- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #23.681
tatlım merhaba tebrik ederim.bizde 2.5 yıldır bebk istiyoruz .dün doktora gittim ilk aşılamam için tedaviye başladı doktorum.bana klomen ve pregnyl 5000 iğne verdi...her gün göbekten iğne olmam için iğne vermedi ilk aşılamam olduğu için ilaçlı başladı sanırım.senin ikinci aşılaman mı tuttu canım.eşinin ileri hızlı hareketlisi transfer olduğu gün kaçtı?
ben hiç tedavi görmedim aşılamadan önce.ilk defa ilaç kullandım.sorun kimdeydi canım.bizimde ekim ayında 4 yıl olacak evlendigimiz.Bursada yaşıyorum burası yemyeşil.sen nerde yaşıyorsun
Merhaba canım geç internete girmeyi unuttuğum için geç cvp veriyorum kusura bakma. benim ilk aşılamam tuttu. Eşimde ve bende en ufak sorun yoktu ama gebelik gerçekleşmiyordu. Eşimin sperm sonuçlarının çok iyi olduğunu söyledi doktor bunun haricinde rakamsal değerine bakmadık bilmiyorum. İnşallah sendenhaberi alırız canım dikkat et kendine bu ay lütfen ♥
ben de 15 nisan salı günü akşam 4 te ilk aşılamamı yaptırdım.kısaca şöyle anlatayım.. reglin 3. günü tahlil yaptırdım.iyi çıktı. reglin 5. gününden itibaren 5 gün sabah akşam serophene yumurta geliştirici hap kullandım. 14 nisanda e2 tahlili verdim ve değerim 1498 + ultrasonda 6 gelişmiş yumurta ve neredeyse hepsi 2 cm e ulaşmıştı.saat 3 te çatlatma iğnesi-ovitrelle- vurdurdum. 15 nisan 4 te aşılamamı yaptırdım. eşimin değerleri de çok iyiydi ( hareketlilik vs). valla olmazsa Allahtandır diyeceğim.. ikimizde de herhangi bir problem yok Allaha şükür.. bakalım beklemedeyiz.. bu arada ben bu tarz şeylerde kendimi kastığım için hafif anestezi istedim ve hiçbir şey duymadım. hsg (rahim filmimi çektirirken de hafif anestezi almıştım..rahat oluyo).. işlemlerimi medical park ta yaptırdım bu arada ve toplamda bize 1.100 lr ya mal oldu ..bilginize..
21 nisandan itibaren de progestana başlıcam 12 gün sabah akşam
her şeyin hayırlısı...
Canım bizde hiç sorun yoktu ama gebelik gerçekleşmiyordu. Ben tokatta yaşıyorum müstakil büyük bahçeli evim var. valla apartmanda da yaşan varsa kendini doğaya parklara atsınpozitif düşünce çok önemli ♥ Sende çok güzel yerde yaşıyormuşsun canım miss gibi. ben son 1,5 yıldır her ay ilaç + çatlatma kullandım canım. dediğim gibi klomen+ovitrelle hiç işe yaramadı bende. yumurtamı gonal-f çok kaliteli büyüttü ♥ umarım bu ay çok güzel bir ay olur senin için. Özel olmazsa kaç kilodasın ? şu sebeple soruyorum. sanırım bende gebeliğin gerçekleşmemesi kilomdan dolayıydı. 74 kilom vardı ve göbeğim oldukça fazlaydı. haliyle cinsel birleşme esnasında tam birleşme olmuyordu ve sperm yumurtalara ulaşmıyordu. Doktorlar ne kadar da spermler hareketli ağızda da olsa onlar ulaşır dese de bendeki yağ kütlesinden sanırım ulaşamıyorlardı. Çünkü ben her ay güzel yumurtlardım sorunsuz ama sperm ulaşmazdı bana göre. ve bu yüzden ilk aşılamam tuttu diye düşünüyorum. Spermi yumurtanın yanına bıraktı ve döllenme kolaylaştı. Bu düşüncemi doktor kabul etmiyor ama bence böyle
lKızlar Nisan başında aşılama yaptırdım. 12. Gün kanamam oldu . Normalde 14. Gün olması gerekmezmi?.birde aşılama 2 ay üst üste yapılırmı aramı vermek gerek? Birde kızlar aşılama da geçen ay kullandığım. . İğneler bu ayda etkisini gösterir mi?
