- 16 Nisan 2012
- 2.348
- 461
- 363
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #22.901
yaa bana dr. şu kadar yumurta , bu kadar yumurta falan filan demedi ayrıca ilişki neden bazı dr göre yasak bazısına göre değil anlayamadım yaaa kesinlikle yasak dedi altını çizdi
evet ilk gebelik kısmet olursa. buradaki doktorumu mu arasam acaba bilemedim .kasığımın üstünde karnımın altında kramp oluşuyor . iyi dinlenemiyor olabilirmiyim acaba
yaa bana dr. şu kadar yumurta , bu kadar yumurta falan filan demedi ayrıca ilişki neden bazı dr göre yasak bazısına göre değil anlayamadım yaaa kesinlikle yasak dedi altını çizdi
canım dinlanmekle alakası olduğu düşünmüyorum.sonuçta ilişkiden sonra millet 1 hafta yatmıyo ya.ama ağar şeyler kaldırma biraz dikkat et onun dışında ekstra birşey yapmamıza gerek olduğunu sanmıyorum.ben aşılandığım gün dinlendim yattım.ertesi günde birazcık dinlendim sonra saten iş güç sahibiyiz işimizin başına döndük.sen aşılamadan sonra hiç ilişkiye girmedinmi yani?
atalan benim doktorum da su kadar yumurta falan demedi;zaten benim 2 yumurtam avrdı onlardan da sol yumurtam büyüktü ve o çatladı nasıl yumurta var bacım sizde :) anlamadım ilşkiyi enim doktorum da altını çizerek olsun dedi.bu 10 gün geçmesssss :18: ALLAHIM YARDIM ET HEPİMİZ İ BİRDEN SEVİNDİR RABBİM BURDAN SEVİNÇ ÇIĞLIKLARI ATALIM
hatunlarrr mrblerrr.bende aşılam denedim bu ay bugün altıncı günüm.belirti adına hiç bişeycikk hoşş bukadar erken belirti vermezz ama.sizde durumlar nedirr?
Benim ilk aşılamam olumsuz cok kasık ağrım vardı ilk hafta işlem zor olmuştu onun içindi sanırım bu ikinci aşılamam henüz ikinci gündeyim:) bende belirtilerinizi merakla bekliyorum
hayırlı olsun canım sonucu pozitif olsun inşallah.benim ilk aşılamam.aşılama sırasında hiç birşey anlamadım o kadar kolaydı ama ertesi gün sancılarım başladı hala devam ediyor çok umutlanmak istemiyorum ama kısmetse olur inşallah.
Asyahayat ins... Hemen kavuşursun bebeğine bu sancılarını hemen unutursun dua edeceğim sana bu ay meleklerimize kavuşalım ins...
aminnnnnnnnnnnnnn inşallah.buradan haberleşiriz.iyi akşamlar canım.
kızlarrrr ben bunalıp daralıyorum sanki; karnım patlıcak nefes alamıcak gibiyim özellikle çok yemek yemiyorum ama karnım sabah kalktığımda bile şişhalsizlik var yorgunum bütün kemiklerim acıyor sanki bir de 2 gündür kasık ağrım varr psikolojik die yasmıyim dedim ama dayanamadım...
Canım aşılama kaçıncı gunundesin folik asit kullanıyorsan eğer şişkinlik vs... O cok yapıyor diğer saydıkların çatlatma iğnesinin etkileri gibi geldi bana iyi düşün iyi olsun
kızlarrrr ben bunalıp daralıyorum sanki; karnım patlıcak nefes alamıcak gibiyim özellikle çok yemek yemiyorum ama karnım sabah kalktığımda bile şişhalsizlik var yorgunum bütün kemiklerim acıyor sanki bir de 2 gündür kasık ağrım varr psikolojik die yasmıyim dedim ama dayanamadım...
Canım aşılama kaçıncı gunundesin folik asit kullanıyorsan eğer şişkinlik vs... O cok yapıyor diğer saydıkların çatlatma iğnesinin etkileri gibi geldi bana iyi düşün iyi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?