- 30 Ağustos 2009
- 1.025
- 691
- 358
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #24.061
Canım biz keçinoynuzu özü, keçiboynuzu kürü, ginseng, çakşır suyu, burda bir aktarda özel olarak hazırlattığımız bir macun yedi, aylarca ama herhangi bir değiliklik olmadıIbrahim Saraçoğlu ilac yapip gonderiyormus ucretli acaba ondan mi bisryler istesek
Sıkmayalım canımızı, allah büyük inşallah bizimde yüzümüz gülecek..senle ilgili herhangi bir sıkıntı yok dimi?Offff ne yapacagiz @galadrielksk cok canimi sikiyor bu durum
Yok canim bein maşallah hersey tikir tikir ama ne ise yariyor kiSıkmayalım canımızı, allah büyük inşallah bizimde yüzümüz gülecek..senle ilgili herhangi bir sıkıntı yok dimi?
Çok haklısınız, dr ve sağlık merkezi bu konudaçok önemli, bende diyarbakırda bu konuda isim yapmış bir uzmana gittim, hayırlısı allahtan, bize ileri hız çok önemli dtğil dedi kendisi... İnanmak ve dr a güvenmek bu işte çok önemliMerak etmeyin canlarim asilamada yumurtanin hemen yanina birakiliyor spermler baktiniz olmuyor hemen tup bebek. Ama uzman ellere birakin kendinizi. Ben jinemede gittim fiyatlari da uygundu. Daha once baska merkezlere gittim menapoza giriyorsun dediler pco dediler aslinda hic pco olmamisim. Tup bebekle bile zor dediler. Bu merkezde ilk asilama ile tuttu. Tabi once Allahtan istedim .
İliski oncesi sekersiz turk kahvesi deneyin . Birde asilamanin 11. Gunu gibi ovulasyon testi deneyin bende 12. Gunu iki cizgide cok koyu cikti. Ondanda anlamistim hamile oldugumu. Bu forumlarda okumustum gebelik testinden once ovu testinde cikiyor diye. Cidden dogruymusneler kullandı bir bilseniz:) sayı iyi, hız çokkötü
Maşallah canım, benimde öyle, sağlıklı anne adayları için aşılama umut verici diyorlar ama şans da önemli bir gaktör bence... Bakalım cmtsi benimde ne olacağım belli olurYok canim bein maşallah hersey tikir tikir ama ne ise yariyor ki
Ovulasyon testi hiç denemedim, idrar testi yapıcam ilk 13. Gün, çıkmazda kan:)İliski oncesi sekersiz turk kahvesi deneyin . Birde asilamanin 11. Gunu gibi ovulasyon testi deneyin bende 12. Gunu iki cizgide cok koyu cikti. Ondanda anlamistim hamile oldugumu. Bu forumlarda okumustum gebelik testinden once ovu testinde cikiyor diye. Cidden dogruymus
Bugun kacinci gunun?Ovulasyon testi hiç denemedim, idrar testi yapıcam ilk 13. Gün, çıkmazda kan:)
10.günümBugun kacinci gunun?
Cok heyecanli:) hayirlisi olur insallah canim. İyi haberlerini beklerim.10.günüm
Aynen öyle, bugün belim ve kasıklarım çok ağrıyor.. KorkuyorumCok heyecanli:) hayirlisi olur insallah canim. İyi haberlerini beklerim.
Merhaba, 10 gün bel ve kadık ağrısı ile açık pembe birkaç damla, 11. Gün ise kahve pıhtılar ped doldurmayacsk ksdar, daha test yaptırmadım? Sizinkidemi böyle olmuştu?T
Tesekkur ederim. 8 . Gun kanamam olunca umidimi kesmistim. Ama gariplik vardi emin olmak icin 12. Gun idrarda baktim ikinci cizgi silik ama belliydi. Hemen ayni gun kanda baktirdim 28 cikti.bu arada istedigin herseyi sorabilirsin bende 15 ay ugrastim hergjn bu sayfalarda derman aradim ama cok sey ogrendim
Bende acik koyu normal herturlu kan gelmisti muhim olan herzamankinden farkli olmasi. AY hadi insallah tutmustur. Bence yarin bir test yap dene. Evde ovulasyon testi varsa onuda deneyenilirsin canimMerhaba, 10 gün bel ve kadık ağrısı ile açık pembe birkaç damla, 11. Gün ise kahve pıhtılar ped doldurmayacsk ksdar, daha test yaptırmadım? Sizinkidemi böyle olmuştu?
Ovulasyon yok, idrar testi yaptım çıkmadıBende acik koyu normal herturlu kan gelmisti muhim olan herzamankinden farkli olmasi. AY hadi insallah tutmustur. Bence yarin bir test yap dene. Evde ovulasyon testi varsa onuda deneyenilirsin canim
Ovulasyon yok, idrar testi yaptım çıkmadıyarın kan testi yaptırıcam lekelerde bitti gibi, sizdede aynı olunca umutlandım bi an ama, sanki vücudum bi rahatladı o lekelenmeden sonra ne bilim? Göğüslerim oksdar ağrımıyo off offf[/QUOT
Kan testi yaptirdinmi
Yaptırdım canım, negatif, reglimde söküldü zaten, bilgilerini paylaştığın için çok teşekkürler, mutlu bir hamilelik dönemi diliyorum sana:)
Yaptırdım canım, negatif, reglimde söküldü zaten, bilgilerini paylaştığın için çok teşekkürler, mutlu bir hamilelik dönemi diliyorum sana:)
Allah razı olsun, seni ve bebeğni rabbim korusunHayirlisi olsun canim ben yine buralardayim yasadiklarimi paylasip destek olmaya hazirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?