Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bizde bugün asilamayi yaptirdik. MEVLAM hayirli olani nasip etsin insallah. Öglen laboratuarda numuneyi hazirlattik, yaklasik 2 saat bekledik orda. Sonra Dr. Muayenehanesine gidip asilama gerceklesti. Normal bir muayene gibi gecti, zaten sürekli diyalog halindeydik pek birsey anlamadim. Islem bittikten sonra yaklasik 20 dak. uzandim. Özel birsey yapmayin, normal hayatiniza devam edin dedi. Asilamadan önce Vajinayi pembe bir sivi ile yikadigi icin ve rahim agzi yaraminda oldugu icin kirmizimsi akinti gelebilir, panik olmaniza gerek yok dedi. Birde yarin iliski olsun yine dedi. Onun disinda normal adet tarihimi bekleyecegiz bakalim.

Hayirlisi olsun canim ben yine buralardayim yasadiklarimi paylasip destek olmaya hazirim

TE="eses76, post: 38041671, member: 488759"]Hayirlisi olsun canim ben yine buralardayim yasadiklarimi paylasip destek olmaya hazirim[/QUOTE]
Merhaba arkadaşlar
ben 5 aylık evliyim esim Varikosel 2011de ameliyat oldi.
bebk dusndmz icn korunmadik hic iki devlet bi özel e gittm devlette bi yil bekleyin diyorlar. Özel de doktr bu değerler le normal kalabilirsiniz dedi vitamin omega verdi parayi baydik kendi hastanelerin de satiliyor ilac. Lina hast. 3ay dene olmazsa aşılama denrz dedi sizce aşılama icin erken mi
gebe kalacak yontem kür vs tavsiyelrnz bekliyorum

Bu topik de 2007 -2008 de sohbet edenler i okudum hamile kalanlar vardi çocuklar i şimdi ilkokul a gidiyordur Allah bizlere de saglikla ve hayırlısı ile nasip etsin

Er
TE="eses76, post: 38041671, member: 488759"]Hayirlisi olsun canim ben yine buralardayim yasadiklarimi paylasip destek olmaya hazirim
Merhaba arkadaşlar
ben 5 aylık evliyim esim Varikosel 2011de ameliyat oldi.
bebk dusndmz icn korunmadik hic iki devlet bi özel e gittm devlette bi yil bekleyin diyorlar. Özel de doktr bu değerler le normal kalabilirsiniz dedi vitamin omega verdi parayi baydik kendi hastanelerin de satiliyor ilac. Lina hast. 3ay dene olmazsa aşılama denrz dedi sizce aşılama icin erken mi
gebe kalacak yontem kür vs tavsiyelrnz bekliyorum[/QUOTE]
Merhaba eger yasiniz 30 un ustuyse cok beklemeyin asilama deneyin bence. Ama yas probleminiz yoksa ace plus selenyum e vitamini ve keciboynuzu pekmezini tavsiye edebilirim bizde cok ise yaradi

Merhaba eger yasiniz 30 un ustuyse cok beklemeyin asilama deneyin bence. Ama yas probleminiz yoksa ace plus selenyum e vitamini ve keciboynuzu pekmezini tavsiye edebilirim bizde cok ise yaradi[/QUOTE]
keçiboynuzu pekmezi var sabah ac karnina bir yemk kasigi veriyorum eşime

Merhaba eger yasiniz 30 un ustuyse cok beklemeyin asilama deneyin bence. Ama yas probleminiz yoksa ace plus selenyum e vitamini ve keciboynuzu pekmezini tavsiye edebilirim bizde cok ise yaradi
keçiboynuzu pekmezi var sabah ac karnina bir yemk kasigi veriyorum eşime[/QUOTE]
Bence vitaminleri de eksik etmeyin zarari yok neticede. Cinko ve selenyum sperm uretiminde cok etkili.

arkadaşlar merhaba ilk kez aşılama yapılacak bana .fakat 50 gündür adet olmayı bekliyorum olmuyorum hap kullandım söktürmedi.sizce önerebileceğiniz başka birşey varmı?adet olmadan başlamıyorlar ilaçlarımı herşeyimi aldım hazır ama olmuyorum işte birde devlet hastanesinde aşılama yaptıranlar varmı?

