- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #24.041
Kızlar merhabalar.
Dün ilk kez puregon 300 e başladım , dünden beri tam kasıklarımda sızlama gibi uyuşma gibi bir his var. Sizde de böyle olmuş muydu? Bu ilacın yaradığını mı gösteriyor?[/QUOTE
Merhaba kizlar ben gecen ay asilama oldum hic canim acimadi asilama sirasinda hep dua ettim. Benim iki yumurtam kendiliginden olusmustu(bu arada amh 0,17 cikmisti) esimde morfoloji 3 ay once %2 cikmisti. Dr bosa gitmasin asilama yapalim dedi ve tuttu :) ilk bir hafta testte yalanci pozitif cikiyor (otrivilleden dolayi) sonra negatif cikti ve 8. Gun adet oldum hemde normal kanamali sonra azaldi camur gibi oldu falan derken bir test yapayim ne olur sanki dedim ve pozitif cikti. Hemen kanda yani 12. Gunde 28 cikti. Ama kanamam pihtili ve cok yogundu dusuyor derken 3 gun sonra 112 ve 4 gun sonra 577 cikti. Cok sukur gecen hafta da kalp atislarini duyduk artik kanamam da yok. Ustune gormusum. Umidinizi yitirmemeniz icin yaziyorum. Azimli olun. Dua bol nol edin.
Sorunuz olursa yardimci olurum. Sevgiler.
Merhaba kizlar ben gecen ay asilama oldum hic canim acimadi asilama sirasinda hep dua ettim. Benim iki yumurtam kendiliginden olusmustu(bu arada amh 0,17 cikmisti) esimde morfoloji 3 ay once %2 cikmisti. Dr bosa gitmasin asilama yapalim dedi ve tuttu :) ilk bir hafta testte yalanci pozitif cikiyor (otrivilleden dolayi) sonra negatif cikti ve 8. Gun adet oldum hemde normal kanamali sonra azaldi camur gibi oldu falan derken bir test yapayim ne olur sanki dedim ve pozitif cikti. Hemen kanda yani 12. Gunde 28 cikti. Ama kanamam pihtili ve cok yogundu dusuyor derken 3 gun sonra 112 ve 4 gun sonra 577 cikti. Cok sukur gecen hafta da kalp atislarini duyduk artik kanamam da yok. Ustune gormusum. Umidinizi yitirmemeniz icin yaziyorum. Azimli olun. Dua bol nol edin.
Sorunuz olursa yardimci olurum. Sevgiler.[/QUOT
Umut oldun gerçekten ALLAH kucağına almayı nasip etsin ...
Bende 5 Kasım'da 20 mm tek yumurta ve 55 mil spermle aşılama oldum ilk aşılamam 10 yaşında 1 kızım var
Canim kanaman kacinci gun oldu asilamadan sonra bi de nasil di camur gibi miMerhaba kizlar ben gecen ay asilama oldum hic canim acimadi asilama sirasinda hep dua ettim. Benim iki yumurtam kendiliginden olusmustu(bu arada amh 0,17 cikmisti) esimde morfoloji 3 ay once %2 cikmisti. Dr bosa gitmasin asilama yapalim dedi ve tuttu :) ilk bir hafta testte yalanci pozitif cikiyor (otrivilleden dolayi) sonra negatif cikti ve 8. Gun adet oldum hemde normal kanamali sonra azaldi camur gibi oldu falan derken bir test yapayim ne olur sanki dedim ve pozitif cikti. Hemen kanda yani 12. Gunde 28 cikti. Ama kanamam pihtili ve cok yogundu dusuyor derken 3 gun sonra 112 ve 4 gun sonra 577 cikti. Cok sukur gecen hafta da kalp atislarini duyduk artik kanamam da yok. Ustune gormusum. Umidinizi yitirmemeniz icin yaziyorum. Azimli olun. Dua bol nol edin.
Sorunuz olursa yardimci olurum. Sevgiler.
