- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #23.601
İnşallah aşılamanız olumlu sonuç verir. Sizden ricam sürekli istirahat halinde olun ve aşılamadan sonraki en az 1 hafta ilişkiye girin gün aşırı. Aşılama günü akşamı mutlaka ilişkiye girin umarım sizde girmişsinizdir.
öğütleriniz için teşekkür ederim.açıkçası benim kanamam oldu aşılama sırasında bu yüzden ilişkiye giremedim uzun sürede giremem sanırım.benim eşimde problem var sanırım ilişkiye girsemde fayda etmez:)
Kızlar benm belirtilerim dudaklarımda kuruluk uçuk yarık yuzmde sivilcelenme agzmda demir tadı agzmn ne tadı var ne tuzu içimden acı su geliyor heryrmde kırgınlık vs..aşılamada 11.gün fenayım inş hepimizn bbşi olur
nasıl ya çatlamadan aşılamayı nasıl yapmışlar peki? ilaçlarımı aldım adet olunca 2. aşılama olacak bu cuma yada pzartesı başlarız heralde
pregnyl vuruldum ben acilde. iki kutu vardı doktor iki toz bi sıvı vurul dedi reçeteye de öyle yazmıştı. ama acilde sanırım 2 toz 2 sıvı vurdular çünkü kalanını istediğimde hepsini vurduk dediler. ordan bişey olmuş olabilir. zaten doktor da aşılamadan sonra gün aşırı ilişki demişti. heralde o da yakında çatlar diye düşündü. kısmet tabi. allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.
siizn adınıza .ok sevindim.Allah tamamına erdirsin.benim bugun ikinci günüm bakalım kısmet sonuç ne olacak
Herkese merhaba bende 19 martta aşılama yaptırdım. 6 gün ve 7 gün silik çizgi gerçekten çıktı çatlatma iğnesine bağlı ama bugün çıkmadı demek ki etkisi 8-9 günde geçiyor. Testi yapmak için kaç gün daha bekleyim kızlar net bilgi elime ne zaman geçer ama adetten önce tabi
meraba arkadaşlar bende ayın 20 sinde 2.aşılamamı yaptırdım ilk aşılamamı kasımda yaptırdım ama tutmadı şimdi bekliyorum salı günü test yaptırcam bakalım sonuç ne olucak ama hiçbişey hissetmiyorum olduğuna dair umarım tutmuştur rabbim hepimize hayırlısını versin inş...
slm hanımlar sonuçlarınızı aldınızmı merak ediyorum. inş.hayırlı haberler verirsiniz
slm hanımlar sonuçlarınızı aldınızmı merak ediyorum. Inş.hayırlı haberler verirsiniz
Kızlar aşılamada ilk sayılıyormu birde test için 12.gün erknmi ltfn cvp
Sizde sorun neydi acaba? Doktor tüp bebeğe yönlendirmediğine göre görünürde çok büyük bi problem yok sanırım.
kızlar benim de yumurtam azmış , eşimde sorun yok.devlet hastanesideki doktor daha bu gün baktı eğer istersen seni tıp fakültesine göndereyim istemezsen burda devam edelim dedi.nasıl olcak biliyorum.aşılama fiyatları çok diyolar.doğrumu ?
Merhaba arkadaşlar bende 31 martta ikinci aşılamamı oldum. Ilk asilamada tutmustu ama kaybettim.
Bugun 10.gunum kan testi yaptim ama deger 1.73 cikti dr umda yurtdisinda catlicam meraktan. Sizce iki gun sonra yine kan testi yaptirayim mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bence kan testini kesin tekrarlayın. ilsec arkadaşımızında boyle dusukken gunden gune artmıs ınsallah vardır sılerı gormekte bıze umut oluyor problem neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?