Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
herkese selam, forumda yeniyim, yarin ilk asilama gunum, sakin olmaya calisiyorum ama heyecanliyim, beni neyin bekledigini hic bilmiyorum...

o zaman hoşgeldin aramıza msjını 14 gün önce yazmışsın ne olduu tuttu mu merak ettim allah gönlünee göre wersin inş.. bendee klomen kullanıyorum 24 ünde kntrolee gidicemm inş klomenlee olurr olmazsa bi dahaki ay dr. aşılama tedawisini uygulayacak

cnmm ilgin icin cok tsk, malesef asilamadan sonraki 12.gunde hastalandim, esimin hareketli sayisi cok cok cok az oldugu icin, 6 kasimdan itibaren uzun donem protocol tup bebek tedavisine baslayacagim insallah, 1 asilama ama sonucta deneyimim var sayilir,aklina takilanlari sorabilirsin her zaman,allah yolumuzu acik etsin,sevgiler...

allah gönlüne göre wersin umarım bekletmez senide bebişin.. tşk. ederim bi sorum olursa rahatsız ederim seni :))

selam kızlar:)
bende kasım ayında aşılama olacağım ama hiçbir bilgim yok bu konuda.
Merkeze 100 km uzakta bir ilçede görev yapıyoruz ve merkeze gitmemiz zor oluyor işten izin almak ta zor.
Kaç defa gidiyor hastaneye aşılama olana kadar?
aşılama yaptıran arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.Aşılama aşamaları hakkında.
Allah isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

herkese merhaba,

ciddi bir PKO hastasıyım ilaç kullanmadan regl olamıyorum...3 yıllık evliyim ve 1 yıldır cocuk için ugrasıyoruz. öncesinde klomen ve catlatma ignesi ile 3 kere denedik olmadı. daha sonra rahmimde kalınlaşma cıktı ve bebek tedavisine ara verip 3 ay onun için tedavi oldum. şimdide aşılama başladık

2 ekimde ilk aşılamamı gercektestirdik ama ne yazıkki tutmadı.. şimdi bir ay ara verip ikinci aşılamayı yaptıracagız.

özel dr a gidiyorum ve her ay bizi biraz sarsacagı için biraz ara vermek istedik.

Allah isteyen herkese o mutlulugu yasatır umarım... 34 yasındayım ve bebek sahibi olmayı cok istiyorum

Kızlar selam,

Biz de bir senedir korunmuyoruz fakat beybimiz olmadı. PKO hastasıyım. 8 sene yasmin doğum kontrol hapı kullandım. bıraktıktan sonra 3 ay regl olmadım. daha sonra dr bana klomen verdi. Klomen içince ne oldu? "OHSS". Yani yumurtalarım 2-3 tane olmak yerine 8 tane ve gereğinden büyük oldular. "Yumurtalık hipersitimulasyon sendromu" denen şey yani. Akciğerlere su toplanmasına kadar yolu var bu sendromun ama ben Allah'tan 2 hafta cinsel perhiz, 2-3 kilo, mide bulantısı, kusma, karında aşırı şişlikle atlattım. Arkasından klomene ve ilaçlara küstüm, 7 ay kdr hiç bir ilaç kullanmadım. Klomenden sonraki ilk 4 ay reglerim düzenlenmişti, 28 gunde bir hayatımda ilk defa düzenli regl oldum =) fakat yine bebiş olmadı. son 3 ayda 45 günde bir e çıktı regl döngüm. Yumurta takibi yapıldı falan filan yine olmadı. Bu ay "Femara" denen bir ilaç kullanıyorum. Klomen gibi bir ilaç fakat benim gibi "OHSS" yan etkisi yapanlar için veriliyor cunku daha kontrollü yumurta olgunlaştırıyor-muş. Neyse 5 gün klomen gibi femarayı içtim. Bugun bitti. Ayın 31 inde kontrole çağırdı dr. Sendrom falan çıkmazsa, bu ilaç da yanetki yapmazsa, ve yumoşlar olgunlaştıysa, çatlatma iğnesi, arkasından aşılama yaptırıcaz.Eşimin spermlerinde sorun yok ama aşılama ile % 1 bile daha fazla hamile kalma şansım olursa diye aşılama yaptırmaya karar verdim.
Aşılama da ne kdr gebelik şansı var tam bilemiyorum. Ama femara ile çok çok az yan etki gördüm. Biraz mide bulantısı biraz yorgunluk. Bu yüzden bu ay aşılamam tutmaz ise, gelicek ay tekrar deneyebilirim. Fakat tekrar olmaz ise tüp bebeğe geçiş yapıcam.
Şimdiden yorgunum kızlar. Nerde o üzerine ceket atsan hamile kalan annelerimizin rahatlığı? Neden PKO? Neden bu infertilite tedavilerine gereksinim? Bilemiorum. Rabbimin bir bildiği elbet vardır diyorum.
Hepinize bu süreçlerde kolay gelsin, hiç kolay değil gerçekten. Hepinizi çok iyi anlıyorum ve bilmenizi istiyorum ki yanlız değilsiniz..
Umarım Kasım ayı hepimiz için hayırlı ve bol bebiş haberli olur. =)

