sizler mutlu haberler verirsiniz

canım ,üzülme vardır bir hayır de.seni çok iyi anlıyorum...pes etme sakın,allahtan ümit kesilmez.allah ın izniyle biz de birgün anne olacağız inşallah.sadece zamanını bekliyor meleklerimiz...ben de adetimi bekliyorum aşılama tedavime başlamak için.pek fazla ümidim yok zaten şansı da az biliyorum.ama yinede denemek istedim.olmazsa 2.yi tekrarlamadan direk tüpe geçeceğim.allah hakkımızda hayırlısını versin.bu yolda hepimize sabırlar versin.
seni tanımıyorum ama üzüntünü içimde hissettim inan,allah yardımcın olsun...bidahaki sefere yüzün gülsün inşallah...

cnm benim cvbina cok tesekkur ediyorum. cok sevindim allah tamamina erdirsinn. cok buyuk umut oldun benimkide turar insallah. yarin basliyorum nasipse. asilamasi tutmayan arkadasim uzul agla icine atma. ama toparlanacaksin . nir sure forumlara girme istersen. ama meraketme gececek yine basliyacaksin bu sefer kavusacaksin insallah. allah kucagini doldursun tez zamanda amin

Bende aynısıyım Allah yardımcımız olsun negatif sonucu aldım ilk aşılamamdı 2 gün sonrada adet oldum zaten bir süre ara vericem hemen aşılama yaptırmak istemiyorum

malesef benim de 2.aşılamam negatif arkadaşlar(( kan testini iyiki yaptırmamışım bugün 16.gün regl oldum..crinone jel 2 gün geciktiriyor, geçen aşılamada da aynı gün hasta olmuştum.çok üzüldüm yine ama elden birşey gelmiyor..daha zor durumdakileri düşünüp halime şükretmeye çalışıyorum..Ben hemen 3.aşılama tedavisine başlayacağım..Dr.um ara vermek istemiyor, yumurtalar hazır uyarılmışken devam etmek daha iyi diyor..Umarım tez zamanlarda hayırlı haberler alırız..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

canım ıns.guzel bı sonuc alırsın sonucunu yazarsan sevınırım.progestan adet gununu degiştırıyor bende kullandim hatta o ay ıdrar testı yapmıstım ve pozitıf cıkardi malesef kanda negatıf cıktı ıns.benımkı gıbı olmaz cnm Allah yardımcın olsun cnm

Merhaba,
Gecen sene bu vakitlerde buralarda bu konudaki tum forumlari okuyor, bir umit isigi ariyordum. Simdi ise kucagimda bebegimi emziriyorum. En karanlik tablolarda bile asilamanin cozum olabilecegini sizlere soylemek istiyorum. Gecen Ekim ayinda, uzun suredir hamile kalmamam uzerine yapilan testte kocamin morfolojisi %2 cikmis, varikosel teshisi konmustu. Gecen sene bugunlerde ise onemli bir yol ayrimindaydik: ya asilamayi deneyecektik ya da kocam ameliyat olacakti ve iyilesmesini bekleyip denemeye devam edecektik. Doktorumuzun yureklendirmesiyle ilkini sectik. Bu arada yapilan ikinci spermiogramda morfoloji %1 ciktigi halde... sectigimiz bu yol ise hayatimizi degistirdi. Ilk denemede basarili sonuc alindi ve bu Ekim ayinda yavrumuzu kucagimiza aldik. Bu forumlarda Insanin inancini hic kaybetmemesi gerektigini yazan kisiler beni hep yureklendirmisti, ben de sizin icin bu rolu ustlenmek istiyorum. Hepinize moral dolu, yakin zamanda guzel haberler alacaginiz bir sene diliyorum.

Merhaba Arkadaşlar;
1 yıldır çocuk istiyoruz. Fakat maalesef benim yumurtalarımda yavaş büyüme/büyümeme problemi var. 3 gün önce ilk olarak Klomen tedavisine başladım. İleriki dönemler için biraz endişeliyim. Sizden ricam aşılama fiyatları ile ilgili bilgi verebilir misiniz? (İstanbul)

Not: Benim mesaj sayım yeterli olmadığından özel mesajlara cevap yazamıyorum fakat,
siz bana gönderebiliyorsanız özelden hastane veya kurum ismi ve işlem fiyatını biliyorsanız yazarsanız çok sevinirim.

Teşekkürler..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…