- 16 Nisan 2012
- 2.348
- 461
- 363
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #22.961
canım ben 13. Gün yaptırcam valla yarın bir iğnem var sonuncusu onuda olayım 13/02/2013 yaptırcam bir daha cuma yaptırcam bakalım hayırlısı
bende bibelirti yok..8.günüm...
dr dediğini yap bence ilacı bırakma...
seninde az kalmış canım aşılamanın 11.günü kanda belli oluyormuş ama ben cesaret edemem o yüzden günümü beklicem sen ne yapmayı düşünüyorsun canım.gününü beklicekmisin?
benim pazar günü test günüm..regli olmazsam pztsi veririmm kan.. ama dayanamayıp bir idrar testi patlatırım gibi geliyoo....
valla canım benim evde bir tane vardı onuda aşılamanın 8.günü yapmıştım öylesine böyle var ile yok arası bir çizgi vardı demekki iğnenin etkisi geçiyodu sanırım.şimdik evde test yok eczaneden de almaya utanıyorum o yüzden perşembeye kadar beklicem olmaz isem alırım artık.
inşş canım inş yaaaaaa beklemek cidden zorr.slm söyle kızalra bendencanımmmm benim hatırladım :) nasılsınn seninde hayırlı olsun inş tutunur bebişlerimiz...
kıslar aşılamanın yapıldığı günüde sayarsak bugün 11. gün adet olacakmışım gibi sancılarım hala devam ediyor.hatta dün dedim 2 gün içinde adet olurum doktorun verdiği hapı içmim falan.bakalım pek umutlu değilim ama nasip kısmet.sizde ne var ne yok?
canımcım
canım ben 13. Gün yaptırcam valla yarın bir iğnem var sonuncusu onuda olayım 13/02/2013 yaptırcam bir daha cuma yaptırcam bakalım hayırlısı
yaaa kızlarrr ağlıcam şimdi bu gün 11. gün dayanamadım idrar testi yaptım her zaman ki gibi tek çizgi napcamm şimdiii yaaaaa
yaaa kızlarrr ağlıcam şimdi bu gün 11. gün dayanamadım idrar testi yaptım her zaman ki gibi tek çizgi napcamm şimdiii yaaaaa
akıllım 11.gün hiç belli olurmu allah aşkına biraz mantıklı ol.kızcam şimdik sana ama düşünsene aşılama yaptıran arkadaşlar 11.gün kanda baktırıyorlar 20 çıkıyo kan değerleri yada 19 daha bu değerler idrarda çıkarmı sence okadar hassas idrar testi yok.bunu hiç sayma canım kanda baktırmış olsaydın tamam derdim ama dediğim gibi idrarda mümkünü yok olsa bile çıkmaz.hayatımıza kırmızıları görene kadar hamile gibi devam etcez canım
Arkdaşlar merhaba, biz bu ay ilk aşılamamızı yaptırdık. Bugün aşılamanın 15. Günü. Dün kan testinde negatif çıktı. Henüz regl olmadım. Pozitif olma şansı nedir?
bugün birkez daha test yaptır..adetin gelmediyse...
tesadüfe bakar mısın atalan farklı topikte yazdım niye 12. gün kan testi yapmıyorsun diye....
Rabbim yüzümüzü güldürsün..[/QUOTE
AMİNNNN AMİNNN AMİNNN SON 2 GÜN SABIR YARABBBİİİİMMM
allahım ettiğin duaları boşa çıkartmasın seni üzmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?