Bizim de ileri hiz 0
1m'l de sperm sayısı:27.000000
Total sperm sayısı:108.000.000
ileri hızlı hareketli :1 saatte (+4)=%25 (+4)+(+3)=%50
normol morfoloji: %37
anormol morfoloji :%63
arkadaşlar sonuçları buydu eşimin aşılamam yapılacak ama yine birşeyler oldu adet düzensizliği yine olmuyorum ,yine geciktistresten banada bişeyler oldu hastalık bendede çıkıcak galiba artık hepten yıpranmış durumdayım eşimin bu sperm sonuçlarına neden her gittiğimiz doktor kötü diyor ya inceliyorumm tamam mükemmel değil ama berbatta değil gibi anlamıyorum gerçi olmuyor tam 5 yıldır olmuyor.anlam veremiyorum artık.bu sonuçları bi değerlendirin lütfen sabrım kalmıyor bazen çıkmaz içindeymişim gibi geliyor artık

neler kullandı bir bilseniz:) sayı iyi, hız çokkötü
sizce bu sonuçlar nasıl.doktorlar iyi demiyor.aşılama deniyip tüp bebek yapmaya karar verdik. düzelmiyor hızı

arkadaşlar sonuçları buydu eşimin aşılamam yapılacak ama yine birşeyler oldu adet düzensizliği yine olmuyorum ,yine geciktistresten banada bişeyler oldu hastalık bendede çıkıcak galiba artık hepten yıpranmış durumdayım eşimin bu sperm sonuçlarına neden her gittiğimiz doktor kötü diyor ya inceliyorumm tamam mükemmel değil ama berbatta değil gibi anlamıyorum gerçi olmuyor tam 5 yıldır olmuyor.anlam veremiyorum artık.bu sonuçları bi değerlendirin lütfen sabrım kalmıyor bazen çıkmaz içindeymişim gibi geliyor artık

Merhaba canım, ben çok anlamadım sizin sonuçlardan, 3 türlü hareket var bizim testte, bunlardan ileri hız %0, diğer ikisidr toplam %35, yıkamdan sonra ileri hız aynı kaldı, diğer hızlar toplam %95 olmuştu, morfoloji bizde 2...toplam sperm sayısı 2 günlük diyette 44 milyındu, aşılamaya 5 yumurta ile girdik tutmadı bizim... Bir daha aşılama düşünmüyoruz, tüpe geçicez biz, allah hepimizin yardımcısı olsun!

merhaba kızlar eşim nisanda varikosel ameliyatı oldu sonraki testlerinde sayısı iyi ama ilerlemesi yavaş ve morfolojisi düşük doktor yinede gelişme var bekleyin bikaç ay daha olmazsa aşılamaya geçelim diyorbu ay da olmazsa rahim filmi çekelim diyo rahim filmi çektiren var mı aşılamada da bilgimiz yok araştırıyorum deneyimlerinize ihtiyacım var

ya ben hiç bişey anlamıyorum bu testlerden zaten doktor bu sonuçlarla normal yolla asla olmaz dedi sadece...ileri hareketli hızında sorun var dedi.yıkandıktan sonra hız artıyormu peki aşılama yapılırken? sonuçta ayıklama işlemi yapılıyor bir nevi dimi.ben ilk kez aşılama yaptırıcamda hiç bi bilgim yok konuyla alakalı.devlet hastanesinde yaptırıcam birde gerekli özen gödterilirmi bilemiyorum

Yıkamadan sınra hız artıyor ancak bizim ileri hareketli hız hala sıfırdı, dr çok problem değil dedi... Yıkamadan sonra sağlıklı ve hateketli 10 milyon sperm kalmıştı elimizde, ben özelde yaptırdım, inan bana devlet hastaneleri hakkında hiç bilgim yok...

Aynı süreçten geçmişiz canım, kolay gelsin şimdiden, eşim ameliyat olalı 9 ay oldu, değerlerde hiçbir düzelme yok bizim... Hareket yavaş ve morfolojikötü, aşılama denedik ancak tutmadı, tüpe geçicez önümüzdeki ay! İnşallah senin yüzün güler, rahim filmi ile tüplerin açıkmı ona bakacaklar, ben anestezi ile yaptırdım, sende araştır değerlendirmeni yap canım

doktora kalsa nisana kadar bekleyin olmazsa aşılamaya geçelim diyo kararsız kaldık bu ay olmazsa rahim filmi çekecekmiş anesteziyle yapıyorlarmış bnd korkuyodum.sperm sayısı iyi hareketi az diyo bekleyin olur belki normal yolla diyo doktorda bzd ne yapalım bilmiyrz

Allah yardımcın olsun canım, bizede myle dediler ama yaşlarımız geçiyor diye biz beklemek istemedik, rahim filmini çektir bence için rahat olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…