- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #23.081
Merabalar ben 4 yıl önce 2. Asılamamdan kızım oldu, yarın dr randevum var adetimin 3. Gunu bakalım nasıl bır yol izleyecegiz. Bu topik ugurlu topiğim burda listemiz vardı. Hallisna arkadasımız yapıyodu. Becerebilirsem ben yapmayı dusunuyorum.
merhabalar..
ececim hayırlı olsun bereketli olsun inş listeniz..
önceki listemizde neredeyse herkes kavuştu yavrusuna..
RABBİM sağlıkla herkese nasip etsin inş..
bende hamdolsun uğraşlar sonucu yavruma kavuştum 2,5 yaşında olduk bile..
tüm bu durumda yorulan ve en önemlisi yoğrulan arkadaşlarıma söylemek istediğim;
sakın vazgeçmeyin..! maddi-manevi elinizden geleni ardınızda bekletmeyin..
en başta dualarınız olmak üzere tedavinizi bırakmayın.. RABBİM kabul etmeyeceği duayı dile nasip etmezmiş ya..
o inatçı yavrular, sabırlı-güçlü annelerine kavuşacaklar inş.. sabır demek bana kolay,çekene zor biliyorum yaşadım..
ama ötesi yok.. inanın bu günlerin hepsi unutulacak..
bol hamileli bir liste olsun inş.. sevgiler..
Merhaba ben de birkac aya asilama deneyecegim. Can yakici bir islem midir? Yeni histeroskopi ameliyati oldum canim cok yandi o yuzden biraz tedirginim.
27.03.2013 itibariyle umutlu ve uğurlu listemiz[/B][/FONT]
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
“Ey RABBİM işimizi kolaylaştır, zorlaştırma ve hayırlı bir sonuca erdir.”
DÜNYANIN EN GÜZEL EN SABIRLI ANNE ADAYLARI
Aşılama yaptıranlar
Hayat1983....................................................08.04.2013
Aydogd.........................................................10.04.2013
[[/DÜNYANIN EN GÜZEL EN SABIRLI ANNELERİ .................................................................... [/COLOR][/B][/FONT]
Ey RABBİMİZ.. Gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle..
Hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eyle..
Aramıza yeni katılan aşılama yaptıran arkadaşlar listeye eklenmek için adet tarihlerinizi söylermisiniz..
Ve malesef ki aşılaması tutmayan arkadaşlarda bilgi verirlerse listedeki kalabalığı önlemiş oluruz..
merhabalar..
ececim hayırlı olsun bereketli olsun inş listeniz..
önceki listemizde neredeyse herkes kavuştu yavrusuna..
RABBİM sağlıkla herkese nasip etsin inş..
bende hamdolsun uğraşlar sonucu yavruma kavuştum 2,5 yaşında olduk bile..
tüm bu durumda yorulan ve en önemlisi yoğrulan arkadaşlarıma söylemek istediğim;
sakın vazgeçmeyin..! maddi-manevi elinizden geleni ardınızda bekletmeyin..
en başta dualarınız olmak üzere tedavinizi bırakmayın.. RABBİM kabul etmeyeceği duayı dile nasip etmezmiş ya..
o inatçı yavrular, sabırlı-güçlü annelerine kavuşacaklar inş.. sabır demek bana kolay,çekene zor biliyorum yaşadım..
ama ötesi yok.. inanın bu günlerin hepsi unutulacak..
bol hamileli bir liste olsun inş.. sevgiler..
Seyırcım bu lıste 4 yıl once tutuluyodu hallısna arkadasımız tutuyodu basında besmele yazıyor. Ben 2 asılamamda hamile kalmıstım. Bu listenın uguruna ınanıyorum. İnsallah once olmayanlara snr bızım gıbı tadını alıp tekrar isteyenlere saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Allahım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?