- 14 Ağustos 2012
- 715
- 20
- 68
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #22.821
benimki aşılamaydı benimki biraz ilginç oldu ben adet gördüm tabi bütün umutlarım yıkıldı ama doktorum çağırdı hormonlarına bi bakalım dedi aynı zamanda bhcg de istemiş ben görmemiştim onu tahlil kağıdında sonucu alınca bi baktım 36 çıkmış 2 gün sonra 100, 5 gün sonra da 1721 çıktı ama keseyi göremedik daha...
slm arkadaslar benım yarın asılamam var cok heyecanlıyım ıns hayırlısı
arkadaşlar benim aşılamamın 15. günü bugün, yarın gidip kan testi yaptıracağım artık, aklıma bir şey takıldı ben hala günde 3 defa fitil şeklinde progestan kullanıyorum, adetimi ilaç geciktiriyor olabilir mi??? cevaplarsanız çok sevinirim
inşallah hamilesindir canım.çok sabırlısın ben olsam dayanamazdım şimdiye kadar.en azından idrar testi yapsan varsa kesin çıkar.2 haftayı geçmiş.ilaçların adet gecikmesi yapacağını sanmıyorum.başka belirti var mı?sonucun mutlaka yaz,bizede umut olursun inşallah.
insallah asilaman tutmustur insallah cnm. buraya yaz olurmu. bende pztsi baslicam bi kac soruma cvp verirseniz co k sevinirim. ignelerinizi saat kac gibi vuruldunuz kacincu gun baslayip kac gun vuruldunuz. kontrole kac gunde bir gittiniz asi kavinci gun yapildi. biraz cok oldu ama. hepimzi asilamasi tutsun kucagimuz dolsun bebislerimizi doya doya koklayalim amin........
arkadaşlar yaptırdığım kan testi olumsuz çıktı artık adeti bekliyorumçok çok üzgünüm çok yorgun hissediyorum kendimi sürekli gözlerim doluyor , inşallah sizler mutlu haberler verirsiniz
arkadaşlar yaptırdığım kan testi olumsuz çıktı artık adeti bekliyorumçok çok üzgünüm çok yorgun hissediyorum kendimi sürekli gözlerim doluyor , inşallah sizler mutlu haberler verirsiniz
arkadaşlar benim aşılamamın 15. günü bugün, yarın gidip kan testi yaptıracağım artık, aklıma bir şey takıldı ben hala günde 3 defa fitil şeklinde progestan kullanıyorum, adetimi ilaç geciktiriyor olabilir mi??? cevaplarsanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?