- 16 Nisan 2012
- 2.348
- 461
- 363
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #23.001
Mrb arkadaşlar bende bugün aşılama için start verdim. Gonal f le başladım bakalım
hacer zeynep atalan bütün kıslar bu akşam itibari ile hasta oldum kırmızıları gördüm.1.aşılama olmadı ne yapacağımı bilmiyorum acaba 2.için devam etsemmi.rabbim sizin isteğinizi versin inşallah kıslar yarın güzel haberler ile gelin inşallah.
hayırlısı olsun...inşallah çok bekletmeden gelir meleğin...
eğer senin yumurtaların iyi oluştuysa eşinin değerleri de iyiyse...biproblem yoksa yani..biay kendiniz deneyin...iğnelerin etkisi devam edebilir...hem de vücut dinlenmiş olur...sonra ki ay devam edebilirsiniz aşılama yapılacaksa....
Inan cok uzuldum . benımde senın ıcın canım yanmadı desem yalan soylemıs olurum.Rabbım en kısa zamanda ellerımızı doldursun meleklerımızın yuzu bıze gostersın .hacer zeynep atalan bütün kıslar bu akşam itibari ile hasta oldum kırmızıları gördüm.1.aşılama olmadı ne yapacağımı bilmiyorum acaba 2.için devam etsemmi.rabbim sizin isteğinizi versin inşallah kıslar yarın güzel haberler ile gelin inşallah.
hacer zeynep atalan bütün kıslar bu akşam itibari ile hasta oldum kırmızıları gördüm.1.aşılama olmadı ne yapacağımı bilmiyorum acaba 2.için devam etsemmi.rabbim sizin isteğinizi versin inşallah kıslar yarın güzel haberler ile gelin inşallah.
asyacım hayırlısı için dua etmiştik hep,hayırlısı buymuş diyelim canım.bence 1 ay bekle diğer ay başla tekrar tedaviye.dr umda bana öyle dedi.1 ay ara verilmesi gerekiyormuş.bende öyle düşünüyorum.yarın test yapıcam tabi teste kadar hastalanmazsam.heran hastalanacakmışım gibi kasık ağrılarım devam ediyor.zaten en başından beri fazla ümidim yoktu bana kalsa direk tüpe gececektim ama eşimin ısrarıyla aşılama yaptırdık.bunda olmazsa 2.kezde aşılama deneyeceğiz.rabbim hakkımızda hayırlısını verip,hayırlı olana gönlümüzüde razı eylesin inşallah.şuan icin güçlüyüm ama yarın sonucu alınca ruh halim nasıl olur bilemiyorum.rabbim hepimizin en kısa zamanda kucağını hayırlı ve sağlıklı evlatlar ile doldursun...
hakkında hayırlısı olsun inşallah.ilk aşılaman sanırım inşallah pozitifi görürsün.belki bende 2.için başlarım.aşılamanı nerde yaptıracaksın canım?
yok canım 2. Aşılamam maalesef. Ilk aşılmama ekim ayında klomenle oldu. şimdi ise gonal f ile 2. Aşılamayı deneyeceğiz. Bursada olucak aşılamam.
bu gün 14. gün kanda baktırdım
ilk aşılamam tutmadı ,tutmadı , tutmadı
yıkıldım .
canım üzülme dicem ama biliyorum üzülceksin.bende dün çok üzüldüm ama önümüze bakmamız lasım rabbim inşallah 2.sinde hayırlısı ise nasip eder.ben yarın doktora gitcem bakalım kist falan varmı.sonrada 2. için başlıcam sende hastalanınca hemen git tedavini yarıda bırakma önümüzdeki ay güler yüzümüz inşallah.
İnşallah asyacım hastalanıncaya kadar düşünücem ama ben maddi açıdan çok dardayım bu aralar .patronum vermişti paranın hepsini olumsuz olduğunu öğrenince sorun değil hallederiz dedi sen üzülme dedi sağ olsun . ama eşimle konuşmama gerekli ve p.tesi tekrar bir kana baktırcam hastalanmazsam .YIKILDIMMMMM TÜM ÜMİTLERİMİZ YERLEBİR OLDU
süper kime gidiyorsun canım?belkim banada bir fikir olur.
kadın doğum akademisi dr. Um aynur şendemir. Sen kime gidiyorsun???
valla canım ziya çetine gittim sonra murat erdemir jinemedde.ama şimdi 2. Aşılamayı faruk dinçşahi ne yaptırmak istiyorum.
anladım.bu aşılamanı hangi ilaçlarla yaptın.
14gün fostimon iğne kullandım canım sonrada pregly çatlatıcı iğne kullandım 40 saat sonrada aşılamam yapıldı aşılama günü ilişki yok ertesi gün ertesi gün ilişki oldu diğer günler gün aşırı ama maalesef olmadı nasip değilmiş.2.için bakalım doktor iğnemi vercek yoksa hapmı.
anladım. aşılaman nerde oldu. anestezili mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?