Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merabalar ben 4 yıl önce 2. Asılamamdan kızım oldu, yarın dr randevum var adetimin 3. Gunu bakalım nasıl bır yol izleyecegiz. Bu topik ugurlu topiğim burda listemiz vardı. Hallisna arkadasımız yapıyodu. Becerebilirsem ben yapmayı dusunuyorum.

Slm listeye beni ekleyebilirsin dün aşılamam oldu 8 nisanda belli olur.sizinde herkesinde tedavisi başarılı olur inş. :)

26.03.2013 itibariyle umutlu ve uğurlu listemiz[/B][/FONT]

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

“Ey RABBİM işimizi kolaylaştır, zorlaştırma ve hayırlı bir sonuca erdir.”

DÜNYANIN EN GÜZEL EN SABIRLI ANNE ADAYLARI

Aşılama yaptıranlar

Hayat1983....................................................08.04.2013

[[/DÜNYANIN EN GÜZEL EN SABIRLI ANNELERİ.................................................................... [/COLOR][/B][/FONT]

Ey RABBİMİZ.. Gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle..
Hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eyle..

Aramıza yeni katılan aşılama yaptıran arkadaşlar listeye eklenmek için adet tarihlerinizi söylermisiniz..
Ve malesef ki aşılaması tutmayan arkadaşlarda bilgi verirlerse listedeki kalabalığı önlemiş oluruz..[/QUOTE]

Son düzenleme:
Bende bugun dr. umla gorustum, kan hormon sperm tahlılı bakalım onumuzekı hafta netlesecek hersey, sanırım onumuzdekı ay asılamaya start verırız. Umarım Allahım umutlarımızı bosa cıkarmaz. Hadı bakalım lısteye gırmek ısteyen yazarsa eklerım sevgıler.

ben adetin 3. günü hormon testi verip 11. günü rahim filmi çektiricem sorun yoksa aşılama yapılacakmış diğer adet döneminde mi başlayacak tedavi bilgisi olan varsa lütfen bilgilendirir mi

bu sitede benimle aynı kaderi paylaşan tüm arkadaşlarıma öncelikle allahtan sabır diliyorum,rabbim herkesin gönlüne göre versin,listenize benide ekleyin kızlar...,sabah 10 da ilk aşılamam olacak,çok heyecanlıyım.

27.03.2013 itibariyle umutlu ve uğurlu listemiz[/B][/FONT]

Aşılama yaptıranlar

Aydogd.........................................................10.04.2013

[[/DÜNYANIN EN GÜZEL EN SABIRLI ANNELERİ.................................................................... [/COLOR][/B][/FONT]

Aramıza yeni katılan aşılama yaptıran arkadaşlar listeye eklenmek için adet tarihlerinizi söylermisiniz..
Ve malesef ki aşılaması tutmayan arkadaşlarda bilgi verirlerse listedeki kalabalığı önlemiş oluruz..[/QUOTE][/QUOTE]

merhabalar..
ececim hayırlı olsun bereketli olsun inş listeniz..
önceki listemizde neredeyse herkes kavuştu yavrusuna..
RABBİM sağlıkla herkese nasip etsin inş..
bende hamdolsun uğraşlar sonucu yavruma kavuştum 2,5 yaşında olduk bile..
tüm bu durumda yorulan ve en önemlisi yoğrulan arkadaşlarıma söylemek istediğim;
sakın vazgeçmeyin..! maddi-manevi elinizden geleni ardınızda bekletmeyin..
en başta dualarınız olmak üzere tedavinizi bırakmayın.. RABBİM kabul etmeyeceği duayı dile nasip etmezmiş ya..
o inatçı yavrular, sabırlı-güçlü annelerine kavuşacaklar inş.. sabır demek bana kolay,çekene zor biliyorum yaşadım..
ama ötesi yok.. inanın bu günlerin hepsi unutulacak..
bol hamileli bir liste olsun inş.. sevgiler..

