Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nerde yaşıyosun istanbuldaysan zeynep kamil yada zeytinburnu kadın dogum hastanesıne gıt ssk rapor cıkart asılama ucretsız ılacların yuzdesını oduyrsn bnm ılaclarım 250 tl tuttu

İnşaallah Edirne de oturuyorum biraz daha oyalancam herhalde buradaki doktorla ama önümüzdeki ay giderim. Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Çokteşekkür ederim.Rabbim hepimizi evlat sahibi yapar inşaallah.

İlk etapta zaten doktor yumurtanızın gelişmesi için ilaçlar verecektir direk aşılama yaptırmayın.hem evleneli çok kısa süre olmuş akışına bırakın bence.nacizane fikrim acele etmeyin derim.

Mrb canim nasilsin ?tekrar doktora gittim hala adet olamadim gerci 16gun bugun.14gun sabah doktora gittim agir pko dedi.diaformin verdi adet sokucu vermiyprum dedi kendiliginden gelmesini bekle bu ay dedi sonraki ay adetliyken gel dedi catlatma icin.ama yinede hersey RABBimin elinde 16gun gecikme hayatimda bir ilk.21baska doktora gidecegim tup bebek prof. Bakalim arrik bu ne diyecek .Oyle umutla gunleein gecmesini bekler oldum :) :) :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

saol canım iyiyim.benim de 2. aşılamam da negatif.bir süre hiç bir şey yapmayacağım kendi haline bırakacağım.içimden bir ses doğal yoldan hamile kalacağımı söylüyor.beklicem bir süre.eşim de ilaçlarını kullanıyor faydası olacağını düşünüyorum.Allahım hepimzin gönlündekini nasip etsin.

merhaba arkadaşlar ben de yarın aşılama oluyorum, az önce doktordan geldim yarın adetimin 9. günü cok erken değil mi aşılama için? yumurta bir tane oda 22mm olmuş catlatma iğnemi oldum 22 saat sonra aşılama yapacak bu da erken değil mi sizce? lütfen cevap verin

Kızlar neler yaptınız pozitif olanlar yardımcı olabilirmi 9 günüm kaldı

İnşallah o mutlu haberi alırsınız
ben 36 yaşındayım 14 aydır evliyim çok istiyoruz olmuyor malesef( ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. hormonlar,hsg filmi,tüpler,spermiogram,yumurta takibi vs. tüm tetkikler iyi çıktı ama bunca zaman bekleyerek geçti
şimdi ne yapmalıyım tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. aşılamamı yoksa direk tüp mü her regl oluşumda yıkılıyorum şişmiş gözlerle işe gelmekten utanıyorum artık(

bence siz direk tüp bebeğe yönlenin 36 yaşındasınız kaybedicek 1 ayınız bile olmamalı şu anda yasal olarak 2 embrıyo transfer hakkınız var

teşekkür ederim,hastane araştırmam lazım kime güvenebilirim bu konuda,devlet hastanesi daha iyi olur sanırım
istanbul anadolu da bildiğiniz dr var mı arkadaşlar??

ben zeynep kamile gidiyorum. 1 asılama yaptırdım zeynep kamılde. toplam 2 asılamam oldu sımdı tupe gecme hakkım oldu rapor asaması ve dınlenmedeyım raporum cıkınca ssk anlasmalı ozel tup bebek merkezındede yaptırabılırım ıstersem zeynep kamıldede devam edebılırım .

inşallah hiç gerek kalmaz tüpe,kız kardeşim iki aşılama yaptırdı,eylülde tüp bebeğe karar vermişti ama kendiliğinden hamile kaldı.
bende yarına zeynep kamilin tüp bebek servisinden belgin hn a randevu aldım adetimin üçüncü günü ama belkide önce aşılama denemek isterler ne yapacağımı bilmiyorum ( her türlü tahlili yaptırdık hepsi çok iyi çıktı ama 13 ay oldu bekliyoruz hala(

Merhaba cnm ben 2.5 senedir bekliyorum işte hala gelmedi😊😊 ilk tedavim tüp bebek ile başladık ama yumurta gelişmedi 2. Deneme yine yüp bebek diye başladık tek yumurta olusunca dr masraf yapmayın bosta cıkabilir aşılama yapalım dedi kabul ettim bekliyorum bi hafta kaldı ben daha 22 yaşındayım inşallah hakkında hayılısı olur en iyisi garantisi tüp bebek bu ay tutmazsa temmuzda tüp bebek denemeyi düşünüyorum tekrar nasip bakalım seninde hakkında hayırlısı olsun🙏🙏❤

canım merhaba sana bi sorum olucak tüp bebek te rapor ne işe yarıyo ve raporu almak için neler gerekli acaba bilgilendirirsen sevinirim

canım merhaba sana bi sorum olucak tüp bebek te rapor ne işe yarıyo ve raporu almak için neler gerekli acaba bilgilendirirsen sevinirim

rapor cıkarınca devlet hastanelerınde 400 tl odeyerek ve ılacların az payını odeyerek tup bebek yaptırabılıyosun yanı en fazla 1500 tl ye tup bebek yaptırıyosun. 3 yıllık evli olma 23 yasındna buyuk 40 dan kucuk olma sskda 900 gun prım olması gıbı sartları var goggle ssk tup bebek raporu ıcın gerekenler yazarsan ayrıntılı cıkar. gozunuz korkmasın ama kolay gıdıyo tabı bıde eger cok buyuk problemınız yoksa bızım gıbı 2 kere asılama yapılması sartı var

arkadaşlar bugün aşılamamın 9 uncu günü.meraktan idrar testi yaptım ve yine negatifleri gördüm. maalesef yine olmadı...30 mayıs yani haftaya cuma test günüm..kan tahlili bile yaptırmayı düşünmüyorum..sonucun değişeceğini sanmıyorum.hiç bir belirti yok zaten..sadece kabızlık.sağ göğüste bazen acıma ve sağ kasıkta çok az batma ara sıra...bir umudum daha son buldu....herşeyin hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor artık elimden..

Canım oldu mu bebek senin ...

merhabalar bende aranıza yeni katıldım bugün bende 3 senedir adet görememe problemleri yaşıyorum ilk yasmin sonrada diana 35 ve aldacton kullandım bnları 2 yıl kulandım ve geçen sene anne olmaya karar verdim ve ilaçları bıraktım 7 aydırda adet olmadım doktora gittim ve pkos oldumu öğrendim bana ınofolıc ve glucophage 850mg bunları verdi ve birazda kilo ver hamile kalırsın dedi aranızda bu ilaçları kullanan varmı acaba bende zaman kaybetmek istemiyorum daha fazla aşılama yaptrmak istiyorum maliyeti ne kadar bilgi verirseniz sevinirim:2:

26 mayıs :)) ben de dün ilk aşılamamı yaptırdım... 32 yaşındayım ve doktorumun dediğine göre sebebi belli olmayan infertilite imiş durumumuz... 2 hafta sonra yapılacakmış gebelik testi şimdiden heyecandan ölüyorum... 2 kere aşılamadan sonra tüp bebeğe yönlendirileceğim inşallah ilkinde tutar ... eşim fazla heyecanlandığımı söylüyor onun için sizinle paylaşayım dedim... uykularım kaçıyor yaa :18:

hoşgeldin aramıza :) bende yeni aşılama yaptırcam aşılama fiyatı 1000 tl ilaçlarda ortalama 500-1000tl arası tutuyo ilaçlar kişiye göre değişiyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…