Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

teşekkürler canım çok sağol

merhaba kızlar bende 07/02/2013 tarihinde aşılama oldum :) bugün işe başladım sorun olur mu? sizler kaç gün dinlendiniz

şekeristan mrb canım ben aybice eski topikten hatırladınmı? nickimi değiştrdim.
canım aşılama yaptırmışsın sende bende yaptırdım ayın 1 'de hakkımızda hayırlısı olsun canımcım

asya hayat 01.02.2013 1.aşılama
hacer34
zeynep
huldzar 04.02.2013 2. aşılama
atalan 01.02.2013 1.aşılama
miskamber 01.02.2013 1. aşılama
sekeristan 07.02.2013 1.aşılama
meessttrraa 04.02.2013 2.aşılama

ee beni de aşıladılaaarrrr...az kaldıı sonuçlaraaaaa....

Son düzenleme:

Arkadaslar ben kan tahlilini hemen yaptırmak istemiyorum bu sefer artık yoruldum ... Sizce sorun olurmu yaptirmazsam

arkadaşlar ilk aşılama yaptırıcam da ben şimdi adetin 3 günü klomen kullandım adetin başından beri 14 gün sayıp doktora gidecem buraya kadar tamam da kaçgün sonra içeme koyacaklar spermleri birde fsh sınırda yani 10.58 benim 0.95de yumoş rezervem soğan kürü yapsam fshım düşer zaten öyle düşürdüm 10 gün yapsam mı birazdaha düşerse daha i olurmu hayıtta içiyorum bu konuda bilgilendirebiliirmisiniz 85 kiloyumda kiloda sorun olurmu geniş çapda bilgilendirebilirmisiniz doktora sordum deneyelim soağanı yap sakıncası yok biraz zayıflarsın dedi hayıt için dudak büktü pöf oldum yahu

Arkadaslar ben kan tahlilini hemen yaptırmak istemiyorum bu sefer artık yoruldum ... Sizce sorun olurmu yaptirmazsam

yaptırmamanın ne sakıncası olabilir ki canımcım? ama yaptırıp değerlere göre dış gebelik mi, herşey yolunda mı?
ya da olmadıysa önümüzde ki maçlara devam demek beni çok rahatlatır doğrusu....yani her şekilde sağlık açısından sonucu bilmek gerek...

kıslar aşılamanın yapıldığı günüde sayarsak bugün 11. gün adet olacakmışım gibi sancılarım hala devam ediyor.hatta dün dedim 2 gün içinde adet olurum doktorun verdiği hapı içmim falan.bakalım pek umutlu değilim ama nasip kısmet.sizde ne var ne yok?

sakın lütfen bırakma kendini bende öyleyim bak ama umudum var lütfen allah çok büyük mutlaka olacak bu sefer lütfen bırakma kendini birlikte verecegiz burdan güzel haberleri inşallah

sakın lütfen bırakma kendini bende öyleyim bak ama umudum var lütfen allah çok büyük mutlaka olacak bu sefer lütfen bırakma kendini birlikte verecegiz burdan güzel haberleri inşallah

olası bir hamileliğe karşı iyi tutunması için hapmış.ne bilim bende dedim bebekmi varki tutunsun o saman ben doktoru dinleyip kırmızıları görene kadar içeyim.ne zaman test yapmayı düşünüyorsun canım?

canım ben 13. Gün yaptırcam valla yarın bir iğnem var sonuncusu onuda olayım 13/02/2013 yaptırcam bir daha cuma yaptırcam bakalım hayırlısı

aynen benimde durum senin gibi canım 2 gündür adet sancılarım var.göğüsler dolgunlaştı ama acı yok.hayırlısı bakalım bende pek ümitli değilim son 4 günümüz kaldı.inşallah hep beraber seviniriz...

inşallah canım.allahtan hayırlısı bekliyelim bakalım.kim olursa olsun rabbim içimizden birilerinin yüzünü güldürsünde bari bukadar beklediğimize değsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…