Merhaba
Ben de 16 nisanda ilk aşılamamı yaptırdım. Bugün 8. Gün beklemedeyim. Şişkinlik kasık ve bel ağrısı gibi şikayetlerim vardı 2 gün önce baya azalmıştı bugün aynen yine başladııı.. Göğüslerime el değmiyo dün gece yatakta dönerken acısından uyanıyordum ama göğüslerim hep çok ağrır. Hayırlısı bakalımm. 1 inde hastalanmazsan kan ver dedi doktorum,çok heyecanlı ☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Pbb ne durumdasın?
Pbb ne durumdasın?
Canim gunaydin..
Bugun 11. Gunum goguslerimin deli acisi hala devam ediyor. Kasiklarimda ara ara batma var. Bir de bugun ekstra bir siskinlikle uyandin. Otururken bile karnim rahatsiz oluyor. Ben de durum bu kizlar sizler ne yaptiniz ne durumdasiniz???
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben 18.04.2014'te yaptırmıştım aşılamamı. Bugün sabah idrar testi yaptım silik bile çıkmadı çizgi. :) ne bekliyorduysam..
sizler inşallah iyi haberlerle gelin de bizlere de umut olsun.
Daha idrar testi için erken bence.
Hastalığın gecikmeden idrarda çıkmayabilir. Hatta 9. gün kanda bile çıkması için erken.
:))) farklı bir yaklaşım.heheeee:)sorma bende kiloluyum 76 kiloyum göbegım var ama çok abartacak kadar degil.ben hastanede 40 yaşında şeker hastası 100 kilo hamile kalan kadın gördum hemde dogal yolla.kilonun yumurtlamaya etkisi var diyolar ama kilolu hamile kalanda gördum.kardeşim hastanede yatınca gördum eskişehirde kız gençti ama kesin 120 vardı belkide daha fazla göbegi aşagı sarkmıştı bebek mi göbek mı anlamamıştım ama kız hamileydi.o kaldıysa bence kilodan degil:)senin yaş kaç?
bence canım kesin etkisi var .çünkü adetim bitti ama kasık ağrılarım var. Aşılama olduğu ay soldan yumuttlamıştım. Bu ayda adetimin 4. Gününden beri kasıklarım ağrıuor.l
merhaba yazını okuyunca bunu ben mi yazdım dedim bir an.benımde 12 gun oldu.bu konuda deneyimli olan arkadaşım bana 14 15 gunde olman lazım demişti.ben ara verdım.üst üste hormon bence iyi olmaz.arkadaşım ilaçların ikinci ayda etkisi olur demişti
Biliyorum ama ne bilim işte :)
iyi haber ver Pbb tamam mı?
bence canım kesin etkisi var .çünkü adetim bitti ama kasık ağrılarım var. Aşılama olduğu ay soldan yumuttlamıştım. Bu ayda adetimin 4. Gününden beri kasıklarım ağrıuor.
82 doğumluyum canım yaş gidiyo :)
Yok canım eşimde hiç bir sorun yok.ben birkaç kez kimyasal gebelik yaşadım.aşılama Nisan başında yapıldı. Ama adet oldum. Adetimin4. Gününden beri de hala sol yımurtalıpım ağrıyor. Sen ne alemdesin. Bugün bir arkadaşımın daha gebe olduğunu öğrendim. Ben den 1 sene sonra evlendi. Onun adına çok sevindim , ama istediğimi herkes biliyor. Bana acıyarak bakıyorlar bu da beni kahrediuor.benimde soldaki yumurtam daha buyuktu gerçi bir santim:)bu ayı iyi degerlendir eşinde problem yoksa işe yarar bence.bu ay başlamadın mı tedaviye.birde akıntıdan takip et bence yumurtlamanı.ben öyle yapıyorum artık:)
benimde soldaki yumurtam daha buyuktu gerçi bir santim:)bu ayı iyi degerlendir eşinde problem yoksa işe yarar bence.bu ay başlamadın mı tedaviye.birde akıntıdan takip et bence yumurtlamanı.ben öyle yapıyorum artık:)
Kızlar ilk gebelik mi olacak nasip olursa ama bence daha gençsiniz.bende 81 dogumluyum.evet yaş çocuk açısından gidiyoben diyetisyene gidiyorum bence sende başla.diyetisyenim hamileligin ilk 3 ayı kilo veriliyor demişti.sende dikkat et canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?