Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
rahim filminden sonra hamile kalma olasılığı daha yüksektir.hatta o filmi çektirdikten sonra hamile kalanlar olmuş..bence hemen sonrası yaptırman daha avantajlı olur

merhaba arkadaşlar benim eşimin spermlerinde biraz hareketsizlik var doktor bu değerlerle hamilekalabilirsin deneyelim biraz daha dedi ama kasımda 1 yıl olacak çalışmalara başlayalı aşılamada erkekte sorun varsa dahamı kolay başarıoranı neye bağlı??

Kızlar Merhaba,

1,5 yıldır bebek için uğraşıyorum olmuyor . Rahimde hafif yağışıklık var . 1 negatif aşılamam var . Diğer bütün tahliller normal . Bugün saat 13:00 'De 2. aşılamamı oluyorum. Doktorum bir önceki aşılamamı klomenle yapmıştı . Bunda ilaçsız aşılama yapıcak. Yumurta rezervim iyiymiş. Kızlar sizden ricam benim için ayetel kürsü ve elhamı okuyabilir misiniz lütfennn dua edin tutsun...Dualarınızı bekliyorum

Asilama gebe kalma oranini yüzden 10 arttırır demisti doktorum.
Erkekte sorun oldugunda genelde asilama yapiliyor.
Cunku spermler yikanip.en hizli guclu ve kaliteli olanlar rahme enjekte ediliyor.
Boylelikle olasılık daha artmis oluyor.
Ama degerler o kadar kötü degilmis ki denemenizi istemis doktor.
ama siz asilama istiyorsaniz doktora söyleyin.

evlebdigin henuz bir sene olmamış.doktorlar genelde bir sene bekledikten sonra öneriyorlar.benim 3 sene olacak genede doktorum aşılama demedi.ben pzartesi günü tüp bebek merkezinde bir doktorla görüşecegim aşılama ile ilgili o zaman bilgi veririm.bana sorarsan bitkisel tedaviyle bu oranı artırmaya çalış

hu huuu kızlar bilgisi olanlar yardım lütfen :) aşılamamın 14.günü hala adet olmadım.sancılarım falan var akıntımda var.bu arada 11.gün kan testim 1 çıkmıştı.gebelikte olmadı.ne zaman adet olunur sizce ?

aşılamanın 9. günündeyim. adet olacakmış gibi hissediorum. hatta belirtiler bile var bu kadar erken gelir mi ya( eğer 2 gün içinde adet olursam 22-23 günde olmuş olacağım. aşılamadan sonra erken adet gören var mı?

canm onlar normal benim 15.günüm bende patlayacak gibi kasık ağrısı çekiyorum.sabah kan verdm bakalm sonuç ne çıkacak.sende sıkma canını 14.güne kadar bekle lütfen:)

canm onlar normal benim 15.günüm bende patlayacak gibi kasık ağrısı çekiyorum.sabah kan verdm bakalm sonuç ne çıkacak.sende sıkma canını 14.güne kadar bekle lütfen:)

canım ben aşılamadan sonra 20. günde adet oldum.
kandan baktırmıştım 14.gün negatifti.
sonra bekle beklee 20. günde ancak adet olabildim.
hatta yumurtlamın geç çatlamış olabileceğini düşündüm ama doktor iğnenin kesin olarak çatlattığını söyledi.
tabi bende pko var belki de onun da etkisiyle geç adet olmuş olabilirim.

bende 15 .günümdeyim kan verdm negatif aşılama tutmamış maalesef.nasip değilmiş ne yapalım.adet olurum bende birkaç güne hayırlısı olsn hakkımızda

bende 15 .günümdeyim kan verdm negatif aşılama tutmamış maalesef.nasip değilmiş ne yapalım.adet olurum bende birkaç güne hayırlısı olsn hakkımızda

zaten aşılamada olma olasılığı yüzde 30 imiş.
yani yüzde 70 olmayacak da denebilir.
benim de olmadı maalesef ama durmak yok yola devam
adet olmayı bekliyorum bir daha deneyeceğiz aşılamayı.
tabi adet olabilirsem olmazsa söktürücü kullanıcam tekrar gidicem doktoruma.

