Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar Merhaba...Aşılama yolundaki tecrübelerimi yazmak istiyorum...
1.eşim sol varikosel nendeniyle ameliyat oldu.ameliyat öncesi sperm sayısı 200.000/ml motilite %20
2.klomen ve trental tedavisi aldı 3 ay,ek olarak en önemlisi keçi boynuzu kürü ve proxeed plus kullandı.(keçi boynuzu kesinlikle çok etkili oldu)
3.3ay sonrasında sperm sayısı 11milyon motilite %37 idi
4.gonalf 150 yi 8gün kullandım.20mm ve 15mm yumurtalar oluştu.ovitrelladan 36 saat sonra aşılamam yapıldı(3gün önce)
5.aşılama esnasında sperm sayısı 19milyondu yıkama sonrası 6milyon hareketli sperm ile aşılama yapıldı
şimdi ise bende heyecanla bekliyorum..bu ilk aşılama tecrübemiz...kasıklarımda biraz ağrım ve şişkinliğim var ama bu her sabah kullandığım crino jelle bağlı olabilir(içindeki progesterona bağlı)...

merhaba hanimlar ben de yumurta takibindeyim ve famera adetin besinci gunu gunde uc adet ictim bugun dokuzuncu gun kntrol de uc yumurtam gorundu 14 mm 13. gun yine gidicem size gecmi oluyor catlatici igne verecek dr. acaba yumurtalar in boyutu iyimi sagda iki solda 3 yumurta var ben adetin ikinci gununden itibaren ceviz findik bal ve hayit tohumu kullandim ilk defa uc yumurta goruldu. yani puregon 75 kullanmistim yinde iki yumurta ancak onsekiz ve on alti olmustu famera boyle etki etti sasirdim yani. ben asilama degil dogal yoldan denicem ya allah ya nasip...

Kızlar şöyle bir göz attım aşılama ile hamile kalanlar yazmamış. Bu yılla gebe kalanlar yazarsa sevinirim . Morel olur.birde can atıcanbişi mi

asilama ile hamis kalan cok var cnm ama genelde hamile topiklerine takiliyorlar.asilamada sans fazla yuksek degil ama denemek lazim napalim heryolu denicez. ben cok az anestezi aldim aslamamda yani cok rahattim normal muayene gibiymis kasmassan rahat olursan aci falan yokmus. ilk defa uc yumurtam oldu soktayim keske asilama olsaydim neyse artik insallah herkesin kucagi dolar cok cok zor ya allah hepimize bebek verir insallah..

2 güzel yumurtama, eşimin 140 milyon tane ve % 81 hareketli spermlerine rağmen olmadı kızlar napalım denemeye devam...

benim eşimde problem vardı hareket ve şekıl bozuk sayı guzel tup bebek yaparlar dıye zeynep kamıle gıttım ama sayınız 5 mılyonun uzerınde once asılama yapcaz dedıler. ssk dan faydalanabılmek ıcın mecburen yaptırıcam . daha once 1 asılamam var ama ozel oldugu ıcın kabul edıceklermı bılmıyorum tup bebege gecmek ıcın 2 asılama sartmıs

Merhaba arkadaşlar, yarın ilk aşılamam olacak..dün geceyarısı ovitrelle vuruldum. Iki olgun yumurtam var. Gonal f kullanarak büyüdüler. Tecrübemi yarın paylaşırım. Sormak istediğim birşey var, ovitrelle yaparken enjektörü sonuna kadar ittim ama çıkarınca içinde küçük iki damla kalmış aktı. Sizce dozda bir sorun olur mu çok farkeder mi acaba..dün çok ağrım vardı yumurtalıklarımda, bugün de var ama o kadar çok değil..Allah hepimizin yardımcısı olsun..

arkadaşlar meraba allah nasip ederse aşılama olucam... puregonn 300..dozu 50.. kullanıyorum bugün 9. ignemi kullandım dün kontrolüm vardı doktorum daha gelişme yok ama erken dedi.. sizcede erkenmi sizin ne zamn üyüdü yumurtanız ne kullandınız bilgi verin lütfen..

ben 5 gün 75 doz vurulmuştum.öncesinde de serophene kullanmıştım 5 gün.5 yumurtam oluşmuştu.doktor doz arttırımı yapmadı mı?

Kızlar Gonal F 300 kalemin içinde 300'den fazla var değil mi? 0 çizgisinin altında bi 100'lük daha varmış gibi duruyor. Daha önce de okumuştum sanki benzer bir sey, 300lükte 400 var diye.. bilginiz var mı?

merhaba arkadaşlar bende aşilama oldum 10cu gümümdeyim gögüs uclarım cok sızlıyor ve kasıklarımda anıden agrı oluyor sık sık acaba varmı bıseyler

Merhaba, benim de bugün üçüncü günüm..kasıklarımda ağrı var ve göğüs uçlarım çok hassas ve göğüslerimde de ağrıyor. Acaba kullandığımız ilaçlarda mı ilgili bu hassasiyetler..inşallah hepimizin aşılaması tutar..

merhaba öncelikle hayırlı olsun benim ilk 5 gün cok agrım oldu gögüslerimde inelerin etkisi gecince normal olmaya başladı duseverde uclarında sızlama var kasık agrısı ara ara devam ediyor inşala hepimiz için hayırlı olur

İnşallah canım, umarım hiçbirimizin emekleri boşa çıkmaz, maddi manevi zor süreçler bunlar..yaşamayan anlayamaz..
Göğüs ucu hassasiyeti çok var, birde halsizlik. Sanırım crinone jel yapıyor biraz da bunu. Adet öncesi sendrom gibi. Bazen çok moralim bozuluyor, bazen çok güçlüyüm..bazen yaşlarım dökülüveriyor istemeden..ama biliyorum bir gün elbet olacak..17 Mart test günüm..o zamana kadar sabırla bekleyeceğim mecbur. Allah kimseyi aratmasın, en kısa zamanda hepimizin evlatlarına kavuşması dileğiyle...

merhaba bayanlar öncelikle hepinizin aşılaması tutar inşallahbenimde aşılamam yarın olacak yalnız çok yumurtam oluşmuş doktor çoğul gebelik olabilir riskli haberiniz olsun olursa gebeliği sonlandırabiliriz dedi kafam çok karıştı o kadar iğne yedim eziyet çektim iptal etmek istemiyorum benim gibi olan varmı?sizlerin kaç tane yumurtanız oluşmuştu:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…