- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #22.861
merhba bende ilk kez geçtiğimiz mayıs ayında aşılama oldum sonuç husran oldu gonal f jel ve ismini hatırlamadığım bir hap kullandım hepsini de dr söylediği gibi düzenli kullandım neyse aşılama günü sıkışık olarak gelmem söylendi bende aldım 4 kutu su o heycanla hepsini içtim öyle sıkışıktım ki içeri girdiğimde çatlayacaktım işlem sonrası 15 20 dk dinlen gerekiyordu ama ben sancıdan kıvrandım sanırım 6 yada 7dk dayanabildim kalktım kendimi wc ye nasıl attm bilmiyorum orda şiddetli bir sancı hissettim ondan mıdır bilmem olmadı işte yeri gelmişken paylaşmak istedim hemde ilk kez deneyecek olanlara asla çok çok sıkışık olmayın derim
neden sıkışık gittin ki? benim doktorum öyle bişi istemedi hatta ben aşılama öncesi bi kaç kez tuvalete gittim rahat olayım diye; bu arada zeynep ve asya hayat aşılamalarınız nasıl geçti? benim ki iyiydi ağrısız acısız hiç bişi hissetmedim :) ama %15 lik başarıyı düşünerek umutlanmamaya çalışıyorum ..
Canım benim sancısız acısız oldu aşılamam o gün dinlendim ertesi gün ilişki oldu gene dinlendim bugün ilişki oldu gene dinleniyorum.allahım nasip eder hayırlısı ise inşallah.bana duphaston diye bir ilaç verdi sabah akşam onu kullanıyorum.yani çok basit bir işlemdi sonucumuzu hep beraber buradan paylaşırız.aşılamadan sonra kasık ağrılarım oldu halada var ama sanırım çatlamayan yumurtam vardı onların sancısı.spermler yıkandıktan sonra 16 milyondu morfoliji 10 hareketli %80 diyordu iyimi kötümü diye sordum yeterli dedi allah sonumuzu hayır etsin canım[/QUO
asya hayat amin canım ALLAH sonumuzu hayırlı etsin, eşimin 62 milyondu yıkandıktan sonra,ileri hareketli %92 idi, çatlamayan yumurtam var derken ?analamadım ya sağ yada sol yumurta değil mi çatlayacak olan her ay ikisinden biri değil mi çatlayan ?? benim sol yumurtam çatladı dr muayene ettiğinde yumurtamız da çatlamış dedi yani herşey yolundaydı eşimin değeri için de son zamanlarda aldığımız en iyi değer dedi :) inşaallah güzel haberleri paylaşırız asya hayat
Canım benim sancısız acısız oldu aşılamam o gün dinlendim ertesi gün ilişki oldu gene dinlendim bugün ilişki oldu gene dinleniyorum.allahım nasip eder hayırlısı ise inşallah.bana duphaston diye bir ilaç verdi sabah akşam onu kullanıyorum.yani çok basit bir işlemdi sonucumuzu hep beraber buradan paylaşırız.aşılamadan sonra kasık ağrılarım oldu halada var ama sanırım çatlamayan yumurtam vardı onların sancısı.spermler yıkandıktan sonra 16 milyondu morfoliji 10 hareketli %80 diyordu iyimi kötümü diye sordum yeterli dedi allah sonumuzu hayır etsin canım[/QUO
asya hayat amin canım ALLAH sonumuzu hayırlı etsin, eşimin 62 milyondu yıkandıktan sonra,ileri hareketli %92 idi, çatlamayan yumurtam var derken ?analamadım ya sağ yada sol yumurta değil mi çatlayacak olan her ay ikisinden biri değil mi çatlayan ?? benim sol yumurtam çatladı dr muayene ettiğinde yumurtamız da çatlamış dedi yani herşey yolundaydı eşimin değeri için de son zamanlarda aldığımız en iyi değer dedi :) inşaallah güzel haberleri paylaşırız asya hayat
merhaba arkadaşlar.aşılamam cok rahat geçti.hic anlamadan bitmişti.sonrasıda rahat geçti.ilk gün biraz dinlendim diğer günler normal günlerime döndüm.hatta misafirim var,mecburen istesemde yatamıyorum.ama bi acıdan iyi oldu.sürekli sonucu düşünmüyorum en azından,zaten pek ümidimde yok ..hayırlısı artık.sperm sonuclarımızda iyi çıktı.yıkama sonrası 65 milyondu .zaten bizimki sebebsiz infertilite.ayın 19 una kadar adet olmazsan test yap dedi dr um .7.günü yaptırmam gereken bir çatlatma iğnem var.onun haricinde birşey vermedi dr.bu iğnede çatlamayan yumurta olursa kistleşmemesi ve olası bir gebeliğe rahimi kuvvetlendirmek içinmiş.inşallah hayırlı güzel sonuclar alırız,paylaşırız burdan...
