- 11 Mart 2014
- 77
- 26
- 18
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #23.981
selam bende onumuzdekı ay asılama olacagım ılaçların çok yan etkısı oluyor mu..selam arkadaşlar bende kanunide gonca hanıma aşılamam olcak 2 ci aşılamam ve çok korkuyorum 1 ci aşılamam zor geçdi
selam arkadaşlar bende kanunide gonca hanıma aşılamam olcak 2 ci aşılamam ve çok korkuyorum 1 ci aşılamam zor geçdi
Evet cm igneler mide bulantısı yapıyo bide kokulara karşı hassasiyet oldu benimselam bende onumuzdekı ay asılama olacagım ılaçların çok yan etkısı oluyor mu..
Cm rahmime girmedi cubuk dok zorladı ondan kötü geçdi geçen haftada 2 ci aşılamam oldu çok şükür iyi geçdi ilkine göre dok çok titizlikle yapdı bu sefer hiç anlamadım 10 da kan sonucum var innş tutar bu seferselam. zor geçti derken ne oldu ki korkutacak kadar? merak ettim çünkü ben de aşılama olacağım muhtemelen bu ay.
Cm rahmime girmedi cubuk dok zorladı ondan kötü geçdi geçen haftada 2 ci aşılamam oldu çok şükür iyi geçdi ilkine göre dok çok titizlikle yapdı bu sefer hiç anlamadım 10 da kan sonucum var innş tutar bu sefer
Sagol cm innş bu sefer rabbim nasip ederallah hayırlısını nasip etsin benimde bir arkadaşım liv hospıtale gitti hem fiyat uygun hem de doktorlar oldukçe tecrübeli
Kızlar merhaba bende 5 gün femera diye bir hap kullandim sabah aksam pazartesi kontrolum var hafta ici asilamam olur tahminimce herkese igne veriliyor bana neden hap vermis olabilir sizce? Buarada Uludag üniversitesinde yaptiriyorum bu ilk asilamam eger olmazsa 1 kerede daha yapacaklar olmazsa tup bebek problem esimde sayi iyi de morfoloji %1 hayirlisi ins.olur
Doktorlari zaten anlamiyorum. Umut vermiyorsunuz bari umudu kirmayin de mi. Hem sen kardesim isini yap verecek olan Allah. Insallah Mevlam mucizeni gonderir de o doktor da mor olur... sevgiler :)merhabalar kızlar benim asılamanın 6.günü ama 4 gün günde bi kere pembe lekeler geldi sizce ne ola bilir korkuyorum bende herhangi bi sorun yok ama esimde sperm düşüklügü var doktorum tutma ihtimali biraz düşük dedi ne yapacagım bilmiyorum hiç belirtimde yok
cok sagol cnm tesekür ederim inş allahım nasip ederde olurbende merakla bekliyorum sonuc ins olumlu olurDoktorlari zaten anlamiyorum. Umut vermiyorsunuz bari umudu kirmayin de mi. Hem sen kardesim isini yap verecek olan Allah. Insallah Mevlam mucizeni gonderir de o doktor da mor olur... sevgiler :)
cnm benim esiminde sperm sayısı cok düşük ben bu ay asılama yaptırdım sperm normal sayı 5milyondu yıkama işleminden sonra 2 milyon kaldı ama yaptı dotorum normale göre tutma ihtimali düşük ama neden olmasın rabbim nasip ettikten sonra 1 sperm yine yeter cnm benm cok zor bi sürecten geciyoruz sadece bize inanc ve sabır lazım ins bunlarıda atlatacagızKızlar yardım edin bana gitgide umutsuzluğa kapılıyorum.6 ay arayla 1 kimyasal 1 dış gebelik geçirdim.Dış gebelikten sonra 3 ay korunma sürecini henüz atlattım ve benim yoğun isteğim üzerine araştırma sürecine girdik.Eşimde sperm sayısı çok düşük total 5 milyon hareketlilik %48 ve morfoloji % olması gerekirken normal bizde %1. Bu değerlerle aşılama olur mu sizce yoksa direk tüp bebek mi?Ayrıca ben de de 3 faktörde kan pıhtılaşması çıktı.Rahim filmini yeni çektridim dr görmedi ama CD de bakıyorum tüpler açık görünüyo ama dış gebeliği geçirdiğim tüpte bi kitle gibi bişey görüyorum.Kafam çok karışık Dr randevusuna 8 gün var daha.Allahım yardım et...
Daha sonucu öğrenmene ne kadar var canım? ;İnşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın.Allah yardımcımız olsun hepimizincnm benim esiminde sperm sayısı cok düşük ben bu ay asılama yaptırdım sperm normal sayı 5milyondu yıkama işleminden sonra 2 milyon kaldı ama yaptı dotorum normale göre tutma ihtimali düşük ama neden olmasın rabbim nasip ettikten sonra 1 sperm yine yeter cnm benm cok zor bi sürecten geciyoruz sadece bize inanc ve sabır lazım ins bunlarıda atlatacagız
amin cnm inş bizde kavusuruz bebeklerimize valla cnm benim bu ayın 25 asılama yaptıralı 15 gün olacak ama test yapmaya korkuyorum hayalkırıklıgı yasamaktan ben adet günümü beklicem olmazsa öyle yapacam test rabbim biran önce isteyen dileyen kim varsa nasip etsin cok zor bişe insan yasıyınca anlıyor ne kadar zor oldugunuDaha sonucu öğrenmene ne kadar var canım? ;İnşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın.Allah yardımcımız olsun hepimizin
olmadı cnm adet oldum bugünamin cnm inş bizde kavusuruz bebeklerimize valla cnm benim bu ayın 25 asılama yaptıralı 15 gün olacak ama test yapmaya korkuyorum hayalkırıklıgı yasamaktan ben adet günümü beklicem olmazsa öyle yapacam test rabbim biran önce isteyen dileyen kim varsa nasip etsin cok zor bişe insan yasıyınca anlıyor ne kadar zor oldugunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?