- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #23.461
Kod:
eşim de vaikosel vardı..ameliyat oldu 4 ay önce syımız 3 imlyon hızımız %40 dan 10 düştü...
şimdi vatamin kullnyor yükselirse dğerler aşılamaya yapacaz..
keçi boynuzu kürü pekmezi...her akşam bol slaata...yevme yemezdi şimdi zorla veriyorum..eve kendim ballı pekmezli macular yapıyorum...incir kürüde yapıyorum..bakalım inşallah artarr.inşallah yükselir canım bak sana tavsiyem eşine keçi boynuzu ister kürünü yap ister pekmezini isterde öyle yedir Allahın izniyle bunun çok faydası var birde şu ballı çerezler varya ondan yesin doktor benim eşime bol bol sebze meyve ve özellikle yeşillik ye demişti
keçi boynuzu kürü pekmezi...her akşam bol slaata...yevme yemezdi şimdi zorla veriyorum..eve kendim ballı pekmezli macular yapıyorum...incir kürüde yapıyorum..bakalım inşallah artarr.
amin..cnımm inşallah..inşallah artar canım Rabbim gönlümüze göre versin
merhaba canım eşimin değerleri 18 milyon çıktı normal gebelik için düşük dedi cuma günü rahim filmi çekilecem kısmet olursa eğer tüplerde bir problem çıkmazsa aşılamaya yapacak inşallah hepimizin bebeği olur Rabbim kimseyi evlat hasretiyle yandırmasın senin eşinin değerleri kaç
Gülüm benim şuan çok şükür iki yasında oğlum var zamanında bende bu topiğe cok yazdım iki yıl kadar surdu tedavim sekiz ay ilaç tedavisi üç aşılama karar tüp bebek üç ay arayı ben hazır olmadığım için altı aya çıkarttım tüp bebek için son ay kendiliğinden geldi oğlum eşimin değerleri 6milyonla 16 milyon arasında gidip geliyordu mevlam dedikden sonra gerisi boş. Rahim filminden korkma korkmazsan kendini sıkmazsan bi sonrasında adet sancısından biraz fazla karnın yanıyor birde ilac verilirken film esnasında ilac deydiği yeri tatlı acı deriz ya hafif yakıyor kısacası bazıları abartıyor ben tek gittim doktorum bayılanlar çok korku yasadıkları için tansiyon çıkması veya düşmesinden bayılıyo bu işlemden değil demişdi sen rahattın rahat geçti korkme kendinide sıkma şunu düşün bu filmden sonraki ay kendiliğinden hamile kalanlar oluyor cok şahit oldum kim bilir film tıkanıklık yoksa bile kanalları temizliyor Allah ım tüm isteyenlere nasip etsin aminnnn
Canim tüp tıkanıklığı normal yolla gebeligi olumsuz etkileyen bi durum tek tuple aşılama tutabilirde tutmayabilirde ama umudunu asla kaybetme eşimin değerleri 8 milyonla16 milyon arasındaydı oynuyordu benim fsb hep yükseldi buda gerek yumurtayı gerekse spermi düşman olarak algilanip vücudumda onları oldurmesine sebep oluyormuş neler dendi bana menopoza gireceksin bile dendi daha yeni 34 düm bir ay aralıklarla klomen bir sene sürdü üç aşılama tutmadı tüp bebek dendi üç ay ara verildi ben bu arayı altı aya çıkardım kendimi hazır hissetmedim yipranmisdim belkide olmazsa tutmazsa korkusu sonra son asiamadan dört ay sonra imkansız denilen oldu bebeğim kendiliğinden geldi ben şok eşim şok bir günde tam altı test yaptım inanamadım ınan bizimttipinde öyle umutsuz vakalar vardiki hepsi ayan hamile hatta ikinciyi dünyaya getiren ikinciyi bekleyenler bile var içini ferah tut beklediğim bağışın gününün gelmesini ınan bekliyordur sana bakıp guluyordur zamanı daha varsa ah annem boşuna üzülme diyordur biliyorum çık zor beklemek ama öyle umutsuz arkadaşlarım anne olduki anlatmakla olmuyor sende diğer arkadaşlardan yeri ve zamanı geldiğinde görecek ve bu yazdığımı başkasına yazacaksınız
Günaydın herkese
Dünden beri kimse cevap yazmamış bilgilendirecek kimse yok mu?
mrb arkadaşlar 1 sene önce 2 kez klomen ve çatlatma iğnesi ile bebek sahibi olmaya çalıştık olmadı şimdi terkar başladık 2 ay önce yine klomen ve çatlatma iğnesi oldum olmadı film çektirdim herhangi bi tıkanıklık çıkmadı.dokturum bu ayda klomen ve çatlatma iğnesi deneyelim ondan sonra aşılamaya geçicez dedi.Aşılama ile ilgili bi kafama takılan sorular var.1.si ağrılı bi işlemmdir?2.si ücret olarak ne kadardır?3.sü çoğul gebelik olurmu?
Merhaba canim asilama agrisiz kolay bir islem 3ddk surmez.ucret ozelmi?devletmi?gebelik durumu da kismetttt
meraba bişe sorcam aşılama tedavisine başlamadan önce igneleri kullanmadan doktor alttan muayene yapıyomu acaba kontrol için.?
bana her hafta bakıyordu cnm.asılama yapmadan da muayene ediyor zaten.hepp bakıyooo
hadi yaadetli olmak gerikiyomu peki? ay çok soru soruyom demi.. ama napim merak ediyorum çok heycanlıyım...
Merhaba canim asilama agrisiz kolay bir islem 3ddk surmez.ucret ozelmi?devletmi?gebelik durumu da kismetttt
Özel hastanede olacak eğer yaptırırsak.
bende özelde yaptırdım cnm tutmadı.dün adet oldum cok yıkıldımm
bende özelde yaptırdım cnm tutmadı.dün adet oldum cok yıkıldımm[/QU
ücret olarak ne kadar tuttu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?