Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

haklısın cnm .ben o zaman 15 tatilde yaptırayım.hem belki o zaman içinde normal yolla hamile kalmış olurum.sen aşılama yaptırdın mı?bir de kaç yillik evlisiniz?

bazen erken adet görebiliyorsun tatlm mevsimler oluyor bunlar.inşallah bebeğin olur seninde hepimizinde amin..

haklısın cnm .ben o zaman 15 tatilde yaptırayım.hem belki o zaman içinde normal yolla hamile kalmış olurum.sen aşılama yaptırdın mı?bir de kaç yillik evlisiniz?

inşallah bunlara gerek bile kalmazda normal yoldan gebe olursun :) ben 29 yaşındayım 15 aylık evliyim ilk aşılamam evet.çikolata kistim vardı ameliyat oldum yinede gebelik olmadı.onun dışında sorun yok

canım bencede 15 tatilde yaptırman daha mantıklı yoksa gel git sanada zor olacak diyelimki sen kaldın esin gitti bu seferde psikolojik olarak acaba esimle olsak ilişki olsa dahamı iyi olurdu diyede sıkıntıya girersin

haklısın cnm ya.çünkü zaten bana dr psikolojikmen çocuğun olmadığını söyledi.ne zaman kafandan silersen, düşünmediğin an olur dedi.malesef her ay acaba bu ay var mı ,tuttu mu diye düşündüğüm için olmuyormuş.kesin dediğin gibi düşünürüm.zaten bu ay kistin gitmesi için doğum kontrol hapı kullanıyorum hayırlısı inşallah.aslında kist olmasaydı (çıkmasaydı)bu ay yaptırcaktık .her şeyde vardır bir hayır.

inşallah bunlara gerek bile kalmazda normal yoldan gebe olursun :) ben 29 yaşındayım 15 aylık evliyim ilk aşılamam evet.çikolata kistim vardı ameliyat oldum yinede gebelik olmadı.onun dışında sorun yok

inşallah tutmuştur cnm.benim tek tüp kapalı.2 defa histereskopi ile ameliyat olup polip aldırdım.tam herşey bitti aşılama yaptıralım deyip karar verdiğimizde ise kist çıktı.dr ameliyatla alalım dedi ben diğer yolu seçip doğum kontrol hapı ile gitmesini bekleyeceğim.aslında ben kendim için aşılamanın erken olduğunu düşünüyordum ama sizleri görünce 1.5 yıllık evli insanları kendim için erken olduğunu artık düşünmüyorum.haklı sayılırmıyım bilmiyorum ama yoksa çok mu geç kaldım

yaşın gençse hiçte geç kalmadın 8 yıllık evli olup yıllarca normal yoldan deneyen insanlar var.benm acele ettigimi söylüyorlar ama benm doktorum ne derse onu yapıyorum.yaşım 30 olacak ocakta.aslında biz geç kalmışız evlenmekte :))) benmde rahim ağzımda et varmış hormonlar büyüdükçe o ette büyüyormş.bu ay aşılama tutmazsa ameliyat olcakmşm tekrar.bu süreç böyle sürüp gidecek belliki.elbet birgün olacak ama ne zaman bakalm :))

teşekkür ederim verdigin cevap için.ilaçla mı bu sayıya ulaştın.en kısa zamanda iyi sonuçlar alırsın inş

bebek olayını çok kafaya takmamak lazım.eger kaderimizde varsa olacaktır elbet.rahat olun ama elinizden geleni de yapın.Allah hepimiz için hayırlısını versin.benim babaannem önce tek sonra tek sonra üçüz sonrada ikiz bebekler dogurmuş ve bende ikizim:)ikizimin çocugu oldu benim henuz olmadı.kısmet işte ......:)

rabbim herkese farklı farklı neden veriyor.benim yaşım 21,eşimin ki ise 29, o yüzden kararsız kalıyorum.sırf eşim için acele yapmak istiyorum .çünkü onun yaşı geçiyor.biran önce baba olmasını ve kendim içinde anne olmak istiyorum.mevlam kalbimize göre versin.inşallah seninki de ameliyata gerek kalmadan hamile kalırsın

morelım cok bozuk yaa agustosun 14 adet gördum 30 agusta bır daha oldum hiç duznsızlıgım yoktu yıne adet olcakmısım gıbı kasaklarım karnım agrıyor neden acaba bılgısı olan varmı 16 senelık evlıyım cocugum yok gecen sene tup bebek denedık sonuç negatıf

canım kan testi yaptınmı belki üzerine kalmıssındır

günaydın arkadaşlar...

eylülün son haftası rahim filmi çektireceğim. ekim ayında da aşılama yapalım istiyorum. olur değilmi?
yoksa rahim filminden sonra aşılama için birkaç ay beklemek zorundamıyız?

günaydın canım bizde asılama yaptıracaktık doktor önce rahim filmi istedi tüplere bakıp daha sonra yapalım diye yani bildigim kadarı ile beklemeyi gerektirecek bişey yok

rahim filminden sonra hamile kalma olasılığı daha yüksektir.hatta o filmi çektirdikten sonra hamile kalanlar olmuş..bence hemen sonrası yaptırman daha avantajlı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…