- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #23.581
evet şans az ama napalım denemek zorundayız zeynep kamilde aşılamadan sonra kaç dakika yatmana izin veriyorlar ben ilk asılamamda yarım saat yatmıstım cok sıkışmıştım dogru tuvalete kosmustum bu sefer fazla su ıcmıcem[/Q
ben de yaklaşık yarım saat yattım. Ben sıkışık değildim o yüzden sıkıntı yaşamadım. hemen arabaya geçtim eve gelince de hemen yattım. ama ertesi günü gün boyu ayaktaydım. zaten tutmadı. 11. günümde adet oldum. yarın gidip ttekrar dosyamı kurula vericem. inşallah bu sefer tüp derler. hayırlısı bakalım...
Benim beta hcg yine 50 çıktı kızlar..doktorum progesteron iğnesini ve crinone jel.i kesti. Değerin yavaş yavaş düşecek artık dedi, kanamam gelecekmiş..haftaya tekrar kan tahlilim var..her şeyde vardır bir hayır bakalım. Ilk duyduğumda şok oldum, çok üzüldüm ama insan herşeye alışıyor tabi ki..hepinize sevgiler..
meraba arkadaşlar bende ayın 20 sinde 2.aşılamamı yaptırdım ilk aşılamamı kasımda yaptırdım ama tutmadı şimdi bekliyorum salı günü test yaptırcam bakalım sonuç ne olucak ama hiçbişey hissetmiyorum olduğuna dair umarım tutmuştur rabbim hepimize hayırlısını versin inş...
Herkese merhaba bende 19 martta aşılama yaptırdım. 6 gün ve 7 gün silik çizgi gerçekten çıktı çatlatma iğnesine bağlı ama bugün çıkmadı demek ki etkisi 8-9 günde geçiyor. Testi yapmak için kaç gün daha bekleyim kızlar net bilgi elime ne zaman geçer ama adetten önce tabi
birgün bizlerde anne olurmuyuz acabaa
nasibimizde varsa kaçarı göçeri yok illa olucaz ama yoksa ne yapsak nafile
ben ilk hamileliğimi korunurken oldum şimdi 2. için 7 senedir uğraşıyoruz yok, Allahın hikmeti işte
EYSHA, inşallah cnm ben rüyamda 2 nisan görmüştüm aylar önce beklicem eğer dayanabilirsem bugün idrar yaptım negatif belki çıkmaz ama benim umutlar kayboldu ilk 5-6 gün sancılarım vardı onlarda gitti. Dün akşam sadece eşimin yaptıgı etli yemekten tiksindim biraz normail insanlarda da olabilecek bişey bu, gögüslerim şişti ve ağrıyor başkada bişeyim yok çok karışıgımmmm ya ne hissedeceğimi bile bilmiyorum. Rabbim yüzlerimizi güldürsünnn inşallahh.
evet şans az ama napalım denemek zorundayız zeynep kamilde aşılamadan sonra kaç dakika yatmana izin veriyorlar ben ilk asılamamda yarım saat yatmıstım cok sıkışmıştım dogru tuvalete kosmustum bu sefer fazla su ıcmıcem[/Q
ben de yaklaşık yarım saat yattım. Ben sıkışık değildim o yüzden sıkıntı yaşamadım. hemen arabaya geçtim eve gelince de hemen yattım. ama ertesi günü gün boyu ayaktaydım. zaten tutmadı. 11. günümde adet oldum. yarın gidip ttekrar dosyamı kurula vericem. inşallah bu sefer tüp derler. hayırlısı bakalım...
kacıncı asılamandı eger 2 asılama yapıldıysa tup kesın
kacıncı asılamandı eger 2 asılama yapıldıysa tup kesın
birinci aşılamamdı. ama sanırım yumurtalar çatlamamış. adet olmaya başladığım zaman erken diye acile gittim düşük falan olabilir diye. doktor yumurtalar aşırı büyümüş dedi. o zaman sormak aklıma gelmedi benim zaten iki tane yumurtam olmuştu. ikisi de çatlamadı diye düşündüm. çatlasa görünmezdi heralde ultrasonda. perşembe günü dosyam kuruldan çıkcak. sanırım yine aşılama derler. hayırlısı....
sen ne yaptın? ne aşamadasın? allahım hayırlısını versin inşallah...
birinci aşılamamdı. ama sanırım yumurtalar çatlamamış. adet olmaya başladığım zaman erken diye acile gittim düşük falan olabilir diye. doktor yumurtalar aşırı büyümüş dedi. o zaman sormak aklıma gelmedi benim zaten iki tane yumurtam olmuştu. ikisi de çatlamadı diye düşündüm. çatlasa görünmezdi heralde ultrasonda. perşembe günü dosyam kuruldan çıkcak. sanırım yine aşılama derler. hayırlısı....
