- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #23.141
kızlar bende bugün aşılamamı oldum geldim bakalım hayırlısı olur inşallah hakkımızda. doktor yumurta sayısıda sperm sayısıda iyi dedi. ama ne olursa olsun olasılık en yüksek % 20 zaten. Allah ol derse spermde az olsa yumurtada kalitesiz olsa yine oluyo. OL demezse derya olsan nafile :) o yüzden Allah kısmet eder inşallah tutar demekten başka çare yok :) inşallah listemizdeki herkes hamiş kalır diyorummmmm...
canım,olmadı bu defa,umut olamadım sana,1.aşılamam tutmadı malesef,ama inş.en kısa zamanda olacağına inanıyorum,bu yolda yürüyen herkese rabbim yardım etsin
tşk ederim canım,rabbim ol dedikten sonra herşey olur,ama işte sabır denen şey varya bende biraz eksik galiba,beklemekten başka çare yok,sende canını sıkma biliyosun fsh değerleri en çok strese ve sinire bağlı olarak normalin altında ve üstünde gelişiyor,onun için sende sinir stres yapma,umuyorum en kısa zamanda dileğin gerçekleşir
canım inşallah hayırlı haberler alırsın... rabbim hepimize sağlıklı hamilelikler nasip eylesin...
aşılamam yapılırken ve yapıldıktan sonra yattığım yer çok yatay değildi. belimden yukarısı 45derecelik açı kadar dikti. dr çok yatırmaya gerek yok dedi. gitmiş midir spermler tüplere. 25dakika kadar o şekilde yattım. kalkınca bir kısmı geri geldi.
ececim silebilirsin beni listeden canım,1.aşılama olmadı(malesef....
merhaba cnm
aşılaman hayırlı olsun inşallah.. bende yaptırdım 5 gün önce
benim dr da belimin altını kaldırttı biraz 40 dk yatırdı ama bende sperm geri gelmedi hatta yatarken sordum dr a geri gelir mi diye hayır dedi sen içini ferah tut olacağı varsa her şekilde olur 25 dk yatmışsın giden gitmiştir..
inşallah cnm yaaa. dr ayrıntılara hiç önem vermiyor ya sinir ediyor beni(( bugün kasık ağrım var 2. günüm. bir de göğüs uçlarım çok acıyor. normal mi acaba. geçen aşılamada hiç göğsüm acımamıştı.
hepimiz aynı sınavdan geçiyoruz canım
allahım yardımcımız olsun
en hayırlı zamanda bebişin sana gelir inşallah..
dr lar biraz böyle ne yazık ki boşver canını sıkma hiç
benim ilk aşılamam.. bugün 6. günüm göğüslerim de pek bişey hissetmiyorum ama kasıklarım ve belim ağrıyor iyiye mi işaret bilmiyorum beklemekten başka çare yok göğüs hassasiyeti de normaldir cnm
iyi düşün iyi olsun canım,en önemli olan şey tedavi süresince moral,gerisi boş,aşılamada ilk 7 gün kramplar,göğüs ucu hassasiyeti normal,bende aynı durumdaydım,8.gün ve sonrası önemli,çünkü ilaçlardan ve çatlatma iğnesinden dolayı,vücut biraz fazla hormon alıyor,ilk 7 gündeki şikayetler ondan,ne diyim,aşılalama yaptıran arkadaşlar ,ağır iş yapmasın ve mümkün olduğu kadar yatsın,hadi bakalım seninde inş.iyi haberini alırım,dikkat et kendine
dr lar biraz böyle ne yazık ki boşver canını sıkma hiç
benim ilk aşılamam.. bugün 6. günüm göğüslerim de pek bişey hissetmiyorum ama kasıklarım ve belim ağrıyor iyiye mi işaret bilmiyorum beklemekten başka çare yok göğüs hassasiyeti de normaldir cnm
fatma merhaba nasılsın. aşılamamız aynı gün yapılmıştı. ne haldesin var mı sende değişiklik test yaptınmı .günler geçmek bilmiyo. ben cuma kan vermeye gıdeyım diyorum bakalım hayırlısı
mrb canım heyecanlıyım :)) sen nasılsın
pek bişey hissetmiyorum aslında, belim ağrıyor kasıklarımda onun dışında bişey yok
bana dr um adet olmayı bekleme 10 gün sonra gel demişti bugün 10. gün ama ben perşembe günü gideceğim çalışıyorum izin almim dedim dr perş akşamı nöbetçiymiş
bakalım göreceğiz..... hayırlısı hepimiz için
bendede kasık agrısı var bıraz. ılk asılamamda hıc bı agrı fılan hıssetmemıstım. bunda boyle olunca ümitleniyorum biraz ama sonu hayal kırıklıgı olursada.... hayırlısı. bende cuma sabah ızın alıp vercem kan bakalım. sen hangı ıldesın.
Hayırlısı canım Allah dualarımız kabul etsin bu ay muradımızı versin inşallah..
ben istanbuldayım cnm sen nerdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?