- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #23.061
selam arkadaşlar.1 martta 1. aşılamam oldu.lina da.34 yaşındayım.2 yıldır korunmuyorum.bu zaman içinde neler neler yedim içtim.soğan kürü,incir kürü,hayıt,bal polen karışımı,olmadı...adetim çok düzenlidir.doktora gittiğimde fsh değerim 9,10,12 civarları çıkıyor.artık fsh mi ölçtürmüyorum bile.sadece dua ediyorum.aşılamamı mine doktor yaptı.2 gün üstüste oldu.eşimin spermleri çok iyi değil.25 milyon spermden % 7 hareketli çıktı o da aşılama oldu.dua ile neler olmaz ki.hep rabbimin yaratma ayetlerini okuyorum,ısrarla dua ediyorum.bize de ver rabbim diyorum.umreye giden arkadaşlarıma kendimin ve çocuğu olmayanların isimlerini gönderiyorum.dua istiyorum onlardan.inşaallah olacak.bu yolda rabbim herkese yardım etsin,zor bir süreç,yıpranmadan hayırlarla versin yaradan.ben ya halik,ya şafi,ya mucip,ya varis ismi şerifleri çekiyorum,sizde çekin.inneke hüvel hallagul alim ayetini okuyorum,hüvellahül haligul bariül ayetlerini okuyorum.birbirimize olan dualarımız çook makbul.ben dua ediyorum,siz de edin.
8 mart dünya kadınlar gününde aşılamamı oldummm :) hadi hayırlısı :)
yaa cidden mi:263. günü mü bugün gitmen lazımdı aslına bakarsan ama pazartesi git istersen dersin 5 günüm diye belki ilaç verirken dozajını ona göre ayarlar yinede dr en iyisini bilir inşallah hepimizin en kısa zamanda bebişleri olur...
canım pzt sii vakit kaybetmeden gitmelisin benim tedavim adetin 2. günü başladı mesela ... hadi hayırlı sonuçlar
slm:) ben de dün ilk aşılamamı oldum.kasıklarım ağırıyor.22-23 marta kadar adet olmazsam kan testi yapılacak.hi umudum yok nedense
slm:) ben de dün ilk aşılamamı oldum.kasıklarım ağırıyor.22-23 marta kadar adet olmazsam kan testi yapılacak.hi umudum yok nedense
benimde canım benimde...ama burdaki kızlar sağolsun hep moral veriyorlar insana...
Sevgili hilal, bende yarın ikinci aşılamamı olacağım, benim tedavime adetimin 3. Günü gono f iğnesi vurularak başlandı.adetin 5. Günü klomen ilacını 5 gün süreyle günde bir defa kullandım. Düzenli ultrason kontrollerinden sonra yumurta 18-20 ml olunca , yumurta çatlatma iğnesi vuruluyorsun, iğneden 1.5 gün sonra aşılama gerçekleşiyor. Ben ankara'da lokman hekim hastanesinde dr. Elif terzi' ye gidiyorum .güvenilir ve sevecen bir doktor, herkese tavsiye ederim.sana da tedavinde başarılar dilerim. Yüce rabbim hepimizin dileğini versin, emeklerimiz boşa gitmesin... Bu arada ben de jinekolojik bir sıkıntı yok tedavi ve ilaçların dozu herkesin kendi durumuna göre doktor tarafından ayarlanıyor.
Sevgili hilal, bende yarın ikinci aşılamamı olacağım, benim tedavime adetimin 3. Günü gono f iğnesi vurularak başlandı.adetin 5. Günü klomen ilacını 5 gün süreyle günde bir defa kullandım. Düzenli ultrason kontrollerinden sonra yumurta 18-20 ml olunca , yumurta çatlatma iğnesi vuruluyorsun, iğneden 1.5 gün sonra aşılama gerçekleşiyor. Ben ankara'da lokman hekim hastanesinde dr. Elif terzi' ye gidiyorum .güvenilir ve sevecen bir doktor, herkese tavsiye ederim.sana da tedavinde başarılar dilerim. Yüce rabbim hepimizin dileğini versin, emeklerimiz boşa gitmesin... Bu arada ben de jinekolojik bir sıkıntı yok tedavi ve ilaçların dozu herkesin kendi durumuna göre doktor tarafından ayarlanıyor.
Slm kızlar
2.ve 3. Aşılamasını yaptıranlar sorum sizlere
1 şubatta ilk aşılamamı oldum 15-16 şubatta adetim gelmesi gerekirken 19 şubatta geldi.şimdi ise gelmek bilmiyor kahverengi lekeler oluyor cumadan bu yana dün ve bu gün hiç yoktu .çok az kahve rengi geldi yine bu ne anlama geliyor içinizde böle olanlar varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?