- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #22.981
arkadaşlar size bir sorum olacak özel hastaneye gidiyorum ve aşılama yaptıracagım rapor buğün rapor çıktı iğneleri almak için eczane ye gittim ama alamadım heyet raporu olacakmış yoksa kendin alırsın sgk ödemez dedi sizinde başınıza böyle birşey geldimi? özel hastaneden aldığımız rapor geçersizmi bu konuda bilgisi olan varmı? lütfen yazarsanız sevinirim
Evet haklısın eşim kızar diye ona bile söylemedim akşam eve giderken yolda zor tuttum kendimi ağlamamak için .Günler geçmiyor .artık işkence çekiyorum psikolajim alt üst oldu .Yaklaştığım her gün daha fazla acı çekiyorum .Asyacım tam olarak 14 şubattamı bizim günüz yani. Birde ben kimselere diyemedim aşılama yaptırdığımı annem ve kız kardeşim biliyor . Annem den benim kadar istiyor bu bebeği nede olsa ilk torun , çok üstüme gelme ,çok soru sorma dedim kadına ilk başında yazık oda korkusundan bana bi şey soramıyo anca ben bahsedersem , kız kardeşimde yurt dışında yaşıyor yanımda değil anlayacağınız tek sizlere yazıyorum. Ve sayenizde rahatlıyorum . Allah Vatana ,Millete hayırlı evlatlar nasip etsin , Kız-erkek farketmez Sağlıklı ,eli , ayağı düzgün olsun bide hep ana ve babalarıyla uzun ömürlü olsun AMİN
evet canım bizim günümüz perşembe günü tam olarak doluyo.aşılamadan 14.gün gelmesi lasım ama bazılarında 12.gün bazılarında 15.gün gibi bir durum var.yumurtamız erken çatlamadıysa eğer çatlatma iğnesini vurulduğumuz günüde sayıyoruz 16.gün hasta olmamız lasım tıbben böyle.bende de sürekli bu şekilde gider.yani allah kısmet ederde ben cumayı kırmızısız geçirirsem ya hamileyimdir yada geç çatlamıştır benim yumurtalarama benim başım ağrıyo karnım ağrıyo ben bu gidişle yarını kırmızısız geçiremem
arkadaşlar size bir sorum olacak özel hastaneye gidiyorum ve aşılama yaptıracagım rapor buğün rapor çıktı iğneleri almak için eczane ye gittim ama alamadım heyet raporu olacakmış yoksa kendin alırsın sgk ödemez dedi sizinde başınıza böyle birşey geldimi? özel hastaneden aldığımız rapor geçersizmi bu konuda bilgisi olan varmı? lütfen yazarsanız sevinirim
cevap verdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar yarın doktoruma gidip görüşeceğim bnde şimdiye kadar tahlıl yaptırdım özelde ama para vermedim çoğunda verdiklerimde 30 40 geçmedi ama ilaçlar çok pahalı sadece bir iğne 1800 rabbim yardım etsin hepimize sağlıklı evlatlar versin
Canım raporun icin tekrar görüşseydiniz birde hangi iğne yı verdi sana nekadar yükselmiş fiyat
benim başım dün akşam ağrıdı bel desen ayını ağrı napcaz kızım biz ne zaman yüzümüz gülcek
Rabbim ne zaman gülmemizi isterse o zaman gülcez canım.allahtan tek dileğim hayırlısı ile en kısa zamanda yüzümüzün gülmesi.sabretcez beklicez nasibimizde varsa gülecez[
Amin Canım inşallah en kısa zamanda güler yüzümüz .Yarın kader günümüz. heyecanlıyım,canım burnumda ,yüreyim ağzımda
hiç evde test yapan yok mu bugünlerde?
Mutlu mutlu müjdeli haberler bekliyorum sizden haftaya da biz müjde veririz ins...
hiç evde test yapan yok mu bugünlerde?
ben yaptım 11. Gün koman bir sıfır aldım
sakın deneme sana verilen tarihe kadar . Hayatım alt üst oldun salak , salak dolaşıyorum ortada
aslında ben bugün yapacaktım ama eşim izin vermedi üzüleceksek zamanı gelince üzülürüz diyo izin vermedi yapmama:2:neyse artık bende yapmadım yarında yapmam bakalım kısmet hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
asya nasıl yani sen yarında mı yapmıcan 14 gün oluyor yarın ama . Adet tarihini mi bekliceksin anlamadım yaa
canım bak şimdi normal şartlarda ben 35 günde bir adet olurum yani öyle hesaplarsam eğer benim tarih 17 şubat.fakat ben iğne vurulduğumdan beri iğnenin 16.günü hasta olurum 35 günü doldurmayı hiç beklemez.işte bence doğru olan iğneme göre 14 şubat gecesine kadar hastalanmazsam eğer %50 hamileyim %50 yumurtam geç çatladı demek oluyo.şahsen ben yarın bir test patlatayım diyordum ama sanırım yapmıcam canım.ama senden güzel haberler bekliyorum.kocaman hamileyimDiye yazcan buraya inşallah.
bunu yapmayı o kadar çok istiyorum ki
inşaallah yapıcaksın..ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN..inşaallah güzel haberler verices...ben 15 şubatta yapıcam inş..doktorum öyle demişti ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?