- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #23.021
yok canım anesteziye gerek yokki.normal muayeneden bile kolay oluyor.rabbim nasip etsinde bir daha uğraşmayalım.
mrblar kızlarr maalesef benimde aşılamam negatif ikinci için hemen tedaviye başlamak istiyordum ama doktorum bir aya ara vedirdi hakkımızda hayırlısı.
ayrı ben rahim filmimi aneztezili yaptırmıştım bunudamı yaptırayım diye çok düşündüm iikide yaptırmamışım beş dakikalık bişey ve acı diye bişey yok.
hacer zeynep atalan bütün kıslar bu akşam itibari ile hasta oldum kırmızıları gördüm.1.aşılama olmadı ne yapacağımı bilmiyorum acaba 2.için devam etsemmi.rabbim sizin isteğinizi versin inşallah kıslar yarın güzel haberler ile gelin inşallah.
kızlar dün afedersiniz yeşil renkte akıntım oldu , kullandığım jel yapmış olabilir mi ?
Arkdaşlar merhaba, biz bu ay ilk aşılamamızı yaptırdık. Bugün aşılamanın 15. Günü. Dün kan testinde negatif çıktı. Henüz regl olmadım. Pozitif olma şansı nedir?
Benim bugun 14. Gun umudum yok test yaptırmayacağım gerçi hamilelik varsa progestan ilacım bitti jel kullanmamış olacağım acaba zarar verirmiyim diye korkuyorum ama adet belirtileri var gibi
Jel olayını ben çözemedim doktor bana öyle bir şey önermedi aşılamayı yapıp istirat sonrası evime gönderdi jel kullanmak şartmıydı ?
Benim ikinci bu ikisinde de verdi
Anladım cnm bakalım pazartesi günü kontrole gidecegim ozaman sorar ögrenirim jel i tabi tutup tutmadıgıda belli değil tutmazsada sormaya gerek kalmaz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?