Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar merhaba bende 5 gün femera diye bir hap kullandim sabah aksam pazartesi kontrolum var hafta ici asilamam olur tahminimce herkese igne veriliyor bana neden hap vermis olabilir sizce? Buarada Uludag üniversitesinde yaptiriyorum bu ilk asilamam eger olmazsa 1 kerede daha yapacaklar olmazsa tup bebek problem esimde sayi iyi de morfoloji %1 hayirlisi ins.olur

selam kızlar..aşılama için kanuni sultan süleymana gidiyorum..temmuz ayının 2sinde hasta olsum..adetin 3.günü tekrar gittim...sarophane verdi yumurta için ve dosyam oluşturuldu bütün evraklarımı teslim ettim..bugün için randevu vermişti gittim sabahtan..20cm büyüklüğünde bir yumurtam oluşmuş..dr gün aşırı ilişki verdi ve 22temmuzda tekrardan çağırdı...anladığım şu aşılama hangi aşamada olacak...gün aşırı ilişki niye verildi..soramıyorsunda o kadar yoğunlar ki..çekiniyosun soru sormaya...

merhaba kizlar,

benimde asilama yontemiyle olan bir evladim var Allahim bagislasin...ultrasonla filan bakarak asilamayi yapmadi doktor banada...tutacagi varsa tutuyor Rabbim buyuk...

yanliz asilamadan sonra cinsel iliski oneriyor bazi doktorlar, dikkate almakta fayda var...birde cinsel iliskiden sonra ayaklarinizi havaya kaldirip bekleyin 20-30 dakika kadar...asilamadan sonrada 20-30 dakika kadar bekleyin...

Rabbim insaAllah hepimizin gonlundekini versin hayirlisiyla...

Allah bağışlasın ilk aşılamamıydı sorun neydi

Allah bağışlasın ilk aşılamamıydı sorun neydi

esimde hareketli sperm sorunu bendede yumurtlama sorunu...yani cok gec olusuyordu yumurta ayni buyuklukte kaliyordu..klomen kullandim ilk 6 ay dogal yoldan denedik olmadi...sonra rahim filmi cekildim cok sukur temiz cikti...daha sonra hemen asilama denedik ve cok sukur tuttu...kendimi cok korudum agir is yapmadim...hatta evde dogru durust yemek bile yapmadim, bi yerlere uzanmadim kendimi yormadim yani...

bendeki tek gebelik belirtisi ise asiri halsizlik ve uyku haliydi..az bucuk baska seylerde hissetmisimdir belki ama normaldede hani bagiursak hareketini filan hissediyoruz..onem vermedim...ama en onemli gorunur sey uykulu olmamdi kesinlikle...

sen ne zamandir istiyorsun? sorununuz nedir?

1 yıldır istiyoruz bizim sorunda hareketli spermlerin düşük olması bugün aşılamanın 10. günündeyim
gece ilişki sırasında karnıma ağrı girdi ilişkiyi bıraktık wcye giitim peçeteye kan geldi çok korktum sabah doktoru aradım zorlamayla olmuş olabilir şu anda devam etmiyosa sorun yoktur dedi

asilamadan 10 gun sonra iliski??? hani zevk icinse birsey diyemiycem ama bebek icinse gereksiz oluyor bu durumda..cunku asilamanin oldugu gunden sonra tavsiye ediyorlar...catlatma ignesi kullanildimi sana asilamadan once???

asilamadan 10 gun sonra iliski??? hani zevk icinse birsey diyemiycem ama bebek icinse gereksiz oluyor bu durumda..cunku asilamanin oldugu gunden sonra tavsiye ediyorlar...catlatma ignesi kullanildimi sana asilamadan once???

çatlatma iğnesi kullandım doltor 10 gün boyunca gün aşırı ilişki dedi dün gecede sonuncusuydu işte ama korkudan yarım kaldı

çatlatma iğnesi kullandım doltor 10 gün boyunca gün aşırı ilişki dedi dün gecede sonuncusuydu işte ama korkudan yarım kaldı

canim catlatma ignesi zaten 36 saat icinde catlatiyor yumurtayi diye biliyorum..yumurtanin dollenebilme zamani 24 saat. spermin icerde kalma suresi 48 saat diye biliyorum..bu duruma gore 10 gun cok uzun gibi geldi bana...gerci birden fazla yumurtan olusmussa ve catlama ihtimali varsa doktorun dedigi olabilir...sizinki tutmussa zaten ilk gunlerde tutmustur canim, bekle bakalim adet gununu..umarim hamilesindir...

1 yumurtam vardı inşallah dediğin gibi ilk günlerde tutmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…