Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşılama yaptıranlar aşılamanın yapıldığı gün de eşinizle ilişkiye giriniz. Ve sonra birer gün arayla en az 7 gün devam ediniz.

öğütleriniz için teşekkür ederim.açıkçası benim kanamam oldu aşılama sırasında bu yüzden ilişkiye giremedim uzun sürede giremem sanırım.benim eşimde problem var sanırım ilişkiye girsemde fayda etmez:)

Kızlar benm belirtilerim dudaklarımda kuruluk uçuk yarık yuzmde sivilcelenme agzmda demir tadı agzmn ne tadı var ne tuzu içimden acı su geliyor heryrmde kırgınlık vs..aşılamada 11.gün fenayım inş hepimizn bbşi olur

Hayır lütfen öyle demeyin ve çalışmalara devam edin. İnşallah tutacaktır. Heleki kanama olduysa kuru siyah üzüm yiyin hergün bol bol. Bu üzüm rahmi bebeğe hazırlıyor. Hamile kalmadan hazırlayın sizde.

Canımmm inşallah hadi hayırlısı benim yaşadığım belirtilere çok benziyor sizin için belirtilerimi tekrar paylaşayım bir alt mesajı okuyunuz :) sevgiler :)

Merhabalar.
Eşimde ve bende hiç bir problem olmamasına rağmen bir türlü gebelik oluşmuyordu. Yaklaşık 4 yıldır bebek için uğraş verdik. Rabbim yeni nasip etti . Gonal f 75 dozda iğne ile yumurtam geliştirildi. Çatlatma iğnesi olarak Pregnly 5000 dozdan 2 adet birden yani 10 bin doz kalçadan vurularak yumurtam çatlatıldı. Doktorum napıp edip pregnly bulacaksın dedi ecza depolarından rica minnet bulduk. Ovitrelleyi tavsiye etmiyor. Bennim bu ilk aşılamam tuttu çok şükür.

Aşılamadan Sonraki Belirtilerim

Aşılamadan hemen ertesi gün başlayan aşırı göğüs şişmesi hassasiyeti
Dudaklarım kup kuru oldu sanki ağır hastayım ve kup kuru dudaklar
Dudağımda uçuk
Akşamları ateş üşüyorum donuyorum
Aşırı halsizlik bırakın sürekli uyuyayım modundayım
Hastayım halsizim ağır gripli gibi ama ne bir yerim ağrıyor ne burnum akıyor ağrısız sadece hastayım
Aşırı moralsizlik 4 yıldır negatif görmenin sonucunda hiç ümidim yoku tutmadı aşılamam diye düşündüm.
Aşılamadan sonra hafif yerleşme lekesi ( çok açık kahve rengi ancak beyaz kilot giyerseniz belli oluyor ) özellikle o hafta beyaz çamaşır kullanın.
Sürekli bel ağrısı kasıkta ara ara batmalar ( ama bu benim sürekli yaşadığım adet belirtisiydi )
İdrarda artış. Ben sürekli idrara çıkmam günde 4-5 kez. ama 2 saatte bir wc ye gittim.
İdrarımı kaçırmak . öyle sıkışıyordumki kilotuma az miktarda wc ye koşarken kaçırıyordum.

Şuan 5. haftamdayım ve o bel,rt,ler adet günüm geçince bittiler. Şuan rahatım çok şükür. sizden özellikle incir suyu günde bir bardak ve oturma odanızda sehpanızda iri kara çekirdekli kuru üzüm ( kanyapıcı olan) en az 1 kilo yemeniz. Ben bu dediklerimi uyguladım ve doktorum bile o ayki rahim yapımı gebelik olsa bile beslenmem sayesinde rahim duvarının aşırı kalınlaşarak bebeğin tutunması için harika zemin hazırladığımı söyledi. Sizlerden de güzel haberler bekliyorum. Aşılama yapıldığı gün de birlikte olun. Ve iş yerinden en az 5 günlük rapor alın. Benim uyguladığım yöntemler bunlar oldu. İnşallah tez zamanda herkes bu duyguyu yaşasın ve bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olsun.

