Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aaaaa tatlım tum şikayetlerin nedeni nerox b vitamini içinde en fazla yan etkisi olan annem rahatsızlığı icin kullandı Ordan biliyorum şişiyor ilk gun iki kilo aldı annem ilaç inanılmaz iştah acar ve su toplar vücudun

isim aşılanma tarihi kaçıncı sonuç
asya hayat 01.02.2013 1.aşılama
hacer34
zeynep
huldzar

bende bilbiyorumki liste yapmasını yapabilseydik keşke

kızlar mrb biz de bu adetimde aşılama yaptırcaz nasipse... sizlere aşılama işleminin aşamalarını sormak istiyorum . ilçede oturuyoruz ankara merkezde yaptırcaz aşılamayı kaç gün gidiliyor hastaneye her gün mü ? bilgi verirseniz çok mutlu olurum...

Canım adetin 2. Gunu git Dr muayene edecek testlerini isteyecek sonra ilacına dozuna karar verecek, sonra gun verip yumurta takibi için çağıracak burdan sonra Dr una ve senin yumoslarınin gelişmesine bağlı iki Yada uç belki daha fazla dediğim gibi tamamen Dr kararı ve yumoş gelişimine bağlı en son gittiğinde çatlatma iğneni verecek ve 36. Saat sonra son kez gidip aşılamanı olacaksın)) hadi hayırlısı

EEE BANA BUNDAN SONRA hep kullanacaksın dedi napcam ben yaaa şişcem iyiceee çok mu lazım o yaaa

hacer34
zeynep
huldzar 04.02.2013 2. aşılama
atalan 01.02.2013 1.aşılama
miskamber 01.02.2013 1. aşılama rabbim yardımız olsunnn

merhaba cicişler eski kk lıyım ama size ılk kez yazıyorum anlıycagınız uzere ılk asılama deneyımım olacak.klomen kullandm perşembe gunu doktorm ıkı yumurtan cok saglıklı dedi biri 20 diğeri 18.5 mm di catlatma iğnesi verdi yaptım.yarın da asılamam var.bu durumda olup ılkınde basarıya ulasan varmı bırde cogul gebelık olmasnda bır rısk varmı sizce.ıkız olma ıhtımalı var dedı doktorm.?

Canım ne güzel cok sevindim ins... Olumlu sonuc alırsın sende bizde :)))

canım valla ikiz gebelik olabilir ama bu benim için allahın bana bir lütfü olur:) onu ben risk olarak değerlendirmem açıkcası.benimde 5 tane yumurtam vardı ama beşiz olacağını düşünmüyorum canım.pozitifi görürsem hayırlısı ile rabbim nasip ederse ya bir tanedir yada 2.sen çoğul olmasını kafana takma her oluşan yumurtamız okadar kolay döllenseydi bugün aşıla ile uğraşmazdık.

bende oyle dusunuorm ama rısk olarak görmuorm olsa guzel olr dıye dusunuyorum nasıp kısmet saglıklı olsnda bırtaneyede razıyım.

merhaba kızlar bende 07/02/2013 tarihinde aşılama oldum :) bugün işe başladım sorun olur mu? sizler kaç gün dinlendiniz

canım bizim coğumuzun cuma günü oldu aşılaması cuma cumartesi pazar dinlendik doğrusu doktor bir gün dinlensen yeter demişti.sonuçta normal ilişkiden bir farkı yok.ilişkiye girince 3 gün yattığımızıı düşünsenize rabbim nasip edecek olduktan sonra canım olur.hakkında hayırlısı olsun sonucun pozitif olsun inşallah.

hacer34
zeynep
huldzar 04.02.2013 2. aşılama
atalan 01.02.2013 1.aşılama
miskamber 01.02.2013 1. aşılama
sekeristan 07.02.2013 1.aşılama

Son düzenleme:

doğru söylüyorsun canım ne bileyim bende endişelendim birazcık, işe gelmek zorundaydım inş bebişlerimiz tutunur, sizler nerede yaptırdıız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…