Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım senin aşılaman ne zaman oldu?pozitifle sonuçlanır hediyen gelir inşallah.

ben 01/02/2013 de saat 14:00 de izmir ege tüp bebek merkezinde oldum . Dr kaan beydi bence çok ii geçti
02/02/2013 de progestan kapsül sabah 2 , akşam 2 olmak üzere , ve 02/02/2013 de 1 iğne 07/02/2013 de 1 iğne
son olarak 12/02/2013 de bir iğne olucam ve 14 şubatta kan tahlili olucam senin kide aynı tedavimi
yazarmısın bana

canım bende 01/02/2013 de saat 12:30 aşılamam yapıldı.aynı gün dostinex mi ne bi ilaç var düşük önleyici sabah akşam ondan verdi.bana iğne vermedi canım.4-5 tane yumurtam vardı 3 tanesi çatlamış dedi diğer 2 side yakında çatlar ilişkilere devam dedi.cuma hariç cumartesi pazar pazartesi sancı çekiyorum.rabbim hayırlısını verir inşallah.doktor bana aşılamadan fazla birşey bekleme sonuçta %15 falan dedi ama kısmet neden o %15 in içinde olmayalımki:)

Merhabalar. Öncelikle size şans diliyorum. Benim birinci aşılamam da tedavim başarılı oldu doktorum kesinlikle 36 saat sonra yapmamız gerekli geç kalma dedi. Eşimide sperm için benden 1 saat önce aldı bence sen doktorunla iyice konuş bana üstüne basa basa geç kalmaman lazım demişti.

Ewt canım Dr unla konus benim iki aşılamamda 36. Saatte yapıldı. Özge Senide tebrik ediyorum saglikla kucağına al ins...
Aşılamanda neler hissettin degisiklikleri anlatırmısın??? Neler yasadın

Ewt canım Dr unla konus benim iki aşılamamda 36. Saatte yapıldı. Özge Senide tebrik ediyorum saglikla kucağına al ins...
Aşılamanda neler hissettin degisiklikleri anlatırmısın??? Neler yasadın

Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin. Öncelikle doktorum bana olumlu olumsuz herşeyi anlattı ve ne olursa olsun moral herşeyin başında geliyor dedi bende elimden geldiği kadar moralimi yüksek tutmaya çalıştım. Alışamam acısız ve çok kısa sürdü inanın hiçbirşey hissedemedim sadece dua ettim hep hayırlısını istedim Allah tan. Aşılamamın eardından 2 gün akşam 21:00 den sabah 05:00 e kadar çok sancı çektim inanın hayatımın en zor 2 gecesiydi.kan tahlilime kadar hiç test yapmadım ve sonuç olumlu oldu bebişim 10 haftalık Allahım sizede nasip etsin inşallah. Size nacizane tavsiyem aşılamadan sonra sürekli aşılamayı düşünmeyin gezin dolaşın aşılamaya odaklanmayın.

canım cvp için çok teşekkür ederim. İnşallah hayırlısı olur ve tutar. Dün aradım dr.u ama hayır takma kafana öyle şeyleri dedi, tatmin olmadım ama yapmıyor yapacak bir şey yok. Bi bildiği vardır inşallah

Özge canım cvp için teşekkür ederim. Benim dün aşılamam yapıldı kahverengi kanamam oldu Dr U aradım dinlen dedi Birinci'de olumsuz olunca takıntı oldu sürekli aklımda Malesef (((

Özge canım cvp için teşekkür ederim. Benim dün aşılamam yapıldı kahverengi kanamam oldu Dr U aradım dinlen dedi Birinci'de olumsuz olunca takıntı oldu sürekli aklımda Malesef (((

Açıkcası ben aşılamamı hiç inanarak yaptırmadım çünkü tutma oranı çok düşük diyorlardı . Umarım bebişin sana sımsıkı sarılır ve hamile kalırsın. Canım bende hiç kanama olmadı ama akıntım çoktu . Birde ne kadar işine yarar bilmiyorum ama embriyonun tutanabilmesi için bana bir jel verdi crinone 8 jel istersen danış sende doktoruna belki sanada yardımcı olur. Bugün senin için dua edicem.

bana ilk başta ilişki yasak çoğul gebelik olmaması gerekli dedi . inan bana sabırsızlanıyorum .dayanamıyorum fakat önümde daha kocaman 10 gün var .Allahım hayırlısını nasip etsin hepimize

Canım ne güzel bebisinide Senide Allah korusun... Senin adına cok sevindim ben jel verdi Dr um bu sabah başladım ins... Etkisi olur bu sefer bebeğim bizimle olur simdi bir hafta gun aşırı iliski önerdi dinleneceğim ilaçlarımı kullanıp yatacağım gerçi gecen seferde yormadım hatta ilk denemede cok canım yandı cok yattım bu sefer okadar zor olmadı daha iyiyim ama kanama canımı sıktı

kıslar ben geldim sancılarım ve ben hadi bakalım sonu güzel olsun inşallah.nasıl geçecek bu 10 gün bakalım.allah gönlümüze göre versin.

bana ilk başta ilişki yasak çoğul gebelik olmaması gerekli dedi . inan bana sabırsızlanıyorum .dayanamıyorum fakat önümde daha kocaman 10 gün var .Allahım hayırlısını nasip etsin hepimize

aminnnnnnnnnnnnn canım.benimde 4-5 tane yumurtam vardı ama bana ilişkiyi yasaklamadı doğrusu yasaklasada dinlemezdim.tek yumurta ile yıllardır deniyorum olmuyo niye şansım fazlayken denemeyeyimki.sanki bu spermler gidip hepsini dölleyecek hali yok ya.ayyyyyy bide beşinide döllermiş:1 beşizhadi hayırlısı bekleyip göreceğiz.

yaa bana dr. şu kadar yumurta , bu kadar yumurta falan filan demedi ayrıca ilişki neden bazı dr göre yasak bazısına göre değil anlayamadım yaaa kesinlikle yasak dedi altını çizdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…