Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar inşallah hepimiz en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hamilelik yaşarız hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız rabbim hepizin yüzünü güldürsün inşallah...

07.04.2013 itibariyle umutlu ve uğurlu listemiz[/B][/FONT]

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

“Ey RABBİM işimizi kolaylaştır, zorlaştırma ve hayırlı bir sonuca erdir.”

DÜNYANIN EN GÜZEL EN SABIRLI ANNE ADAYLARI

Aşılama yaptıranlar

Hayat1983..................................08.04.2013
Aydogd.......................................10.04.2013
Mavisebid....................................24.04.2013
Ececim........................................20.04.2013
Sevilimmm..................................20.04.2013
Fffatmaaa.……..............................20.04.2013

[[/DÜNYANIN EN GÜZEL EN SABIRLI ANNELERİ.................................................................... [/COLOR][/B][/FONT]

Ey RABBİMİZ.. Gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle..
Hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eyle..

Aramıza yeni katılan aşılama yaptıran arkadaşlar listeye eklenmek için adet tarihlerinizi söylermisiniz..
Ve malesef ki aşılaması tutmayan arkadaşlarda bilgi verirlerse listedeki kalabalığı önlemiş oluruz..

07.04.2013 itibariyle umutlu ve uğurlu listemiz
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

“Ey RABBİM işimizi kolaylaştır, zorlaştırma ve hayırlı bir sonuca erdir.”

DÜNYANIN EN GÜZEL EN SABIRLI ANNE ADAYLARI

Aşılama yaptıranlar

Hayat1983..................................08.04.2013
Aydogd.......................................10.04.2013
Mavisebid....................................24.04.2013
Ececim........................................20.04.2013
Sevilimmm..................................20.04.2013
Fffatmaaa.……..............................20.04.2013

[[/DÜNYANIN EN GÜZEL EN SABIRLI ANNELERİ....................................................................

Ey RABBİMİZ.. Gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle..
Hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eyle..

Aramıza yeni katılan aşılama yaptıran arkadaşlar listeye eklenmek için adet tarihlerinizi söylermisiniz..
Ve malesef ki aşılaması tutmayan arkadaşlarda bilgi verirlerse listedeki kalabalığı önlemiş oluruz..

Son düzenleme:

benim ilk aşılamam cnm öncesinde 4 ay klomen tedavisi oldu
adetin 12. günü yapıldı aşılama

merhaba kızlar bende 27 martta ,ilk aşılamamı yaptırdım
klomen kullanmıştım sonuçta 4 yumurtam gelişti
ardından çatlatma iğnesi yaptırdım bendeki sıkıntıda fsh yüksekliği(
bauarada 21 gün progesteronm 40 e2 değerim ise 582 çıktı
sizce nasıl ? e2 değeri neden böyle yüksek ne anlama geliyor?

ececim silebilirsin beni listeden canım,1.aşılama olmadı(malesef....

kızlar inşallah hepimiz en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hamilelik yaşarız hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız rabbim hepizin yüzünü güldürsün inşallah...

canım,olmadı bu defa,umut olamadım sana,1.aşılamam tutmadı malesef,ama inş.en kısa zamanda olacağına inanıyorum,bu yolda yürüyen herkese rabbim yardım etsin

canını skma inşallah bir sonraki aşılaman olur
bnde de fsh yüksekliği var Rabbim ol dedikten sonra olur
moralini bozma başka şeylerle meşgul ol zamanda geçer
bir sonraki aşılamada inşallah hayırlısıyla rabbim nasip eder..

canım,olmadı bu defa,umut olamadım sana,1.aşılamam tutmadı malesef,ama inş.en kısa zamanda olacağına inanıyorum,bu yolda yürüyen herkese rabbim yardım etsin

cnm sen içini ferah tut herşeyin hayırlı bir vakti vardır allahım en kısa zamanda göbişini doldursun, yüzünü güldürsün... isteyen herkese nasip etsin.. bende bu ay kendim ovulasyon testiyle evde takip yapıcam 2-3 ay bu şekilde denemeyi düşünüyorum eğer olmazsa doktora gidicem bakalım hepimiz için hayırlısı olsun....

canım seninle durumumuz aynı benim doktorum bizim yakınımız o yüzden sanada söylemiştim biz aşılama yaptırsak mı dedik ama gerek görmedi çünkü % 100 tutar diyemem dedi pek sıcak bakmadı boşuna masraf etmeyin dedi... bu arada ben 3 ay önce dış gebelik geçirmiştim zaten ondan sonra eşime bakıldı seninle eşinle aynı durum var ve eşim yaklaşık 3 aydır vitamin desteği alıyor benim korunduğum süre içerisnde kullandı ve kullanmaya devam edicek taki ben hayırlısıyla gebe kalana kadar... yani aslında bize normal yolla hamile kalabiliriz fakat biz sabırsızlanıyoruz.. istersen sizde doktorun dediği gibi vitamin desteğine başlayın ve eşini iyi besle fındık badem ceviz keçi boynuzu pekmezi ve keçi boynuzu kürü bunlar sperm kaltesini olumlu yönde etkiliyor.. ben şuan eşime keçi boynuzu kürü yapıyorum hergün 1 bardak onu içiyo akşamları yatmadan öncede andız pekmezi ile keçiboynuzu pekmezi içiriyorum birer kaşık onun dışında fındık fıstık muhabbetti ve tabi vitamin desteği... inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz ve evlatlarımızı sağlıklı olarak kucağımıza alırız rabbim isteyen herkese hayırlısyla versin inşallah...

tşk ederim canım,rabbim ol dedikten sonra herşey olur,ama işte sabır denen şey varya bende biraz eksik galiba,beklemekten başka çare yok,sende canını sıkma biliyosun fsh değerleri en çok strese ve sinire bağlı olarak normalin altında ve üstünde gelişiyor,onun için sende sinir stres yapma,umuyorum en kısa zamanda dileğin gerçekleşir

doğru söylüyosun canım,aynen öyle beklemesi zor geliyor,hemen olsun istiyoruz,eşim 2 aydır proxeed plus kullnıyor,en az 6 ay beklemek gerkiyor bu ilaçların cevap verebilmesi için,beklemekten başka çare yok,inşallah emeklerin boşa gitmez senin,bi sonuç aılrsan lütfen paylaş benimle,aynı şekilde bende buralarda olacağım

anladım cnm ama benim eşim solgar marka l-arcginie, l-cartinen, e vitamini ve çinko içiyor senin yazdığın ilacı bilmiyodum ben bunlarıda bize üroloji doktoru verdi bakalım buna ek olarakta bitkisel desteklemeye çalışıyorum artık hakkımızda hayırlısı ben bir kaç güne kadar adet olucam sonra korunmayı bırakıcam bakalım ne zamana sonuç alırız ama sende şu keçi boynuzu kürünü yapabilrsin bitksel olduğu için bir sorun olmaz sanırım ve çok faydasını görenler olduğunu duydum... umarım sadece bu kadarla hayırlı sağlıklı hamilelik haberlerimizi paylaşırız ama kocana iyi bak :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…