Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım sürekli yorumları takip ediyordum bende 3 gün önce yani 11 şubat saat 12 00 da aşılamam yapıldı sadece aşılamanın yapıldıgı gün eve gelir gelmez kasıklarımda az bir agrı oldu azcıkta kan geldi acaba belirtisi varmı o gündür bu gündür daha bişey yok sürekli istirat ediyorum hiç bir şeye elimi sürmüyorum çok istiyorum allah herkeze hayırlı bir evlat nasip etsin amin

mrblar kızlarr maalesef benimde aşılamam negatif ikinci için hemen tedaviye başlamak istiyordum ama doktorum bir aya ara vedirdi hakkımızda hayırlısı.

ayrı ben rahim filmimi aneztezili yaptırmıştım bunudamı yaptırayım diye çok düşündüm iikide yaptırmamışım beş dakikalık bişey ve acı diye bişey yok.

canım benim inş ikinci de tutar herzaman hayırlısını iste , hayırlı zamanda gelir inş bebeğin,aşılamanı nerde yaptırdın ?

ben hastalanmadım ama bugün kanda baktırdım kocaman bi 0 negatif sonuç tıkılmadım çok umutlu değildim zaten ama yine de üzüldüm..bizden tutan olmadı mı asyahayat yaa ?

canlarım üzülmeyin inş ikincisi tutar , hakkınızda hayırlısı neyse o olsun..Vakti zamanı değilmiş inş zamanı gelince Allah ın izniyle bebişleriniz sizlerle olacaktır ..

Arkdaşlar merhaba, biz bu ay ilk aşılamamızı yaptırdık. Bugün aşılamanın 15. Günü. Dün kan testinde negatif çıktı. Henüz regl olmadım. Pozitif olma şansı nedir?

selamm bende seninle aynı durumdayım 15. gün test yaptırdım negatif çıktı. senin değerlerinde bir değişme oldumu onu merak ettim

Öncelikle umarım bir dahaki denemede olumlu sonuç alırsınız inşallah benimde 15 gün testimi yaptırmaya 9 günüm kaldı açıkcası kaç gündür yazışmaları takip ediyorum pek olumlu sonuç okuyamadıgım için bende umudu kestim allahım hakkımızda hayırlısını eylesin

Benim bugun 14. Gun umudum yok test yaptırmayacağım gerçi hamilelik varsa progestan ilacım bitti jel kullanmamış olacağım acaba zarar verirmiyim diye korkuyorum ama adet belirtileri var gibi

Benim bugun 14. Gun umudum yok test yaptırmayacağım gerçi hamilelik varsa progestan ilacım bitti jel kullanmamış olacağım acaba zarar verirmiyim diye korkuyorum ama adet belirtileri var gibi

Jel olayını ben çözemedim doktor bana öyle bir şey önermedi aşılamayı yapıp istirat sonrası evime gönderdi jel kullanmak şartmıydı ?

selam kızlar...
ben 2. aşılamada pozitifi gördüm...umudunuzu yitirmeyin...sakın belirti aramayın...yazılanların hiçbiri bana olmadı...
yarın test tekrarlanacak..inş..değerim düzenli artar....
tam emin olmadan hamileyim diyemiyorum ama pozitifi görmek bile çok güzel bir duygu...

Anladım cnm bakalım pazartesi günü kontrole gidecegim ozaman sorar ögrenirim jel i tabi tutup tutmadıgıda belli değil tutmazsada sormaya gerek kalmaz sanırım

canım bana da 2 seferde de ne jel ne fitil verdi...bu sefer sordum gerek yok dedi senin değerlerin iyi ihtiyacın yok dedi...bende ısrarcı olmadım..pozitifi görünce kullanmaya başladım fitil..bence gebelik yoksa kullanmanın anlamı yok fazladan hormon....

kızlar benim size sormak istediğim bir şey var. Bende 1. aşılamamı yaptırdım ve 10. gün kanda beta-hcg yaptırdım sonuç negatif acaba erken mi yaptırdım bugün 13. gün tekrarlasam mı ve dr bana progestan vermişti. kullanmaya devam etsem mi yoksa bıraksam mı? ne yapsam aslında Dr.umu aradım çok az konuşan biri testi sizce erken mi yaptım tekrarlayayım mı diye sordu ama cevap olarak haftasonuna kadar bekleyelim adet olmazsan haftasonuna haberleşelim dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…