Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba hanımlarrr :)
ikinci aşılama için 19 şubatta start verdik. ve bugün son iğnelerimi kullandım yarın büyük gün doktor uygulama için çağıracağı günü belirleyecek.. tabi önce ultrasondan yumoşlarımı görecek... İnşaallah yeterli olgunluğa ulaşmışlardır ... çünkü iğne kullanmaktan delik deşik oldu göbeğimin çevresi ve aşırı hormon alımı çok rahatsız edici...
ilk aşılamamda bebeğim tutunamadı bakalım şimdi ne olacak inşaallah güzel haberler verebilirim size... ege üniv. de tedavi oluyorum :)

Allah kabul etsin canım .

8 mart dünya kadınlar gününde aşılamamı oldummm :) hadi hayırlısı :)

hayırlısı olsun canım inşallah bebişin tutunur sanabende aşılama düşünüyorum geçen sene doktorum demişti ama eşimi ikna edemiyordum çok şükür sonunda ikna oldu bugün adetimin 3.günü doktora ne zaman gitmem lazım tam bir bilgim yok benide bilgilendirin kader arkadaşlarım neolur...rabbim tez zamanda hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

3. günü mü bugün gitmen lazımdı aslına bakarsan ama pazartesi git istersen dersin 5 günüm diye belki ilaç verirken dozajını ona göre ayarlar yinede dr en iyisini bilir inşallah hepimizin en kısa zamanda bebişleri olur...

yaa cidden mi:26eki yine klomen filan mı verececek yumurtamın gelişmesini mi bekleyeceğiz?doktor bile bulamadım ya daha rabbim kolaylık ver işlerimize
canım pzt sii vakit kaybetmeden gitmelisin benim tedavim adetin 2. günü başladı mesela ... hadi hayırlı sonuçlar

sanada hayırlı sonuçlar inşallah canım

benimde canım benimde...ama burdaki kızlar sağolsun hep moral veriyorlar insana...

evet her boş vaktimde bu sitedeyim.sonuçta hepimiz benzer şeyler yaşayıp aynı duyguları paylaşıyoruz.Bir şeyi çok fazla istemek hem o şeye sahip olmayı hem de beklemeyi zorlaştırıyor.her şeye rağmen sahip olmaya çalıştığımız şey çok güzel çok yüce...bu uğurda harcanan ve harcanacak olan bütün emekler feda olsun...

kızlar merhaba
kısaca size özet geçiyim durumumu. doktor kontrollerini aksatmadan yaptırıodum.ama bi türlü korunma olmamasına rağmen hamile kalamadım adetlerim sürekli gecikti her defasında herhalde vücut kendini hazırlıo die düşünüp hamile kalma ihtimalimi düşünüyodum ama her defasında bi adet ve hayaller suya düşüyodu. son 2 aydır doktorumu değiştirdim bu doktorum bana rahmimde yara ve polikistik over hastalığımın olduğunu söyledi yıkıldım tabi pko diyince.kaç gün kendime gelemedim sürekli ağladım.sonra yara için ilaç tedavim oldu çok şükürki o konuları hallettik ve geçti.bu arada eşimdende spermiogram istedi doktor onuda yaptırdık ve rahim filmimi çektirdik.tüplerdede sıkıntı yok fakat eşimin sperm sayısında azlık var doktorum dediki normal yollada hamile kalabilirsin fakat süre uzar o yüzden ilişkiyle birlikte aşılama yapıcaz dedi. bugün kontrole gittim ve iki test istedi hormonlar için yaptrdım yarın sonucu çıkıcak.adetin 3.günü yeniden gel dedi.şimdi aşılama için uygun olan zaman ne zaman ve nasıl yapılıyor yardımcı olabilir misiniz bana?3.gün gittiğim zaman detaylı konuşucaz dedi doktor ama sabırsızım biraz :)

