Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Üzüldüm bu cevabı beklemiyordum:-( ozaman inşallah biranonce eski sagligina kavusursun vucut ve ruh olarak ve var gucunle bastan baslarsin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende şaşırdım ama olsun ne yapalım.sen nasılsın var mı bi degişiklik.test yaptın mı.inş senden iyi cevaplar alırım

Arkdasm merhaba sen bu asilama konusnda bilgn var galiba bende yaptrcam adetimin kacnci gun gitmeliyim bide esim testi ne zamn vermeli

Arkdasm merhaba sen bu asilama konusnda bilgn var galiba bende yaptrcam adetimin kacnci gun gitmeliyim bide esim testi ne zamn vermeli

1 kerre aşılama yaptırdım suan 2. ye basladım. adetın 3. gunu baslıyor. ama sen adetten 1 hafta once gıt dr unlar planınızı programınızı yapın adettede baslarsınız. adetın 3. gunu baslar asılama yumurta ne zaman buyurse 11-19 gün arası aşılama yapılır asılamanın yapılacagı gun erkek sperm verır

merhaba kızlar.ben de 2.aşılamamı yaptıracağım ilkinde olmadı.yarın iğnelere başlıyorum.Kendimi kaptırmak istemiyorum üzülmemek için çünkü ihtimal düşük.ilk aşılamadan iğnelerim artmıştı boşuna gitmesin dedim 2.ye başlayacağız bakalım.ilk tedavimde 75 doz kullandım iğne ve 9.gün aşılamam yapıldı.yumurtalarım çok çabuk gelişti.Hakkımızda hayırlısı olsun.bu da olmazsa bir süre kendiliğine bırakacağım.

anladmmm cokk sagol cvbn icn

selam . bugün kontrole gittim 4 gün gonal f 75 doz kullandım bugun usg de 1 yumurtam 16.5 mm olarak göründü sanırım cabuk buyumus dr bugunde aynı dozu yap yarın gel dedı. eşin bugun asılamaya kadar son kez boşalsın dedı. sanırım cuma gunu aşılama olacak .çok cabuk oldu ben 14-15. gun olur dıye bekledım ama 10. gün aşılamam yapılacak galiba haftasonu gırdıgı ıcın araya ptesıne bırakmaz heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…