AŞILAMADAN SONRAKİ DEĞERLERİM
7. Gün : 1.45 negatif
11. Gün: 23.35 Pozitif
13.Gün: 90.75 Pozitif
15. Gün 230,15 Pozitif

çok agrılı geçti işlem bu yüzden ilişkiye giremedim.bugun 4 gunum atrık ilişkiye girmenin faydası olur mu.ertesi gun mu gögüsleriniz şişti.sanki benımde agrımaya başladı gögüslerim

siizn adınıza .ok sevindim.Allah tamamına erdirsin.benim bugun ikinci günüm bakalım kısmet sonuç ne olacak

çok sevindim allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. benim de ilk aşılamam oldu geçen ay tutmadı ama... belirtilerin büyük bir kısmı bende de vardı. özellikle ağız kuruluğu, göğüslerde şişlik ve halsizlik. hayatımda ilk defa kabız oldum:) biraz umutlanmıştım ama olmadı. hayırlısı bakalım. vardır elbet bir zamanı. tekrar hayırlı olsun...

slm hanımlar sonuçlarınızı aldınızmı merak ediyorum. inş.hayırlı haberler verirsiniz

slm hanımlar sonuçlarınızı aldınızmı merak ediyorum. inş.hayırlı haberler verirsiniz

olumsuz canım 23. gün adet görerek umutlanamadım bile erken gelmesine şaşırdım şimdi tüp bebeğe başladık gonal-f ile bugün 3. günüm bakalım yeni umutlar yeni bekleyişler hakkımızda hayırlısı olsunnnn

arkadaşlar aşılama yaptırcaz bu ay .folbiol kullanmayı düşünyrm doktoruma danışmadan.aşılama yaptırp da folbiol kullanan var mı aranzda?

Kızlar aşılamada ilk sayılıyormu birde test için 12.gün erknmi ltfn cvp

bi yazıda okumustum beta hcg gebelıgın 9. gununden ıtıbaren salgılanmaya baslarmıs. ama bız tedavıde oldugumuz için yanılabılıyor. ama bence 12. gün erken degıl kan testı yaptır

Sizde sorun neydi acaba? Doktor tüp bebeğe yönlendirmediğine göre görünürde çok büyük bi problem yok sanırım.

kızlar benim de yumurtam azmış , eşimde sorun yok.devlet hastanesideki doktor daha bu gün baktı eğer istersen seni tıp fakültesine göndereyim istemezsen burda devam edelim dedi.nasıl olcak biliyorum.aşılama fiyatları çok diyolar.doğrumu ?

nerde yaşıyosun istanbuldaysan zeynep kamil yada zeytinburnu kadın dogum hastanesıne gıt ssk rapor cıkart asılama ucretsız ılacların yuzdesını oduyrsn bnm ılaclarım 250 tl tuttu

Merhaba arkadaşlar bende 31 martta ikinci aşılamamı oldum. Ilk asilamada tutmustu ama kaybettim.
Bugun 10.gunum kan testi yaptim ama deger 1.73 cikti dr umda yurtdisinda catlicam meraktan. Sizce iki gun sonra yine kan testi yaptirayim mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bence kan testini kesin tekrarlayın. ilsec arkadaşımızında boyle dusukken gunden gune artmıs ınsallah vardır sılerı gormekte bıze umut oluyor problem neydi

bence kan testini kesin tekrarlayın. ilsec arkadaşımızında boyle dusukken gunden gune artmıs ınsallah vardır sılerı gormekte bıze umut oluyor problem neydi

PKO hastasıyım iki defa hamilelik yaşadım ilki aşılama ile oldu ama 3aylikken kalp atislari durdu. Ikinci hamileligim normal yolla oldu onu da kalp atislarini gorecekken kaybettim. Bu seferki kan tahlilim de ilk asilamamdaki gibi dusuk cikti ama cuma mi yaptirsam yoksa p.tesi mi karar veremedim. İnşallah tutmuştur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…