Asilamadan sonra 8. Gun kan geldi bir pede yakin yogundu iki gun sonra camur gibi oldu bi garipti. Sonra kan olarak devam etti. Hatta 12. Gun kan tahlilinde 28 ciktiginda bile kanamam vardi. 13. Ve 14. Gun isaret parmagimin yarisi boyutta parcalarla birlikte bol kan gelmeye devam etti. Dusuk yapiyorum sandim. Dr kan tahlili ile kontrol edelim dedi ve hep artmaya devsm etti. Buralarda hep okurdum bir umitle benzer hikayeleri ve her seferinde aman benim vasima gelmez derdim ama alasi geldi. Cok sukur cok saglikliyiz hersey yolunda darisi isteyen herkese..Canim kanaman kacinci gun oldu asilamadan sonra bi de nasil di camur gibi mi
bel ağrınız falan oldumu? hayırlı olsun bebeğiniz, sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun...sorun neydi sizde?inşallah bizede ksımet olurAsilamadan sonra 8. Gun kan geldi bir pede yakin yogundu iki gun sonra camur gibi oldu bi garipti. Sonra kan olarak devam etti. Hatta 12. Gun kan tahlilinde 28 ciktiginda bile kanamam vardi. 13. Ve 14. Gun isaret parmagimin yarisi boyutta parcalarla birlikte bol kan gelmeye devam etti. Dusuk yapiyorum sandim. Dr kan tahlili ile kontrol edelim dedi ve hep artmaya devsm etti. Buralarda hep okurdum bir umitle benzer hikayeleri ve her seferinde aman benim vasima gelmez derdim ama alasi geldi. Cok sukur cok saglikliyiz hersey yolunda darisi isteyen herkese..
Bel agrim ve gogus agrim oldu. Bende de esimde de problem vardi. Ayrica yasim 38 dr tup bebek dedi araya bayram giriyordu bayramdan sonraya karar vermistik. O arada 2 yumurtam kendiliginden olusunca dr bosa gitmesin asilama yapalim dedi catlatma ignesi olup asilama yaptik cok sukur tuttu. Ayrica asilama sirasinda esimin 38 milyon olan sperm sayisi 68 milyon cikti bunu da keciboynuzu pekmezi e vit ace plus selenyuma bagliyorum tavsiye ederim. Bu arada amh bende 0,17 cikmisti!!bel ağrınız falan oldumu? hayırlı olsun bebeğiniz, sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun...sorun neydi sizde?inşallah bizede ksımet olur
Adınıza çok mutlu oldum:) bende 8. Günümdeyim, son bir soru sorsam kaçıncı gününüzde hamile olduğunuzu öğrendiniz?Bel agrim ve gogus agrim oldu. Bende de esimde de problem vardi. Ayrica yasim 38 dr tup bebek dedi araya bayram giriyordu bayramdan sonraya karar vermistik. O arada 2 yumurtam kendiliginden olusunca dr bosa gitmesin asilama yapalim dedi catlatma ignesi olup asilama yaptik cok sukur tuttu. Ayrica asilama sirasinda esimin 38 milyon olan sperm sayisi 68 milyon cikti bunu da keciboynuzu pekmezi e vit ace plus selenyuma bagliyorum tavsiye ederim. Bu arada amh bende 0,17 cikmisti!!
Tesekkur ederim. 8 . Gun kanamam olunca umidimi kesmistim. Ama gariplik vardi emin olmak icin 12. Gun idrarda baktim ikinci cizgi silik ama belliydi. Hemen ayni gun kanda baktirdim 28 cikti.bu arada istedigin herseyi sorabilirsin bende 15 ay ugrastim hergjn bu sayfalarda derman aradim ama cok sey ogrendimAdınıza çok mutlu oldum:) bende 8. Günümdeyim, son bir soru sorsam kaçıncı gününüzde hamile olduğunuzu öğrendiniz?
