Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yaa bana dr. şu kadar yumurta , bu kadar yumurta falan filan demedi ayrıca ilişki neden bazı dr göre yasak bazısına göre değil anlayamadım yaaa kesinlikle yasak dedi altını çizdi

valla canım demekki seninde birkaçtane yumurtan var ve 2-3 tanesi birden tutmasın diye öyle demiş.ilk gebelik içinmi uğraşıyorsun bilmiyorum ama ilk gebeliğin ise çoğıldan korkma derim.biz öyle tek ilişkiyle hamile kalsaydık aşılama ile falan saten uğraşmazdık.eğer senin yerinde ben olsam ben kesinlikle ilişkiye girerdim ama tabii sen genede doktorunu dinle kısmet olduktan sonra tek ilişki ilede oluyo.rabbim nasip eder inşallah.ben şahsen 2 yada 3 tane rabbim sağlıklı hayırlı akıllı evlatlar nasip etsin böyle düşünüyorum.

Son düzenleme:
evet ilk gebelik kısmet olursa. buradaki doktorumu mu arasam acaba bilemedim .kasığımın üstünde karnımın altında kramp oluşuyor . iyi dinlenemiyor olabilirmiyim acaba

evet ilk gebelik kısmet olursa. buradaki doktorumu mu arasam acaba bilemedim .kasığımın üstünde karnımın altında kramp oluşuyor . iyi dinlenemiyor olabilirmiyim acaba

canım dinlanmekle alakası olduğu düşünmüyorum.sonuçta ilişkiden sonra millet 1 hafta yatmıyo ya.ama ağar şeyler kaldırma biraz dikkat et onun dışında ekstra birşey yapmamıza gerek olduğunu sanmıyorum.ben aşılandığım gün dinlendim yattım.ertesi günde birazcık dinlendim sonra saten iş güç sahibiyiz işimizin başına döndük.sen aşılamadan sonra hiç ilişkiye girmedinmi yani?

ya kızkar benim ilk aşım tutmadı tam 12.günde hasta oldumşimdi doktorum 3 ay ara verdi sonra tüp bebek dedi.şuan yumurtalarına cok yüklendik dedi biraz ara verelim dedi.ama kimsenin doktoru ara vermemiş ben anlamadım yaaa

yaa bana dr. şu kadar yumurta , bu kadar yumurta falan filan demedi ayrıca ilişki neden bazı dr göre yasak bazısına göre değil anlayamadım yaaa kesinlikle yasak dedi altını çizdi

atalan benim doktorum da su kadar yumurta falan demedi;zaten benim 2 yumurtam avrdı onlardan da sol yumurtam büyüktü ve o çatladı nasıl yumurta var bacım sizde :) anlamadım ilşkiyi enim doktorum da altını çizerek olsun dedi.bu 10 gün geçmesssss :18: ALLAHIM YARDIM ET HEPİMİZ İ BİRDEN SEVİNDİR RABBİM BURDAN SEVİNÇ ÇIĞLIKLARI ATALIM

hayır yaa zaten adetin 3 günü gittim tedavi başlıyor dedi . o gün bu gün pehriz var . dün buradaki dr aradım . kanaman yoksa sorun değil dedi . ama içinin rahat etmesi için gel kontrol edelim dedi bu gün gidice

valla bende anlamadım yaa kafam iyice karıştı Sonuç bizden yana olsunda razıyız ikimizde 9 ay pehriz yapalım

hatunlarrr mrblerrr.bende aşılam denedim bu ay bugün altıncı günüm.belirti adına hiç bişeycikk hoşş bukadar erken belirti vermezz ama.sizde durumlar nedirr?

hatunlarrr mrblerrr.bende aşılam denedim bu ay bugün altıncı günüm.belirti adına hiç bişeycikk hoşş bukadar erken belirti vermezz ama.sizde durumlar nedirr?

psikolojik olabilir tabi ama kasık batmalarım ve bel ağrım var . ben adet görürken bile belim ağrımaz anlamam ne zaman geleceğini sadece gününü biliyorum o kadar hayırlısı olsun senin de aşılaman aynı gün olmuşuz o zaman ben 14 veya 15 şubatta baktırcam sonu ne olursa olsun valla :)

Benim ilk aşılamam olumsuz cok kasık ağrım vardı ilk hafta işlem zor olmuştu onun içindi sanırım bu ikinci aşılamam henüz ikinci gündeyim:) bende belirtilerinizi merakla bekliyorum

Benim ilk aşılamam olumsuz cok kasık ağrım vardı ilk hafta işlem zor olmuştu onun içindi sanırım bu ikinci aşılamam henüz ikinci gündeyim:) bende belirtilerinizi merakla bekliyorum

hayırlı olsun canım sonucu pozitif olsun inşallah.benim ilk aşılamam.aşılama sırasında hiç birşey anlamadım o kadar kolaydı ama ertesi gün sancılarım başladı hala devam ediyor çok umutlanmak istemiyorum ama kısmetse olur inşallah.

Asyahayat ins... Hemen kavuşursun bebeğine bu sancılarını hemen unutursun dua edeceğim sana bu ay meleklerimize kavuşalım ins...

aminnnnnnnnnnnnnn inşallah.buradan haberleşiriz.iyi akşamlar canım.

kızlarrrr ben bunalıp daralıyorum sanki; karnım patlıcak nefes alamıcak gibiyim özellikle çok yemek yemiyorum ama karnım sabah kalktığımda bile şiş halsizlik var yorgunum bütün kemiklerim acıyor sanki bir de 2 gündür kasık ağrım varr psikolojik die yasmıyim dedim ama dayanamadım...

Canım aşılama kaçıncı gunundesin folik asit kullanıyorsan eğer şişkinlik vs... O cok yapıyor diğer saydıkların çatlatma iğnesinin etkileri gibi geldi bana iyi düşün iyi olsun

kızlar merhaba ,7.gün ve hiç belirtim yok..........merak bile etmiyorum artık,olumsuz hissediyorum.inşallah yanılırım ,hepimiz seviniriz 1 hafta sonra...

Canım aşılama kaçıncı gunundesin folik asit kullanıyorsan eğer şişkinlik vs... O cok yapıyor diğer saydıkların çatlatma iğnesinin etkileri gibi geldi bana iyi düşün iyi olsun

folik asit ,nerox, coraspin progeston hepsini kullanıyorum..demek şişkinliği folik asit yapıomuş; zaten diğer belirtilerimde adet belirtisine benzemio büyük bi ihtimal sabırsızlığımdan psikolojik oluyo:)bugün iyiyim şişkinlik var sadece hadi bakalım hayırlı haberler inşaallah kaldı 8 günümüz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…