- 1 Kasım 2007
- 6.008
- 2.639
- 448
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #23.621
PKO hastasıyım iki defa hamilelik yaşadım ilki aşılama ile oldu ama 3aylikken kalp atislari durdu. Ikinci hamileligim normal yolla oldu onu da kalp atislarini gorecekken kaybettim. Bu seferki kan tahlilim de ilk asilamamdaki gibi dusuk cikti ama cuma mi yaptirsam yoksa p.tesi mi karar veremedim. İnşallah tutmuştur.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bence cuma yaptırın drlarda 2 gunde 1 tekrarlayın dıyor en azından hamıle kalabılıyorsunuzne guzel ınsallah bu sefer tamamına erer allahım hepımıze versın ınsallahhhhhhhh
PKO hastasıyım iki defa hamilelik yaşadım ilki aşılama ile oldu ama 3aylikken kalp atislari durdu. Ikinci hamileligim normal yolla oldu onu da kalp atislarini gorecekken kaybettim. Bu seferki kan tahlilim de ilk asilamamdaki gibi dusuk cikti ama cuma mi yaptirsam yoksa p.tesi mi karar veremedim. İnşallah tutmuştur.
inş. tutmuştur aşılamanız ve bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. benimde ilk aşılamam tuttu aynı şekilde 8. haftada kalp atışı durdu bebeğimin. siz ne kadar zaman sonra tekrar hamile kaldınız merak ettim. dr.um 2 ay korun diyor aslında ama ben zaten kolay hamile kalamadığım için ve kürtaj sonrası daha kolay olduğuyla ilgili okuduklarımdan sonra acaba mı diyorum bir yandan korkuyorum cesaret edemedim.
inş. tutmuştur aşılamanız ve bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. benimde ilk aşılamam tuttu aynı şekilde 8. haftada kalp atışı durdu bebeğimin. siz ne kadar zaman sonra tekrar hamile kaldınız merak ettim. dr.um 2 ay korun diyor aslında ama ben zaten kolay hamile kalamadığım için ve kürtaj sonrası daha kolay olduğuyla ilgili okuduklarımdan sonra acaba mı diyorum bir yandan korkuyorum cesaret edemedim.
Tam hatirlamiyorum ama en az uc ay falan vardi arasinda belkide biraz daha fazl. asilama zorlu bi surec 2 ay dinlenmenizde bi sikinti olmaz ben ilk asilamadan sonra tamam biraz ara verim dedikten sonra hamile kaldim normal yolla. Kafaniz rahat olsun en azindan dinlenirken...
Merhaba arkadaşlar bende 31 martta ikinci aşılamamı oldum. Ilk asilamada tutmustu ama kaybettim.
Bugun 10.gunum kan testi yaptim ama deger 1.73 cikti dr umda yurtdisinda catlicam meraktan. Sizce iki gun sonra yine kan testi yaptirayim mi?
merhaba aynı gün aşılama yaptırmışız.ben baktırmadım emin olmak için 15 gun en iyisi diyorlar.12 den öncede çıkmazmış.çatlatma ignesinden dolayı yuksek çıkabiliyormuş.vucut 10 gunde atıyormuş onu.inş iyi haberler alırsın.bence biraz daha sabret ben 15 gunu bekliyorum:)
ne tesadüf dimi insan kendini hep tek sanıyor ... bende p.tesiyi beklim ozamam cuma yaptirim diyodum 12.gunu ama dayanabilirsem insallah iyi haberler aliriz
dayanamayıp cuma günü yapsak mı acaba:)sende ne gibi belirtiler var
Tam hatirlamiyorum ama en az uc ay falan vardi arasinda belkide biraz daha fazl. asilama zorlu bi surec 2 ay dinlenmenizde bi sikinti olmaz ben ilk asilamadan sonra tamam biraz ara verim dedikten sonra hamile kaldim normal yolla. Kafaniz rahat olsun en azindan dinlenirken...
anladım.insan zor hamile kalınca ne yapacağını şaşırıyo. hepimizin işi zor Allah yardımcımız olsun. peki size genetik test yapıldı mı yani neden düştüğüyle ilgili bebeklerinizin merak ettim sakıncası yoksa tabii. en azından tekrar aynı şeyi yaşarsam bilgi olabilir bana.
anladım.insan zor hamile kalınca ne yapacağını şaşırıyo. hepimizin işi zor Allah yardımcımız olsun. peki size genetik test yapıldı mı yani neden düştüğüyle ilgili bebeklerinizin merak ettim sakıncası yoksa tabii. en azından tekrar aynı şeyi yaşarsam bilgi olabilir bana.
Hersey yapildi yaptigim duşukler de patalojiye,genetige gitti. Benle esimede genetik test yapildi hic bir problem yok.. hic bir gorunen problem yok işte Allahtan diyoruz zamanı degilmis diyoruz ne diyim.
Valla esim benden sabirsiz idrar testi almis gelmis bana sabah yaptim kanda dun cikmayan idrarda bugun cikarmi eee cikmadi tabiki de
Ilk gunden beri kasik agrilarim var yumurtam sagdaydi daha cok sag taraf agriyor, goguslerim fena sis ve uclari cok aciyor, gaz da var cok...
Baska dusunmedim cok bas agrim falan da vardi ama benim migrenim de var o yuzden onu bilemiyorum ne icin. Idrara da sik cikiyorum...
bende de aynı belirtiler var.bugun karnım baya bir agırdı aha dedim kesin adet oluyorum ama olmadım:)gece bile idrara kalkıyorum.bu belirtilerle ya hamileyiz ya da ilaçların etkisi bilemedim gitti:)akıntın var mı
Arkadaslar aşılamada ağrı oluyormu bende olucam bu ay korkuyorum ya 😨😰
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
dayanamayıp cuma günü yapsak mı acaba:)sende ne gibi belirtiler var
Test yaptın mi merak ettim. Ben yapmadım p.tesi yada salı yapacağım da seni merak ettim...
pazartesiyi bekliyordum ki gerek kalmadı bugun hastalandım.agrılarım hep adetten dolayıymış.ve vaktinden önce oldum.bu hormonlar dengeyi bozuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?