- 16 Nisan 2012
- 2.348
- 461
- 363
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #22.881
aynı şeyi bende düşündüm geçireceğim en unutulmaz 14 şubat olacak hayırlısıyla
canım senin aşılaman ne zaman oldu?pozitifle sonuçlanır hediyen gelir inşallah.
ben 01/02/2013 de saat 14:00 de izmir ege tüp bebek merkezinde oldum . Dr kaan beydi bence çok ii geçti
02/02/2013 de progestan kapsül sabah 2 , akşam 2 olmak üzere , ve 02/02/2013 de 1 iğne 07/02/2013 de 1 iğne
son olarak 12/02/2013 de bir iğne olucam ve 14 şubatta kan tahlili olucam senin kide aynı tedavimi
yazarmısın bana
(( bana Cvp veren olmadı arkadaslar
Asilama gunu kanaması olan oldu mu???
Bu benim ikinci aşılamam ilkinde olmamıştı gecen ay bu ay olunca korktum(( yine mı tutmayacak acaba;(((
merhaba arkadaşlar. Bugün saat 9.40 gibi çatlatma iğnesini yaptırdım dr çarşamba 9- 10 gibi gelin dedi. Okuduğum kadarıyla en geç 36 gün sonra yapılıyormuş benim ki 48 saat oluyor kafam karıştı. Ne yapsam ki? en geç kaç saat sonra yapılmalı, bilginiz var mı
Ewt canım Dr unla konus benim iki aşılamamda 36. Saatte yapıldı. Özge Senide tebrik ediyorum saglikla kucağına al ins...
Aşılamanda neler hissettin degisiklikleri anlatırmısın??? Neler yasadın
Özge canım cvp için teşekkür ederim. Benim dün aşılamam yapıldı kahverengi kanamam oldu Dr U aradım dinlen dedi Birinci'de olumsuz olunca takıntı oldu sürekli aklımda Malesef(((
canım bende 01/02/2013 de saat 12:30 aşılamam yapıldı.aynı gün dostinex mi ne bi ilaç var düşük önleyici sabah akşam ondan verdi.bana iğne vermedi canım.4-5 tane yumurtam vardı 3 tanesi çatlamış dedi diğer 2 side yakında çatlar ilişkilere devam dedi.cuma hariç cumartesi pazar pazartesi sancı çekiyorum.rabbim hayırlısını verir inşallah.doktor bana aşılamadan fazla birşey bekleme sonuçta %15 falan dedi ama kısmet neden o %15 in içinde olmayalımki:)
Açıkcası ben aşılamamı hiç inanarak yaptırmadım çünkü tutma oranı çok düşük diyorlardı . Umarım bebişin sana sımsıkı sarılır ve hamile kalırsın. Canım bende hiç kanama olmadı ama akıntım çoktu . Birde ne kadar işine yarar bilmiyorum ama embriyonun tutanabilmesi için bana bir jel verdi crinone 8 jel istersen danış sende doktoruna belki sanada yardımcı olur. Bugün senin için dua edicem.
bana ilk başta ilişki yasak çoğul gebelik olmaması gerekli dedi . inan bana sabırsızlanıyorum .dayanamıyorum fakat önümde daha kocaman 10 gün var .Allahım hayırlısını nasip etsin hepimize
aminnnnnnnnnnnnn canım.benimde 4-5 tane yumurtam vardı ama bana ilişkiyi yasaklamadı doğrusu yasaklasada dinlemezdim.tek yumurta ile yıllardır deniyorum olmuyo niye şansım fazlayken denemeyeyimki.sanki bu spermler gidip hepsini dölleyecek hali yok ya.ayyyyyy bide beşinide döllermiş:1 beşiz hadi hayırlısı bekleyip göreceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?