Mrb arkadaşlar bende 2.aşılamamı yaptırdık ama malesef tutmadı 14.gün hasta oldum...şimdi dr.m 3.aşılamayı yapalım diyor fakat çok kararsızım ne yapacağımı bilemiyorum önümüzdeki ay aşılamam yapılacak inşlh bu defa hüsrana uğramam allahım hiç kimseyi mahrum etmesin inşlhh dualarınızı bekliyorum....

Merhaba ben de birkac aya asilama deneyecegim. Can yakici bir islem midir? Yeni histeroskopi ameliyati oldum canim cok yandi o yuzden biraz tedirginim.

Merhaba ben de birkac aya asilama deneyecegim. Can yakici bir islem midir? Yeni histeroskopi ameliyati oldum canim cok yandi o yuzden biraz tedirginim.

yok canım adet sancısı gibi birşey hissediyorsun sadece okadar acı verici değil ben ilkinde hiç hissetmedim fakat 2.de hafif bir sancı oldu kasıklarımda sakin ol ve kendini kasma inşlhh rabbim gönlünüzdekini versin canım...

Arkadaşlar merhaba bizde haziran gibi aşılama yaptırmayı düşünüyoruz ist.anadolu yakasında önerebileceğiniz yerler ve doktorlar kimler.Ben şubatta tüp bebek yaptırdım ilk ama olmadı.Tüp bebek şimdilik düşünmüyorum.Tüp bebeği ataşehir memorialde oldum çokta memmundum doktorumdan Cem Demirel ama orda yaptıramıycam çünkü pahalı biraz uygun fiyata işinde iyi olan bir yer varsa bilg,i verirseniz sevinirim.Sevgiler

Ece merhaba...
Başında tam olarak arap harfleriyle ne yazdığını bilmiyorum;ama eminim hayırlı bir dilektir ve bu şartlarda ben de altındaki listede yer almak isterim. 6 NİSAN'ı bekliyorum;umarım hepimiz için hayırlısıyla hayırlı olur ve olur!:)

Son düzenleme:
Seyırcım bu lıste 4 yıl once tutuluyodu hallısna arkadasımız tutuyodu basında besmele yazıyor. Ben 2 asılamamda hamile kalmıstım. Bu listenın uguruna ınanıyorum. İnsallah once olmayanlara snr bızım gıbı tadını alıp tekrar isteyenlere saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Allahım.

Canım guzel yureklı arkadasım cok tesekkur ederım yavruna Allahım uzun omurler versın hepımızınkıne ınsallah. Umarım senın zamanındakı gıbı ugurlu olur canım.

29.03.2013 itibariyle umutlu ve uğurlu listemiz[/B][/FONT]

Aşılama yaptıranlar

Seyir............................................................06.04.2013
Aydogd.........................................................10.04.2013

Ve malesef ki aşılaması tutmayan arkadaşlarda bilgi verirlerse listedeki kalabalığı önlemiş oluruz..

Evet öyleymiş.Okudum öncesinde yazdıklarını.Umarım zamanında herkese hayırlı geldiğini söylediğin bu liste;bu yıl da en hızlısından bizler için gerçek olur. :) Bu arada güzel dileğin için kendi adıma teşekkür ediyorum.

Kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım.aşılama yaptırmak istiyorum.ama nerde yaptıracağımı bilmiyorum.bide nelere dikkat edilmesi gerekir.çünkü sperm yıkama işlemi varya ondan soruyorum.ben istanbulda oturuyorum bana önerebileceğiniz biyer varmı?şimdiden teşekkürler.

arkadaşlar merhaba az önce dr dan geldim.çatlatma iğnemi vuruldum.aşılama tarihim 2 nisan yani yarın..yumurtam 16,17 ml olmuş..inşallah yumurtam yarına çatlar.çok heyecanlıyım.

Merhaba Bayanlar
bende 4 aylık bir hüsranla sonuçlanan klomen tedavisinden sonra bu ay gonal f iğne kullanarak aşılama yapacağım allah izin verirse..
Bugün son iğnemi vurup yarın kontrole gideceğim ve duruma göre de bir kaç gün içinde aşılamam yapılacak
inşallah herkesin işleri yolunda gider ve teker teker iyi haberleri alırız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…