canım benim yumurta sayım fazlaydı.senin aşılamada kaçtane yumurtan vardı? benim 5 falandı.solda 3 adet sağda 2 adet soldakiler çatlatma iğnesinin etkisiyle aşılama yapıldığında çatlamıştı ama sağdakiler çatlamamıştı onlarda yarın çatlar siz ilişkiye girin dedi doktor.sizin nasıl oldu canım?
Kızlar merhaba
bende aşılama sonucu hamile kalanlardanım bebişim 10 haftalık oldu bile. aşılamamı yaptırdığım gece ve ertesi gece acıdan ağrıdan hiç uyuyamamıştım sabaha kadar ağlamıştım kasık ve karın ağrımdan ilaçta içmem yasaktı ve sabaha kadar kıvrandım. Burda okuduğum kadarıyla böyle acılar çeken olmamış hiç. Umarım hepiniz bebişlerinizin haberini en kısa zamanda alırsınız sevgiyle kalın.
canım rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah.ilk aşılamanmıydı?benim ilk aşılamam.aşılama yapıldığı gün hiç sancım olmadı hatta ne kadar kolaymış dedim.ama ertesi gün bide bugün sancıdan kıvranıyorum acaba diyorum çatlamayan yumurtammı var ne zaman geçecek bu sancı onuda bilmiyorum.hakkımızda hayırlısı olsun
Amin canım Allah sanada nasip etsin. benim ilk aşılamamda tuttu çok şükür. Benim sancım akşam 21:00 de başlayıp Sabaha karşı 05:00 da aniden kesiliyordu ama o sancı tarif bile edilemez Doktoruma sorduğumda ağrın normal doğum sancında bundan fazla olmucak emin ol dedi. Umarım sende acılarının ağrılarının karşılığını alırsın .
inşallah canım.birde spermler yıkandıktan sonraki sayın kaçtı hatırlıyormusun?bizim normalde 120 milyondu yıkandıktan sonra 15 milyon dedi harekette %80 miş yeterli dedi ama ne bilim herkesde daha çok var.
Canım bizim muayenede 10 milyondu aşılamada 8 milyon çıktı ama % bir oran vermedi doktor. Bence hiç takılma sen böyle konulara içini ferah tut . Ben aşılamamı yaptıracağım zaman Kasım ayında aşılama yaptıracaklar konusuna yazmıştım ve ordan bir arkadaş hiç kafanı aşılamaya yorma başka şeyler düşün gez eğlen ben öyle yaptım demişti bende inan öyle yaptım ve sonuç olumlu oldu sende çok düşünmemeye çalış ve gününden önce kan testi verip kendini strese sokma.
14 şubat günüm o saman kan vermeye giderim tabii olmazsam inşallah.bu arada sen idarda bakmadınmı hiç?taktir ediyorum sabrınızı valla
zeynep 82 sonucumuzu 14 şubatta alacağımızı hiç bilmiyordum :) ayy inşşaallah allahım hepimizin de pozitif olur inşaallah hepimiz hayırlı sağlıklı bebişlerimizin haberlerini alırız :) süper bi sevgililer günü hediyesi olur yaa
merhaba arkadaşlar. Bugün saat 9.40 gibi çatlatma iğnesini yaptırdım dr çarşamba 9- 10 gibi gelin dedi. Okuduğum kadarıyla en geç 36 gün sonra yapılıyormuş benim ki 48 saat oluyor kafam karıştı. Ne yapsam ki? en geç kaç saat sonra yapılmalı, bilginiz var mı
Canım idrar testi bile yapmadım üzülmekten korktum hep kan testini alınca bile ateşim çıkmış bayan diyor ki hanfendi iyimisiniz çok kızardınız hamilesiniz isterseniz muayene odasına alalım sizi :) . Senin için dua edicem Allahım çabalarını boşa çıkarmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?