- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #23.101
Kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım.aşılama yaptırmak istiyorum.ama nerde yaptıracağımı bilmiyorum.bide nelere dikkat edilmesi gerekir.çünkü sperm yıkama işlemi varya ondan soruyorum.ben istanbulda oturuyorum bana önerebileceğiniz biyer varmı?şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar merhaba az önce dr dan geldim.çatlatma iğnemi vuruldum.aşılama tarihim 2 nisan yani yarın..yumurtam 16,17 ml olmuş..inşallah yumurtam yarına çatlar.çok heyecanlıyım.
merhaba cnm
diğer topicden hatırlıyorum seni :)
şimdiye kadar gittiğin dr undan memnunsan ona yaptırabilirsin yada tüp bebek olan bir hastaneden dr gidip en baştan bütün tahlillerini gösterip anlatıp ona yaptıracaksın
ben özel bi hastanede klomen tedavisi yaptırdım aslında aşılama için ona gitmek istemiyordum ama iyi bi dr du kaç aydır da beni takip ediyordu yapalım aşılama dedi bende kabul ettim yaptırdığın yer önemli tabi ama sonuçta olacağı varsa nerede yaptırırsan yaptır tutar fiyatta iyi verdi.. sperm yıkamayı ama medıcal park bahçelivlerde yaptırıcam dr oraya gönderiyor sonra kendi dr uma getiricem zaten tüp bebek olmayan hastane sperm yıkamada yapamıyor yani önemli olan sperm yıkama olduğu için nerede yaptıracağını çok kafana takma cnm
ama benim bu tutmazsa tüp bebek merkezi olan bir hastaneye gidip orada sıfırdan başlayıp bütün tahlillerimi şimdiye kdr yaptığımız tedavileri anlatıp oraya başlicam zaten onlarda herhalde yine direkt aşılama yapar
arkadaşlar merhaba az önce dr dan geldim.çatlatma iğnemi vuruldum.aşılama tarihim 2 nisan yani yarın..yumurtam 16,17 ml olmuş..inşallah yumurtam yarına çatlar.çok heyecanlıyım.
cnm teşekkür yardımların için.cnm sen istanbuldamı oturuyosun.bi mahsuru yoksa hangi hastaneye gidiyorsun.
kızlar iyi akşamlar ben size bir şeyler sormak istiyorum şimdi normalde benim yumurtlamamda felan sorun yok ama eşimin sperm sayısı biraz düşük çıktı doktor normal yolla gebe kalabiliyorum ama 1 ayda değil de 2-3 ay bazen 5-6 ay çalışmak zorunda kalıyorum biz doktordan aşılama yapmasını istedik ama pek sıcak bakmadı aşılamada tutma oranı ile normal yolla gebe kalma oranın aynı dedi... peki aşılama da sperm daha içeriye verilmiyomu yani spermlerin yumurtaya ulaşması için yolu kısalmıyo mu bu durumda normal yolla kalmaktan daha fazla artmıyomu hamilelik şansı? birde ilk aşılamasında hamile kalan var mı aranızda??
canım,aynı sorun bende de var,yani bende herşey normal fakat eşimin sperm sayısında ve hızında problem var,doktor bizede aynı şeyi söyledi,çocuğunuz olur fakat en az 6 ay beklemeniz lazım dedi,ama beklemek istemiyorsanız hızlandıralım hemen aşılama yapalım dedi,çünkü aşılamada spermler yıkanıyor,sayı olarak sağlam spermler aynı kalıyor fakat daha da hızlanıyorlar ve yumurtaya ulaşması için yolu kısalıyor,yani anlayacağın şansın 10 da 1 daha artıyo,doktorun söylediği bu,beklemek istemiyosan şansını dene derim,ben 27 martta aşılamamı yaptırdım,bugün 8.günüm ve içimdeki heyecanın tarifi yokve kendimi hamileymiş gibide hissetmiyorum,aşılamanın en kötü tarafıda bu olsa gerek,çünkü tedavi süreci insanı geriyor,aşılamadan sonra beklemek daha başka geriyo,hele de sonuç negatif olursa görmeyin benim halimi,iyi düşün taşın,ben beklemek istemedim çünkü 31 yaşındayım artık olsun istiyorum,yaşın kaç bilmiyorum ama iyi düşünmen lazım,inş.en kısa zamanda rabbim isteyen herkese nasip eder.....çünkü anne olmayı her kadın hakediyor
merhaba arkadaşlar bende ilk aşılamamı yaptırcam inşallah ilaçlarım bitti haftaya yapılcak bi aksilik çıkmazsa.bizdede eşimin sperm sayısı ve hızı iyi ama morfoloji sınırda.bakalım inşallah bizlerde kavusuruz bebişlerimize. ececim listeye benide eklermisin 24 nisan regl tarihim :)
canım bende 30 yaşındayım ve ben düşük ve dış gebelikte yaşadım artık gerçekten bende beklemek istemiyorum... o yüzden aşılamayı biz kendimiz teklif ettik ama doktor sıcak bakmayınca kafam karıştı... bu senin ilk aşılaman sanırım cnm inşallah tutmuştur allah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli hamilelik nasip eder. şimdi adetimin 2. günü tekrar doktora gidicem yaklaşık 10-15 gün sonra o zamanda tekrar konuşucaz bakalım neye karar vericez.. sende haberlerini paylaş inşallah iyi haberlerini...
üzüldüm canım ya senin adına,allah yardımcın olsun,benim ilk aşılamam evet,çok heyecanlıyım,inşallah hep beraber paylaşıcaz güzel haberleri
inşallah cnm güzel haberlerimizi paylaşırız şimdi seninki tutsun bu bana umut olsun doktoruma anlatayım arkadaşımın ki ilk aşılamada tuttu derim ısrar ederim hadi güzel haber ver bize...[/
İNŞALLAH CANIM ,İNŞALLAH UMUT OLURUM..........
Benim ilk asilamam agustosta yapildi ama tutmadi.bugun ikinci asilamam yapildi.allah herkesin gonlune gore versin
05.04.2013 itibariyle umutlu ve uğurlu listemiz[/B][/FONT]
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
Ey RABBİM işimizi kolaylaştır, zorlaştırma ve hayırlı bir sonuca erdir.
DÜNYANIN EN GÜZEL EN SABIRLI ANNE ADAYLARI
Aşılama yaptıranlar
Hayat1983................................................08.04.2013
Aydogd.....................................................10.04.2013
Mavisebidik................................................24.04.2013
Ececim.......................................................20.04.2013
[[/DÜNYANIN EN GÜZEL EN SABIRLI ANNELERİ .................................................................... [/COLOR][/FONT]
Ey RABBİMİZ.. Gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle..
Hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eyle..
Aramıza yeni katılan aşılama yaptıran arkadaşlar listeye eklenmek için adet tarihlerinizi söylermisiniz..
Ve malesef ki aşılaması tutmayan arkadaşlarda bilgi verirlerse listedeki kalabalığı önlemiş oluruz..
Benim ilk asilamam agustosta yapildi ama tutmadi.bugun ikinci asilamam yapildi.allah herkesin gonlune gore versin
Canim benim asilamam adetin 11.gunu yapildi beni 14gun sonra cagirdi.senin asilaman 14.gun yapildiysa10 gun sonra cagiriyodur.evet kandan bakiyo. Kandegeri 10 dan yuksek cikarsa sonuc pozitif.amin canım
benimde aşılamam bugün yapıldı
dr adetini bekleme 10 gün sonra gel dedi kandan mı bakacak acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?