Sevgili hilal, bende yarın ikinci aşılamamı olacağım, benim tedavime adetimin 3. Günü gono f iğnesi vurularak başlandı.adetin 5. Günü klomen ilacını 5 gün süreyle günde bir defa kullandım. Düzenli ultrason kontrollerinden sonra yumurta 18-20 ml olunca , yumurta çatlatma iğnesi vuruluyorsun, iğneden 1.5 gün sonra aşılama gerçekleşiyor. Ben ankara'da lokman hekim hastanesinde dr. Elif terzi' ye gidiyorum .güvenilir ve sevecen bir doktor, herkese tavsiye ederim.sana da tedavinde başarılar dilerim. Yüce rabbim hepimizin dileğini versin, emeklerimiz boşa gitmesin... Bu arada ben de jinekolojik bir sıkıntı yok tedavi ve ilaçların dozu herkesin kendi durumuna göre doktor tarafından ayarlanıyor.

akcahatun verdiğin bilgi için çok tşk ederim.umarım seninde çabaların bi an önce sonuçlanır. ben istanbuldayım dr.timuçin timuroğlu'na gidiyorum. peki bişey daha sorucam ilk aşılamanda masraf olarak ne ödettiler?ben dün sordum sanırım sadece erkek için 300 lira gibi bi rakam alındığını sölediler.

Canım ben 35 yaşındayım ve eşim ssk emeklisi biraz genç emekli oldu. Hastane özel olmasına rağmen aşılama için 305 tl ödedik bu gün. Normal muayene 30tl ,yüce rabbim mübarek cuma günü hürmetine, sevgili peygemberimiz a.s hürmetine cümlemizin anne olma dileğini kabul etsin. Bugün hastanede bir doğuma şahit oldum , önce anne bağırdı 5 dk. Sonra bebeğin ağlaması duyuldu .bu kadar ilahi bir lutuf ancak rabbimin eseri olabilir. çok duygulandım sanki ben doğurmuşum gibi sevindim ağladım ,allah'ım bu duyguyu yaşamayı hepimize nasip etsin hayırlı cumalar. Bol bol dua edin duanın açamıyacağı kapı yoktur.

slm:) ben de dün ilk aşılamamı oldum.kasıklarım ağırıyor.22-23 marta kadar adet olmazsam kan testi yapılacak.hi umudum yok nedense

Canım umudunu yitirme bende çok ümitsizdim yumurtalarım çok küçüktüler aşılamam tutmaz diye düşünüyordum hep, rabbime çok şükür ilk aşılamamda tuttu,yazılanları hep okuyodum yumurtanın, en az 18mm olması gerekiyo falan diye yazıyorlardı.., benimse 12mm,13mmdi yumurtalarım kesin tutmaz demiştim ama çok şükür rabbime şuan 5 haftalı hamileyim.sen ümidini kaybetme sakın rabbim isterse olur....

Slm kızlar

2.ve 3. Aşılamasını yaptıranlar sorum sizlere
1 şubatta ilk aşılamamı oldum 15-16 şubatta adetim gelmesi gerekirken 19 şubatta geldi.şimdi ise gelmek bilmiyor kahverengi lekeler oluyor cumadan bu yana dün ve bu gün hiç yoktu .çok az kahve rengi geldi yine bu ne anlama geliyor içinizde böle olanlar varmı acaba

inşallah iyi haberlerini de yazarsın.bende adet olmayı bekliyorum.aşılama için tedaviye başlıyacam.ilk aşılama denememden bir oğlum var.artık bide kardeşi olsun dedik.inşallah hayırlısıyla.

atalan slm bende 4 şubatta olmuştum 1. aşılamayı. bende 16 şubatta adet olmuştum.Bu ay tekrar 16 martta oldum ama seninde dediğin gibi kahverengi lekeler parça parça koyu renkli artık doktora falan gitmeyi düşünmüyorum.

merhabalar yeni üye oldum ama yazılanları sürekli takip edenlerdenim bende aşılama işlemlerinin başlarındayım 8 yıllık evliyim 5 yaşında oğlum var evliliğim boyunca hiç korunmadım oğlumda kısa bir tedaviden sonra hamile kaldım yaklaşık 8 ay öncede 13 haftalık bebeğimi kaybettim şimdi doktora gidiyorum bi tane daha olsun diye eşimin sayı değerleri düşük şimdi benim merak ettiklerim var yanıtlarsanız sevinirim bu ay adetimin 3. günü hormon tahlili vericem bugün 1. günü daha sonra rahim filmi var haftaya büyük ihtimalle.bunlar olduktan sonra hemen bu ay içindemi aşılama yapılıyor yoksa önümde daha uzun aylar mı var teşekkürler şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…