Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba kızlar. 30 aralıkta aşılamam yapıldı ilk aşılamam. bu topiğe yeni katıldım. aşılama ile bebe sahibi olanlar var mı aranızda. iyi hafta sonları herkese...

Mrb arkadaslar.
BEN birinci asilammami yaptirmistim 3 ay once tutmadi bu gunde 2. Asilamami yaptirdim inss tutar duanizda benide untmayin ins .....

Kizlar bende igneyle ilk asilamami ocakta oldum tutmadi bu ay ikinciyr basladim 11 gun pregon kullandim ve suan 6 tane yumurtam 15 mm ustunde.En buyugu 20 mm ama doktorum cogul gebelik olur diye istemiyo pek asilama yapmayi.14 tane yumurta gelismis 10 mm ustune cikmis ilac kullanma dedi bugunden itibaren .Persembe sabah tekrar ultrasona gel dedi catlatma igneni yapmamiz gerekiyodu normalde ama yapma sakin yarin esinle birlikte ol persembe sabah gel dedi nolacak bilemiyorum aceba yapmayacakmi ki yada kendiliginden olsun diye mi catlatma ignesini yaptirmadi offff kafam karmakarisik yaa ben raziydim ikize üçüze 7 senedir evlat hasretiyle yaniyorum off

Hayirlisi olsun canim puregon ignemi hapmi bende bu ay 2. Asilamami oldum beklemedeyim .Allah tan umit kesilmez.

herkese merhaba. nasipse ben de mayısta aşılama düşünüyorum. ama kafama takılan bir şeyler var. özel bir hastaneye gitmiştim, doktorun sekreteri "Kimine ilaç raporu çıkartabiliyoruz kimisine çıkmıyor. fiyat da öyle olunca 700 tl den başlıyor 2000 tl ye kadar çıkıyor." dedi. ilaç raporu neye göre çıkıyor bileniniz var mı acaba? belli bir yaşın üstünde mi olmak gerekiyor? ya da nereye gitsem iyi olur? tıp fakültesi hastanesi ve özel hastane arasında gidip geliyorum

Kizlar Merhaba. Bende1nisan da aşılama yaptirdim.16nisan kan testi yaptiracaktim biraz daha beekleyeyim dedim.sonra idrar testi yaptim ikinci çizgi silinik cikti ama epey belliydisoke oldum.araya hafta sonu girdi .pazartesi günü 20nisanda kan baktirdim pozitif.dra gittim o heyecanla cok kasiklarim agriyor ve sanci yapiyordu.bakti iki yumurtan büyümüş kocaman olmus dedi .onlar inicek dedi.minnacik keseyi görüyorum dedi.4haftalik ama sen 15 sonra tekrar gel dedi.tam belli olmuyor dedi.tekrar kan testi istedi.cok moralim bozuldu.kimseye hhamileyim bile diyemiyorum. Doktor cok moralimi bozde.dis gebelik yada kimyasal olabilir dedi.adeta yikildim.rabbim hayirli ve sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah. Sevincimiz yarım kalmaz inşallah

merhaba
ben de ikinci asılamamı ayın 20sinde yaptırdım, 7.günüm bgn ilk günlerde karın agrım varken son 3-4 gündür şiddetli bel-bacak ve kasık agrım var( sol kasık-sol bacak) normalde agrı eşiğim yüksektir ona rağmen doktorumu aradım normal olabilir dedi. hakkımızda hayırlısı olsun..
gögüslerimde agrı yok ama çok kaşınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…