Arkadaşlar Asılama ustune 10 gun gectı bugun testımı yaptım ama Beta HCG Testı 1.2 cıktı ama doktor 2 gun sonra tekrar yapalım dedı adetın gecıkırse sonra 3. ye de bakarız dedı...

Cunku gec dollenme olabılıyor felan dıye okudum bazı sıtelerde hatta bazıları adetım 2 gun gectı beta HCG 1 ın altında deyıp de 3 gun sonra tekrar baktırdıklarında 700 lerı gorenlerı bıle okudum

Sızce benım gıbı bu asılama sonrasında adet gormeyıp Beta HCG degerı 1 lerden yukselıp de hamıle kalan var mı sızce?

merhabalr kızlar bende yeniyim sayfada banada yardımcı olun nolur bende 3 yıllık evliyim çocuğumuz olmadı malesef eşimin sperm değerleri çok düşük çıktı iki defa kimyasal gebelik geçirdim şimdi bizde aşılamaya karar verdik yarın kısmet olursa ilk randevumuza gideceğiz bu yolda nasıl prosedürler var neleryapmam lazım tecrübesi olanlar yardımcı olsun bana inşallah hepimizin hayırlısıyla bebişleri olur

merhana canm..rabbim hayırlı ile inşallah emekelrimizin karşılığını alırız..eşinin syısı kaçtı..bizde de sperm düşük..aşılam için kaç olması gerekiyor muş.

kızlarrrrrrrrrrr bişi sorucam nolur deneyimli arkadaşlarım benim dert ortaklarım cevap verin bana;

ayın 5.inde adet oldum 10.unda klomene başladım ilk yumurta takibi 15.inde oldu 13 mm tek yumrta var dedi dr.bana bugünyine çağırdı ayın 17.sinde yani 16 mm bir yumurta var dedi 14 mm bir yumurta daha var dedi pazar günü yine gidicem sonra da pazartesi bu yumoşlar bildiğim kadarıyla hergün 1 mm büyüyor o zaman pazartesi günü yani ayın 20 sinde eğer büyümeye devam ederse yani yumoşlar biri 19 mm diğeri de 17 mm olucak iğne yaparlar dimi bana yani süreç normal dmi gününe göre küçük filan değil dimi eğer iğne olursa çarşamba aşılama yapıcaklar bana

delinefsin asilama yapildi mi? benim de carsamba ilk asilama yapilacak.

İNŞallah h ayırlı ile pozitif olur sonucun canm..bizim henüz aşılamaya için yeterli değerlerimiz yok...inşallah bizde yaparız en kısa zamnda RABBİM EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMASIN..BİZİ EVLATSIZLIKLA İMTİHAN ETMESİN İNŞ..

merhana canm..rabbim hayırlı ile inşallah emekelrimizin karşılığını alırız..eşinin syısı kaçtı..bizde de sperm düşük..aşılam için kaç olması gerekiyor muş.

merhaba canım eşimin değerleri 18 milyon çıktı normal gebelik için düşük dedi cuma günü rahim filmi çekilecem kısmet olursa eğer tüplerde bir problem çıkmazsa aşılamaya yapacak inşallah hepimizin bebeği olur Rabbim kimseyi evlat hasretiyle yandırmasın senin eşinin değerleri kaç

canım inşallah sorunsuz bir şeklde aşılamayı yapar ve tutar ...dua ile

Kod:
amin canım inşallah sizde ne sorun var ben şuna inanıyorum Rabbim en ummadığımız anda rahmetini serer inşallah üzerimize bizlerde evlat sahibi oluruz

eşim de vaikosel vardı..ameliyat oldu 4 ay önce syımız 3 imlyon hızımız %40 dan 10 düştü...
şimdi vatamin kullnyor yükselirse dğerler aşılamaya yapacaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…