- 3 Mayıs 2014
- 248
- 52
- 73
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #24.021
evet igneler yumurta artisi ve buyumesi icin .adetin 3 .gunu baslaniyor hayirli olsun simdiden canimmRahat olmak onemliymis ben cuma gittim doktora 10tane igne verdi gobegimden vuruyorum carsamba takip icin gidecem bisey soracagim bu igne yumurta artisi yapiyor mu bi de adetliyken baslaniyor degil mi
Canim olfun mu merak ettim ben bugun asilama yaptirdim simdi sira beklemedeevet igneler yumurta artisi ve buyumesi icin .adetin 3 .gunu baslaniyor hayirli olsun simdiden canimm
Fena oldum hemde :) cumartesi gunu yapildi benim asilamam agrilarla bugune gelebildim sana tavsiyem cok yatma ara sira kalk cunki yattikca kendini dinliyorsun bu arada hayirli ugurlu olsun simdidenCanim olfun mu merak ettim ben bugun asilama yaptirdim simdi sira beklemede
Tamam canim simdilik bi kac saat yatacam sonra islerim var kalkip yapmam lazimFena oldum hemde :) cumartesi gunu yapildi benim asilamam agrilarla bugune gelebildim sana tavsiyem cok yatma ara sira kalk cunki yattikca kendini dinliyorsun bu arada hayirli ugurlu olsun simdiden
senin asilamadan once bakildimi ultrasonla yumurtana yani catladigindan emin olmak icin??Tamam canim simdilik bi kac saat yatacam sonrau islerim var kalkip yapmam lazim
Bakilmadi ya sordu bakilnayacak mi diye ama zaten 36saat icinde catliyormussenin asilamadan once bakildimi ultrasonla yumurtana yani catladigindan emin olmak icin??
Benimde bakilmadi merakimdan soruyorum oyle .kac yumurtan olustu pekiBakilmadi ya sordu bakilnayacak mi diye ama zaten 36saat icinde catliyormus
Tatlim bende de ayni sorun var esimde biz de asilama yapildi hareketlilij % 70dedi bakalim hayirlisimerhabalar bebek kokusuna hasret arkadaşlar ilk aşılamam 10.11.2014 pazartesi yapıldı eşimde sperm hareketsizliği ve morfoloji sorunları vardı aşılama işlemini yapılırken spermlerin hareketliliği % 55 denildi sizlere sorum bu durumda olan var mı böyle olupta hamile kalan yoksa neden bize bu kadar ilaçlar verip aşılama yapıyorlar
aşılaman ne zaman oldu canım bide bizde aşılama dışında morfoloji sorunu var sizde böyle bir sorun var mıTatlim bende de ayni sorun var esimde biz de asilama yapildi hareketlilij % 70dedi bakalim hayirlisi
Evet canim kafa bozuklulugu bu yuzdn yumurtayi dollemesi problen olusturuyoaşılaman ne zaman oldu canım bide bizde aşılama dışında morfoloji sorunu var sizde böyle bir sorun var mı
Asilama olali tam bir hafta oldu bi de bir hafta da cikar mi sonucaşılaman ne zaman oldu canım bide bizde aşılama dışında morfoloji sorunu var sizde böyle bir sorun var mı
merhabalar bebek kokusuna hasret arkadaşlar ilk aşılamam 10.11.2014 pazartesi yapıldı eşimde sperm hareketsizliği ve morfoloji sorunları vardı aşılama işlemini yapılırken spermlerin hareketliliği % 55 denildi sizlere sorum bu durumda olan var mı böyle olupta hamile kalan yoksa neden bize bu kadar ilaçlar verip aşılama yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?