- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #23.701
MERHABA BEN 18 INDE CATLATMA IGNEMI OLDUM 21 dede asılama cuma gunu asılamamın 7. gunu oglen test yaptım ertesı gunde yaptım yanı ıgnemın 8. gunu ıgne bende 6 gunde etkısını kaybederdı bu sefer ıgnemı bebek mı bılemedım fıkırlerınız nedır testlerımı yuklıcem
tatlım 18.gün çatlama iğneni olduktan sonra 21 nisan aşılaman mı oldu normalde çatlama iğnesi olduktan bir gün sonra aşılama olunmuyor mu? bende ilk aşılamamı olacağım çarşamba günü kontrolüm var...bu testler gebelik testleri mi,ovulasyon testler mi?
Gebelik testi. Yankis anlamissin bu arada adetten 12. Gün ignemi oldum. Yani ayin 18 inde 1 bck gün sonra asilama oldum bi yumurtam catlamisti diğeri catliyacak boyuttaydi ignemin etkisi ilk ay 6. Gün gitmişti 7. Gün negatif gormustun bu ay devam etti czgi yani iğnenin etkisi her ay vücuttan gitmesi değişir mi ??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok canım eşimde hiç bir sorun yok.ben birkaç kez kimyasal gebelik yaşadım.aşılama Nisan başında yapıldı. Ama adet oldum. Adetimin4. Gününden beri de hala sol yımurtalıpım ağrıyor. Sen ne alemdesin. Bugün bir arkadaşımın daha gebe olduğunu öğrendim. Ben den 1 sene sonra evlendi. Onun adına çok sevindim , ama istediğimi herkes biliyor. Bana acıyarak bakıyorlar bu da beni kahrediuor.
Kızlar ilk gebelik mi olacak nasip olursa ama bence daha gençsiniz.
canım ben 2 yıllık evliyim.civanperçemini nerden bulabilirim ki . Soğan kürüne başladım. O bitsin içerim.bende de çok sonra evlenenler çocuk sahibi bile oldular.kısmet inş bizimde olacak.bence olma ihtimalin yuksek eşinde problem yoksa senn tedavinle kalırsın hamile.arslanperçemi çayı iç canım sen.hormonları dengeye sokuyor.kaç yıllık evlisin.bana da kaç çocuk var diyolar var mı diyo sormuyolar.
0,826
tam bir hayal kırıklığı
Merhaba kızlar bende 5 aylık evliyim bebek istiyoruz geçen ay doktora gittim (gerçi doktor çok ilgisizdi) ve tahlillerime bakar bakmaz tüp bebek merkezine git kadfın doğumda işin yok dedi kistlerim var ama doğumda gidecek doktorların dediğine göre.Sorun fsh 8.89 lh ise 18 lerde.Yumurtlama sorunum varmış .Bugün ilk defa 32 gün oldu adet olmadım hiç bir belirtiside yok.sabah kan tahlilği verdim yarın sonucu alacağım.Acaba önce yumurta çatlatma tedavisinemi başlasam?Bugün yaşlandım sanki stresten ama bir taraftanda düşünüyorum Rabbim imtihan ediyor bizleri şükür sabır ve duayı eksik etmememiz lazım.Rabbim hepinize hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda
Kizima 3. Asilamada hamile kaldim actigim konularda var. Ilk asilamamda tutmuatu ama olmadi 2. Asilama zaten olmamisti 3. De tutmadi.. guyaaaaa.. reglim gectiktensonra yaptirdim test hamile degilim. Okadarda inanmistim.. sonra regl oldum normal hemde sakir sakir..
sonra alakasiz bir donemde gene kanama. Hadi bakalim dedim bebege ugrasirken kist falan yaptim heralde.. ama bi baktikki 6 haftalik boncugum orda.. ben bu tur hikaye anlatanlara hep amann benim basima gelmezki bunlar deyipdurdum. Ama Yasadim.. ben asilamaya cokguvniyorjum ablamda simdi asilamayla hamile kaldi lafaniza takmayin. Ha bu arada yukarida yazan birarkadasa cevap vermek istiyorum ki.. benim 2 gebeligimdede sifir belirti oldu. .
Tamam:) çok teşekkür ederim inşALLAH yarinki sonuc pozitif olur :))Ravbim hepimizin dualarini kabul eylesin.Sonucu uarin yazacagim inşALLAH .İlk etapta zaten doktor yumurtanızın gelişmesi için ilaçlar verecektir direk aşılama yaptırmayın.hem evleneli çok kısa süre olmuş akışına bırakın bence.nacizane fikrim acele etmeyin derim.
merhaba hikayenizi açtığınz başlıktan okudum gerçekten mucize gibi.benim de eşimin sperm sayısı 18-20 milyon arası değişyor ve hareketlilik çok düşük ileri hareket %5 toplamda %25 hareketli, %75 hareketsiz.yıkama sonrası hız %50ye yükseldi.ilk aşılamam tutmadı 2. aşılamamı 23 nisanda yaptırdım hiç umudum yok diyorum ama sizinkini okuyunca neden olmasın dedim.Bir de keçiboynuzunun faydası oldu mu gerçekten?
canım ben 2 yıllık evliyim.civanperçemini nerden bulabilirim ki . Soğan kürüne başladım. O bitsin içerim.
Kizima 3. Asilamada hamile kaldim actigim konularda var. Ilk asilamamda tutmuatu ama olmadi 2. Asilama zaten olmamisti 3. De tutmadi.. guyaaaaa.. reglim gectiktensonra yaptirdim test hamile degilim. Okadarda inanmistim.. sonra regl oldum normal hemde sakir sakir..
sonra alakasiz bir donemde gene kanama. Hadi bakalim dedim bebege ugrasirken kist falan yaptim heralde.. ama bi baktikki 6 haftalik boncugum orda.. ben bu tur hikaye anlatanlara hep amann benim basima gelmezki bunlar deyipdurdum. Ama Yasadim.. ben asilamaya cokguvniyorjum ablamda simdi asilamayla hamile kaldi lafaniza takmayin. Ha bu arada yukarida yazan birarkadasa cevap vermek istiyorum ki.. benim 2 gebeligimdede sifir belirti oldu. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?