Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hımm sizinki de değişik bir yöntem uygulamış.
bizimki spermler kaliteli olsun diye aşılama öncesi cinsel perhiz dedi.
aşılamadan sonra da rahmi zorlama yok 3 gün yasak dedi.
ama aşılama tutmayınca keşke biz de yapsaydık diye düşündüm.
belki de kaçırdık yumurtayı dedim.
o yüzden bu sefer biz de yapıcaz

aslına bakarsan şöyle irşey var erkeklerde sorun yoksa bir gün önce fındık fıstık çikolata bol yedirirsen ertesi gün yine sağlıklı spermler elde edebiliriz :) o yzden sende günaşırı yap muhakkak :)

Sorun yok cok şükür hatta fazla fazla varmis doktor cok begenmisti 'ooo 61 milyon super' demisti
Tamam o zaman kessin kes biz de yapicaz :)
Sagol canim insallah ikincide turnayi gozunden vurucaz :)

bende eşimde hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç problem yok dr belekle olur dediler aradan 4 yıl geçti şimdi ne yapacağıma karar verme aşamasındayim
bende de aynı durum var .bebeğmiz olmuyor.bir problem yok gebelıkte yok yarın dktoruma tekrar gideceğim aşılama aypcaz sanırım .inşallah en kısa zamanda müjdeli haberleriniz gelir

Sorun yok cok şükür hatta fazla fazla varmis doktor cok begenmisti 'ooo 61 milyon super' demisti
Tamam o zaman kessin kes biz de yapicaz :)
Sagol canim insallah ikincide turnayi gozunden vurucaz :)

inşallah canım ben haftaya çarşamba polip ameliyatı olcam sonra yine aşılama umarım hayırlısı olur hakkımızda :)

ben gecen hafta hsg cekinecektim ama dokturum katateri yerlestiremedigi için verilen ilac dısarı cıktı bu arada esimin sperm sayısı 7 milyon dan dört milyona düstü yanı asılama sansımız kalmamıstı doktordan cıkınca bende tanıdıgım bi aktara gitti esimle adam bize bişeyler verdi baya teferruatlı bi iş ama insallah rabbim yüzümüze bakar simdi ben 3 ay doktora gitmeyi düşünmüyorum aktardan aldıklarımızı kullanıp normal yolla hamile kllalmayı bekleyecem olmassa 3 ay sonra gene doktor yolu bize gözükecek

inşallah canım ben haftaya çarşamba polip ameliyatı olcam sonra yine aşılama umarım hayırlısı olur hakkımızda :)

canım geçmiş olsun.senin adına çok üzüldüm.:2:ben 2 defa polip aldırdım. Doktor gebeliği önlüyor olabilir diye aldı ve aşılamayı da etkiler diye.ama ben halen aşılama yaptırmadım.15 tatilde yaptıracağım. inşallah 2.si tutar rabbim gönlüne göre versin

ayy zormu ya korkmalımıyım gerçi nedense korkmuyorum ama aşılama tutmayınca alalım dedi.sonra bidaha aşılama yapalım dedi.

bu perşembe doktora gidicem aşılama gününe karar vericek ..hayırlısı inşallahh hepimizz için isteyen herkeze allah yardımcımız olsun..benim gibi bu yolda olan arkadaşlar varsa yazarsanız sevinirim

bu perşembe doktora gidicem aşılama gününe karar vericek ..hayırlısı inşallahh hepimizz için isteyen herkeze allah yardımcımız olsun..benim gibi bu yolda olan arkadaşlar varsa yazarsanız sevinirim

canım aslında bizde bu ay asılama baslayacaktık ama ben hsg cekilirken sorun zaten esimin spermide 7 milyondan 4 milyona düşmüs bu degerlerle asılama olmaz sizde sorun neydi

slm arkadaşlar. Ocak ayında 1 kez aşılama yaptırdım ama tutmadı. Bu ay yine seraphone kullandım bugün 11. Gün adetimin. Dr um çatlatma iğnesine gerek yok dedi sağ tüp tıkalı sol açık ordada 3 tane yumurtam olmuş 17, 18 18 mm olmuş. Pzt.i aşılama yaptıracağım. Acaba o zamana kadar çatlama olur mu, adetin 16. Gününe denk geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…