Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Valla yumurtlama in olmasi gereken zaman kanamam oldu iste doktora tlfn actim yumurtluyorsundur dedi yok dedim oyle degil baya kanamam var meger hamileymisim.. hatta dr dogurcan hberin yok demisti.. evt keciboynuzu ise yariyor valla.. test edilip onaylandi. :)

Aillah bagışlasın bebeğinizi.ben de hemen içeri geçip keçiboynuzunu kaynatayım:)

slm bence daha çok yenii evlisiniz acele etmeyin.fsh arada stresten yuksek çıkabiliyormuş.bir kere baktırdıysanız bence bir kaç ay baktırın düzenli olarak.bu arada da arslanperçemi çayına başlayın hormonları dengeye sokuyor.benim arkadaşımın ablasınında fsh baya yuksekmiş hamile kalamazsın demişler tüp bebekte olmamış,ona ragmen hamile kalmış kendiliginden.bence önce yumurta büyütücü ilaçları deneyin.birde eşinize test yaptırın.kistler içinde sogan kuru yapın.ben yaptım geçirmiştile :)birde kesinlikle stres yapmayın o çok etkiliyor.3.5 senelik evliyim benim henuz olmadı ben stres yapmıyorum:)Allahın takdiri o isterse imkansız durumda bile olur

Ay seni usuutlandirmak istemem aalinda ben sonra uzulmeni istemem. Ben tedavilerde xok aykiriydim hic doktorlarin kendi verdigi dozlaei kullanmadim mesela bir ilac dediyse ikiseralsim 100 ml ilac dediyse 150 aldim saglik sektorunde oldugum icin kontrollu olarak sansimi artirdim sizlerde deneyin diye demiyorum bunu..
benim kanamam 1 hafta civari surdu ama boyle pelteli pelteli yogun kanamalar olur ya.. aynen oyleydi..normal yogun bir regliydi iste.. az falan degildi kesinlikle hamile demezsin yani.

canım peki göğüslerde hassasiyet falan oldu mu? Ben de adet oldum epey ama , hiç umudum yoktu sen tekrar bana umut oldun.kanaman kaç gün sürdü?

Ay seni usuutlandirmak istemem aalinda ben sonra uzulmeni istemem. Ben tedavilerde xok aykiriydim hic doktorlarin kendi verdigi dozlaei kullanmadim mesela bir ilac dediyse ikiseralsim 100 ml ilac dediyse 150 aldim saglik sektorunde oldugum icin kontrollu olarak sansimi artirdim sizlerde deneyin diye demiyorum bunu..
benim kanamam 1 hafta civari surdu ama boyle pelteli pelteli yogun kanamalar olur ya.. aynen oyleydi..normal yogun bir regliydi iste.. az falan degildi kesinlikle hamile demezsin yani.

canım peki göğüslerde hassasiyet falan oldu mu? Ben de adet oldum epey ama , hiç umudum yoktu sen tekrar bana umut oldun.kanaman kaç gün sürdü?

Goguslerimde sizi falan olmadi sislik falanda olmadi vucut isim bile dusuktu ustune regli oldum.. birtek hatirladigim gogus uclarim dik duruyordu cok.ikincisi akinti
oyle listelerce belirtiler var ya hicbiri olmadi bende.

Evet canım bir kere baktırdım fsh'me.aslan pencesi çayını içiyorum arada.yarın gebelişk çıkmazsa artık soğana evet başlayacağım bir çok kişi etkisini görmüş.İnşALLAH en kısa zamanda güzelmi güzel sağlıklı bebişin olur seninde bibirimize dua edelim hepimiz :) :) :)

Gizem Akdeniz..

6 yaşında

Adana'lı...

2 gündür kayıptı...

Bugün minik cansız bedenine ulaşıldı..

öldürülmüştü...

Çocukların öldürüldüğü ülkede gün aymaz!

