- 19 Temmuz 2011
- 1.074
- 959
- 133
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #23.501
Bugün asilama oldum agrim bar ve lekelenmelerim oldu normalmi daha once bes sene once olmustum hc bye degildi
Kızlar şöyle bir göz attım aşılama ile hamile kalanlar yazmamış. Bu yılla gebe kalanlar yazarsa sevinirim . Morel olur.birde can atıcanbişi mi
Evet kızlar 2 gün önce ben de aşılama yaptırdım ilk defa. Puregonla adetin 2. gününden itibaren yumurtaları büyüttük. Gün aşırı, son günlerde her gün transvajinal ultrasonla takip yapıldı. 11. günümde 2 olgun yumurtam vardı ve çatlatma iğnesi yaptım. O gece ilişki de önerdi doktorum. Tam 40 saat sonra da aşılama işlemi yapıldı. Çok ama çok basitmiş. Smir testi kadar basit hatta. Sonra 10 dk dinlendirildim ve bu kadar. Ardından ne bir kanama ne bir akıntı. Hayatım aynen devam. Sadece günde 3 kere progestan fitil kullanıyorum. Merakla bekliyorum ne çıkacak 12 gün sonra diye. Okuduklarım kadarıyla hiçbir belirti de olmazmış heralde. Çok zor bu bekleyiş insan hem hayal kuruyor hem de kendini kötüye hazırlıyor hayal kırıklığına uğramamak için
arkadaşlar meraba allah nasip ederse aşılama olucam... puregonn 300..dozu 50.. kullanıyorum bugün 9. ignemi kullandım dün kontrolüm vardı doktorum daha gelişme yok ama erken dedi.. sizcede erkenmi sizin ne zamn üyüdü yumurtanız ne kullandınız bilgi verin lütfen..
ben 5 gün 75 doz vurulmuştum.öncesinde de serophene kullanmıştım 5 gün.5 yumurtam oluşmuştu.doktor doz arttırımı yapmadı mı?
merhaba arkadaşlar bende aşilama oldum 10cu gümümdeyim gögüs uclarım cok sızlıyor ve kasıklarımda anıden agrı oluyor sık sık acaba varmı bıseyler
Merhaba, benim de bugün üçüncü günüm..kasıklarımda ağrı var ve göğüs uçlarım çok hassas ve göğüslerimde de ağrıyor. Acaba kullandığımız ilaçlarda mı ilgili bu hassasiyetler..inşallah hepimizin aşılaması tutar..
merhaba öncelikle hayırlı olsun benim ilk 5 gün cok agrım oldu gögüslerimde inelerin etkisi gecince normal olmaya başladı duseverde uclarında sızlama var kasık agrısı ara ara devam ediyor inşala hepimiz için hayırlı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?