Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bence cuma yaptırın drlarda 2 gunde 1 tekrarlayın dıyor en azından hamıle kalabılıyorsunuz ne guzel ınsallah bu sefer tamamına erer allahım hepımıze versın ınsallahhhhhhhh

bence cuma yaptırın drlarda 2 gunde 1 tekrarlayın dıyor en azından hamıle kalabılıyorsunuz ne guzel ınsallah bu sefer tamamına erer allahım hepımıze versın ınsallahhhhhhhh

Inşallah hakkimizda hayirlisi Allahım hayirlisini saglikli sıhhatlisini versin bebislerin... sonucumu yazarim yine Teşekkürler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba aynı gün aşılama yaptırmışız.ben baktırmadım emin olmak için 15 gun en iyisi diyorlar.12 den öncede çıkmazmış.çatlatma ignesinden dolayı yuksek çıkabiliyormuş.vucut 10 gunde atıyormuş onu.inş iyi haberler alırsın.bence biraz daha sabret ben 15 gunu bekliyorum:)

ne tesadüf dimi insan kendini hep tek sanıyor ... bende p.tesiyi beklim ozamam cuma yaptirim diyodum 12.gunu ama dayanabilirsem insallah iyi haberler aliriz

dayanamayıp cuma günü yapsak mı acaba:)sende ne gibi belirtiler var

Valla esim benden sabirsiz idrar testi almis gelmis bana sabah yaptim kanda dun cikmayan idrarda bugun cikarmi eee cikmadi tabiki de
Ilk gunden beri kasik agrilarim var yumurtam sagdaydi daha cok sag taraf agriyor, goguslerim fena sis ve uclari cok aciyor, gaz da var cok...
Baska dusunmedim cok bas agrim falan da vardi ama benim migrenim de var o yuzden onu bilemiyorum ne icin. Idrara da sik cikiyorum...

bende de aynı belirtiler var.bugun karnım baya bir agırdı aha dedim kesin adet oluyorum ama olmadım:)gece bile idrara kalkıyorum.bu belirtilerle ya hamileyiz ya da ilaçların etkisi bilemedim gitti:)akıntın var mı

ben dün adetin 2. günü usg ye gıttım. bugun aksamdan ıtıbaren gonal f 75 doz vurucam kendıme gobekten.cuma ctes pazar ptesi kullanıpğ salı sabah hastanede olucam. asılama ıgnesı kullandıgın surece agrı kesıcı almamaya dıkkat et dedı dr. folık asıt verdı bıde ona baslıcam

Arkadaslar aşılamada ağrı oluyormu bende olucam bu ay korkuyorum ya 😨😰

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

korkma arkadasım normal bir muayene gibi. kucucuk bır sırınfayla spermlerı bırakıyolar korkucak bısey yok. yalnız asılamadan once su ıc dıyolar ben abartıp 2 lıtre ıcmıstım asılamadan sonra cok sıkısmıstım bu sefer 1 kucuk sıse ıcıcem

Aslında cnm ben tüplerim acikmi kapalimi die rahim filmi çektirdim oldum oldum bittim cok ağrım olmuştu ilacı sikarken icime ondan korkuyorum inan 😥

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

pazartesiyi bekliyordum ki gerek kalmadı bugun hastalandım.agrılarım hep adetten dolayıymış.ve vaktinden önce oldum.bu hormonlar dengeyi bozuyor

Üzüldüm bu cevabı beklemiyordum:-( ozaman inşallah biranonce eski sagligina kavusursun vucut ve ruh olarak ve var gucunle bastan baslarsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…