- 24 Kasım 2013
- 70.438
- 53.833
- 698
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #23.481
sıkma canını hayırlısı olsun
sıkma canını hayırlısı olsun
bende özelde yaptırdım cnm tutmadı.dün adet oldum cok yıkıldımm[/QU
ücret olarak ne kadar tuttu?
1 milyarı gecti canım hersey dahil
ben antalya cnm sendemi antalya?
ever bende antalyadayım :) nasıl mutlu oldum
hangi hastaneye gittin ben vitale ali fuat beye gidiyorum
ben baskent hastanesi canım
memnun musun doktorundan?ne tarafta oturuyorsunuz?
sor cnm sor ,yeterki biliğ cevaplayayım.burdakiler saolsunlar ben iyiki üyeyim buraya
cahiliz bilmioruz ki hicbirimiz,basımıza geldi ögrenioz.yumurtalık takibim 2 ay sürdü
her hafta baktı adetken,adet degilken her zamann.belki sana her hafta bakmaz ya
doktorunla knusursun cnm rahat ol ins.hayırlı haberlerini bekliorum tatlım ii geceler[/QUOT
Cok saol canim.bugun hastanedeydim iste ignelerimi yazdirdim yarin alcam.adet oluncada. Gitcem doktoruma ilk ignemi gostercek basliyo bakalim tedavim...vala burasi banada iyi geliyo ya
Hanmlar bugun ignelermi aldim artik adet olmayi bekliyorum baslamak icin.yanliz merak ettigim bise var ignelerimin icinden siringa veya alem cikmadi normalede olmasi gerekiyomu yoksa ayrimi almam gerekiyo
hangi iğne aldınız bilmiyorum ama ben gonal f kullandım.kutunun içinde zaten enjeksiyon kalemi var ve 7-8 tane iğne ucu bulunuyor.günlük olarak iğne uçlarını enjeksiyon kalemine takıp kullanıyorsunuz.iğne uçları tek kullanımlık oluyor.ayrıca bir şey almayacaksınız.
Puregon aldim bende ama ne siringa nede kalem var anlamadim gitti eczaciya soyledim ilk ignemi dktor vrucak diye o verir belki bilmiyorum dedi ..napmaliyim?
Puregon aldim bende ama ne siringa nede kalem var anlamadim gitti eczaciya soyledim ilk ignemi dktor vrucak diye o verir belki bilmiyorum dedi ..napmaliyim?
Puregonun kalemini hastanede doktor veriyor bi de nasıl kullanacağını öğretiyorPuregon aldim bende ama ne siringa nede kalem var anlamadim gitti eczaciya soyledim ilk ignemi dktor vrucak diye o verir belki bilmiyorum dedi ..napmaliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?