- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #23.561
merhaba kızlar.ben 26 yasında pko hastasıyım.2 senedır cocuk sahıbı olmak ıcın cabalıyorum ama malesef olamadım.rahım fılmı cektırdım ve sol tupum tıkalıydı.yaklasık 12 gun once laporoskopı amelıyatı oldum ve tupum cok sukur acıldı.doktor asılama deneyelım dedı.bu adetle beraber asılama tedavıme baslanacak.adetın 2.gunu gel dedı..ancak benım asılama hakkında sızlere sorularım var.
1) asılama yaptırdıktan sonra nelere dıkkat etmelıyım.neler yıyıp yememelıyım
2) asılamadan sonra masadan hemen kalktınız mı.ne kadar sure yatılmalı
Keske soyle yapsaydım,ıyıkı bunu da yapmısım yada yapmamısım dedıgınız bırsey var mı..asılamanın tutma sansı cok dusuk o yuzden umıtlenmek ıstemıorum.sız kacıncı asılamada hamıle kaldınız kızlar?? Daha dogrusu kalabıldınız mı
hayırlı olsun. inşallah tüpe gerek kalmaz. ben de zeynep kamilde 1. aşılamamı yaptırdım. bugün onuncu günüm. ben de senin gibi tüp için yaptırıyorum. hastanede o kadar çok birinci tutmayıp ikinciyi yaptıranla karşılaştım ki umutlanmak bile istemiyorum. Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah...
Kızlar moralim çok bozuk..beta hcg değerim düşüyor. Cuma günü yaptığımızda 220 idi gayet iyi gidiyordu..dün ise birdenbire 50 ye düşmüş..sanırım kaybediyorum..(( yarın tekrar beta hcg testim var..çok üzgünüm.....
(( çok üzüldüm. ama dur bakalım yarın tekrar yaptırırsın inşallah çıkar yarabbim sana bağışlasın. boyle sevınıp sonra uzulmek cok kotu
Sağol canım..dünden beri ağlıyorum..hiç tadım yok..aşılamam negatif çıksa bu kadar üzülmezdim..beta hcg birden çok düştü..tekrar yükselir mi bilmiyorum, internetten baktım zor gibi görünüyor ne yazık ki..
aşılamanın kaçıncı günündesin. aynen katılıyorum negatıf olsa bukadar uzulmez ınsan. ağlama vardır allahın bı bıldıgı. bılıyorum bende olsam cok aglarım ama yapacakbısey yok buda bızım sınavımız.
Kızlar moralim çok bozuk..beta hcg değerim düşüyor. Cuma günü yaptığımızda 220 idi gayet iyi gidiyordu..dün ise birdenbire 50 ye düşmüş..sanırım kaybediyorum..(( yarın tekrar beta hcg testim var..çok üzgünüm.....
Allahım senide yavrucuğunuda korusun. inş. bişey olmaz hemen umudunu yitirme üzme kendini
duam seninle hayırlı haberlerini bekliyorum
benimde test negatif çıktı hakkımızda enn hayırlısı ne ise o olsun inş.
Arkadaşlar, aşılmama kaç dakika sürüyor aşamaları yaZarmısınız? Ben çok korkuyorum. Canınız yanıyor mu? Anestezi âlim mi kolay gelsin
Merhaba,
8 aydır korunmuyorum ve hamile de kalamıyorum ne yazık ki :18: .. Ultrason sonucum ve eşimin spermiyogram sonucu cuma günü belli olacak. Aşılama yaptırmak için gereken kriterler nedir arkadaşlar? Bugün bi arkadaş hemen hamile kalmak istiyorsan git aşılama yaptır diyince merak ettim her isteyen aşılama yaptıramaz heralde kafasına göre?
canım tüp bebek ve aşılama konusunda deneyimli iyi bir doktor bul. Aşılama öncesi muayene olman gerek bir de rahim filmi isteyecektir, tüplerin açık mı kapalı mı diye.
Herkese merhaba bende 19 martta aşılama yaptırdım. 6 gün ve 7 gün silik çizgi gerçekten çıktı çatlatma iğnesine bağlı ama bugün çıkmadı demek ki etkisi 8-9 günde geçiyor. Testi yapmak için kaç gün daha bekleyim kızlar net bilgi elime ne zaman geçer ama adetten önce tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?