- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #23.521
merhaba bayanlar öncelikle hepinizin aşılaması tutar inşallahbenimde aşılamam yarın olacak yalnız çok yumurtam oluşmuş doktor çoğul gebelik olabilir riskli haberiniz olsun olursa gebeliği sonlandırabiliriz dedi kafam çok karıştı o kadar iğne yedim eziyet çektim iptal etmek istemiyorum benim gibi olan varmı?sizlerin kaç tane yumurtanız oluşmuştu:26:
İnşallah canım, umarım hiçbirimizin emekleri boşa çıkmaz, maddi manevi zor süreçler bunlar..yaşamayan anlayamaz..
Göğüs ucu hassasiyeti çok var, birde halsizlik. Sanırım crinone jel yapıyor biraz da bunu. Adet öncesi sendrom gibi. Bazen çok moralim bozuluyor, bazen çok güçlüyüm..bazen yaşlarım dökülüveriyor istemeden..ama biliyorum bir gün elbet olacak..17 Mart test günüm..o zamana kadar sabırla bekleyeceğim mecbur. Allah kimseyi aratmasın, en kısa zamanda hepimizin evlatlarına kavuşması dileğiyle...
amin cnm ben hiç jel kulanmadım yanı doktorvermedi herseyin hayırlısı bende ya 9 yada 10 test yapıcan bakalım
Arkadaşlar, bu aşılamadan önce yapılan tedavi muhakkak iğne ile mi oluyor ? İğneyi sizmi yapıyorsunuz ?kaç gün yapılıyor?ilaç tedavisi ile olmuyor mu
hanımlar bende perşembe günü aşılama olucam ve ilk aşılamam biraz tedirginim varmı tavsiye veya önerileriniz
amin cnm ben hiç jel kulanmadım yanı doktorvermedi herseyin hayırlısı bende ya 9 yada 10 test yapıcan bakalım
Canım kendini fazla yorma aşılamadan sonra, ağır kaldırma, fazla ev işi yapma, mümkün olduğunca dinlen..ben öyle yaptım. Zaten ilk bir hafta çok kasık ağrısı oluyor, ilaçlardan da kaynaklı. Beslenmene dikkat et, sağlıklı şeylerle beslen..Umarım güzel haberler alırız benim test günüm 17 Mart..heyecanla bekliyorum..
çok teşekkür ederim canım tavsiyelerin için inş.grip olmam sonucu etkilemez gerçi ilaç kulanmıyorum öylece yatıyorum. bide dün ve bugün aynı saatte ikikez aşılama yapıldı acaba herkeze aynımı yapılıyor
Canım kendini fazla yorma aşılamadan sonra, ağır kaldırma, fazla ev işi yapma, mümkün olduğunca dinlen..ben öyle yaptım. Zaten ilk bir hafta çok kasık ağrısı oluyor, ilaçlardan da kaynaklı. Beslenmene dikkat et, sağlıklı şeylerle beslen..Umarım güzel haberler alırız benim test günüm 17 Mart..heyecanla bekliyorum..
çok teşekkür ederim canım tavsiyelerin için inş.grip olmam sonucu etkilemez gerçi ilaç kulanmıyorum öylece yatıyorum. bide dün ve bugün aynı saatte ikikez aşılama yapıldı acaba herkeze aynımı yapılıyor
Rica ederim, ne demek..aynı yollardan geçiyoruz. Benim tek aşılamam oldu. Ama bazı doktorlar çift aşılama yapıyor. Bize Sonrasında bir hafta ilişki önerdi gün aşırı olmak üzere. Bakalım kısmet neler olacak..bekleyip göreceğiz, mutlu haberlerini bekliyorum. Aklına takılan birşey olursa yaz mutlaka
İnşallah canım, umarım hiçbirimizin emekleri boşa çıkmaz, maddi manevi zor süreçler bunlar..yaşamayan anlayamaz..
Göğüs ucu hassasiyeti çok var, birde halsizlik. Sanırım crinone jel yapıyor biraz da bunu. Adet öncesi sendrom gibi. Bazen çok moralim bozuluyor, bazen çok güçlüyüm..bazen yaşlarım dökülüveriyor istemeden..ama biliyorum bir gün elbet olacak..17 Mart test günüm..o zamana kadar sabırla bekleyeceğim mecbur. Allah kimseyi aratmasın, en kısa zamanda hepimizin evlatlarına kavuşması dileğiyle...
merhabalar. hayırlı olsun. yarın test gününmüş. haberleri paylaşırsan sevinirim.
Yarın paylaşacağım canım, hayırlısı..bu arada vajinal akıntı devam ediyor..beyaz renkte süt gibi..karnımda adet olacağım hissi ve göğüsler şiş..bakalım yarın belli olacak herşey
Arkadaşlar hamileyiiiiimmm doktorum aradı şimdiiiiii kan testi sonucu pozitiiiiifff :)))
canım gözün aydın bende seni merak ediyordum kızzzzzzzz
bende bugün idrar testi yaptım ama sonucum negatif bana da dua et canım yaaaaaa
Sağol canım darısı isteyen herkesin başına..kaçıncı gün bugün? Kan testi yaptır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?