- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #23.541
canım bugün 10.günüm bir kaç gün daha bekleyip kan yaptıracağım tabiki adetim gelmezse çünkü ilk aşılamamda test yapmadan hemen adetim gelmişti hakkımda hayırlısı olsun canım dua et ama banabol bol dinlen tamam mı sakın ağır iş yapma canım
Arkadaşlar hamileyiiiiimmm doktorum aradı şimdiiiiii kan testi sonucu pozitiiiiifff :)))
ay çok sevindim canım ya, rabbim tamamına erdirsin kucağınada almayı nasip etsin inş.
darısı bizim başımıza beni doktorum 12. gün çağırdı acaba burdaki klinikte 10. gün kan testi yaptırsam sonuç doğru olurmuki yani ikigün ikigündürbeklemek çok kötü yaa
Canım çok teşekkürler, darısı başınıza inşallah..sık dişini biraz daha:)) ben de idrar testi yapacaktım hep eşim zor tuttu. Zamanında yapmak lazım bence ki en doğru sonucu alalım canım. 10. Günde daha çatlatma iğnesi etkisi olabilir bekle birazcık hadi gayret..inşallah mutlu haberler gelecek canımm
hadi gözün aydın canım darısı bizlere olsun:)
Sağol canım, inşallah..tüm kalbimde hepiniz için dua ediyorum...
sağol canımcım. aşılamayla mı olmuştu?
arakdaşlarım merhaba siteye yeni üye oldum kullanmayı bilmorum kusura bakmayın direk buraya yazıyorum o yüzden...
2,5 senedir bebek sitiyoruz fakat olmuyor sebepsiz .. rahim filmi hormonlar herşye bakıldı hatta ovulasyon testi kullandım çatlama oldu değerlendirdim ama yok ... artık bu ay aşılamaya gidicem... ama çok bilgin yok son 3 aydır olgunlaştırıcı haplardan kullanıyordum bu ay günü kaçırdım kullanamadım doktorumu aradım ilaç kullanamdan durumuna bakalım yumurtaların bidahaki ay iğne vercem olgunlaşması için sonrada aşılama yapcaz dedi aşılamaya gideceğim yer uzak 2 saatlik bir yol.. nasıl oluyor bi anlatsanız
adetinin ilk gününden başlayarak doktorunun verdiği ilaçları kullanıyorsun, her gün veya doktorunun belirlediği günlerde kontrole gidiyorsun yumurtaların büyüklüğü ölçülüyor yeterli büyüklüğe geldiğinde çatlatma iğnesi oluyorsun ve eşin sperm veriyor bir takım yıkama işlemlerinden sonra çok ileri hızlı hareketli spermler seçilerek sana naklediliyor. sonrasında tutunması için ilaçlara başlıyorsun sonraki aşaması bekleme aşaması:)))
ilaç derken ne veriyor mesela yine hapmı doktor iğne ile olgunlaştırcam dedi... onu nemzana kullancam bide kaç sefer gidip gelioruz bide spermleri alırlarkenn nekadar perhiz olacakkii.. yani benim yumurtanın gelişmeisni açtlamasını beklerken ilişki olmıcakmı
sağol canımcım. aşılamayla mı olmuştu?
Merhaba arkadaşlar ben 2. aşılamama start verdim.Yumurtaları uyarıcı ilaç kullanıyorum.Haftaya çarşamba doktorum kontrol edecek.Haftasonuna doğru yapılır sanırım aşılamam.Nedense sanki bu iş mucize gibi geliyor.
Bu konuda tecrübelerimizi paylaşalım istiyorum.
Aşılamayla hamile kalanlar varmı aranızda ve onların sorunları nelerdi acaba?
Arkadaşlar hamileyiiiiimmm doktorum aradı şimdiiiiii kan testi sonucu pozitiiiiifff :)))
Hayırlı olsun canım. çok sevindim. Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah...
selam kızlar ılk asılamamı 4 yıl once yapmıstım sımdı 2. asılamam ıcın adet olunca baslıcam. nisanın 5 ınde adet olucam. zeynep kamılde yaptırıyorum. ılaclarımı aldım 2 kutu gonal f ve ovıtrelle. hayırlısı olsun umudum az ama tup bebek raporu alabılmek ıcın 2. asılamayı mecbur yaptırıyorum allah ısteyen herkese nasıp etsın
canım çok teşekkür ederim :)
Princess aşılamadan 1 hafta sonra 37 derece ateş ve mide bulantısı normalmi acaba dünde böyleydim bugünde hastalanmasam bari:18:
25 mart gelmiyor bir türlü ya
Adet gecikmesi olmadan belirti vermez diyorlar ama belli olmaz yine de..bugün adetinin kaçıncı günü? Bende kan testi yapmadan birkaç gün önceden kasık ağrısı başlamıştı, batma gibi. Bir de yorgunluk..hiç tadım yoktu yani. Ama adet öncesi belirtilere çok benziyor..tek farkı vajinal akıntının artması. Beyaz akıntı geliyor ve kuruluk olmuyor adet öncesi gibi..inşallah güzel haberlerini alırız canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?