* Peki aşılamada başarı yüzdesi nedir?
Aşılamayı 6 defa tekrarlıyoruz. Ama ilk 2 aşılama çok şanslı. Özellikle ikincisi. Çünkü ilkinde hasta tedaviye yabancıdır, gergindir. Ama ikincide gayet rahat olur. Doktor için de ikinci aşılama daha kolaydır. Çünkü kadının kanalı nerede başlıyor, nereye gidiyor, darlık var mı bilir. Bu yüzden ilk iki aşılama çok şanslıdır. Ama dördüncü, beşinci aşılamadan sonra hastanın yüzde 15'lik gebe kalma şansı, yüzde 3'lere, 1'lere düşer. Artık ha aşılama yapmışsın ha evde normal ilişkiyle denemişsin hemen hemen aynıdır. Dolayısıyla 6'dan fazla yapmıyoruz. Ama bir hastam ısrar etti. Ve 7'nci kerede hamile kaldı.

Alıntıdır.

altını çizdiğim noktaya dikkat demek ki 2.de şansımız daha yüksek.
bismillah diyip ikinciye geçelim

canım ama benim rahim ağzımda et varmış önce o eti alacak sonra aşılama yapacak yani muhtemelen bu ay ara verilecek.ama olsun valla durmak yok yola devam ben nedense bu sefer daha azimliyim daha inançlıyım olacak olacaaaaaaaaaaakkkkkkkk

alllllaaaaaaaaaahhhhhhh oley bee

o zaman bütün engelleri ortadan kaldırıp ikinciye geçeceğiz.
ama yazılanlar gerçekten çok doğru.
ben aşırı aşırı stres oldum hayatımda yaşadığım en büyük stresti.
kalbimin atışlarından konuştuğumu duymuyordum
kulaklarım uğulduyordu.
ama ikincide başıma ne gelecek ne olacak biliyorum ve hakkaten daha rahatım.
olmama ihtimalini yaşadık ve zaten yüksek ihtimal olmuyormuş.
biz elimizden geleni yapalım gerisi Allaha kalmış.

ama şöyle bişey var ben ilkinde başıma ne geleceğini bilmediğim için çok rahattım ve hiç korkmadm hiçte acımadı :) doktorda dedi zaten kolay oldu diye :) şimdi ikinciye yeni umutşarla dualarla başlayalım bütün egnelleri kaldıralım.bol bol dua edelim.meryem suresi okuyalım ve estağfirullah çekelm :)

bende de tam tersi oldu canım
nasıl olacağını bilmemek beni accayip strese sokmuştu ve de korkmuştum da.
şimdi başıma ne geleceğini ve birşey olmadığını canımın yanmadığını bildiğim için yatcam bekleyecem
haa sana da sorayım canım doktor bize 3 gün ilişki yasak dedi size bu konuda bişey söyledi mi?
yine yasak derse ben uymayacam biz kendimiz de deneyeceğiz gün aşırı.

allah allah neden yasak dediki.benim doktorum çatlatma iğnesini 8 de vur.sonrada vurduğun gece ilişkiye gir dedi.sonra zaten 2.gün aşılamayı yaptı.aşılamayı yaptığımız gün dinlenin bundan sonra günaşırı ilişkiye girin dedi bize.ama eşim en fazla 3 gün dayanabildi ondan sonra birdaha yapmadı :) yani yasak demedi.çünkü düşünsene belki aşılama tutmayacak ama aşılamadan önce ilişki ve sonra girilen ilişkin tutacak.bunu doktorlar bilemezki.benmki en doğrusunu yaptı.bence sakın dinleme günaşırı ilişkiye gir zaten bilemez bunu yaptığını :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…