Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

senin adına çok üzüldüm canım zor bir durum rabbim sabır versin.
üzme fazla kendini gelecek ay tekrar denersin inş.demek böylesi hayırlıymış bilemeyiz

inş. olumlı sonuç alırsın burdan hayırlı haberleri okuyunca sanki kendim hamile olmuşum gibi seviniyorum
hadi hayırlısı bakalım

31 mart pazartesi test yaptırabilirsin tam sonuç çıkar inş.
ben aşılamadan 11 gün sonra kan testi yaptırdım sonucu doğru çıkmıştı. ah birde negatif olmayaydı iyiydi
sendende iyi haberler bekliyoruz hadi bakalım

Son düzenleme:
nasibimizde varsa kaçarı göçeri yok illa olucaz ama yoksa ne yapsak nafile
ben ilk hamileliğimi korunurken oldum şimdi 2. için 7 senedir uğraşıyoruz yok, Allahın hikmeti işte

Allah hayırlısından nasip etsin insallah canım,evlat hasretiyle yanmak ne zormuşşş

Kızlar doktorum bana Puregon iğne verdi.günde bir kez 50 mg dozu bana a geldi. Bugün kontrole gittim , tek yumurta büyümüş. Az değil mi morelim bozuldu bu şekilde hamile kalan var mı

Kızlar doktorum bana Puregon iğne verdi.günde bir kez 50 mg dozu bana a geldi. Bugün kontrole gittim , tek yumurta büyümüş. Az değil mi morelim bozuldu bu şekilde hamile kalan var mı

drlar zaten az ılacı tercıh edıyor bende tek yumurta dıye mızmızlanmıstım dr zaten bızım amacımı tek ve kalıtelı yumurta asılamada coklu gebelık olmasın dıye dedı uzulme yeterınce buyur ınsallah

Merhabalar.
Eşimde ve bende hiç bir problem olmamasına rağmen bir türlü gebelik oluşmuyordu. Yaklaşık 4 yıldır bebek için uğraş verdik. Rabbim yeni nasip etti . Gonal f 75 dozda iğne ile yumurtam geliştirildi. Çatlatma iğnesi olarak Pregnly 5000 dozdan 2 adet birden yani 10 bin doz kalçadan vurularak yumurtam çatlatıldı. Doktorum napıp edip pregnly bulacaksın dedi ecza depolarından rica minnet bulduk. Ovitrelleyi tavsiye etmiyor. Bennim bu ilk aşılamam tuttu çok şükür.

Aşılamadan Sonraki Belirtilerim

Aşılamadan hemen ertesi gün başlayan aşırı göğüs şişmesi hassasiyeti
Dudaklarım kup kuru oldu sanki ağır hastayım ve kup kuru dudaklar
Dudağımda uçuk
Akşamları ateş üşüyorum donuyorum
Aşırı halsizlik bırakın sürekli uyuyayım modundayım
Hastayım halsizim ağır gripli gibi ama ne bir yerim ağrıyor ne burnum akıyor ağrısız sadece hastayım
Aşırı moralsizlik 4 yıldır negatif görmenin sonucunda hiç ümidim yoku tutmadı aşılamam diye düşündüm.
Aşılamadan sonra hafif yerleşme lekesi ( çok açık kahve rengi ancak beyaz kilot giyerseniz belli oluyor ) özellikle o hafta beyaz çamaşır kullanın.
Sürekli bel ağrısı kasıkta ara ara batmalar ( ama bu benim sürekli yaşadığım adet belirtisiydi )
İdrarda artış. Ben sürekli idrara çıkmam günde 4-5 kez. ama 2 saatte bir wc ye gittim.
İdrarımı kaçırmak . öyle sıkışıyordumki kilotuma az miktarda wc ye koşarken kaçırıyordum.

Şuan 5. haftamdayım ve o bel,rt,ler adet günüm geçince bittiler. Şuan rahatım çok şükür. sizden özellikle incir suyu günde bir bardak ve oturma odanızda sehpanızda iri kara çekirdekli kuru üzüm ( kanyapıcı olan) en az 1 kilo yemeniz. Ben bu dediklerimi uyguladım ve doktorum bile o ayki rahim yapımı gebelik olsa bile beslenmem sayesinde rahim duvarının aşırı kalınlaşarak bebeğin tutunması için harika zemin hazırladığımı söyledi. Sizlerden de güzel haberler bekliyorum. Aşılama yapıldığı gün de birlikte olun. Ve iş yerinden en az 5 günlük rapor alın. Benim uyguladığım yöntemler bunlar oldu. İnşallah tez zamanda herkes bu duyguyu yaşasın ve bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olsun.

AŞILAMADAN SONRAKİ DEĞERLERİM
7. Gün : 1.45 negatif
11. Gün: 23.35 Pozitif
13.Gün: 90.75 Pozitif
15. Gün 230,15 Pozitif

Son düzenleme:

siizn adınıza .ok sevindim.Allah tamamına erdirsin.benim bugun ikinci günüm bakalım kısmet sonuç ne olacak

siizn adınıza .ok sevindim.Allah tamamına erdirsin.benim bugun ikinci günüm bakalım kısmet sonuç ne olacak

İnşallah aşılamanız olumlu sonuç verir. Sizden ricam sürekli istirahat halinde olun ve aşılamadan sonraki en az 1 hafta ilişkiye girin gün aşırı. Aşılama günü akşamı mutlaka ilişkiye girin umarım sizde girmişsinizdir.

istirahat derken siz hiç kalkmadınızmı ben çalışıyorum ilk 5 gün evde çalışmadan kendimi yormadan geçireceğim. ama sonra işe başlıcam sekreterlik yapıyorum ofis içinde git gel işte korkuyrm acaba yorulurmuyum etkı edermi

Bende ilk 5 gün rapor aldım . evde ise bir bardak suyumu dahi eşim getirdi. illaki canım sıkıldı arabayla eşimle markete annemlere gittim ama asla yormadan ağır adımlarla yürüdüm. evde iş yapmadım.işe başlayıncada yine hareketlerimi kısıtladım genelde sandalyede oturdum. lütfen bu önemli süreçte yormayın kendinizi bırakın ev dağınık kalsın. sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…