Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım ben 13. Gün yaptırcam valla yarın bir iğnem var sonuncusu onuda olayım 13/02/2013 yaptırcam bir daha cuma yaptırcam bakalım hayırlısı

bende 14.gün sabahı idrarda bakıcam tabii o samana kadar hasta olmazsam.yıllardır hasret kaldığım çift çizgiyi görürsemde ki hayırlısı ise göreyim kanda baktırırım artık.

seninde az kalmış canım aşılamanın 11.günü kanda belli oluyormuş ama ben cesaret edemem o yüzden günümü beklicem sen ne yapmayı düşünüyorsun canım.gününü beklicekmisin?

benim pazar günü test günüm..regli olmazsam pztsi veririmm kan.. ama dayanamayıp bir idrar testi patlatırım gibi geliyoo....

benim pazar günü test günüm..regli olmazsam pztsi veririmm kan.. ama dayanamayıp bir idrar testi patlatırım gibi geliyoo....

valla canım benim evde bir tane vardı onuda aşılamanın 8.günü yapmıştım öylesine böyle var ile yok arası bir çizgi vardı demekki iğnenin etkisi geçiyodu sanırım.şimdik evde test yok eczaneden de almaya utanıyorum o yüzden perşembeye kadar beklicem olmaz isem alırım artık.

utanılacak ne var ki...ben çat diye söylüyorum

iyi bakalım inşallah o çizgi gerçektir....

canımmmm benim hatırladım :) nasılsınn seninde hayırlı olsun inş tutunur bebişlerimiz...
inşş canım inş yaaaaaa beklemek cidden zorr.slm söyle kızalra benden

aynen ya benimde 11. günüm ve adet belirtilerim başladı sivilce falan çıktı yüzümde

yaaa kızlarrr ağlıcam şimdi bu gün 11. gün dayanamadım idrar testi yaptım her zaman ki gibi tek çizgi napcamm şimdiii yaaaaa

akıllım 11.gün hiç belli olurmu allah aşkına biraz mantıklı ol.kızcam şimdik sana ama düşünsene aşılama yaptıran arkadaşlar 11.gün kanda baktırıyorlar 20 çıkıyo kan değerleri yada 19 daha bu değerler idrarda çıkarmı sence okadar hassas idrar testi yok.bunu hiç sayma canım kanda baktırmış olsaydın tamam derdim ama dediğim gibi idrarda mümkünü yok olsa bile çıkmaz.hayatımıza kırmızıları görene kadar hamile gibi devam etcez canım

Evet haklısın eşim kızar diye ona bile söylemedim akşam eve giderken yolda zor tuttum kendimi ağlamamak için .Günler geçmiyor .artık işkence çekiyorum psikolajim alt üst oldu .Yaklaştığım her gün daha fazla acı çekiyorum .Asyacım tam olarak 14 şubattamı bizim günüz yani. Birde ben kimselere diyemedim aşılama yaptırdığımı annem ve kız kardeşim biliyor . Annem den benim kadar istiyor bu bebeği nede olsa ilk torun , çok üstüme gelme ,çok soru sorma dedim kadına ilk başında yazık oda korkusundan bana bi şey soramıyo anca ben bahsedersem , kız kardeşimde yurt dışında yaşıyor yanımda değil anlayacağınız tek sizlere yazıyorum. Ve sayenizde rahatlıyorum . Allah Vatana ,Millete hayırlı evlatlar nasip etsin , Kız-erkek farketmez Sağlıklı ,eli , ayağı düzgün olsun bide hep ana ve babalarıyla uzun ömürlü olsun AMİN

arkadaşlar size bir sorum olacak özel hastaneye gidiyorum ve aşılama yaptıracagım rapor buğün rapor çıktı iğneleri almak için eczane ye gittim ama alamadım heyet raporu olacakmış yoksa kendin alırsın sgk ödemez dedi sizinde başınıza böyle birşey geldimi? özel hastaneden aldığımız rapor geçersizmi bu konuda bilgisi olan varmı? lütfen yazarsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…