- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.848
- 723
- 39
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #23.421
allah allah neden yasak dediki.benim doktorum çatlatma iğnesini 8 de vur.sonrada vurduğun gece ilişkiye gir dedi.sonra zaten 2.gün aşılamayı yaptı.aşılamayı yaptığımız gün dinlenin bundan sonra günaşırı ilişkiye girin dedi bize.ama eşim en fazla 3 gün dayanabildi ondan sonra birdaha yapmadı :) yani yasak demedi.çünkü düşünsene belki aşılama tutmayacak ama aşılamadan önce ilişki ve sonra girilen ilişkin tutacak.bunu doktorlar bilemezki.benmki en doğrusunu yaptı.bence sakın dinleme günaşırı ilişkiye gir zaten bilemez bunu yaptığını :)
hımm sizinki de değişik bir yöntem uygulamış.
bizimki spermler kaliteli olsun diye aşılama öncesi cinsel perhiz dedi.
aşılamadan sonra da rahmi zorlama yok 3 gün yasak dedi.
ama aşılama tutmayınca keşke biz de yapsaydık diye düşündüm.
belki de kaçırdık yumurtayı dedim.
o yüzden bu sefer biz de yapıcaz
aslına bakarsan şöyle irşey var erkeklerde sorun yoksa bir gün önce fındık fıstık çikolata bol yedirirsen ertesi gün yine sağlıklı spermler elde edebiliriz :) o yzden sende günaşırı yap muhakkak :)
bende de aynı durum var .bebeğmiz olmuyor.bir problem yok gebelıkte yok yarın dktoruma tekrar gideceğim aşılama aypcaz sanırım .inşallah en kısa zamanda müjdeli haberleriniz gelirbende eşimde hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç problem yok dr belekle olur dediler aradan 4 yıl geçti şimdi ne yapacağıma karar verme aşamasındayim
Sorun yok cok şükür hatta fazla fazla varmis doktor cok begenmisti 'ooo 61 milyon super' demisti
Tamam o zaman kessin kes biz de yapicaz :)
Sagol canim insallah ikincide turnayi gozunden vurucaz :)
bende de aynı durum var .bebeğmiz olmuyor.bir problem yok gebelıkte yok yarın dktoruma tekrar gideceğim aşılama aypcaz sanırım .inşallah en kısa zamanda müjdeli haberleriniz gelir
inşallah canım ben haftaya çarşamba polip ameliyatı olcam sonra yine aşılama umarım hayırlısı olur hakkımızda :)
canım geçmiş olsun.senin adına çok üzüldüm.:2:ben 2 defa polip aldırdım. Doktor gebeliği önlüyor olabilir diye aldı ve aşılamayı da etkiler diye.ama ben halen aşılama yaptırmadım.15 tatilde yaptıracağım. inşallah 2.si tutar rabbim gönlüne göre versin
giittim bugün klomen adında ilaç verdi haftaya salı tekrar görüşeceğiz polikistik over dan dolayı olmuyor sanırım .biraz zamana ihtiyacımız var sanırıminsallah canım bizegüzel haberler verirsinizen kısa zamanda
giittim bugün klomen adında ilaç verdi haftaya salı tekrar görüşeceğiz polikistik over dan dolayı olmuyor sanırım .biraz zamana ihtiyacımız var sanırım
bu perşembe doktora gidicem aşılama gününe karar vericek ..hayırlısı inşallahh hepimizz için isteyen herkeze allah yardımcımız olsun..benim gibi bu yolda olan arkadaşlar varsa yazarsanız sevinirim
tabi ki sitres yapılmaması gerekıyor her konudanbende zamana bıraktım.hayırlısı ne zaman ise o zaman olur inşallah .inşallah buradaki herkesin umudu gerçekleşir ve hayırlı evlatları olur. mutlu haberler bekliyorum.zaman herseyin ilacı canım biraz sabır gerekiyor
zaman herseyin ilacı canım biraz sabır gerekiyor
bekliyorum bende henüz acelem yok ama uğraştırıcıolduğunu ve istedim an bebeğimin olmayacağını biliyorum bu yüzden erken tedavıye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?