Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Malesef tamamını ödedim hatta devlette bedava olan tahlilerin hepsini aşılama yaptığım yerde 625 tl vererek yaptırdım (O çok ayrı ). Üstelik tedaviye başladığınız gün akşamına iğneyede başlamalısın dediler 2 kutu iğne aldım 200 küsür verdim diğer hapları ve vitaminleri saymıyorum . Aşılama olmadan 2 gün önce çatlatma iğnesi aldım 68 tl aşılama oldu 750 tl bunların hepsi 15 gün içinde harcandı .Ve kesinlikle ssk karşılamıyor dediler . Fakat daha önce 2.çatlatma iğnesinde ssk karşılaması için özel hastanedeki doktorum bir rapor çıkarttı . 3 uzman dkoktor imzası olması gerekli ve kaçıncı vuruluş olduğunu yazması gerekli sağ olsun dk hepsini yaptı ama geri zekalı eczacı yapamadı süre doldu 68tl bayıldım .
Bu arada hayırlısı olsun Allah yardımcın olsun

evet canım bizim günümüz perşembe günü tam olarak doluyo.aşılamadan 14.gün gelmesi lasım ama bazılarında 12.gün bazılarında 15.gün gibi bir durum var.yumurtamız erken çatlamadıysa eğer çatlatma iğnesini vurulduğumuz günüde sayıyoruz 16.gün hasta olmamız lasım tıbben böyle.bende de sürekli bu şekilde gider.yani allah kısmet ederde ben cumayı kırmızısız geçirirsem ya hamileyimdir yada geç çatlamıştır benim yumurtalar ama benim başım ağrıyo karnım ağrıyo ben bu gidişle yarını kırmızısız geçiremem

benim başım dün akşam ağrıdı bel desen ayını ağrı napcaz kızım biz ne zaman yüzümüz gülcek

Canım ben iki aşılama yaptırdım ins... Bu son olsun )) ikiside özelde oldu evrakları onlar yapıyor ilkinde ben hic birşeye karışmadım ikincide heyet dediğin 5 Dr ismi var onlara ben imzalattim canım

cevap verdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar yarın doktoruma gidip görüşeceğim bnde şimdiye kadar tahlıl yaptırdım özelde ama para vermedim çoğunda verdiklerimde 30 40 geçmedi ama ilaçlar çok pahalı sadece bir iğne 1800 rabbim yardım etsin hepimize sağlıklı evlatlar versin

Canım raporun icin tekrar görüşseydiniz birde hangi iğne yı verdi sana nekadar yükselmiş fiyat

Canım raporun icin tekrar görüşseydiniz birde hangi iğne yı verdi sana nekadar yükselmiş fiyat

yarın gidiceğim doktoruma raporu heyet raporu olarak değiştirmesini isteyeceğim tabi oluyorsa yoksa devlet hastanesine gidiceğim yaşadığım şehirde küçük bir şehir umarım yapıyorlardır yoksa büyük bir şehre gitmem

benim başım dün akşam ağrıdı bel desen ayını ağrı napcaz kızım biz ne zaman yüzümüz gülcek

Rabbim ne zaman gülmemizi isterse o zaman gülcez canım.allahtan tek dileğim hayırlısı ile en kısa zamanda yüzümüzün gülmesi.sabretcez beklicez nasibimizde varsa gülecez

ben yaptım 11. Gün koman bir sıfır aldım
sakın deneme sana verilen tarihe kadar . Hayatım alt üst oldun salak , salak dolaşıyorum ortada

aslında ben bugün yapacaktım ama eşim izin vermedi üzüleceksek zamanı gelince üzülürüz diyo izin vermedi yapmama:2:neyse artık bende yapmadım yarında yapmam bakalım kısmet hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

asya nasıl yani sen yarında mı yapmıcan 14 gün oluyor yarın ama . Adet tarihini mi bekliceksin anlamadım yaa

asya nasıl yani sen yarında mı yapmıcan 14 gün oluyor yarın ama . Adet tarihini mi bekliceksin anlamadım yaa

Canım bak şimdi normal şartlarda ben 35 günde bir adet olurum yani öyle hesaplarsam eğer benim tarih 17 şubat.fakat ben iğne vurulduğumdan beri iğnenin 16.günü hasta olurum 35 günü doldurmayı hiç beklemez.işte bence doğru olan iğneme göre 14 şubat gecesine kadar hastalanmazsam eğer %50 hamileyim %50 yumurtam geç çatladı demek oluyo.şahsen ben yarın bir test patlatayım diyordum ama sanırım yapmıcam canım.ama senden güzel haberler bekliyorum.kocaman hamileyim diye yazcan buraya inşallah.

bunu yapmayı o kadar çok istiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…