Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Malesef olmadi sonuc 0.172 cikti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayırlısı üzülme.insan bir umut acaba olur mu diyor ama olmama ihtimalinide hep düşünmek lazım üzülmemek için.senin birinci aşılaman mıydı.hormonlar ilaçları bir sonraki ayda etkili oluyormuş çalışmalara devam:)eşine bol bol fındık fıstık ne artırıyorsa onlardanda yedir.ben çakşır suyu aldım o baya etkili.bu acıyı çekmektense onları iyi besleyelim:)

Bugun kontrolede gitttim dr a kistim olusmus 3.5 cm simdi onu bi gozlemleyelim dedi dr geriler merak etme dedi. Bi kac ay ara verdiriyor bana PKO luyum ve 80 kiloyum boyum da 1.65 obezite sinirina yakinsin dedi kilo vermem sart yani

3.5 cm birden mi oldu.pkolu oldugun için üzülme.bugun eltimle konuştum onda da pko var ve ikiz çocukları var:)oda ignelerle hamile kaldı aşılama bile yaptırmadı.doktor olmaz dogal yoldan çocugun imkansız demiş hormon ignesi bile vermiyormuş eltim sen ver demiş doktara.o ay az kullandım hamile kaldım diyo.ikiz kızları var 1 ci sınıfa gidiyolar şimdi.birde hemen sogan suyuna başla.bende bu başlıcam.geçen ay içmiştim çok az kistim vardı hemen geçirdi.bu ay başla temizlenir hemen.birde aslanperçemi çayı iç oda hormonları çok dengeliyor.kilo konusunda da diyete başla imkanın varsa diyetisyene git.ben dün diyetisyene başladım bende 77 kiloyum:)benimle sende diyete başla yaza kadar forma girelim:)))))))))))))

pazartesiyi bekliyordum ki gerek kalmadı bugun hastalandım.agrılarım hep adetten dolayıymış.ve vaktinden önce oldum.bu hormonlar dengeyi bozuyor

Canım seni merak ediyordum ki tesadüfen gördüm yorumunu inan çok üzüldüm. Ama sakın pes etmek yok tedaviye devam. Ve bu süreçte ruhunu ve yaşantını hep pozitif tut. Hele ki asla bu siteye girme. Çünkü olumsuz sonuçlanan tedavileri okudukça bilinç altımıza yerleşiyor. İnternette çok araştırma yapma toprakla doğa anayla buluş. İnanıyorumki kısa sürede sen ve senin gibi olumsuz sonuç alan yada yeni bir umutla yola çıkan herkesin bu dediğim pozitif olumlamayla hamile kalacağına gönülden inanıyorum. İnşallah kısa zamanda evrene yolladığınız dua ve dilekleriniz kabul olur ve hepinizden haberini alırız.

Ignelelerle fazla uyarilma oldugu icin bir tane yumurtam catlama boyutuna gelmisti ama bikac yumurta daha vardi demekki onlar kist olmus. Zaten ben kanamali kistten ameliyatta olmustum ortaikinci siniftayken bide cok once. Su anda da kanamam cok fena bide migrenim var dun gece sabaha sabah oturdum hic iyi degilim hormon degisimleri mahvetti beni

geçmiiş olsun.dikkat et kendine.baş agrısı için aktarcılarda yogunlaştırılmış ahşabın içinde naneli bir şey var alnına bir kere sürüyorsun o çok rahatlatıyor.onu bulabilrsen al derim.

slm canım.yok hemen pes etmem daha yolun başındayım:)insan tabiki de üzülüyor ama
ben kafaya takan buyuten biri degilim.genel olarak zaten pozitif olan biriyim.yaşadıgım yeri görsen tam doganın ortasındayım.evimin karşısında yeşil bir manzara var,ev yok karşımda:)beni düşünüp bunları yazmana sevindım çok teşekkür ederim.senin bebiş nasıl.kaçıncı aşılaman tuttu?

