- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #23.361
öyle vallakızım ne güzel bi tane varmış işteeeee.bak demet akalına :)) tedavi gördük olmadı kafayı serbest bıraktık oldu dedi.diğer kızına odaklan bu aşılama tutmazsa eğer.kendini rahat bırak inanki olur seninki.
öyle valla
nekadar stres okadar olmsuzluk..sadece çocuk için değil her konuda kafayıserbest bırakaçan
aynennnnnn rahat ol :)) ben işyerinde bundan böyle boş durdukça dizi izlicem kafa dağıtmak için
arkadaslar herhangi bi belirti yokmu lütfen paylasın en az sizin kadar sabırsız bekliyorum
canım benim 6.günüm hiçbir belirtim yok kasık ağrıları zaten normalmiş.evde erken gebelik testi vardı sırf gözümün önünden gitsin diye sabah uyduruktan yaptım çok hafif silik pembe çizgi gördüm ama tabi göz yanılmasıda olabilir.haftaya cumartesi belli olur benmki.resmide yüklüyorum...
Eki Görüntüle 794352 Eki Görüntüle 794353
ikinci cizgimi hafif pembe canım ben resimde göremedim pek
ikinci cizgimi hafif pembe canım ben resimde göremedim pek
sanki asılamayı ben yaptırmısım gibi heyecanla haber bekliyorum hamilelik haberini aldıgımda kendim hamile kalmıs gibi sevinecegim inanki
bende bu sayfaya yeni katıldım.2 ay sonra aşılama yaptırmayı düşünüyorum.şuan kistim olduğu için doktor yapmadı.kist gittikten sonra yapacak.sizlere bir sorum olacak: ben ankarada aşılama yaptırıcam .ancak ben kırsal bir yerde kalıyorum.malatyada.aşılama süresince ankarada kalcam.tutsun diye.eşim ise malatyada olması gerekecek işi icabı.sperm verip geri gidecek.aşılama döneminde eşimle ilişki olması şart mı?yoksa sadece aşılama sırasında sperm yeterli oluyor mu?aşılama yaptıranlar ilişkiye giriyor mu?aşılama hakkında hiçbir fikrim yok.aşılama yaptıran hiç tanıdığımda yok. yardımcı olusanız sevinirim
bende bu sayfaya yeni katıldım.2 ay sonra aşılama yaptırmayı düşünüyorum.şuan kistim olduğu için doktor yapmadı.kist gittikten sonra yapacak.sizlere bir sorum olacak: ben ankarada aşılama yaptırıcam .ancak ben kırsal bir yerde kalıyorum.malatyada.aşılama süresince ankarada kalcam.tutsun diye.eşim ise malatyada olması gerekecek işi icabı.sperm verip geri gidecek.aşılama döneminde eşimle ilişki olması şart mı?yoksa sadece aşılama sırasında sperm yeterli oluyor mu?aşılama yaptıranlar ilişkiye giriyor mu?aşılama hakkında hiçbir fikrim yok.aşılama yaptıran hiç tanıdığımda yok. yardımcı olusanız sevinirim
canım hoşgeldin bende ankarada oturuyorum memnun oldum :)) başkent hastanesinde yaptırdım aşılamamı..çatlatma iğnesi vurduğun gece + aşılama günü sperm veriyor hastanede + ertesi gün sabah saatlerinde + bundan sonra 2 günde bir ilişki dedi bana doktor.yani o ay ankarada olsa eşin çok iyi olacak...1 kereyle bitmiyor maalesef
sağolun kızlar yardımcı olduğunuz için.cnm benim ankara da annemler var.tatillerde annemin yanına gittiğimde muane oluyorum.ben özel akay hastenesinde dr a gidiyorum.o zaman ben aşılamayı 15 tatilde mi yaptırsam.çok mu geç kalmış olurum sizce.çünkü eşim yanımda olamaz 2 ay sonra.yoksa aşılamayı yaptırıp hemen malatya ya mı gelsem doktor kabul eder mi(düşük olur diye) ki.
sağolun kızlar yardımcı olduğunuz için.cnm benim ankara da annemler var.tatillerde annemin yanına gittiğimde muane oluyorum.ben özel akay hastenesinde dr a gidiyorum.o zaman ben aşılamayı 15 tatilde mi yaptırsam.çok mu geç kalmış olurum sizce.çünkü eşim yanımda olamaz 2 ay sonra.yoksa aşılamayı yaptırıp hemen malatya ya mı gelsem doktor kabul eder mi(düşük olur diye) ki.
ben de 1 kere aşılama yaptırdım ve sonuç negatif oldu ramazan bayramından sonraki ilk adetimde 2. aşılamam için starat vereceğiz inşallah
ben pkos hastasıyım ama şuanda bütün değerlerim normal eşimde de bir problem yok dr. aslında kendiliğinden de hamile kalabilirsin diyor ama nasib işte kafaya çok takıyorum belki de ondan olmuyor ne bileyim
darkinlife sen adana'da nerde yaptırıyorsun aşılamanı?
merhaba arkadaşlar ben 16 senelık evlıyım 32 yasındayım ılk defa böyle bırsey oldu gecen sene tup bebek denedık tutmadı cocuk sahıbı olmak cok ıstıyoruz ama olmuyor ıste agustos 14 adet oldum bı on gunsonra agustosun 30 yıne adet oldum anlamadım hıç böyle olmamıştım bende suphelendım yerleştırme kanaması ola bılırmı acaba yardımcı olurmusunuzz( ama allah herkese nasıp etsın bebek sahıbı olmak ısteyenleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?