Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba kızlar.ben 26 yasında pko hastasıyım.2 senedır cocuk sahıbı olmak ıcın cabalıyorum ama malesef olamadım.rahım fılmı cektırdım ve sol tupum tıkalıydı.yaklasık 12 gun once laporoskopı amelıyatı oldum ve tupum cok sukur acıldı.doktor asılama deneyelım dedı.bu adetle beraber asılama tedavıme baslanacak.adetın 2.gunu gel dedı..ancak benım asılama hakkında sızlere sorularım var.

1) asılama yaptırdıktan sonra nelere dıkkat etmelıyım.neler yıyıp yememelıyım
2) asılamadan sonra masadan hemen kalktınız mı.ne kadar sure yatılmalı

Keske soyle yapsaydım,ıyıkı bunu da yapmısım yada yapmamısım dedıgınız bırsey var mı..asılamanın tutma sansı cok dusuk o yuzden umıtlenmek ıstemıorum.sız kacıncı asılamada hamıle kaldınız kızlar?? Daha dogrusu kalabıldınız mı

Canım benim geçmiş olsun öncelikle..hayırlı haberler almanı diliyorum..
Benim de sorunum Pko.ydu. Ama tüplerimin ikisi de açık ve rahimde hiç sorunum yoktu. Ilk aşılamamda allahım nasip etti, şimdi hamileyim. Sende umutlu ol, hiç belli olmuyor çünkü ilkinde tutabiliyor :)
Dikkat etmen gerekenler.. Mümkün olduğunca sağlıklı beslen, kendini fazla yorma, pozitif olacağın şeylerle uğraş, stresten uzak dur.. Annem bana protein ağırlıklı şeyler yaptı sürekli. Doktoruna danışmadan hiçbiri ilaç kullanma. Aşılamadan sonra halsizlik, kasık ağrısı olabilir geçecek merak etme ilaçlardan kaynaklanıyor..

Beni aşılamadan sonra 15 dk. kadar kaldırmadılar..sonra kaldırıp içeriye yatırdılar. Bir saat sonra kalkıp tuvalete gitmeme izin verdiler. Ardından bir saat daha yattım. Sonra eve geldik. O gün ve ertesi gün dinlendim. Sonra normal hayata devam..

Aşılamanın şansı düşük diyorlar evet tüp bebek kadar yüksek değil, ama zaten normal bir çiftin normal yolla hamile kalma şansı bir ayda yüzde 25. Çok hayal kurma tabi ama tavsiyem umutlu olman..olmasa da dünyanın sonu değil, tekrar denersiniz..elbet olacaktır...umarım herşey gönlüne göre olur, aklına birşey takılırsa sor çekinme..hepimiz bu yollardan geçiyoruz..sevgilerime...

evet şans az ama napalım denemek zorundayız zeynep kamilde aşılamadan sonra kaç dakika yatmana izin veriyorlar ben ilk asılamamda yarım saat yatmıstım cok sıkışmıştım dogru tuvalete kosmustum bu sefer fazla su ıcmıcem

Kızlar moralim çok bozuk..beta hcg değerim düşüyor. Cuma günü yaptığımızda 220 idi gayet iyi gidiyordu..dün ise birdenbire 50 ye düşmüş..sanırım kaybediyorum..(( yarın tekrar beta hcg testim var..çok üzgünüm.....

(( çok üzüldüm. ama dur bakalım yarın tekrar yaptırırsın inşallah çıkar yarabbim sana bağışlasın. boyle sevınıp sonra uzulmek cok kotu

(( çok üzüldüm. ama dur bakalım yarın tekrar yaptırırsın inşallah çıkar yarabbim sana bağışlasın. boyle sevınıp sonra uzulmek cok kotu

Sağol canım..dünden beri ağlıyorum..hiç tadım yok..aşılamam negatif çıksa bu kadar üzülmezdim..beta hcg birden çok düştü..tekrar yükselir mi bilmiyorum, internetten baktım zor gibi görünüyor ne yazık ki..

aşılamanın kaçıncı günündesin. aynen katılıyorum negatıf olsa bukadar uzulmez ınsan. ağlama vardır allahın bı bıldıgı. bılıyorum bende olsam cok aglarım ama yapacakbısey yok buda bızım sınavımız.