Doğayla iç içe olmana ve hayata pozitif bakmana çok sevindim canım.Benim ilk aşılamam tuttu çok şükür. Aşılamadan önce 5-6 kez klomen + ovitrelle tedavisi oldum işe yaramadı. gonal f + pregnly işe yaradı bende. Bebeğim çok iyi teyzesi çok şükür bir sorunumuz yok. 4 yıl beklemenin verdiği büyük heyecanı yaşıyoruz eşimle

ben hiç tedavi görmedim aşılamadan önce.ilk defa ilaç kullandım.sorun kimdeydi canım.bizimde ekim ayında 4 yıl olacak evlendigimiz.Bursada yaşıyorum burası yemyeşil.sen nerde yaşıyorsun

tatlım merhaba tebrik ederim.bizde 2.5 yıldır bebk istiyoruz .dün doktora gittim ilk aşılamam için tedaviye başladı doktorum.bana klomen ve pregnyl 5000 iğne verdi...her gün göbekten iğne olmam için iğne vermedi ilk aşılamam olduğu için ilaçlı başladı sanırım.senin ikinci aşılaman mı tuttu canım.eşinin ileri hızlı hareketlisi transfer olduğu gün kaçtı?

ben de 15 nisan salı günü akşam 4 te ilk aşılamamı yaptırdım.kısaca şöyle anlatayım.. reglin 3. günü tahlil yaptırdım.iyi çıktı. reglin 5. gününden itibaren 5 gün sabah akşam serophene yumurta geliştirici hap kullandım. 14 nisanda e2 tahlili verdim ve değerim 1498 + ultrasonda 6 gelişmiş yumurta ve neredeyse hepsi 2 cm e ulaşmıştı.saat 3 te çatlatma iğnesi-ovitrelle- vurdurdum. 15 nisan 4 te aşılamamı yaptırdım. eşimin değerleri de çok iyiydi ( hareketlilik vs). valla olmazsa Allahtandır diyeceğim.. ikimizde de herhangi bir problem yok Allaha şükür.. bakalım beklemedeyiz.. bu arada ben bu tarz şeylerde kendimi kastığım için hafif anestezi istedim ve hiçbir şey duymadım. hsg (rahim filmimi çektirirken de hafif anestezi almıştım..rahat oluyo).. işlemlerimi medical park ta yaptırdım bu arada ve toplamda bize 1.100 lr ya mal oldu ..bilginize..

21 nisandan itibaren de progestana başlıcam 12 gün sabah akşam

her şeyin hayırlısı...

kızlar merhaba.ben de bugün gece çatlatma iğnemi yapıcam çarşamba 14.30da aşılamam olacak.doktor bu sefer 2 saat yatıracağım seni dedi nasıl geçecek 2 saat bilmiyorum.

@masumcat ayni donemde yaptirmisiz hemen hemen .. Isallah iyi sonuclar aliriz 💕💕

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba
Ben de 16 nisanda ilk aşılamamı yaptırdım. Bugün 8. Gün beklemedeyim. Şişkinlik kasık ve bel ağrısı gibi şikayetlerim vardı 2 gün önce baya azalmıştı bugün aynen yine başladııı.. Göğüslerime el değmiyo dün gece yatakta dönerken acısından uyanıyordum ama göğüslerim hep çok ağrır. Hayırlısı bakalımm. 1 inde hastalanmazsan kan ver dedi doktorum,çok heyecanlı ☺️

Off evet en kötüsüde böyle beklemek.. Benim ilk 3 gün kasık ağrım vardı hafif hafif iğne batar gibi .. Normalinde hiç baş ağrısı yaşamış bir insan değilim acayip başım ağrıyor ve geceleri uykusuzluk başladı.. İşallah hayırlı haberler alırızz en kısa zamanda 🙏🙏🙏🙏💕💕

Kızlar Nisan başında aşılama yaptırdım. 12. Gün kanamam oldu . Normalde 14. Gün olması gerekmezmi?.birde aşılama 2 ay üst üste yapılırmı aramı vermek gerek? Birde kızlar aşılama da geçen ay kullandığım. . İğneler bu ayda etkisini gösterir mi?

Hic bilgim yokk maleseff ben ilk asilamami yaptirdim ☺️☺️

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…