Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
başkent hastanesi neredeydi diye düşünüyordum bende hiç duymamışım çünkü burada ben merkezdeyim ali fuat bey iyi bi doktor diye duyduk ama aşırı yoğunluk var gidiyoruz en az 2-3 saat bekliyorsun.

Evet kızlar 2 gün önce ben de aşılama yaptırdım ilk defa. Puregonla adetin 2. gününden itibaren yumurtaları büyüttük. Gün aşırı, son günlerde her gün transvajinal ultrasonla takip yapıldı. 11. günümde 2 olgun yumurtam vardı ve çatlatma iğnesi yaptım. O gece ilişki de önerdi doktorum. Tam 40 saat sonra da aşılama işlemi yapıldı. Çok ama çok basitmiş. Smir testi kadar basit hatta. Sonra 10 dk dinlendirildim ve bu kadar. Ardından ne bir kanama ne bir akıntı. Hayatım aynen devam. Sadece günde 3 kere progestan fitil kullanıyorum. Merakla bekliyorum ne çıkacak 12 gün sonra diye. Okuduklarım kadarıyla hiçbir belirti de olmazmış heralde. Çok zor bu bekleyiş insan hem hayal kuruyor hem de kendini kötüye hazırlıyor hayal kırıklığına uğramamak için

Hanmlar bugun ignelermi aldim artik adet olmayi bekliyorum baslamak icin.yanliz merak ettigim bise var ignelerimin icinden siringa veya alem cikmadi normalede olmasi gerekiyomu yoksa ayrimi almam gerekiyo

Hanmlar bugun ignelermi aldim artik adet olmayi bekliyorum baslamak icin.yanliz merak ettigim bise var ignelerimin icinden siringa veya alem cikmadi normalede olmasi gerekiyomu yoksa ayrimi almam gerekiyo

hangi iğne aldınız bilmiyorum ama ben gonal f kullandım.kutunun içinde zaten enjeksiyon kalemi var ve 7-8 tane iğne ucu bulunuyor.günlük olarak iğne uçlarını enjeksiyon kalemine takıp kullanıyorsunuz.iğne uçları tek kullanımlık oluyor.ayrıca bir şey almayacaksınız.

Puregon aldim bende ama ne siringa nede kalem var anlamadim gitti eczaciya soyledim ilk ignemi dktor vrucak diye o verir belki bilmiyorum dedi ..napmaliyim?

mrb.kızlar bende pko hastasıyım 4 yıllık evliiym fakat hiç bebğim olmadı doktora gittim tüm problem kilolu olmamış zayıfla normalle yolla gebe kalabilirsin dedi bnde o azimle 10 kilo verdim 3 aydır kilomu koruyorum 10 kilo daha vermeyi istiyorum kendimi rahat hissetmem için bana asılama sansının %40 gebe kalabilirsin dedi ümit vermedi ne yapmalıyım pkolu olup aşılama deneyen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…