- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #2.401
KIZLAR BİŞE DİCEM BENDE ÇARŞAMBA ADET OLDUMYA CTESİ BİTTİ ÇOK KISA SÜRDÜ...DÜN GECE EŞİMLE BİRLİKTE OLDUK ...AMA ŞİMDİ WCYE GİTTİM ÇOK FENA KANAMAM OLMUŞ KIPKIRMIZI SORADA AZ AZ DEVAM ETTİ ŞUSAATE KADAR ..NE OLDU NEDİR BUANLAMADIM ???
HANİ CTESİ PAZAR BİŞE GELMEYİP ŞİMDİ GELİNCE TEDİRGİN OLDUM YA
PARONAYAKMI OLDUM NEDİR fisfisfis
merhaba canım.inşallah aşılama yolunda mutlu sona ulaşırsın.allah yardımcın olsun.a.s.
Canım çok teşekkür ederim... :1hug: sanırım bu akşam (problem çıkmaz ise) 2. için start vericez...
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende bebek sahibi olmak istiyorum allah nasip ederse önümüzdeki ay aşılamam yapılacak tecrübelerimi sizinle paylaşmak istiyorum sizleri takip ediyorum sürekli banada tecrübelerinizde yardımcı olursanız sevinirim .Hepimize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.
iyi akşamlar bayanlar
aşılamam tutmadı hafta sonu hastalanmıştım ama bu gün bi umut gittim belki diyerek. umutlar daha sonraki aylara kaldı
aylacım ne diyeceğimi bilemiyorum inan ne hissettiğini anlıyorum
canım umudumuzu kaybetmiyoruz
inşallah allah hayırlısıyla bizlerede bu güzel duyguyu tattıracak
allah hepimizin yardımcısı olsun
aslında aşılamadan pekte umudumuz yoktu
adetin 18. günü yapıldı ve dr kendi aralarında konuşmalarına bakıldığında tüplerim kapanmış ve bi sonraki adete hazırlamaya başlamış kendi yani o yüzden pekte umutlanmamıştık sadece adetim 3 gün geçikince belki demiştik ama olmadı
HERKEZE MERHABA ARKADAŞLAR ARANIZA YENİ KATILDIM ..
UZUN ZAMADIR SİZİ TAKİP EDİYORUM PAYLAŞTIKLARINIZ ÇOK HOŞ VE SAMİMİ ..BENİMDE GEÇEN CUMA AŞILAMAM YAPILDI..İNŞALLAH POZİTİF İLE SONUÇLANIR.HERKEZİN BİR GÜN KÜÇÜK MELEĞİ GELİR YANI BAŞINA..[/LEFT]
darkinlife canım şu ararlar kendine çok dikkat et
canım bol bol dinlen a.s.
KIZLAR BİŞE DİCEM BENDE ÇARŞAMBA ADET OLDUMYA CTESİ BİTTİ ÇOK KISA SÜRDÜ...DÜN GECE EŞİMLE BİRLİKTE OLDUK ...AMA ŞİMDİ WCYE GİTTİM ÇOK FENA KANAMAM OLMUŞ KIPKIRMIZI SORADA AZ AZ DEVAM ETTİ ŞUSAATE KADAR ..NE OLDU NEDİR BUANLAMADIM ???
HANİ CTESİ PAZAR BİŞE GELMEYİP ŞİMDİ GELİNCE TEDİRGİN OLDUM YA
PARONAYAKMI OLDUM NEDİR fisfisfis
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende bebek sahibi olmak istiyorum allah nasip ederse önümüzdeki ay aşılamam yapılacak tecrübelerimi sizinle paylaşmak istiyorum sizleri takip ediyorum sürekli banada tecrübelerinizde yardımcı olursanız sevinirim .Hepimize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.
slm arkadaşlar bende cuma günü aşılamamı yaptırdım beklemedeyiz ama cumartesi günü ara ara hafif kahverengi lekeler geldi normalmi sizce.İnş herpimiz hamiş kalırız.
HERKEZE MERHABA ARKADAŞLAR ARANIZA YENİ KATILDIM ..
UZUN ZAMADIR SİZİ TAKİP EDİYORUM PAYLAŞTIKLARINIZ ÇOK HOŞ VE SAMİMİ ..BENİMDE GEÇEN CUMA AŞILAMAM YAPILDI..İNŞALLAH POZİTİF İLE SONUÇLANIR.HERKEZİN BİR GÜN KÜÇÜK MELEĞİ GELİR YANI BAŞINA..[/LEFT]
Ayla cım üzüldüm canım.Ama kafamda karıştı nasıl 18.gün yapıldı.Yumurtan o güne kadar çatlamadı mı kendiliğinden?
benim hep 12. gün yapılyordu.
adetin 18. günü yapıldı yumurtalar çatlamadı o güne kadar
14. gün folikül takibine gittiğimde 16. gün yapacaklar diye bekledik fakat merkezde solüsyon kalmamış mecburen 18. güne attılar ozaman bile belli değildi solüsyonun geleceği mecburen onu bekledik hatta normal dr yapamadı hocalarını çağırdılar ve bir an tüplerimin kapalığığından şüphelendiler ve rahim filmine baktılar anladığım kadarı da rahim kendini bi sonraki adete hazırlamaya başlamış tüplerim de ondan tıkanık gözüktü her halde o yüzdende biz pekte ümitli değildik olursa mucize olurdu
Canım tüplerin açık olsa bile ne farkeder yumurtamı kalır o zamana?
Sen normalde kaç günde bir adet görüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?