- 13 Ekim 2014
- 35
- 8
- 13
- 31
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #24.001
Ilk aşılamam yapıldı yarın sonuç alicam eşinde ve bende bi problem yok yumurta gelişimi sıkıntılı oda iğnelerle düzeldi bakalım sonucun ne olacakMerhaba arkadaşlar ben 2. aşılamama start verdim.Yumurtaları uyarıcı ilaç kullanıyorum.Haftaya çarşamba doktorum kontrol edecek.Haftasonuna doğru yapılır sanırım aşılamam.Nedense sanki bu iş mucize gibi geliyor.
Bu konuda tecrübelerimizi paylaşalım istiyorum.
Aşılamayla hamile kalanlar varmı aranızda ve onların sorunları nelerdi acaba?
arkadaşlar z.k hastanesinde aşılama işlemi yaptıracağız. son bir evrağım kaldı rahim filmi onuda haftaya yaptırcağım.fakat şunu sormak istiyorum ...acaba rahim filminden hemen sonra aşılama yaparlarmı yoksa ekstra bazı şeylerde istiyceklermi bizden?ve ben z.k evraklarıyla tutmazsa özelde yaptırdığım takdirde indirimli olurmu?lütfen bilgi verirmisiniz?son olarak bir şey daha rahim filmi çektircem anestezi olmadan çoka ğrı ve acı olucakmı
ayyy inş bende acı falan hissetmem.içim rahatladı biraz olsun :)teşekkür ederimMerhaba arkadaşım , rahim filmi bende çektirdim. korkacak hiçbirşey yok iki dakikalık bir işlem , dayanılmayacak bir acı değil ben anestezi olmamıştım. Hemen sonrasında da aşılama yaparlar bence .
98 milyonla aşılamam yapıldı cnm senin kacMerhaba kızlar kaç milyon sperm ile aşılama oldunuz bende bugün yaptırdım merak ediyorum
Canim sonuç ne senin benimde 76 milyon dedi98 milyonla aşılamam yapıldı cnm senin kac
arkadaşlar ben de aşılama yaptırmayı düşünüyorum 3 ay klomeen bitti ama bebiş yok dr artık aşılama dedi.medipol megaya gidiyorum ben.aşılama bana ne kadara mal olur acaba çok pahalı bir şey mi
Arkadaslar bende kasimda asilama yaptiracaklardan biriyim cok korkuyorum devlette yaptirmaya ancak imkanim var o da beni biraz tedirgin ediyor hayirlisiyla hepimiz bebislerimizi kucagimiza ins alalimkasım 2014 ayında tüp bebek ya da aşılama yaptıracak arkadaşları topiğimize bekliyoruz. aşama aşama gün gün birbirimizi takip edip süreçlerimizi detaylarıyla paylaşıyoruz :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...tup-bebek-yaptiracak-butun-arkadaslar.763630/
Canim ne oldu adet olmadin inşallah bende asilamay basladim bu ay igne kullaniyorum simdi bakalim inşallah hamile kaliriz bu de herhalde bu siteye kimse girmiyo sanirimselam arkadaşlar..bende yeni katıldım gruba çünkü en mantıklı ve birbirini anlayan bir site burası..
ben 32 yaşındayım 7 yıllılk evlıyız ve son 1 yıldır çocuk istiyoruz.. ancak doktor kontrolünde 2.ayımız..henüz hsg istemedi doktorumuz ancak iki aydır klomen ve ovitrelle ile yumurtlamam inceleniyor..bu ay yumurtam 28inde çatladı ve biz gün aşırı ilişki ile adetimi bekliyorum..tabiki inşallah adet olmam ve buraya hamileyim diyede yazarım..
doktorumuz klomen ve ovitrelle ile tedaviyi 2ay daha devam ederiz dedi ama ben açıkçası endişeliyim bu beklemek mantıklı mı? yoksa direk tüp bebeğemi geçmeliyiz?
Ben henüz adet olmadım tatlım gerilim artarak bekliyorum inşallah gelmez..senin durumun ne?ne kadar zamandır düşünüyosunuz?Canim ne oldu adet olmadin inşallah bende asilamay basladim bu ay igne kullaniyorum simdi bakalim inşallah hamile kaliriz bu de herhalde bu siteye kimse girmiyo sanirim
Rahat olmak onemliymis ben cuma gittim doktora 10tane igne verdi gobegimden vuruyorum carsamba takip icin gidecem bisey soracagim bu igne yumurta artisi yapiyor mu bi de adetliyken baslaniyor degil miBen henüz adet olmadım tatlım gerilim artarak bekliyorum inşallah gelmez..senin durumun ne?ne kadar zamandır düşünüyosunuz?
Ben 26yasindayim 1.5 yillik evliyim 7audir istiyoruz esimde yavaslik problemi var o yuzden doktor asilama onerdi ve basladik hayirlisiyla insallah bu ay tutar ve tekrarina ihtiyac kalmazBen henüz adet olmadım tatlım gerilim artarak bekliyorum inşallah gelmez..senin durumun ne?ne kadar zamandır düşünüyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?