- 16 Nisan 2012
- 2.348
- 461
- 363
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #22.941
doğru söylüyorsun canım ne bileyim bende endişelendim birazcık, işe gelmek zorundaydım inş bebişlerimiz tutunur, sizler nerede yaptırdıız?
canım ben jinemedde yaptırdım.nasip bakalım haftaya sonucunu öğreneceğiz.
Canım adetin 2. Gunu git Dr muayene edecek testlerini isteyecek sonra ilacına dozuna karar verecek, sonra gun verip yumurta takibi için çağıracak burdan sonra Dr una ve senin yumoslarınin gelişmesine bağlı iki Yada uç belki daha fazla dediğim gibi tamamen Dr kararı ve yumoş gelişimine bağlı en son gittiğinde çatlatma iğneni verecek ve 36. Saat sonra son kez gidip aşılamanı olacaksın)) hadi hayırlısı
merhaba kızlar bende 07/02/2013 tarihinde aşılama oldum :) bugün işe başladım sorun olur mu? sizler kaç gün dinlendiniz
asya hayat 01.02.2013 1.aşılama
hacer34
zeynep
huldzar 04.02.2013 2. aşılama
atalan 01.02.2013 1.aşılama
miskamber 01.02.2013 1. aşılama
sekeristan 07.02.2013 1.aşılama
meessttrraa 04.02.2013 2.aşılama
ee beni de aşıladılaaarrrr...az kaldıı sonuçlaraaaaa....
şekeristan mrb canım ben aybice eski topiktenhatırladınmı? nickimi değiştrdim.
canım aşılama yaptırmışsın sende bende yaptırdım ayın 1 'de hakkımızda hayırlısı olsun canımcım
iyi günler
aşılamadan önce hangi testler isteniyor bilgi verebilir misiniz?
Arkadaslar ben kan tahlilini hemen yaptırmak istemiyorum bu sefer artık yoruldum ... Sizce sorun olurmu yaptirmazsam
(((kimsecikler Cvp vermedi bana içimden bir ses de bebek yoktur yine diyor hem üzülüyorum hem korkuyorum
Arkadaslar ben kan tahlilini hemen yaptırmak istemiyorum bu sefer artık yoruldum ... Sizce sorun olurmu yaptirmazsam
kıslar aşılamanın yapıldığı günüde sayarsak bugün 11. Gün adet olacakmışım gibi sancılarım hala devam ediyor.hatta dün dedim 2 gün içinde adet olurum doktorun verdiği hapı içmim falan.bakalım pek umutlu değilim ama nasip kısmet.sizde ne var ne yok?
sakın lütfen bırakma kendini bende öyleyim bak ama umudum var lütfen allah çok büyük mutlaka olacak bu sefer lütfen bırakma kendini birlikte verecegiz burdan güzel haberleri inşallah
olası bir hamileliğe karşı iyi tutunması için hapmış.ne bilim bende dedim bebekmi varki tutunsuno saman ben doktoru dinleyip kırmızıları görene kadar içeyim.ne zaman test yapmayı düşünüyorsun canım?
kıslar aşılamanın yapıldığı günüde sayarsak bugün 11. gün adet olacakmışım gibi sancılarım hala devam ediyor.hatta dün dedim 2 gün içinde adet olurum doktorun verdiği hapı içmim falan.bakalım pek umutlu değilim ama nasip kısmet.sizde ne var ne yok?
aynen benimde durum senin gibi canım 2 gündür adet sancılarım var.göğüsler dolgunlaştı ama acı yok.hayırlısı bakalım bende pek ümitli değilim son 4 günümüz kaldı.inşallah hep beraber seviniriz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?