Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam. zor geçti derken ne oldu ki korkutacak kadar? merak ettim çünkü ben de aşılama olacağım muhtemelen bu ay.
Cm rahmime girmedi cubuk dok zorladı ondan kötü geçdi geçen haftada 2 ci aşılamam oldu çok şükür iyi geçdi ilkine göre dok çok titizlikle yapdı bu sefer hiç anlamadım 10 da kan sonucum var innş tutar bu sefer

allah hayırlısını nasip etsin benimde bir arkadaşım liv hospıtale gitti hem fiyat uygun hem de doktorlar oldukçe tecrübeli

Canım ben klomen tedavisine cevap veremediğim için 3 ay femara kullandım. Femara iğneye göre daha kontrollü yumurtlamanı sağlıyor. Yarın sabah aşılama için ankara hrs hastanesine gidicem. Bu ilk aşılama olacak biraz tedirginim 1 yıldır uğraşıyoruz rahim duvarı ince diye femara kullandım adetin 13. Günü gittim yumurtam 22mm rahim duvarım 7.3 mm dedi. Sinirlerim çok bozuk aşılama tutmazsa bi süre ara vermeyi düşünüyorum. Inşallah tutar sizden dualarınızı bekliyorum. Tüm anne adaylarına ve anne olmak isteyenlere sabır ve kolaylık diliyorum.

merhaba kızlar bugün adetimin 4. günü ilk aşılama tedavime başlayacaktım fakat doktor yumurtalığında basit kistim olduğunu söyleyip doğum kontrol hapı verdi ((( ilaçlarımı almıştım bi sonraki aya kaldım bu kist geçer mi aynı durumda olan var mı...

merhabalar kızlar benim asılamanın 6.günü ama 4 gün günde bi kere pembe lekeler geldi sizce ne ola bilir korkuyorum bende herhangi bi sorun yok ama esimde sperm düşüklügü var doktorum tutma ihtimali biraz düşük dedi ne yapacagım bilmiyorum hiç belirtimde yok

E="hazal85, post: 36920771, member: 570415"]merhaba kızlar bugün adetimin 4. günü ilk aşılama tedavime başlayacaktım fakat doktor yumurtalığında basit kistim olduğunu söyleyip doğum kontrol hapı verdi ((( ilaçlarımı almıştım bi sonraki aya kaldım bu kist geçer mi aynı durumda olan var mı...[/QUOTE]
Canim geçer hic merak etme.kistle bile hamile kalan var kardesimin esi boyle kaldi.daha önceleri bende yasadim ilacla tedavi oluyor.

Doktorlari zaten anlamiyorum. Umut vermiyorsunuz bari umudu kirmayin de mi. Hem sen kardesim isini yap verecek olan Allah. Insallah Mevlam mucizeni gonderir de o doktor da mor olur... sevgiler :)

Kızlar yardım edin bana gitgide umutsuzluğa kapılıyorum.6 ay arayla 1 kimyasal 1 dış gebelik geçirdim.Dış gebelikten sonra 3 ay korunma sürecini henüz atlattım ve benim yoğun isteğim üzerine araştırma sürecine girdik.Eşimde sperm sayısı çok düşük total 5 milyon hareketlilik %48 ve morfoloji % olması gerekirken normal bizde %1. Bu değerlerle aşılama olur mu sizce yoksa direk tüp bebek mi?Ayrıca ben de de 3 faktörde kan pıhtılaşması çıktı.Rahim filmini yeni çektridim dr görmedi ama CD de bakıyorum tüpler açık görünüyo ama dış gebeliği geçirdiğim tüpte bi kitle gibi bişey görüyorum.Kafam çok karışık Dr randevusuna 8 gün var daha.Allahım yardım et...

Doktorlari zaten anlamiyorum. Umut vermiyorsunuz bari umudu kirmayin de mi. Hem sen kardesim isini yap verecek olan Allah. Insallah Mevlam mucizeni gonderir de o doktor da mor olur... sevgiler :)
cok sagol cnm tesekür ederim inş allahım nasip ederde olurbende merakla bekliyorum sonuc ins olumlu olur

cnm benim esiminde sperm sayısı cok düşük ben bu ay asılama yaptırdım sperm normal sayı 5milyondu yıkama işleminden sonra 2 milyon kaldı ama yaptı dotorum normale göre tutma ihtimali düşük ama neden olmasın rabbim nasip ettikten sonra 1 sperm yine yeter cnm benm cok zor bi sürecten geciyoruz sadece bize inanc ve sabır lazım ins bunlarıda atlatacagız

Daha sonucu öğrenmene ne kadar var canım? ;İnşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın.Allah yardımcımız olsun hepimizin

Daha sonucu öğrenmene ne kadar var canım? ;İnşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın.Allah yardımcımız olsun hepimizin
amin cnm inş bizde kavusuruz bebeklerimize valla cnm benim bu ayın 25 asılama yaptıralı 15 gün olacak ama test yapmaya korkuyorum hayalkırıklıgı yasamaktan ben adet günümü beklicem olmazsa öyle yapacam test rabbim biran önce isteyen dileyen kim varsa nasip etsin cok zor bişe insan yasıyınca anlıyor ne kadar zor oldugunu

kızlar bu aşılamayı devlet karşılıyormu özel hastanede bile olsa? hiç bi bilgim yok bu konuyla ilgili beni aydınlatırmısınız

olmadı cnm adet oldum bugün

arkadaşlar z.k hastanesinde aşılama işlemi yaptıracağız. son bir evrağım kaldı rahim filmi onuda haftaya yaptırcağım.fakat şunu sormak istiyorum ...acaba rahim filminden hemen sonra aşılama yaparlarmı yoksa ekstra bazı şeylerde istiyceklermi bizden?ve ben z.k evraklarıyla tutmazsa özelde yaptırdığım takdirde indirimli olurmu?lütfen bilgi verirmisiniz?son olarak bir şey daha rahim filmi çektircem anestezi olmadan çoka ğrı ve acı olucakmı

Merhaba arkadaşlar ben yeniyim burada ve bir şey sorucam. 18 gün önce laparoskopi yapıldı bana ve sonrasında lekelenmeler oldu ve bu lekelenmeler regl olmama kadar sürdü. o yüzden regl tarihimin başlangıcını tam anlayamadım. Aşılama için iğnelere başladığım gün hastalığımın 3. günü diye tahmin ederken ilk iğne günümde reglim arttı. Yani ben iğneye reglimin 1. yada 2. günü başlamış oldum galiba . Sizce ne olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…