ahh ne kadar iyisin, çok teşekkürler...bende bir gün hamile kalırsam eğer burdan ayrılmayı istemiyorum, çünkü deneyimler çok önemli...paylaşmak isterim.benim bugün 8.günüm, aşılamanın ilk gününde saydım tabi...haftasonu 14.günüm denk gelecek acaba diyorum 12.gün cuma günü kan testi yaptırsammı?yada 14.günü idrarda çıkarmı bilemedim?T
Tesekkur ederim. 8 . Gun kanamam olunca umidimi kesmistim. Ama gariplik vardi emin olmak icin 12. Gun idrarda baktim ikinci cizgi silik ama belliydi. Hemen ayni gun kanda baktirdim 28 cikti.bu arada istedigin herseyi sorabilirsin bende 15 ay ugrastim hergjn bu sayfalarda derman aradim ama cok sey ogrendim
Bence 12. Gun idrardabakmaya basla. Sanirim asilama oldugun gunun ertesi 1. Gun olarak kabul ediliyor. İnsallah pozitif sonuc cikar. Benim daha bhcg 28 iken uyduruk internetten 3 tl ye aldigim laboquik marka testte cikti. İlk asilaman mi yasin ve sorunlariniz neydi acaba?ahh ne kadar iyisin, çok teşekkürler...bende bir gün hamile kalırsam eğer burdan ayrılmayı istemiyorum, çünkü deneyimler çok önemli...paylaşmak isterim.benim bugün 8.günüm, aşılamanın ilk gününde saydım tabi...haftasonu 14.günüm denk gelecek acaba diyorum 12.gün cuma günü kan testi yaptırsammı?yada 14.günü idrarda çıkarmı bilemedim?
34 yaşındayım, ilk aşılamam evet. benim herhangi bir problemim yok, eşimin sperm hareketinde sıkıntımız vardı, varikosel ameliyatı da oldu ama değerler yükselmeyince aşılama yaptırdık. hayırlısı hakkımızda, herkes aşılamanın ilk gününü 1.gün sayıyor:) bende 13. günümde test yapıcam:)B
Bence 12. Gun idrardabakmaya basla. Sanirim asilama oldugun gunun ertesi 1. Gun olarak kabul ediliyor. İnsallah pozitif sonuc cikar. Benim daha bhcg 28 iken uyduruk internetten 3 tl ye aldigim laboquik marka testte cikti. İlk asilaman mi yasin ve sorunlariniz neydi acaba?
keciboynuzu e vitamini selenyum ve cinko kullandinizmi? İnan cok etkili...34 yaşındayım, ilk aşılamam evet. benim herhangi bir problemim yok, eşimin sperm hareketinde sıkıntımız vardı, varikosel ameliyatı da oldu ama değerler yükselmeyince aşılama yaptırdık. hayırlısı hakkımızda, herkes aşılamanın ilk gününü 1.gün sayıyor:) bende 13. günümde test yapıcam:)
neler kullandı bir bilseniz:) sayı iyi, hız çokkötüK
keciboynuzu e vitamini selenyum ve cinko kullandinizmi? İnan cok etkili...
Hizinin yuzdeleri kac benim esimde de hiz sorunu varneler kullandı bir bilseniz:) sayı iyi, hız çokkötü
Yıkamadan sonra toplam 10 milyom sperm, %95 hız elde ettik, ileri hız her daim 0 çıkıyor bizim, yıkama öncesi toplam hız %35 idiHizinin yuzdeleri kac benim esimde de hiz sorunu var
Bizim de ileri hiz 0Yıkamadan sonra toplam 10 milyom sperm, %95 hız elde ettik, ileri hız her daim 0 çıkıyor bizim, yıkama öncesi toplam hız %35 idi
Ne yaptıysak ne ettiysek olmadı canım, aylardır eşimin yemediği şey kalmadı...Bizim de ileri hiz 0
Ibrahim Saraçoğlu ilac yapip gonderiyormus ucretli acaba ondan mi bisryler istesekNe yaptıysak ne ettiysek olmadı canım, aylardır eşimin yemediği şey kalmadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?