sen ne yaptın? ne aşamadasın? allahım hayırlısını versin inşallah...
nasıl ya çatlamadan aşılamayı nasıl yapmışlar peki? ilaçlarımı aldım adet olunca 2. aşılama olacak bu cuma yada pzartesı başlarız heralde
merhaba arkadaşlar.aşılama yapılırken çatlatma ignesini vurduktan sonra doktorum bana ilişki yazmış sizede böyle bir şey dendi mi
Kızlar doktorum bana Puregon iğne verdi.günde bir kez 50 mg dozu bana a geldi. Bugün kontrole gittim , tek yumurta büyümüş. Az değil mi morelim bozuldubu şekilde hamile kalan var mı
canım yumurta catlayınca asılama yapıldıktan sonra dr ilişki onerıyo sana asılama olmadanmı ılıskı onerdı?
Merhabalar.
Eşimde ve bende hiç bir problem olmamasına rağmen bir türlü gebelik oluşmuyordu. Yaklaşık 4 yıldır bebek için uğraş verdik. Rabbim yeni nasip etti . Gonal f 75 dozda iğne ile yumurtam geliştirildi. Çatlatma iğnesi olarak Pregnly 5000 dozdan 2 adet birden yani 10 bin doz kalçadan vurularak yumurtam çatlatıldı. Doktorum napıp edip pregnly bulacaksın dedi ecza depolarından rica minnet bulduk. Ovitrelleyi tavsiye etmiyor. Bennim bu ilk aşılamam tuttu çok şükür.
Aşılamadan Sonraki Belirtilerim
Aşılamadan hemen ertesi gün başlayan aşırı göğüs şişmesi hassasiyeti
Dudaklarım kup kuru oldu sanki ağır hastayım ve kup kuru dudaklar
Dudağımda uçuk
Akşamları ateş üşüyorum donuyorum
Aşırı halsizlik bırakın sürekli uyuyayım modundayım
Hastayım halsizim ağır gripli gibi ama ne bir yerim ağrıyor ne burnum akıyor ağrısız sadece hastayım
Aşırı moralsizlik 4 yıldır negatif görmenin sonucunda hiç ümidim yoku tutmadı aşılamam diye düşündüm.
Aşılamadan sonra hafif yerleşme lekesi ( çok açık kahve rengi ancak beyaz kilot giyerseniz belli oluyor ) özellikle o hafta beyaz çamaşır kullanın.
Sürekli bel ağrısı kasıkta ara ara batmalar ( ama bu benim sürekli yaşadığım adet belirtisiydi )
İdrarda artış. Ben sürekli idrara çıkmam günde 4-5 kez. ama 2 saatte bir wc ye gittim.
İdrarımı kaçırmak . öyle sıkışıyordumki kilotuma az miktarda wc ye koşarken kaçırıyordum.
Şuan 5. haftamdayım ve o bel,rt,ler adet günüm geçince bittiler. Şuan rahatım çok şükür. sizden özellikle incir suyu günde bir bardak ve oturma odanızda sehpanızda iri kara çekirdekli kuru üzüm ( kanyapıcı olan) en az 1 kilo yemeniz. Ben bu dediklerimi uyguladım ve doktorum bile o ayki rahim yapımı gebelik olsa bile beslenmem sayesinde rahim duvarının aşırı kalınlaşarak bebeğin tutunması için harika zemin hazırladığımı söyledi. Sizlerden de güzel haberler bekliyorum. Aşılama yapıldığı gün de birlikte olun. Ve iş yerinden en az 5 günlük rapor alın. Benim uyguladığım yöntemler bunlar oldu. İnşallah tez zamanda herkes bu duyguyu yaşasın ve bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olsun.
AŞILAMADAN SONRAKİ DEĞERLERİM
7. Gün : 1.45 negatif
11. Gün: 23.35 Pozitif
13.Gün: 90.75 Pozitif
15. Gün 230,15 Pozitif
siizn adınıza .ok sevindim.Allah tamamına erdirsin.benim bugun ikinci günüm bakalım kısmet sonuç ne olacak
İnşallah aşılamanız olumlu sonuç verir. Sizden ricam sürekli istirahat halinde olun ve aşılamadan sonraki en az 1 hafta ilişkiye girin gün aşırı. Aşılama günü akşamı mutlaka ilişkiye girin umarım sizde girmişsinizdir.
istirahat derken siz hiç kalkmadınızmı ben çalışıyorum ilk 5 gün evde çalışmadan kendimi yormadan geçireceğim. ama sonra işe başlıcam sekreterlik yapıyorum ofis içinde git gel işte korkuyrm acaba yorulurmuyum etkı edermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?