Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aşılama tutmayınca erken olabiliyor kanama, ilk aşılamamda ben de 12. gün adet oldum doktorum da tutmazsa erken adet olursun demişti, çok kanaman olabilir ve sancılı olabilir. fazla yumurta geliştiği için diğer kanamalardan farklı oluyor sanırım.

aşılama mı tüp bebek mi bu karar tamamen size kalmış yönlendirmek yanlış olur bence

Bende hic bi belurti yokbugun 5.gunum acaba erken mi diyorum.ama herkeste bi sisliktie gidiyo:)bendesislikte yok agrida korkyorum.acababoyleolupta. asilamasi. Tutan var. mi

mrb cnm küsme küsme :)
kimsenin bilgisi olmadığı için yazmamışlardır..
senin daha çok erken, herkeste farklı olabilir, sonuçta herkesin bünyesi farklı, kendini dinleyip belirti arama canım yoksa psikolojik belirti yaratırsın kendinde, zamana bırak hayırlısı olsun cnm

hayırlısı cnm ama neden 3. aşılamayı önermedi dr un sordun mu? benim bildiğim 3 e kadar yapılıyor ama tüp bebeğin şansı daha fazla olduğu içindir belki iyice sor doktoruna..
benimde lekelenmem başladı sanki bende adet olacağım gibi geliyor bugün 11. gün
ben yarın akşam gidicem yinede doktora hayırlısı napalım allaha sığınıp istemekten başka çaremiz yok ama pes etmekte yok tedaviye ara vermeden devam
dr un ile iyice konuşun cnm eşin ile birlikte karar verirsiniz...

Kızlar nette bi arkadaş bakın ne demiş; walla 2 kere aşılama yaptırdım. özellikle 2. sinde sağ ve sol yumurtalıkta toplam 18 adet yumurtam gelişti ve bunlardan 6 tanesi 20 mm nin üzerindeydi yine de elde var sıfır. aşılmaya inanmıyorum artık

yuhhh diyorum biz 2-3 tane yumoşu zor elde ediyoruzzzzz burda aşılamaya inanmıyorumdan ziyade bence kısmet değilmiş demek gerekiyor.. Kızlar 1-2 tane yumoşumuz oluyor diye hiç üzülmeyelim çokta olsa olmayabiliyor işte nasip olayı yanii

arkadaşlar merhaba,
bende bugün 2. aşılamamı yaptırdım çok şükür Allah'ın izniyle tutar İnşallah.
ben 9 yıllık evliyim pcos um. son 4 yıldır uğraşıyorum. pcos olmama rağmen adetlerim genel olarak düzenli, hormonlarım normal, yumurtlama sorunum yok çok şükür. 1 kez kimyasal gebelik geçirdim.6 ay klomen ile folikül takibi, 6 ay clear blue monitör ile ovülasyon takibi ve 1 aşılama sonuçları negatif oldu maalesef. bu arada insülin direncim var metformin kullanıyorum geçen sene 6 ay içinde 24 kilo verdim. yani her şey yolunda gibi gözüküyor doktor açıklanamayan infertilite diyor. işin özü ise Rabbim'in ol demesi bizimde sabırla beklememiz bu süreçte isyan etmemiz gerekiyor. Bu bir sınav biliyorum ve Rabbim'den bu sınavdan geçebilmek için bana ve benim durumumda olan siz kardeşlerime de sabır ve hidayet diliyorum.

Aşılama olayında, birinci aşılamayı hiç saymıyorum 1 adet kendi yumurtamla kontrolsüz bir şekilde acele ile yapıldı. hiç içime sinmedi sonuçta olumsuz oldu. bazı doktorlar gerçekten sadece para gözüyle bakıyorlar bu işe. keşke sadece paramızı alsalar umutlarımızı ve zamanımızı da çalıyorlar. doğru adreste olmak çok önemli.
Ben şimdiki doktoruma çok tesadüf bir vesile ile referans alarak gittim. hastaneden memnun değilim ama doktorum tecrübesine ve yöntemlerine güveniyorum.
Bugün 2. aşılamayı oldum. Aşılamadan mı yoksa benim kendi bünyesel durumumdan mı emin değilim ama bayağı gazım var. karnımın içinde bir ağırlık var gibi.
Biraz uzun yazdım kusura bakmayın insanın derdini anlatmaya paylaşmaya ihtiyacı oluyor heleki çevresinde çocuk hasreti yaşamayan kişiler olunca hiç anlaşılamıyor hatta dertlerimiz onları sıkıyor. iyiki varsın kadınlar kulübü ve iyi varsınız dostlar..

Ecem bende listeye dahil olmak istiyorum doktorumun test yapabilirsin dediği tarih 29 Nisan

aşılaman hayırlı olsun canım, inşallah bu kadar emeğinin karşılığını alırsın, allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize....

Kizlar listeyle ilgilenemedigimin farkindayim siz buraya yazin ben en kosa zamanda duzenlivem hadi bi hamilelik haberi bekliyorum ilk hamilemiz kim olacak bakalim hayirlisiyla

Merhabalar benim de aşılamam 11 nde yapıldı . Kısmet olursa 24 ne test yaptırıcam . Benim daha önce özelde 1 aşılama 1 tüp bebek var ve tüp bebek dış gebelik olduğundan sonlandırıldı. Bu aşılamayı araştırma hastanesinde yaptırdım ve memnunum .çok sayıda yumurtam elde edildi umutluyum inşallah sebepsiz infertilite olduğu söyleniyor Allah bana ve bu forumdaki herkese gönlündekini versin inşallah .herşeyin hayırlısı arkadaşlar.

bende bugun aşılama oldum kaliteli 1 yumurtam gelişmiş yarım saat yattım hastanede kalkmadan sona eve geldim evdede yattım ama şimdi azar azar akıyo gibi bişiler engel mi olmalıyım akması normal mii???

