Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
öyle valla
nekadar stres okadar olmsuzluk..sadece çocuk için değil her konuda kafayı serbest bırakaçan

arkadaslar herhangi bi belirti yokmu lütfen paylasın en az sizin kadar sabırsız bekliyorum

canım benim 6.günüm hiçbir belirtim yok kasık ağrıları zaten normalmiş.evde erken gebelik testi vardı sırf gözümün önünden gitsin diye sabah uyduruktan yaptım çok hafif silik pembe çizgi gördüm ama tabi göz yanılmasıda olabilir.haftaya cumartesi belli olur benmki.resmide yüklüyorum...

Eki Görüntüle 794352 Eki Görüntüle 794353

ikinci cizgimi hafif pembe canım ben resimde göremedim pek

sanki asılamayı ben yaptırmısım gibi heyecanla haber bekliyorum hamilelik haberini aldıgımda kendim hamile kalmıs gibi sevinecegim inanki

Allah razı olsun sende hamile kaldığında bizde böyle heyecanlanacağız inşallah.benimki haftaya cumartesiye belli olur

bende bu sayfaya yeni katıldım.2 ay sonra aşılama yaptırmayı düşünüyorum.şuan kistim olduğu için doktor yapmadı.kist gittikten sonra yapacak.sizlere bir sorum olacak: ben ankarada aşılama yaptırıcam .ancak ben kırsal bir yerde kalıyorum.malatyada.aşılama süresince ankarada kalcam.tutsun diye.eşim ise malatyada olması gerekecek işi icabı.sperm verip geri gidecek.aşılama döneminde eşimle ilişki olması şart mı?yoksa sadece aşılama sırasında sperm yeterli oluyor mu?aşılama yaptıranlar ilişkiye giriyor mu?aşılama hakkında hiçbir fikrim yok.aşılama yaptıran hiç tanıdığımda yok. yardımcı olusanız sevinirim

canım benim bildigim kadarı ile kullanacagın ilaclardan dolayı ilişkiye girmeniz iyi olur ama tabiki en iyisini doktor bilir

canım hoşgeldin bende ankarada oturuyorum memnun oldum :)) başkent hastanesinde yaptırdım aşılamamı..çatlatma iğnesi vurduğun gece + aşılama günü sperm veriyor hastanede + ertesi gün sabah saatlerinde + bundan sonra 2 günde bir ilişki dedi bana doktor.yani o ay ankarada olsa eşin çok iyi olacak...1 kereyle bitmiyor maalesef

sağolun kızlar yardımcı olduğunuz için.cnm benim ankara da annemler var.tatillerde annemin yanına gittiğimde muane oluyorum.ben özel akay hastenesinde dr a gidiyorum.o zaman ben aşılamayı 15 tatilde mi yaptırsam.çok mu geç kalmış olurum sizce.çünkü eşim yanımda olamaz 2 ay sonra.yoksa aşılamayı yaptırıp hemen malatya ya mı gelsem doktor kabul eder mi(düşük olur diye) ki.

canım muayeneye geldiğinde doktorda sana dicek zaten eş sadece aşılama günü olmuyor.yani sadece aşılamaya kalmış bir ilişkiyle çocuk olmuyor biliyorsundur.çünkü normal ilişkiyle aynı şansı veriyorlar.sen doktorunla güzelce konuş.yada herhangi bir probleminiz yoksa acele etmiyorsanız 15 tatilde dahada güzel olur bence.ama iyi karar ver :)

canım bencede 15 tatilde yaptırman daha mantıklı yoksa gel git sanada zor olacak diyelimki sen kaldın esin gitti bu seferde psikolojik olarak acaba esimle olsak ilişki olsa dahamı iyi olurdu diyede sıkıntıya girersin

merhaba arkadaşlar ben 16 senelık evlıyım 32 yasındayım ılk defa böyle bırsey oldu gecen sene tup bebek denedık tutmadı cocuk sahıbı olmak cok ıstıyoruz ama olmuyor ıste agustos 14 adet oldum bı on gunsonra agustosun 30 yıne adet oldum anlamadım hıç böyle olmamıştım bende suphelendım yerleştırme kanaması ola bılırmı acaba yardımcı olurmusunuzz( ama allah herkese nasıp etsın bebek sahıbı olmak ısteyenleri

canım bence hiç durma hemen kan testi yaptır en azından kafandaki soru işareti gider insallah hamilesindir canım bizede haber ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…