Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Hayırlısı olsun canım..benim 2 yumurtam oluşmuştu. Doktorum en fazla 2 ayda 3 tane olmalı yumurta, seninki normal demişti. Senin kaç yumurtan var. Gebeliği mi sonlandıracak eğer olursa yoksa aşılamayı mı iptal edecek doktorun? Şimdiden çok geçmiş olsun. Idrara sıkışık ol dedi mi aşılama öncesi?

amin cnm ben hiç jel kulanmadım yanı doktorvermedi herseyin hayırlısı bende ya 9 yada 10 test yapıcan bakalım

Arkadaşlar, bu aşılamadan önce yapılan tedavi muhakkak iğne ile mi oluyor ? İğneyi sizmi yapıyorsunuz ?kaç gün yapılıyor?ilaç tedavisi ile olmuyor mu

yumurta kalitesine ve sayısına göre ilk aşılamada ilaç veriyorlar. birden daha fazla yumurta büyüyor. aşılama tutmazsa bu defa iğne ile yumurta büyütüyorsun, duruma göre igne+agızdan alınan tablet.

iğne de ağızdan alınan tablet de adetin 2.günü ya da 3. gününden itibaren beş gün boyunca kullanılıyor.

herkese sabırlar dilerim. sabırlı ve umutlu olmamız gerek.

http://isyanedencuce.blogspot.com.tr/2014/03/anne-olmak-bir-tercih-ama-ne-zaman.html

hanımlar bende perşembe günü aşılama olucam ve ilk aşılamam biraz tedirginim varmı tavsiye veya önerileriniz

Canım kendini fazla yorma aşılamadan sonra, ağır kaldırma, fazla ev işi yapma, mümkün olduğunca dinlen..ben öyle yaptım. Zaten ilk bir hafta çok kasık ağrısı oluyor, ilaçlardan da kaynaklı. Beslenmene dikkat et, sağlıklı şeylerle beslen..Umarım güzel haberler alırız benim test günüm 17 Mart..heyecanla bekliyorum..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugün aşılamamın 11.günü. Crinone jel kullanıyorum. Ilk başlarda kurulduk olmasına rağmen bir iki gündür süt gibi beyaz ve sulu vajinal akıntım var. Aynı şekilde tecrübesi olan var mı?

Son düzenleme:

merhabalar. hayırlı olsun. yarın test gününmüş. haberleri paylaşırsan sevinirim.

Sağol canım darısı isteyen herkesin başına..kaçıncı gün bugün? Kan testi yaptır

canım bugün 10.günüm bir kaç gün daha bekleyip kan yaptıracağım tabiki adetim gelmezse çünkü ilk aşılamamda test yapmadan hemen adetim gelmişti hakkımda hayırlısı olsun canım dua et ama banabol bol dinlen tamam mı sakın ağır iş yapma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…