çok üzgünüm

Güle güle melek... bizi affet

Son düzenleme:

Slm benim asilamanin 5 . Gunu kahve leke basladi 14. Gunu leke kirmiziya dondu bende 14.gunu beta hcg baktrdm 7.9 cikti 15. Gun kanama basladi 2 gun yogndu sonra az bu gun 5. Gunm normalde cok gelirdi benim adetm asilama sonrasi adet cok gelmezmi neden benim az geldi .yoksa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşlar meraba benim 2. tedavimdeyim igne kullanıyorum birincisinde yumurtam gelişmedi aşılama olamadım..şuan ikinci tedavimdeyim 2. haftadayım ve gene hala bi gelişme yok yumurtalarım gelişmiyo doktorum dozumu yükselttti gene inş bu sefer gelişir.. aranızda benim durumu yaşayan oldumu acaba lütfen yardım edin psikolojim bozuldu artık..

canım bende seninle aynı durumdaydım ben ilk aşılamamı oldum ve 12.gün kanamam oldu yani tutmadı benimde yumurtalarım gelişmiyo puregon igne kullanmıştım ilk dozu 75 ile başladık 5 gün öyle karnımdan igneyi vurduk ve konturole gittigimde doktorum hiç bi gelişme olmadıgını söylemişti dozu 150 ye çıkarttık ve 6 yumurtam gelişmişti düşün bak hiç gelişmezken 6 yumurtam oldu 22m ve 24m oldu digerleride 16 mm di öylelikle aşılamam yapılmıştı sana tavsiyem bu durumda çok sakin olman ve stres yapmaman canım çünkü çok etkiliyo gerçekten bak rahat ol ve düşünmemeye çalış

inan en çok düşünmemeyi istiyorum ama keşke elimde olsa.... benim ilkinde 50 vurdum puregon benimde 3haftaya yakın vurundum son 4 günü 75 vurundum ama gelişmedi ve aşılama iptal oldu.bu seferde ilk 3 gün 50 vurundum sonra 75 yaptı yükseltti hemen dünde kontrolüm vardı gene 112.5 yaptı dün ve bugün 112.5 vurundum.. gelişmedikçe bütün umutlarım kayboluyo sanki.. bi gelişse allahın izniyle.. cevap verdiigin için gerçekten saol bu durumda olan tek ben degilmişim birazda olsun rahatladım allahım yardımcımız olsun ne diyim emeklerimizi boşa çıkarmasın inş..

inş canım bak ben bir sene boyunca klomen ve climen kullandım yanlış ilaç kullanmışım ve doktorumu degiştirdigimde ögrendim bu durumu bu doktorum da bana direk igne verdi ilk defa benim yumurtam çogaldı ve ilk defa yumurta büyüklügü 22 m olmuştu ben hayretler içerisinde şok oldum çok aglıyodum çok yıprandım yumurtalarım büyümüyo diye ama igne başladıgımda canımı sıkmamak için elimden geleni yapıyodum stres insanı çok yıpratıyo canım inş rabbim emekleri boşa çıkarmaz iyi düşün iyi şeyler olsun inş konturolunde herşey yolunda gider canım rabbim yardıncın olsun inş

ya arkadaşlar bu ayın 14ünde aşılama yapmıştım ve dün de test yaptım negatif çktı(((idrar testi. yani aşılamadan 15.gün sonra yapmış oldum testi.eğer tutsaydı kesn çkardı değil mi?????idrar testnde 15.gün çkarmış dye okudm((((lütfen bilgili olanlar yardm edn(((

Yavrucum 7.9 hamilesin demek hemen progestan baslamalisin dokoruna git

Ege unide yaptrdm asilamayi aradm bir bayan cikti biz onu kabl etmiyrz sen hamile deglsn dedi 1 hafta bekle adet olmassan testi tekrarla dedi benim butn guzl duygular yerle bir oldu ne dr gormk istiyrm ne hastahne

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…