Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ilk aşılamam yapıldı yarın sonuç alicam eşinde ve bende bi problem yok yumurta gelişimi sıkıntılı oda iğnelerle düzeldi bakalım sonucun ne olacak

Merhaba arkadaşım , rahim filmi bende çektirdim. korkacak hiçbirşey yok iki dakikalık bir işlem , dayanılmayacak bir acı değil ben anestezi olmamıştım. Hemen sonrasında da aşılama yaparlar bence .

ARKADAŞLAR BEN BİŞİ DAHA SORUP FİKRİNİZİ ALMAK İSTİYORUM?AŞILAMA YAPTIRICAM Bİ KAÇ HAFTAYA KADAR YAPARLAR SANIRIM... BUNUN İÇİN SÜREKLİ YATMAM GEREKİCEKMİ?ÇALIŞAN BİRİSİYİM İŞYERİYLE ALAKALI SORUN OLUR SÜREKLİ ZATEN İZİN ALDIM SİZCE NAPMALIYIM ?yoksa 1-2 günde olucak birşey mi? kaç gün izinli olmama yeterli olur acaba ?

Merhaba arkadaşım , rahim filmi bende çektirdim. korkacak hiçbirşey yok iki dakikalık bir işlem , dayanılmayacak bir acı değil ben anestezi olmamıştım. Hemen sonrasında da aşılama yaparlar bence .
ayyy inş bende acı falan hissetmem.içim rahatladı biraz olsun :)teşekkür ederim

arkadaşlar ben de aşılama yaptırmayı düşünüyorum 3 ay klomeen bitti ama bebiş yok dr artık aşılama dedi.medipol megaya gidiyorum ben.aşılama bana ne kadara mal olur acaba çok pahalı bir şey mi

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım benimde yarın adetimin 2.gunu ve aşılama için gidiceğim inşallah ilk önce neler yapılıyor acaba çok merak ediyorum tecrübeli arkadaşlarım yardımcı olurlarsa çok sevinirim

Arkadaslar bende kasimda asilama yaptiracaklardan biriyim cok korkuyorum devlette yaptirmaya ancak imkanim var o da beni biraz tedirgin ediyor hayirlisiyla hepimiz bebislerimizi kucagimiza ins alalim

Arkadaslar yarin asilama icin ilk adimi atiyorum ve asila ile kac kisi hamile kaldi hamile kalma orani ne kadar biliyor musunuz

29 yaşındayım ağustos ayında hsg çekindim tüplerim açık çıktı eşimde sperm sayısı 35 milyon hareketlikik % 3 normal morfoloji de sperm ise % 2 doktorumuz aşılama önerdi ancak iki aydır sağ yumurtalığımda 30x45 mm boyutlarında basit kistim var doğum kontrol hapı kullanmama rağmen geçmedi bugün adetimin 3. günü bu ayda geçmemiş doktorum aşılamaya başlayalım dedi sorum şu böyle bir durumda aşılama için kullanacağım iğneler ne gibi sonuçlar doğurabilir? böyle durumda olanlar varsa yardımcı olabilir mi ...

selam arkadaşlar..bende yeni katıldım gruba çünkü en mantıklı ve birbirini anlayan bir site burası..
ben 32 yaşındayım 7 yıllılk evlıyız ve son 1 yıldır çocuk istiyoruz.. ancak doktor kontrolünde 2.ayımız..henüz hsg istemedi doktorumuz ancak iki aydır klomen ve ovitrelle ile yumurtlamam inceleniyor..bu ay yumurtam 28inde çatladı ve biz gün aşırı ilişki ile adetimi bekliyorum..tabiki inşallah adet olmam ve buraya hamileyim diyede yazarım..
doktorumuz klomen ve ovitrelle ile tedaviyi 2ay daha devam ederiz dedi ama ben açıkçası endişeliyim bu beklemek mantıklı mı? yoksa direk tüp bebeğemi geçmeliyiz?

Canim ne oldu adet olmadin inşallah bende asilamay basladim bu ay igne kullaniyorum simdi bakalim inşallah hamile kaliriz bu de herhalde bu siteye kimse girmiyo sanirim

Ben henüz adet olmadım tatlım gerilim artarak bekliyorum inşallah gelmez..senin durumun ne?ne kadar zamandır düşünüyosunuz?
Rahat olmak onemliymis ben cuma gittim doktora 10tane igne verdi gobegimden vuruyorum carsamba takip icin gidecem bisey soracagim bu igne yumurta artisi yapiyor mu bi de adetliyken baslaniyor degil mi

Ben henüz adet olmadım tatlım gerilim artarak bekliyorum inşallah gelmez..senin durumun ne?ne kadar zamandır düşünüyosunuz?
Ben 26yasindayim 1.5 yillik evliyim 7audir istiyoruz esimde yavaslik problemi var o yuzden doktor asilama onerdi ve basladik hayirlisiyla insallah bu ay tutar ve tekrarina ihtiyac kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…