Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Rahat olmak onemliymis ben cuma gittim doktora 10tane igne verdi gobegimden vuruyorum carsamba takip icin gidecem bisey soracagim bu igne yumurta artisi yapiyor mu bi de adetliyken baslaniyor degil mi
evet igneler yumurta artisi ve buyumesi icin .adetin 3 .gunu baslaniyor hayirli olsun simdiden canimm

Canim olfun mu merak ettim ben bugun asilama yaptirdim simdi sira beklemede
Fena oldum hemde :) cumartesi gunu yapildi benim asilamam agrilarla bugune gelebildim sana tavsiyem cok yatma ara sira kalk cunki yattikca kendini dinliyorsun bu arada hayirli ugurlu olsun simdiden

Fena oldum hemde :) cumartesi gunu yapildi benim asilamam agrilarla bugune gelebildim sana tavsiyem cok yatma ara sira kalk cunki yattikca kendini dinliyorsun bu arada hayirli ugurlu olsun simdiden
Tamam canim simdilik bi kac saat yatacam sonra islerim var kalkip yapmam lazim

merhabalar bebek kokusuna hasret arkadaşlar ilk aşılamam 10.11.2014 pazartesi yapıldı eşimde sperm hareketsizliği ve morfoloji sorunları vardı aşılama işlemini yapılırken spermlerin hareketliliği % 55 denildi sizlere sorum bu durumda olan var mı böyle olupta hamile kalan yoksa neden bize bu kadar ilaçlar verip aşılama yapıyorlar

Tatlim bende de ayni sorun var esimde biz de asilama yapildi hareketlilij % 70dedi bakalim hayirlisi

Herkese Merhaba,
ben yaklaşık 2 sene evvel yaptırdığım aşılama ve tüp bebek tedavisi tecrübemi paylaşmak istiyorum. Yaklaşık 6 senelik evlilik sonrasında artık bebek sahibi olma kararımıza rağmen 1 sene boyunca sonuç alamayınca doktora başvurduk. Kadıköy Şifa Hastanesi, tetkik yapıldı, HSG filmi çektirdim (bugüne kadar tam olarak yapıldığını zannetmiştik) ve herhangi bir sorun görünmeyince aşılama önerildi. 2 adet aşılama yaptırdık. Sonuç negatif. Daha sonra tüp denemesine karar verdik. 9 yumurtamın 5'inin döllendiği söylendi, 1 tanesini tranfer ettiler, ancak diğer döllendi denen yumurtaları dondurmadılar. Talep etmemize rağmen dondurmaya elverişli değil cevabının dışında başka bir açıklama alamadık. Embriyo transferinden sonra verilen ilaçların yan etkileriyle ilgili hiçbir bilgi verilmemişti ve transferin olduğu gece ilaçların kabızlık ve ağır reflü şikayetlerim sebebiyle uyuyamadım, hastaneye gittik. Ertesi gün IVF yetkili hemşiresine sorunca lütfedip yan etkiler konusunda bilgi verdi. Yani tüm süreç boyunca hem doktorların hem diğer görevlilerin ağzından zorla laf aldık, dişe dokunur mantıklı bir açıklama alamadık. Sorularımıza hızlı ve sıkıntılı tavırlarla cevap veriliyordu, tatminsiz cevaplarla ayrılıyorduk. Sonuçta başarısız 2 aşılama denemesi + 1 tüp bebek denemesi. Bir de üstüne üstlük daha sonra hastanenin doktoru beni arayarak tekrar denememizi, hatta başka hastanede kendisiyle deneme yapabileceğimizi söyledi.

Geçtiğimiz günlerde başka bir doktora gittik, bu doktorum herşeyi ince ince açıklayarak hormon testlerini tekrar yaptırmamı istedi. Evet ben bu testleri Şifa'da da yaptırmıştım ancak bu yeni doktorum 2 adet değişik hormona daha baktırdı ve daha evvel Şifa'da yapılan hormon testlerinin eksik olduğu için asıl problemin burada olup olmadığını ifade etmediğini söyledi. Bugün testleri gösterdiğimde ise yumurtamın çatlamasında bir problemim olduğunu öğrendim. Buna göre ilaç kullanacağım.

Ayrıca HSG filmin de kötü çekilmiş, ancak doktorum şu anda filmi tekrarlamaya gerek olmadığını, ancak yumurtlama tedavisi işe yaramazsa gerek olacağını söyledi. Yani herşeyi mantıklı bir şekilde açıklayarak sorularımı sabırla cevaplayarak güven verdi.

Demem o ki, keşke bu doğru uygulama ve açıklamalar daha evvel gittiğim hastanede de yapılsaydı ve ben de hem boşuna para hem de daha önemlisi zaman ve moral kaybetmeseydim. Ben size o hastaneyi kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Bebek sahibi olmak isteyen herkese iyi şanslar ve sağlıklı mutlu evlatlar diliyorum.

Evet canım aynı sorun bizdede var morfoloji % 35ila % 50 civarı çıkıyor bende 13 kasımda aşılama oldum 70milyondan sadece 15milyonu sağlıklı çıktı yeterlimi bilmiyorum hayırlısı bakalım 28 kasıma kadar bekliycem sonra test yaptırıcam

merhaba arkadaşlar, ben bayadır bu siteyi takip ediyorum. Ben de yarın aşılamamı yaptıracağım Ama çok heyecanlıyım ve korkuyorum. İşlem nasıl oluyor, ağrılı mı

Kızlar merhabalar.
Dün ilk kez puregon 300 e başladım , dünden beri tam kasıklarımda sızlama gibi uyuşma gibi bir his var. Sizde de böyle olmuş muydu? Bu ilacın yaradığını mı gösteriyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…