- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #23.641
Üzüldüm bu cevabı beklemiyordum:-( ozaman inşallah biranonce eski sagligina kavusursun vucut ve ruh olarak ve var gucunle bastan baslarsin...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende şaşırdım ama olsun ne yapalım.sen nasılsın var mı bi degişiklik.test yaptın mı.inş senden iyi cevaplar alırım
korkma arkadasım normal bir muayene gibi. kucucuk bır sırınfayla spermlerı bırakıyolar korkucak bısey yok. yalnız asılamadan once su ıc dıyolar ben abartıp 2 lıtre ıcmıstım asılamadan sonra cok sıkısmıstım bu sefer 1 kucuk sıse ıcıcem
Arkdasm merhaba sen bu asilama konusnda bilgn var galiba bende yaptrcam adetimin kacnci gun gitmeliyim bide esim testi ne zamn vermeli
anladmmm cokk sagol cvbn icn1 kerre aşılama yaptırdım suan 2. ye basladım. adetın 3. gunu baslıyor. ama sen adetten 1 hafta once gıt dr unlar planınızı programınızı yapın adettede baslarsınız. adetın 3. gunu baslar asılama yumurta ne zaman buyurse 11-19 gün arası aşılama yapılır asılamanın yapılacagı gun erkek sperm verır
Inşallah. Su an bi değişiklik yok test de yapmadım bekliyorum haftaici yapip dr kontrolune gidicem zaten...
slm bugun testini yaptırdın mı.sanırım 15 gunundü seninde.haber bekliyorum
Slm kan verdim ama aksam ustu alcam sonucu bakalim nolacak kanamam da olmadi bekliyorum.
Slm kan verdim ama aksam ustu alcam sonucu bakalim nolacak kanamam da olmadi bekliyorum.
kızlar aşılamamın 13.günüdeyim kanda çıkarmı sizce cok merak ediorum yaaaaa
cedam sonuc neee
Malesef deger 0.172 cikti olmadi
üzüldüm
kanda kesın cıkar yaptır
kızlar sizlerde yumurtalar kac mm ıken asılama yapıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?