Herkese selam benim aşılama sonucum belli oldu
dr gittim bu akşam dedim lekelenmem var yinede bi bakalım kandan dedi ne olur ne olmaz
kan verdim onu bekledik falan derken sonuçççççççççççççççç negatif
lekelenmeden anlamıştım zaten de yinede allahtan ümit kesilmez dedik
sağlık olsun içim buruk ama çok şükür yinede sağlığımız yerinde napalım
1-2 ay ara verelim mi dedi o arada da olma ihtimali var dedi bizde ara vermeyi düşünüyorduk ztn öle yani benim durumlar
kafamı boşaltıcam şu 1-2 ay gün saymak yokkkkkkkk ohhhhhhhhhh
Allah sizlerden güzel haberler almak nasip etsin

canım hayırlısı olsun. allah bizlerede bebişler nasip etsin inşallah. üzülmemek elde değil ama allahtan gelene de dicek bişey yok. ara vermen iyi olmuş. ben 1.aşılamamdan sonraki ay hamile kalmıştım ama bebek gelişmediği için düşük yaptım. bende 6 ay ara verdim bu ay 2.aşılamayı oldum ama o da tutmadı. mayıs ayında dinlenip tüp bebek için ankaraya gitmeyi düşünüyorum

Bende bugün ilk aşılamamı oldum. 04 Mayıs'da test yaptırıcam daha 15 gün var. Her ay pskolojik yalancı hamilelik yaşıyorum zaten. Birde aşılama olunca bu ayki halim nolucak merak ediyorum. Umarım kırmızıları görmem bu ay, hepimize hayırlı olsun, hayırlısıysa olsun

canım negatif sonuç almana çok üzüldüm ama moralini yinede yüksek tutmayı başarabildiğin için tebrik ediyorum seni. bunu kafadan atmak öyle zorki eşim kk ya giriyorum diye çok kzıyor abana başka şeylerle ilgilen diyor ama olmuyor işte

bende bugun aşılama oldum kaliteli 1 yumurtam gelişmiş yarım saat yattım hastanede kalkmadan sona eve geldim evdede yattım ama şimdi azar azar akıyo gibi bişiler engel mi olmalıyım akması normal mii???

Hayırlı olsun Allah nasib eder inşallah hepimize, gelen akıntının aşılama ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum açıkçası çünkü spermler kanül sayesinde oldukça ileriye gönderiliyor hemde zaten çok az bir miktar gönderiliyor nasıl geri gelsinki ben doktorumada sormuştum geri gelmez dedi ilk başta bir solüsyon sıkıyorlar o geri geliyor olabilir

hayırlısı olsun canım, aslında 15 gün beklemene gerek 12. günde kan testi yaptırabilirsin benim doktorum adetini beklemene gerek yok 12. gün testini yaptır dedi bende 29 Nisanı bekliyorum heyecanla...

kızlar size bir kaç sorum olacak fikirlerinizi paylaşırmısınız? aşılamadan sonra bugün 2 günüm göğüslerimde müthiş bir ağrı var öyleki gece sütyenimi bile çıkaramıyorum sanki dayak yemişimde göğüslerime vurmuşlar gibi ezilmiş gibi ağıyor ve şişler ayrıca aşılamadan beri karnımın içinde gerginlik hassasiyet ve gaz var ama gaz çıkaramıyorum ayıptır söylemesi:26:normalde benim göğüslerim adetime 1-2 gün ala şişer ve ağrımaya başlar acaba diyorum aşılama iğneleri yüzünden mi böyle oldu sizde var mı benzer şeyler. birde ben bugün saçımı boyattım normal boya ile bir sakıncası olurmu ne dersiniz:18:

20.04.2013 itibariyle umutlu ve uğurlu listemiz

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

“Ey RABBİM işimizi kolaylaştır, zorlaştırma ve hayırlı bir sonuca erdir.”

DÜNYANIN EN GÜZEL EN SABIRLI ANNE ADAYLARI
Aşılama yaptıranlar
ose 23.......................................24.04.2013
zanil...........................................10.04.2013
mavisebidi..................................24.04.2013
patis...........................................29.04.2013
tugbabebegim...................................04.2013

[[/DÜNYANIN EN GÜZEL EN SABIRLI ANNELERİ.................................................................... [/COLOR]

Ey RABBİMİZ.. Gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle..
Hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eyle..

Aramıza yeni katılan aşılama yaptıran arkadaşlar listeye eklenmek için adet tarihlerinizi söylermisiniz..
Ve malesef ki aşılaması tutmayan arkadaşlarda bilgi verirlerse listedeki kalabalığı önlemiş oluruz.

Son düzenleme:
Hayirlisi olsun canim ama bu kafar cabuk belirti verecegini sanmam vucudu nu cok dinleme oluruna birak ne kadar sakin olursan okadar faydasi olur sana guzel hbrlerini aliriz insallah

Bu arada benim 3. Asilamam sonucu hamileyim bebegimi insallah 2 hafta sonra kucagima alicam.. ilk asilamam da tutmustuama bos gebelik olmustu.. tutmasi mesele degil bence hic mesele saglikli olmasi embriyonun.. hic olmazmis gibi geliyordur size ama emin olun olacaktir.. benim tum asilamalarimda kanamam oldu ilk gun kasik agrim ilk ikisinde olmustu.. so ra hic bir belirti yoktu siskinlik agri sizi bilmem ne hic ama.. o yuzden herhangi birsey yok diye dusunmeyin kizlar hhayirlisi hakkinizda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…