- 23 Mayıs 2009
- 14.598
- 16.140
- 823
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #23.941
8x75ml kullandım 600 ünitelik kutunun tamamını yani.. belki bende de ikinci kutu ya geçiş olsa daha iyi sonuç alırdım 22cm ye ulaşmalı nitekim yumurtalar, bildiğim kadarıyla..benimkilerin o ebata ulaştığını sanmıyorum.. son kontrolde tamam denip aşılama için ovitrelleye başlatıldı, boyutu kaç oldu bilemedim hiç, tabi sormayıda akıl edemedim
kızlar 2-3 gün içinde adet olcam sonra aşılamaya başlıcaz ama aklıma takıldı bu tedavi sırasında oruç tutmama engel durum olcakmı
kızlar 2-3 gün içinde adet olcam sonra aşılamaya başlıcaz ama aklıma takıldı bu tedavi sırasında oruç tutmama engel durum olcakmı
Ayni soru benimde kafi kurcaliyor...
bende bi iki gun icinde adet olup asilama surecine basliycam ama orucumu tutamamak kafama cok takiliyor bi ay daha geciktirmekmi yoksa tedavimi? Rapor icin gittigimde sordum yardimciya ramazana dek geliyor gobekten bakma sansiniz varmi bu surecte direk net bir hayir cevabi aldim! Usteliyemedim bile ilaclari iftarla sahura ayarliyabilirmiyiz diye bile soramadim o kesin ve net hayira... simdi kafami kurcaliyan orucmu tedavimi gonlum oruc diyor ama rapor 6aylik yas ilerlio cift taraf sorunlar derkn tedavi aksatmayin dio sim ailem:-(
bende 1 ay geciktirsem diye düşünüyorum bunca zaman bekledik 1 ay daha bekleriz doktor tutamazsın derseAyni soru benimde kafi kurcaliyor...
bende bi iki gun icinde adet olup asilama surecine basliycam ama orucumu tutamamak kafama cok takiliyor bi ay daha geciktirmekmi yoksa tedavimi? Rapor icin gittigimde sordum yardimciya ramazana dek geliyor gobekten bakma sansiniz varmi bu surecte direk net bir hayir cevabi aldim! Usteliyemedim bile ilaclari iftarla sahura ayarliyabilirmiyiz diye bile soramadim o kesin ve net hayira... simdi kafami kurcaliyan orucmu tedavimi gonlum oruc diyor ama rapor 6aylik yas ilerlio cift taraf sorunlar derkn tedavi aksatmayin dio sim ailem:-(
aşılamalr niye tutmadı sorun neydikızlar 2 asılama gecırmıs tupe gecmıs bırı olarak oruc zor gıbı adetle baslanacak adet bıtınce eger hergun muayeneye gıdersenız usg aletıne jel surduklerı ıcın oruc bozuluyo. hergun gıtmezsenız muayene olmayan gunlerde tutarsınız. asılamadan sonra sonuca kadar sıze kalmıs. bende aynı durumdayım 2 ay once asılama yaptırdım dr 2 ay ara verdı ramazana denk geldı herseyde bır hayır vardır. ben suan tutuyorum adet olcam bugun yarın o zaman bırakıcam orucu transferden sonrada tutmucam cok uzuluyorum ama negatıf etkı yapmasını ıstemıyrm. ıyı bakılmamız gerek. sonra tutarız borclarımızı
bende 1 ay geciktirsem diye düşünüyorum bunca zaman bekledik 1 ay daha bekleriz doktor tutamazsın derse
aşılamalr niye tutmadı sorun neydi
bende bi problem yok eşimde sayı normal morfoloji kötü. zaten asılamada sans cok az 1. tutmadı 2. yi de 2.5 ay once yaptırdım yaptırdıktan 3 gun sonra 24 yasında erkek kardesımı trafık kazasında kaybettım uzuntuden kahroldum tutması mucızeydı zaten. sımdı tupe gectım
kızlar 2 asılama gecırmıs tupe gecmıs bırı olarak oruc zor gıbı adetle baslanacak adet bıtınce eger hergun muayeneye gıdersenız usg aletıne jel surduklerı ıcın oruc bozuluyo. hergun gıtmezsenız muayene olmayan gunlerde tutarsınız. asılamadan sonra sonuca kadar sıze kalmıs. bende aynı durumdayım 2 ay once asılama yaptırdım dr 2 ay ara verdı ramazana denk geldı herseyde bır hayır vardır. ben suan tutuyorum adet olcam bugun yarın o zaman bırakıcam orucu transferden sonrada tutmucam cok uzuluyorum ama negatıf etkı yapmasını ıstemıyrm. ıyı bakılmamız gerek. sonra tutarız borclarımızı
Bisey daha sorabilirmiyim aslinda asilama olan herkese sormaknistiyorum asilamada agri aci sanci oluyormu, o sandalye oldukca kotu hissetiriyor zaten birde agri eslik ederse....? Uykularim kaciyor
Nix arkadasim cevabin icin tsk ederim.
ama sikisik olmak bizim icin islemi zorlastirmazmi idrara sikisikken spekulum takilirsa hepten sikismazmi insan:-((
Bgun asilama olan arkadas ismini unuttum tecrubelerini yazarmisin? Insallah tez zamanda hepimiz guzel haberleri aliriz
zaten drlar sıkısık olmayı şart koşuyor. zor oluyor aşılamadan sonra çişi tutmakta zor ama bu şart yani bizim keyfimize kalan bişey değil
Ben de ilk defa duyuyorum idrara sıkışık olmak gerektiğini ne gibi bir katkısı var acaba
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben de geçen cuma aşılama oldum yani bugün 4 .gün.Beni 10-15 dk yatırdılar.Merak ediyorum sizi de hemen kaldırdılar mı?Bir de ilişki önerdi mi doktorunuz?Ben de sıkışık yaptırdım aşılamayı ama ultrasonla filan hiç bakmadı doktor aşılamayı yaparken
bende yaklaşık 15-20 dakika yattım. ilişki önerdiaşılamadan sonra 3 gün boyunca. dr aşagıda asılamayı yaparken hemsire ultrasonu karnına tutması lazım oyle olmadımı benım ıkısındede hemsıre karnıma usg yı tuttu dr ekrandan bakarak yaptı. tutmadı asılamalarım orası ayrı takma kafana o yuzden . hersey tam yapılsdada tutmayınca tutmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?