Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

tatlım 18.gün çatlama iğneni olduktan sonra 21 nisan aşılaman mı oldu normalde çatlama iğnesi olduktan bir gün sonra aşılama olunmuyor mu? bende ilk aşılamamı olacağım çarşamba günü kontrolüm var...bu testler gebelik testleri mi,ovulasyon testler mi?

Gebelik testi. Yankis anlamissin bu arada adetten 12. Gün ignemi oldum. Yani ayin 18 inde 1 bck gün sonra asilama oldum bi yumurtam catlamisti diğeri catliyacak boyuttaydi ignemin etkisi ilk ay 6. Gün gitmişti 7. Gün negatif gormustun bu ay devam etti czgi yani iğnenin etkisi her ay vücuttan gitmesi değişir mi ??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

valla tatlım aşılam konusunda pek bir bilgim yok yeni içine girdim bende araştırıyorum. değişir canım her ay farklı olur...test günün hangi gün? canım devam et bakalım yapmaya inşallah hamile kalırsın canım.2.aşılaman mı?

bende de çok sonra evlenenler çocuk sahibi bile oldular.kısmet inş bizimde olacak.bence olma ihtimalin yuksek eşinde problem yoksa senn tedavinle kalırsın hamile.arslanperçemi çayı iç canım sen.hormonları dengeye sokuyor.kaç yıllık evlisin.bana da kaç çocuk var diyolar var mı diyo sormuyolar.

canım ben 2 yıllık evliyim.civanperçemini nerden bulabilirim ki . Soğan kürüne başladım. O bitsin içerim.

beklemesi ne zormuş.. ilk aşılamam. 15 nisanda oldum.. hiçbir belirti yok. sadece akıntı var.bu aralar tansiyon düşüklüğü yaşıyorum bir de.. hayırlısı artık...:18::18::18::18:

Bugun saat 12:00 itibariyle 10 günü devirdim 11. günden saat aldım doğumgünü söyler gibi oldu

bugün dayanamadım ve kan verdim. lütfen dua edin... saat 16:30'da belli olacak.

Kizima 3. Asilamada hamile kaldim actigim konularda var. Ilk asilamamda tutmuatu ama olmadi 2. Asilama zaten olmamisti 3. De tutmadi.. guyaaaaa.. reglim gectiktensonra yaptirdim test hamile degilim. Okadarda inanmistim.. sonra regl oldum normal hemde sakir sakir..
sonra alakasiz bir donemde gene kanama. Hadi bakalim dedim bebege ugrasirken kist falan yaptim heralde.. ama bi baktikki 6 haftalik boncugum orda.. ben bu tur hikaye anlatanlara hep amann benim basima gelmezki bunlar deyipdurdum. Ama Yasadim.. ben asilamaya cokguvniyorjum ablamda simdi asilamayla hamile kaldi lafaniza takmayin. Ha bu arada yukarida yazan birarkadasa cevap vermek istiyorum ki.. benim 2 gebeligimdede sifir belirti oldu. .

Merhaba kızlar bende 5 aylık evliyim bebek istiyoruz geçen ay doktora gittim (gerçi doktor çok ilgisizdi) ve tahlillerime bakar bakmaz tüp bebek merkezine git kadfın doğumda işin yok dedi kistlerim var ama doğumda gidecek doktorların dediğine göre.Sorun fsh 8.89 lh ise 18 lerde.Yumurtlama sorunum varmış .Bugün ilk defa 32 gün oldu adet olmadım hiç bir belirtiside yok.sabah kan tahlilği verdim yarın sonucu alacağım.Acaba önce yumurta çatlatma tedavisinemi başlasam?Bugün yaşlandım sanki stresten ama bir taraftanda düşünüyorum Rabbim imtihan ediyor bizleri şükür sabır ve duayı eksik etmememiz lazım.Rabbim hepinize hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda

İlk etapta zaten doktor yumurtanızın gelişmesi için ilaçlar verecektir direk aşılama yaptırmayın.hem evleneli çok kısa süre olmuş akışına bırakın bence.nacizane fikrim acele etmeyin derim.

merhaba hikayenizi açtığınz başlıktan okudum gerçekten mucize gibi.benim de eşimin sperm sayısı 18-20 milyon arası değişyor ve hareketlilik çok düşük ileri hareket %5 toplamda %25 hareketli, %75 hareketsiz.yıkama sonrası hız %50ye yükseldi.ilk aşılamam tutmadı 2. aşılamamı 23 nisanda yaptırdım hiç umudum yok diyorum ama sizinkini okuyunca neden olmasın dedim.Bir de keçiboynuzunun faydası oldu mu gerçekten?

İlk etapta zaten doktor yumurtanızın gelişmesi için ilaçlar verecektir direk aşılama yaptırmayın.hem evleneli çok kısa süre olmuş akışına bırakın bence.nacizane fikrim acele etmeyin derim.
Tamam:) çok teşekkür ederim inşALLAH yarinki sonuc pozitif olur :))Ravbim hepimizin dualarini kabul eylesin.Sonucu uarin yazacagim inşALLAH .

Valla canim ben oyle koca kari ilaclarindan hic haz etmem bide saglikciyim esimde dr.. oda hic etmez ama iceceksin dedim vurdum elimi maasaya.. ne ihtimal varsa denicez diye.. ise yariyor yuzde yuz eminim.

canım ben 2 yıllık evliyim.civanperçemini nerden bulabilirim ki . Soğan kürüne başladım. O bitsin içerim.

arslan perçemi aktarcılarda var testere dişli diyeceksin ama.sogan suyuyla içebilirsin bence zararlı olmaz.ibrahim saraçoğlu arslanperçemi kür yaz nete tam tarifi var orda canım.adam çok faydalı diyo.bu çay aynı zamanda hormonlara iyi geldigi için saça da çok iyi gliyormuş.ben içmiştim gerçekten saçlarım baya düzelmişti ve prolaktin hormonum yuksekti onu da düşürmüştü.

slm böyle olanı ilk defa duydum.olmadı derken bir sürpriz olmuş sizin.benimde ilk aşılamayı martın 31 yaptırdım ve 12 gün adet oldum.hiç kan testinede baktırmadım.o kadar yogun adet olupta hamile kalınıyormuş demekki.adetten kaç gun sonra tekrar kanamanız oldu?birde siz keçiboynuzu kürü mu uyguladınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…