- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #23.741
nerde yaşıyosun istanbuldaysan zeynep kamil yada zeytinburnu kadın dogum hastanesıne gıt ssk rapor cıkart asılama ucretsız ılacların yuzdesını oduyrsn bnm ılaclarım 250 tl tuttu
İlk etapta zaten doktor yumurtanızın gelişmesi için ilaçlar verecektir direk aşılama yaptırmayın.hem evleneli çok kısa süre olmuş akışına bırakın bence.nacizane fikrim acele etmeyin derim.
Mrb canim nasilsin ?tekrar doktora gittim hala adet olamadim gerci 16gun bugun.14gun sabah doktora gittim agir pko dedi.diaformin verdi adet sokucu vermiyprum dedi kendiliginden gelmesini bekle bu ay dedi sonraki ay adetliyken gel dedi catlatma icin.ama yinede hersey RABBimin elinde 16gun gecikme hayatimda bir ilk.21baska doktora gidecegim tup bebek prof. Bakalim arrik bu ne diyecek .Oyle umutla gunleein gecmesini bekler oldum :) :) :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar neler yaptınız pozitif olanlar yardımcı olabilirmi 9 günüm kaldı
İnşallah o mutlu haberi alırsınız
ben 36 yaşındayım 14 aydır evliyim çok istiyoruz olmuyor malesef( ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. hormonlar,hsg filmi,tüpler,spermiogram,yumurta takibi vs. tüm tetkikler iyi çıktı ama bunca zaman bekleyerek geçti
şimdi ne yapmalıyım tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. aşılamamı yoksa direk tüp mü her regl oluşumda yıkılıyorum şişmiş gözlerle işe gelmekten utanıyorum artık(
teşekkür ederim,hastane araştırmam lazım kime güvenebilirim bu konuda,devlet hastanesi daha iyi olur sanırım
istanbul anadolu da bildiğiniz dr var mı arkadaşlar??
ben zeynep kamile gidiyorum. 1 asılama yaptırdım zeynep kamılde. toplam 2 asılamam oldu sımdı tupe gecme hakkım oldu rapor asaması ve dınlenmedeyım raporum cıkınca ssk anlasmalı ozel tup bebek merkezındede yaptırabılırım ıstersem zeynep kamıldede devam edebılırım .
inş canım bak ben bir sene boyunca klomen ve climen kullandım yanlış ilaç kullanmışım ve doktorumu degiştirdigimde ögrendim bu durumu bu doktorum da bana direk igne verdi ilk defa benim yumurtam çogaldı ve ilk defa yumurta büyüklügü 22 m olmuştu ben hayretler içerisinde şok oldum çok aglıyodum çok yıprandım yumurtalarım büyümüyo diye ama igne başladıgımda canımı sıkmamak için elimden geleni yapıyodum stres insanı çok yıpratıyo canım inş rabbim emekleri boşa çıkarmaz iyi düşün iyi şeyler olsun inş konturolunde herşey yolunda gider canım rabbim yardıncın olsun inş[/QUOTamin canım saol inş allahım yüzümüzü güldürür..
mrb ben 14 aydır bekliyorum henüz aşılama bile denemedim.ama yumurta takibinde 4,,5 tane 18-21 mm aralığında yumurtam vardı dr um çok şaşırdı ilaç mı kullandın diye,yaşım 36,ben saraçoğlunun incir kürünü yaptım ama adetin 5. günü başladım sadece 10 gün içtim
dr a bunu söyledim,ondandır dedi,ilaç kullanmadan mümkün değil dedi
inşallah hiç gerek kalmaz tüpe,kız kardeşim iki aşılama yaptırdı,eylülde tüp bebeğe karar vermişti ama kendiliğinden hamile kaldı.
bende yarına zeynep kamilin tüp bebek servisinden belgin hn a randevu aldım adetimin üçüncü günü ama belkide önce aşılama denemek isterler ne yapacağımı bilmiyorum( her türlü tahlili yaptırdık hepsi çok iyi çıktı ama 13 ay oldu bekliyoruz hala (
ben zeynep kamile gidiyorum. 1 asılama yaptırdım zeynep kamılde. toplam 2 asılamam oldu sımdı tupe gecme hakkım oldu rapor asaması ve dınlenmedeyım raporum cıkınca ssk anlasmalı ozel tup bebek merkezındede yaptırabılırım ıstersem zeynep kamıldede devam edebılırım .
canım merhaba sana bi sorum olucak tüp bebek te rapor ne işe yarıyo ve raporu almak için neler gerekli acaba bilgilendirirsen sevinirim
Canım oldu mu bebek senin ...
Merhaba arkadaşlar ben 2. aşılamama start verdim.Yumurtaları uyarıcı ilaç kullanıyorum.Haftaya çarşamba doktorum kontrol edecek.Haftasonuna doğru yapılır sanırım aşılamam.Nedense sanki bu iş mucize gibi geliyor.
Bu konuda tecrübelerimizi paylaşalım istiyorum.
Aşılamayla hamile kalanlar varmı aranızda ve onların sorunları nelerdi acaba?
merhabalar bende aranıza yeni katıldım bugün bende 3 senedir adet görememe problemleri yaşıyorum ilk yasmin sonrada diana 35 ve aldacton kullandım bnları 2 yıl kulandım ve geçen sene anne olmaya karar verdim ve ilaçları bıraktım 7 aydırda adet olmadım doktora gittim ve pkos oldumu öğrendim bana ınofolıc ve glucophage 850mg bunları verdi ve birazda kilo ver hamile kalırsın dedi aranızda bu ilaçları kullanan varmı acaba bende zaman kaybetmek istemiyorum daha fazla aşılama yaptrmak istiyorum maliyeti ne kadar bilgi verirseniz sevinirim:2:
hoşgeldin aramıza :) bende yeni aşılama yaptırcam aşılama fiyatı 1000 tl ilaçlarda ortalama 500-1000tl arası tutuyo ilaçlar kişiye göre değişiyo canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?