- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #22.841
Merhaba Arkadaşlar;
1 yıldır çocuk istiyoruz. Fakat maalesef benim yumurtalarımda yavaş büyüme/büyümeme problemi var. 3 gün önce ilk olarak Klomen tedavisine başladım. İleriki dönemler için biraz endişeliyim. Sizden ricam aşılama fiyatları ile ilgili bilgi verebilir misiniz? (İstanbul)
Not: Benim mesaj sayım yeterli olmadığından özel mesajlara cevap yazamıyorum fakat,
siz bana gönderebiliyorsanız özelden hastane veya kurum ismi ve işlem fiyatını biliyorsanız yazarsanız çok sevinirim.
Teşekkürler..
Merhaba,
Gecen sene bu vakitlerde buralarda bu konudaki tum forumlari okuyor, bir umit isigi ariyordum. Simdi ise kucagimda bebegimi emziriyorum. En karanlik tablolarda bile asilamanin cozum olabilecegini sizlere soylemek istiyorum. Gecen Ekim ayinda, uzun suredir hamile kalmamam uzerine yapilan testte kocamin morfolojisi %2 cikmis, varikosel teshisi konmustu. Gecen sene bugunlerde ise onemli bir yol ayrimindaydik: ya asilamayi deneyecektik ya da kocam ameliyat olacakti ve iyilesmesini bekleyip denemeye devam edecektik. Doktorumuzun yureklendirmesiyle ilkini sectik. Bu arada yapilan ikinci spermiogramda morfoloji %1 ciktigi halde... sectigimiz bu yol ise hayatimizi degistirdi. Ilk denemede basarili sonuc alindi ve bu Ekim ayinda yavrumuzu kucagimiza aldik. Bu forumlarda Insanin inancini hic kaybetmemesi gerektigini yazan kisiler beni hep yureklendirmisti, ben de sizin icin bu rolu ustlenmek istiyorum. Hepinize moral dolu, yakin zamanda guzel haberler alacaginiz bir sene diliyorum.
arkadaşlar benim aşılamamın 15. günü bugün, yarın gidip kan testi yaptıracağım artık, aklıma bir şey takıldı ben hala günde 3 defa fitil şeklinde progestan kullanıyorum, adetimi ilaç geciktiriyor olabilir mi??? cevaplarsanız çok sevinirim
arkadaşlar benim aşılamamın 15. günü bugün, yarın gidip kan testi yaptıracağım artık, aklıma bir şey takıldı ben hala günde 3 defa fitil şeklinde progestan kullanıyorum, adetimi ilaç geciktiriyor olabilir mi??? cevaplarsanız çok sevinirim
kızlar merhaba..bugün aşılamam yapıldı.eşimin yıkama sonrası sperm değerlerini yazsam fikir beyan edebilirmisiniz?bu arada bizde sorun eşimin morfolojisi...sıfır çıkıyo. şimdiye kadar 3 kez klomen çatlatma iğnesi oldum ama olmadı.bu ay gonal f ile aşılama denendi..yardımcı olursanız sevinirim
sperm değerleri
yıkama öncesi
toplam sayı 73,5 milyon
motolite %16
yıkama sonrası
toplam 15,6 milyonn sperm.
toplam ileri hareketli sperm sayısı 12,6 milyon
motolite %81
bu değerlerle aşılama şansımız nedir?
cevabını veriyorum koskocaman bir hüsran oluyormuş arkadaşlar...olmadı ne yazık ki...aşılamadan 12 gün sonra adet oldum
üzülme canım kaderimizde ne varsa onu yaşıyacağız.rabbim inşallah senin hakkında hayırlısını verir üzme kendini ve tedavinden vaz geçme.bende bir iki gün içinde aşılama yaptıracağım ama değerler çok dikkatimi çekti 73 milyon olan siperm yıkamadan sonra nasıl 15 milyon kalır yao saman benim eşimin 33 milyon yıkamadan sonra bizde sperm kalmaz hakkımızda hayırlısı olsun.morfolojisi...sıfır demişsin aşılamanın tutmama sebebi bu olabilirmi doktor birşey demedimi?en kısa zamanda anne olman dileğiyle
Merhaba,
Gecen sene bu vakitlerde buralarda bu konudaki tum forumlari okuyor, bir umit isigi ariyordum. Simdi ise kucagimda bebegimi emziriyorum. En karanlik tablolarda bile asilamanin cozum olabilecegini sizlere soylemek istiyorum. Gecen Ekim ayinda, uzun suredir hamile kalmamam uzerine yapilan testte kocamin morfolojisi %2 cikmis, varikosel teshisi konmustu. Gecen sene bugunlerde ise onemli bir yol ayrimindaydik: ya asilamayi deneyecektik ya da kocam ameliyat olacakti ve iyilesmesini bekleyip denemeye devam edecektik. Doktorumuzun yureklendirmesiyle ilkini sectik. Bu arada yapilan ikinci spermiogramda morfoloji %1 ciktigi halde... sectigimiz bu yol ise hayatimizi degistirdi. Ilk denemede basarili sonuc alindi ve bu Ekim ayinda yavrumuzu kucagimiza aldik. Bu forumlarda Insanin inancini hic kaybetmemesi gerektigini yazan kisiler beni hep yureklendirmisti, ben de sizin icin bu rolu ustlenmek istiyorum. Hepinize moral dolu, yakin zamanda guzel haberler alacaginiz bir sene diliyorum.
1 subat 2013 aşılamamız yapılacakdeneyimlerimi paylaşıcam ama tecrübesi olan ve aşılamayla hamiş kalan arkadaşlarımın desteğine ihtiyacımmm varrr ..lütfen deneyimlerinizi paylaşın !!!
1 subat 2013 aşılamamız yapılacakdeneyimlerimi paylaşıcam ama tecrübesi olan ve aşılamayla hamiş kalan arkadaşlarımın desteğine ihtiyacımmm varrr ..lütfen deneyimlerinizi paylaşın !!!
zeynep_82 ALLAH hakkımızda hayırlısını versin..bana doktorum o iğneden vermedi zaten tutunacaksa tutunur ki; gebelik oluştuktan sonra AYNI İŞLEVİ GÖREN HAPLARDAN KULLANAN ARKADAŞLARIM OLDU ama dediğim gibi bana sadece saat 10 da gel dedi doktorum; belki de aşılama günü o iğneyi isteyecek olabilir.sen nereye gidiyosun tatlım ben ankarada hakan şatıroğluna gidiyorum.[/QUOBe
Ben İzmir'de Kent Hastanesinde İsrael Aruh a yaptırıyorum canım.aşılamadan fazla umudum yok ama eşim yaptıralım dedi.bakalım hakkımızda hayırlısı.bizim ikimizdede sorun yok ama 2 yıldır bebekte yokhakkımızda hayırlısı.hesapladımda 14 şubat test tarihimiz;inşallah en güzel sevgililer günü hediyesini gönderiri Rabbim....
bende bir şubat cuma günü saat 12 de aşılama yaptıracağım.hakkımızda hayırlısı olsun.ben 40.saate aşılama oluyorum sanırım herkes 36.saate olmuş neden böyle farklı anlamadım.buradan haberleşiriz.hayırlısı ise aşılamamız pozitif olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?