Aşılamam 4 Mart'ta yapıldı benim. Hamile olduğum bir hafta önce ortaya çıktı..yani şu an 5 haftalık..yarın netleşecek herşey..evet dediğin gibi vardır Allah'ın bir bildiği..hayırlı değilmiş demek....

maalesef aşılamam tutmadı arkadaşlar
tahlilli verdim daha sonucu çıkmadan benim istenmeyen misafirim çıktı geldi
ya ben seni şöyle bi dokuz ay beklemiyordum falan dediysemde napıyım abla dışarda kaldım sana geldim dedi elim mahkum kabul ettim artık

Allahım senide yavrucuğunuda korusun. inş. bişey olmaz hemen umudunu yitirme üzme kendini
duam seninle hayırlı haberlerini bekliyorum

benimde test negatif çıktı hakkımızda enn hayırlısı ne ise o olsun inş.

Canım benim çok sağol.. Vardır herşeyde bir hayır diyelim..hayırlısı olsun..elbet olacak bebeklerimiz bizim neyimiz eksik..benim de dualarım hepinizle.. Negatif çıkmasına üzülme desem de üzülüyor insan, yaşamayan bilemez..bir daha deneriz canım umudunu kaybetme sende olur mu..sevgiler..

Arkadaşlar, aşılmama kaç dakika sürüyor aşamaları yaZarmısınız? Ben çok korkuyorum. Canınız yanıyor mu? Anestezi âlim mi kolay gelsin

Canım kendini kasmazsan 5 dk.. Normal muayene gibi düşün..Canın yanmıyor, sadece sperm verilirken biraz ağrı oldu bende, o da çok az..sonra dinleniyorsun bu kadar..yalnız sana tavsiyem idrara aşırı sıkışma, zorluk çekersin sonra..orta karar sıkışık ol..rahat ol korkulacak birşey değil, anestezi gereksiz..

Merhaba,
8 aydır korunmuyorum ve hamile de kalamıyorum ne yazık ki :18: .. Ultrason sonucum ve eşimin spermiyogram sonucu cuma günü belli olacak. Aşılama yaptırmak için gereken kriterler nedir arkadaşlar? Bugün bi arkadaş hemen hamile kalmak istiyorsan git aşılama yaptır diyince merak ettim her isteyen aşılama yaptıramaz heralde kafasına göre?

canım tüp bebek ve aşılama konusunda deneyimli iyi bir doktor bul. Aşılama öncesi muayene olman gerek bir de rahim filmi isteyecektir, tüplerin açık mı kapalı mı diye.

Benim beta hcg yine 50 çıktı kızlar..doktorum progesteron iğnesini ve crinone jel.i kesti. Değerin yavaş yavaş düşecek artık dedi, kanamam gelecekmiş..haftaya tekrar kan tahlilim var..her şeyde vardır bir hayır bakalım. Ilk duyduğumda şok oldum, çok üzüldüm ama insan herşeye alışıyor tabi ki..hepinize sevgiler..

Herkese merhaba bende 19 martta aşılama yaptırdım. 6 gün ve 7 gün silik çizgi gerçekten çıktı çatlatma iğnesine bağlı ama bugün çıkmadı demek ki etkisi 8-9 günde geçiyor. Testi yapmak için kaç gün daha bekleyim kızlar net bilgi elime ne zaman geçer ama adetten önce tabi

Doktorun kan testi istemedi mi? Aşılamanın 13. Günü kan testinde çıkar. Idrar testleri çok güvenli değil onlarla oyalanma,direkt kanda baktım bence, doktoruna sor. İdrar testinde bazen bir hafta gecikse bile çıkmayabiliyor. Iki üç daha bekle, net sonuç al bence..iyi haberler alırsın inşallah..

meraba arkadaşlar bende ayın 20 sinde 2.aşılamamı yaptırdım ilk aşılamamı kasımda yaptırdım ama tutmadı şimdi bekliyorum salı günü test yaptırcam bakalım sonuç ne olucak ama hiçbişey hissetmiyorum olduğuna dair umarım tutmuştur rabbim hepimize hayırlısını versin inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…