- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #23.381
canım muayeneye geldiğinde doktorda sana dicek zaten eş sadece aşılama günü olmuyor.yani sadece aşılamaya kalmış bir ilişkiyle çocuk olmuyor biliyorsundur.çünkü normal ilişkiyle aynı şansı veriyorlar.sen doktorunla güzelce konuş.yada herhangi bir probleminiz yoksa acele etmiyorsanız 15 tatilde dahada güzel olur bence.ama iyi karar ver :)
hatibulut snde belirti yokmu canım sabırsızlıkla bekliyorum
merhaba arkadaşlar ben 16 senelık evlıyım 32 yasındayım ılk defa böyle bırsey oldu gecen sene tup bebek denedık tutmadı cocuk sahıbı olmak cok ıstıyoruz ama olmuyor ıste agustos 14 adet oldum bı on gunsonra agustosun 30 yıne adet oldum anlamadım hıç böyle olmamıştım bende suphelendım yerleştırme kanaması ola bılırmı acaba yardımcı olurmusunuzz( ama allah herkese nasıp etsın bebek sahıbı olmak ısteyenleri
haklısın cnm .ben o zaman 15 tatilde yaptırayım.hem belki o zaman içinde normal yolla hamile kalmış olurum.sen aşılama yaptırdın mı?bir de kaç yillik evlisiniz?
canım bencede 15 tatilde yaptırman daha mantıklı yoksa gel git sanada zor olacak diyelimki sen kaldın esin gitti bu seferde psikolojik olarak acaba esimle olsak ilişki olsa dahamı iyi olurdu diyede sıkıntıya girersin
inşallah bunlara gerek bile kalmazda normal yoldan gebe olursun :) ben 29 yaşındayım 15 aylık evliyim ilk aşılamam evet.çikolata kistim vardı ameliyat oldum yinede gebelik olmadı.onun dışında sorun yok
inşallah tutmuştur cnm.benim tek tüp kapalı.2 defa histereskopi ile ameliyat olup polip aldırdım.tam herşey bitti aşılama yaptıralım deyip karar verdiğimizde ise kist çıktı.dr ameliyatla alalım dedi ben diğer yolu seçip doğum kontrol hapı ile gitmesini bekleyeceğim.aslında ben kendim için aşılamanın erken olduğunu düşünüyordum ama sizleri görünce 1.5 yıllık evli insanları kendim için erken olduğunu artık düşünmüyorum.haklı sayılırmıyım bilmiyorum ama yoksa çok mu geç kaldım
canım belirti olmaz olurmu göğüs acıması+bel ağrısı+kasık ağrısı+mide bulantısı hepsi var ama hepsi psikolojik
hoşgeldin ..benim haziranda yumurta takibi yapıldı çatlatma iğnesi oldum ki ben yumurtlamayan bi kadınım
dr bayağı buldu ultrasyonda..ilaçlamilaçla 3 tanesi 18 mm oldu sadece sol tarafta sağım hepten durmuş.
bu ayda aşılama için adetimin 4 günü dr ultrasyonla baktı 4-5 tane sağda 5-6 tane solda yum var dedi.tabi mm ölçüsünüde verdi ama aklımda değil..tahminim 15-20 olur yum ama bir iki tanesi büyüyüp çatlar.
tabi bu benim yum.olayım ki düşün bende yum olamıyor..sağlıklı bi kadın bulursan sor yinede
umarım yardımcı oldum
yaşın gençse hiçte geç kalmadın 8 yıllık evli olup yıllarca normal yoldan deneyen insanlar var.benm acele ettigimi söylüyorlar ama benm doktorum ne derse onu yapıyorum.yaşım 30 olacak ocakta.aslında biz geç kalmışız evlenmekte :))) benmde rahim ağzımda et varmış hormonlar büyüdükçe o ette büyüyormş.bu ay aşılama tutmazsa ameliyat olcakmşm tekrar.bu süreç böyle sürüp gidecek belliki.elbet birgün olacak ama ne zaman bakalm :))
morelım cok bozuk yaa agustosun 14 adet gördum 30 agusta bır daha oldum hiç duznsızlıgım yoktu yıne adet olcakmısım gıbı kasaklarım karnım agrıyor neden acaba bılgısı olan varmı 16 senelık evlıyım cocugum yok gecen sene tup bebek denedık sonuç negatıf
evet ilaçlar la olduteşekkür ederim verdigin cevap için.ilaçla mı bu sayıya ulaştın.en kısa zamanda iyi sonuçlar alırsın inş
günaydın arkadaşlar...
eylülün son haftası rahim filmi çektireceğim. ekim ayında da aşılama yapalım istiyorum. olur değilmi?
yoksa rahim filminden sonra aşılama için birkaç ay beklemek zorundamıyız?
günaydın canım bizde asılama yaptıracaktık doktor önce rahim filmi istedi tüplere bakıp daha sonra yapalım diye yani bildigim kadarı ile beklemeyi gerektirecek bişey yok
anladım canım sağol. ekimdede bayrama denk gelecek sanırım. kasıma kalabilir(
Allah kolaylık versin sana da.
günaydın arkadaşlar...
eylülün son haftası rahim filmi çektireceğim. ekim ayında da aşılama yapalım istiyorum. olur değilmi?
yoksa rahim filminden sonra aşılama için birkaç ay beklemek zorundamıyız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?