- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #23.161
ben de eskişehirdeyim. ben bugün doktorumu aradım kanamam başladı dedim. yerleşme kanaması olabilir pazartesi gel bakarız dedi ama adet kanaması ... şok oldum bugün daha 12. gündü ...niye erken oldu anlamadım. aşılama sonrası böyle bi durumla karsılasan varmı . doktor 3. aşılamayı da önermedi. tüp bebek diyor . napmalıyım???
Bende hic bi belurti yokbugun 5.gunum acaba erken mi diyorum.ama herkeste bi sisliktie gidiyo:)bendesislikte yok agrida korkyorum.acababoyleolupta. asilamasi. Tutan var. mi
ben de eskişehirdeyim. ben bugün doktorumu aradım kanamam başladı dedim. yerleşme kanaması olabilir pazartesi gel bakarız dedi ama adet kanaması ... şok oldum bugün daha 12. gündü ...niye erken oldu anlamadım. aşılama sonrası böyle bi durumla karsılasan varmı . doktor 3. aşılamayı da önermedi. tüp bebek diyor . napmalıyım???
arkadaşlar merhaba,
bende bugün 2. aşılamamı yaptırdım çok şükür Allah'ın izniyle tutar İnşallah.
ben 9 yıllık evliyim pcos um. son 4 yıldır uğraşıyorum. pcos olmama rağmen adetlerim genel olarak düzenli, hormonlarım normal, yumurtlama sorunum yok çok şükür. 1 kez kimyasal gebelik geçirdim.6 ay klomen ile folikül takibi, 6 ay clear blue monitör ile ovülasyon takibi ve 1 aşılama sonuçları negatif oldu maalesef. bu arada insülin direncim var metformin kullanıyorum geçen sene 6 ay içinde 24 kilo verdim. yani her şey yolunda gibi gözüküyor doktor açıklanamayan infertilite diyor. işin özü ise Rabbim'in ol demesi bizimde sabırla beklememiz bu süreçte isyan etmemiz gerekiyor. Bu bir sınav biliyorum ve Rabbim'den bu sınavdan geçebilmek için bana ve benim durumumda olan siz kardeşlerime de sabır ve hidayet diliyorum.
Aşılama olayında, birinci aşılamayı hiç saymıyorum 1 adet kendi yumurtamla kontrolsüz bir şekilde acele ile yapıldı. hiç içime sinmedi sonuçta olumsuz oldu. bazı doktorlar gerçekten sadece para gözüyle bakıyorlar bu işe. keşke sadece paramızı alsalar umutlarımızı ve zamanımızı da çalıyorlar. doğru adreste olmak çok önemli.
Ben şimdiki doktoruma çok tesadüf bir vesile ile referans alarak gittim. hastaneden memnun değilim ama doktorum tecrübesine ve yöntemlerine güveniyorum.
Bugün 2. aşılamayı oldum. Aşılamadan mı yoksa benim kendi bünyesel durumumdan mı emin değilim ama bayağı gazım var. karnımın içinde bir ağırlık var gibi.
Biraz uzun yazdım kusura bakmayın insanın derdini anlatmaya paylaşmaya ihtiyacı oluyor heleki çevresinde çocuk hasreti yaşamayan kişiler olunca hiç anlaşılamıyor hatta dertlerimiz onları sıkıyor. iyiki varsın kadınlar kulübü ve iyi varsınız dostlar..
Ecem bende listeye dahil olmak istiyorum doktorumun test yapabilirsin dediği tarih 29 Nisan
Herkese selam benim aşılama sonucum belli oldu
dr gittim bu akşam dedim lekelenmem var yinede bi bakalım kandan dedi ne olur ne olmaz
kan verdim onu bekledik falan derken sonuçççççççççççççççç negatif
lekelenmeden anlamıştım zaten de yinede allahtan ümit kesilmez dedik
sağlık olsun içim buruk ama çok şükür yinede sağlığımız yerinde napalım
1-2 ay ara verelim mi dedi o arada da olma ihtimali var dedi bizde ara vermeyi düşünüyorduk ztn öle yani benim durumlar
kafamı boşaltıcam şu 1-2 ay gün saymak yokkkkkkkk ohhhhhhhhhh
Allah sizlerden güzel haberler almak nasip etsin
Herkese selam benim aşılama sonucum belli oldu
dr gittim bu akşam dedim lekelenmem var yinede bi bakalım kandan dedi ne olur ne olmaz
kan verdim onu bekledik falan derken sonuçççççççççççççççç negatif
lekelenmeden anlamıştım zaten de yinede allahtan ümit kesilmez dedik
sağlık olsun içim buruk ama çok şükür yinede sağlığımız yerinde napalım
1-2 ay ara verelim mi dedi o arada da olma ihtimali var dedi bizde ara vermeyi düşünüyorduk ztn öle yani benim durumlar
kafamı boşaltıcam şu 1-2 ay gün saymak yokkkkkkkk ohhhhhhhhhh
Allah sizlerden güzel haberler almak nasip etsin
bende bugun aşılama oldum kaliteli 1 yumurtam gelişmiş yarım saat yattım hastanede kalkmadan sona eve geldim evdede yattım ama şimdi azar azar akıyo gibi bişiler engel mi olmalıyım akması normal mii???
Bende bugün ilk aşılamamı oldum. 04 Mayıs'da test yaptırıcam daha 15 gün var. Her ay pskolojik yalancı hamilelik yaşıyorum zaten. Birde aşılama olunca bu ayki halim nolucak merak ediyorum. Umarım kırmızıları görmem bu ay, hepimize hayırlı olsun, hayırlısıysa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?