Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım doktruna sorsaydın keşke.ama merak etme önemli bişey değildir.az sürmüş ya devamı gelmiştir sakin ol

benimde az sürdü bu ay bugün 4. gn ve bitti.

slm arkadaşlar bende cuma günü aşılamamı yaptırdım beklemedeyiz ama cumartesi günü ara ara hafif kahverengi lekeler geldi normalmi sizce.İnş herpimiz hamiş kalırız.

iyi akşamlar bayanlar
aşılamam tutmadı hafta sonu hastalanmıştım ama bu gün bi umut gittim belki diyerek. umutlar daha sonraki aylara kaldı

berinnaz canım aramıza hoşgeldin a.s.
allah hepimizin yardımcısı olsun canım
inşallah aşılaman sonun da da güzel haberler alırız

iyi akşamlar bayanlar
aşılamam tutmadı hafta sonu hastalanmıştım ama bu gün bi umut gittim belki diyerek. umutlar daha sonraki aylara kaldı

aylacım ne diyeceğimi bilemiyorum inan ne hissettiğini anlıyorum
canım umudumuzu kaybetmiyoruz
inşallah allah hayırlısıyla bizlerede bu güzel duyguyu tattıracak
allah hepimizin yardımcısı olsun

aylacım ne diyeceğimi bilemiyorum inan ne hissettiğini anlıyorum
canım umudumuzu kaybetmiyoruz
inşallah allah hayırlısıyla bizlerede bu güzel duyguyu tattıracak
allah hepimizin yardımcısı olsun

aslında aşılamadan pekte umudumuz yoktu
adetin 18. günü yapıldı ve dr kendi aralarında konuşmalarına bakıldığında tüplerim kapanmış ve bi sonraki adete hazırlamaya başlamış kendi yani o yüzden pekte umutlanmamıştık sadece adetim 3 gün geçikince belki demiştik ama olmadı

canım allah nasip ederse meleklerimizle en kısa zaman da kavuşucaz
inşallah bundan sonraki aşılaman tutar canıma.s.

DEMİRAYCIM
benim kist kader arkadaşıma.s canım kistler gitti tedaviye başladık:teytey:
ben yarın kontrole gidiyorum bakalım yumurtacıklar nekadar olmuş
sen ne yaptın canım

HERKEZE MERHABA ARKADAŞLAR ARANIZA YENİ KATILDIM ..
UZUN ZAMADIR SİZİ TAKİP EDİYORUM PAYLAŞTIKLARINIZ ÇOK HOŞ VE SAMİMİ ..BENİMDE GEÇEN CUMA AŞILAMAM YAPILDI..İNŞALLAH POZİTİF İLE SONUÇLANIR.HERKEZİN BİR GÜN KÜÇÜK MELEĞİ GELİR YANI BAŞINA..[/LEFT]

hoşgeldin laviniaw ben de yeni katıldım inşallah aşılaman pozitif olur canım güzel haberlerini bekliyoruz

darkinlife canım şu ararlar kendine çok dikkat et
canım bol bol dinlen a.s.

Dinlenmedeyim canım,rapor da aldım.Misler gibi
İnşallah iyi olacağız.

Erken bitince bazen öyle olabiliyor.bana da olmuştu.İlaçlarda yapabilir.

Hoşgeldin canım,tecrübelerini bekliyoruz.Elimizden geldiğince yardımcı oluruz.

slm arkadaşlar bende cuma günü aşılamamı yaptırdım beklemedeyiz ama cumartesi günü ara ara hafif kahverengi lekeler geldi normalmi sizce.İnş herpimiz hamiş kalırız.

Hayırlı olsun.O kanama rahmi açan aletten dolayı olmuş olabilir.Bazen aşılamadan sonra kanama yaşanabiliyor.Üzme kendini bununla.İnşallah tutar.

Sende hoşgeldin aramıza.Aşılaman hayırlı olsun.Umarım güzel sonuçlar alırsın.

Ayla cım üzüldüm canım.Ama kafamda karıştı nasıl 18.gün yapıldı.Yumurtan o güne kadar çatlamadı mı kendiliğinden?

benim hep 12. gün yapılyordu.

adetin 18. günü yapıldı yumurtalar çatlamadı o güne kadar
14. gün folikül takibine gittiğimde 16. gün yapacaklar diye bekledik fakat merkezde solüsyon kalmamış mecburen 18. güne attılar ozaman bile belli değildi solüsyonun geleceği mecburen onu bekledik hatta normal dr yapamadı hocalarını çağırdılar ve bir an tüplerimin kapalığığından şüphelendiler ve rahim filmine baktılar anladığım kadarı da rahim kendini bi sonraki adete hazırlamaya başlamış tüplerim de ondan tıkanık gözüktü her halde o yüzdende biz pekte ümitli değildik olursa mucize olurdu

16.gün yapılcak aşılama 18.güne sarkıtılıyor..Çok ilginç geldi bana. :uhm:
Sen o solusyonu kendin almamışmıydın?

Bence sen o metkezi 1 kere daha düşün.Böyle iş olmaz canım.

Yumurta çatladı mı 24 saat içinde döllenmeli.Ve bir yumurta belli bir büyüklüğe gelince bekletilmeden çatlatılmalı yoksa bayatlama gibi bişey oluyor,verimli olmuyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…